Aminn inşallah canım.Allah size de nasip etsin inşallah. Rabbim fazla uğraştırmasın. Ama uğraşıp da evlat sahibi olanlar en azından benim herif gibi "Kız olsun" veya "Erkek olsun" tantanasına girmiyor. Biz istedik 3 ay sonra rabbim verdi. Kıymet bilmiyor benim adam o yüzden
İlahi çok guldurdunuz akşam akşambu çağda bu kafa...kessek kafasız yaşayamaz mı ki
ha yasayin..Kendi kanından olan kızını sevmeyeceğini söyleyen bir kocam olsaydı, el kızı olan beni sevip sevmediğini sorgulardım sanırım.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
ne desek boş.olunca sever mi diyorsunuz?
bende size ne değişir diyorum.
zihniyeti bu.bu o cümleyi kurmuş olduğu gerçeğini değiştirmezki.
anlam vermek çok zor.
allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.
İnşallah dediğiniz gibi olurBenim eşimde istememişti ama şimdi aklı çıkıyor. Asıl babalar kızlarına düşkün olur, doğduktan sonra değişir merak etmeyin
İnşallah dediğiniz gibi olurBenim eşimde istememişti ama şimdi aklı çıkıyor. Asıl babalar kızlarına düşkün olur, doğduktan sonra değişir merak etmeyin
Ha haaa haaaBizim bebegimizin cinsiyeti de kesin değil ama son kontrolde dr umuz büyük bir ihtimalle kiz dedi. Benim için kiz erkek hiç farketmez ama eşimi bir panik bir stres aldı ki sormayın.
Arabaya bindik 1 saat konuşmadı..sonra basladi ben kızımı kimselere vermem, vay efendim erkek milleti kotu pis sen bilmezsin, erkek arkadas istemem demeye basladineyse 1 hafta yok ya erkektir kesin demedi dr sonuçta diyerek dolasti ortada..şimdi alıştı kizim falan demeye basladi ama bizim kızın çekeceği var bu arada erkek çocuklara antipati başladı adamda, küçük erkek çocuklarına yan yan kötü bakiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?