Anlamsiz bi kavgadan basladi gittikce büyüdü o üstüme doğru yürüdü kolumdan sert bi sekilde tutup beni itti ve dövecekmis gibi elini kaldirdi vurmadi ama bende kendimden gectim bağırdım çağırdım yani ufak sacma biseyden böyle büyüdü konuSorun neydi?
Geri dönecek merak etme ki arada başka bişey yoksa tabiAnlamsiz bi kavgadan basladi gittikce büyüdü o üstüme doğru yürüdü kolumdan sert bi sekilde tutup beni itti ve dövecekmis gibi elini kaldirdi vurmadi ama bende kendimden gectim bağırdım çağırdım yani ufak sacma biseyden böyle büyüdü konu
Önceden böyle bisey demedi hic ama bende ona dedim sinirlisin sinirden söylüyorsun falan ama o bana artik yapamayacagini ve uzatmayalim artik dediKavga ettiğiniz için sinirle söylemiş olabilir mi? Daha öncesinde söyledi mi ayrılık lafını?
Yok dedigim gibi sacmabi konu uzadikca uzadi. Bana ailenle konus bitti bu is dedi ama ben ailemle konusmayi cesaret edemiyorum. Onun demesine göre suan ailesinle konusmus ve onlarin xaninda.Geri dönecek merak etme ki arada başka bişey yoksa tabi
Kendinden emin ol dik dur geri gelirsede burnundan dök gelmezsede boşver demek ki sevmiyomusYok dedigim gibi sacmabi konu uzadikca uzadi. Bana ailenle konus bitti bu is dedi ama ben ailemle konusmayi cesaret edemiyorum. Onun demesine göre suan ailesinle konusmus ve onlarin xaninda.
Önceden böyle bisey demedi hic ama bende ona dedim sinirlisin sinirden söylüyorsun falan ama o bana artik yapamayacagini ve uzatmayalim artik dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?