Kocam & Bebeğimiz

Aminn inşallah canım.

Yani yeter ki çocuğum olsun diyen binlerce insan varken eşinin bu sukursuzlugu... Dicek çok laf var ama boşa israf olur sadece.
Allah hakeden ve hakkıyla bakabilecek tüm herkese nasip etsin inşallah.
Esin evlatsizlıkla sınanmamıs belli.
Sımarıklık bu kesinlikle..

Benin enistemle halamda bebegin cinsiyetini ogrenmeye gittiklerinde enistemin surati asilmis kiz oldu diye. Halamin da baya cani sıkılmsti enisten yuzunden.
Simdi bebek dogdu bebekle yatip bebekle kalkiyo oyle duskun. Cocuk dogduktan sonra degisir merak etme. ilk goz agri olcak kolay mi oyle sevmemek :)

Eniştem kuzenimin kız olduğunu öğrendiğinde 2 gün yüzüne bakmamış bebeğin. tabi bu 26 sene önce oluyor. ben hatırlıyorum ufaktık kuzenim eniştemin gözlerine bakarak baba dediğinde eniştem ağlardı sevgisinden

Şu an sinir bozucu ve cahiliye devrinden kalma bir düşünce yapısı ama sen üzme kendini. bebeğine odaklan. nasıl olsa tükürdüğünü yalayacak o akılsız kocan

Merak etme eşin anlik gaflete dusmus,yakında kendini toparlar,kızını öyle çok seferki kiskanmaya bile başlarsin,baba kiz aşkı büyük olur.....

Tabi tabi hiç sevmem diyenler genelde çok seviyor.Toz kondurmaz.Annesine bile atar yapar cocuga nasıl davranıyorsun diye. Hiç üzülme bi doğsun bak gör nasılmış.Sana fırsat bi ömür başına kakarsın.

Yıl olacak 2017 hala erkek de erkek diye tutturanları gördükçe boğasım var. Gönlünden kız veya erkek geçer ama Allah'ın bahşettiğine şükredersin,evlat evlattır hepsi aynı. Peygamber Efendimiz de kızlar babasıydı ve Allah'ın da emrettiği gibi bununla gurur duyarmış,soyu da kızından gitti zaten. Kız çocuğu rahmettir daima ödüllendirilir,kızlarına iyi davranan aileler cennetle müjdelenir,yani düşünün kız çocuğu sahibi olmak nasıl büyük bir lütufmuş. Hamd olsun bir kızım bir oğlum var,bir kızı olan şanslıdır daha da çok kızı olan daha da şanslıdır. Yalan yok eşim kızına bir başka düşkündür. Lütfen eşinize bu yazdığımı okutun.

Ona bebeğin cinsiyetini erkeğin belirlediğini, yapabileceğiniz bişey olmadığını, cinsiyetini kendi bünyesinin belirlediği bebeği sevmeme hakkının olmadığını söyleyin. Kızımla ya da benle ilgili bişey yok. Senin bünyen bunu böyle belirlemiş deyin. Pekiştire pekiştire.

Benim kv de de 2017 kız yılı 2018erkek yılı 2018de yapın erkek olsun dedi diye eşim 2018de yapalım dedi. Kıyameti koparttım sizmi karar vereceksiniz ben ne zaman hazır olursam ozaman olur ben doğurucam dedim cimsiyetide kimseyi ilgilendirmez Allahın verdiği can için pazarlık yapmasınlar dedim.

Çok kızıyorum böyle şeylere

ne desek boş.olunca sever mi diyorsunuz?
bende size ne değişir diyorum.
zihniyeti bu.bu o cümleyi kurmuş olduğu gerçeğini değiştirmezki.
anlam vermek çok zor.
allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.

Amin. İnşallah. Ben zamanı geldiği zaman yüzüne vururum bunu

Ha haaa haaa ay güldürdünüz

Esin gibileri var malesef,aterkil toplumun getirileri bunlar.
Dogunca hic boyle sacmalamaz merak etme.Kizlari aslinda ayri bi sever babalar.

Sen ona cinsiyetin erkekten geldigini söyle...Yani bi nevi cinsiyeti kendi belirlemiş bunu öyle söyle...×+y muhabbetini anlat ona belki anlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…