Kocam benden bosanmak istiyor. Cok caresizim

Cok söylenip bağırdım itiraf etmek zorundayim bilmiyorum kendimi cok kaybettim belki bütün günün verdigi stres aclik ve susuzluktan dolayi. Bendede suc var bütün suçu ona yukleyemem

Konu özel değilse neden bu kadar sinirlendin? Sanırım senin de öfke kontrolun yok.

Cok söylenip bağırdım itiraf etmek zorundayim bilmiyorum kendimi cok kaybettim belki bütün günün verdigi stres aclik ve susuzluktan dolayi. Bendede suc var bütün suçu ona yukleyemem
Çok kapalı anlatmissiniz, kavga sebebi neydi, ne diye bağırdıniz mesela..
Sen adam değilsin mi dediniz atıyorum..
Yada ağrına gidecek farklı birşey..
Bu ayrıntılar önemli..
Ama şuan için yapacak tek şey, sakince beklemek..
Çok zor olsa da..

Bugun gelmez artik o, zaten ailesinleymis dedim ya biraz sakinlessin gelir tahminimce. Ama siz lutfen artik bugun yazmayin sessiz kalin. O merak etsin biraz sizi.

Şu an için fevri davranmayın, üstüne de düşmeyin ...
Bekleyin. Eğer söylediklerinde ciddiyse bu konu aile büyükleri tarafından da duyulur , o zaman büyükeriniz orta yolu bulmak için hakem olacaklardır.. siz de ayrılmak istemediğinizi o zaman dile getirirsiniz.. olayın sıcaklığıyla daha fazla adamın Üstüne gitmeyin bence ..

Konu özel değilse neden bu kadar sinirlendin? Sanırım senin de öfke kontrolun yok.
Size anlatayim konuyu dedigim gibi sacma sapan bi konu. Dün ben arkadaslarla ev partisindeydim ve evin icinde cok sigara icilmisti. Bende yaklasik 9 ay önce sigarayi birakmistim arada bi iciyordum dünde ictim ve kendisi bana dedi hic mi canin cekmedi sigara bende dedim cekerse nolacak sanki bi tane ictim. Sonra bana dedi ben soramasam hic söylemiceksin. Bende bunu önemli bulmadigim için sana anlatmadim dedim. Basladi yok sen zaten hep karar ver ne önemli ne önemsiz falan filan sonra iste gittikçe uzadi konu yani sorun sigara değil ama onla anlatmamam ve ben onun demesine göre hep karar veriyormusum ne önemli ne önemsiz yani okudugunuz gibi cooook sacma bi konu

Peki o zaman beklemekten baska çarem yok suan

Insallah ömür boyu birlikte mutlu olun canim. Sakinlesmeye calisiyorum ama birileriyle konusmak istedim. Aileme söyleyemiyorum ve arkadaslarimindan duymasını istemiyorum. Burda sizinle derdimi paylasmak istedim.

Peki o zaman beklemekten baska çarem yok suan
Söylediklerinde ciddiyse, kafasına koyduysa şu an siz onu değiştiremezsiniz
Olay biraz soğusun, sakin kafayla düşünsün, bu denli büyütülecek bir şey olmadığını o da idrak eder insallah . Siz şimdilik müsterih olmaya çalışın , kendinizi sıkmayın..
İnsallah hakkınızda en hayırlısı olsun

Çok tsk ederim bu sözleriniz için. Dediğiniz gibi hayirlisi neyse o olsun. Beklemekten baska bisey gelmiyor suan elimden

Aileniz ile hemen konuşmayın evden de gitmeyin bir süre bekleyin bakalım ne olacak .

Aman Allahım , adeta bir boks ringi canlandı gözümde .. şaka bir yana, Allah mesut bahtiyar etsin , konu komşu yok mu peki bu olaylar olurken ne diyorlar

Ben kocamdan ve bu hayatimdan ayrilmak istemiyorum.

eşinizle birlikte iken sahip olduğunuz, birlikte olamazsanız olmayacak, vazgeçmek istemediğiniz şeyler neler?

Bende sinirden böyle konuşuyor diye düşündüm ama ilk defa böyle kavga etmedik hic böyle yapmazdi. Bu tavirlarindan halinden biktim dedi

herkesin bir sınırı var. o eşik aşıldığında ise kimi insanda dönüşü yok.
bence daha fazla üstelemeyin.
oluruna bırakın bakalım ne olur.
siz çırpındınız diye adam kararından bugün vazgeçse yarın yine aynı noktaya gelirsiniz.

Canım gerçekten çok saçma bir konudan kavga etmişsiniz ama bana kalırsa ikinizde de hata var. Senin bu kadar bağırıp çağırman üzerine o da sinirlenmiştir. Sakin kal, arama, sorma. Her evlilikte tartışma olur ama bağırıp çağırmak başka bir versiyon. Bir şey diyemiyorum çünkü her evlilik farklıdır, herkesin beklentileri, karakteri farklıdır.
Sen yine de kırılan kumandaları, telefonları örnek alma olur mu :)

Ben esimi cok seviyorum ve onunla birlikte büyüdüm diyebilirim. 17 yasindan beri onunla birlikteyim suan 28 yasindayim. Ben onu ve kurduğumuz hayati seviyorum. Onsuz hic bisey düşünemiyorum. Biraz beklemem gerekiyor sanirim. Bugün eve gelmez bakalım önümüzdeki günler neler gösterecek

Aman Allahım , adeta bir boks ringi canlandı gözümde .. şaka bir yana, Allah mesut bahtiyar etsin , konu komşu yok mu peki bu olaylar olurken ne diyorlar
Valla muhtemelen onlarda aynı süreçlerden geçmişlerdir ses etmediklerine göre.
Ki apartmanda yeni evlenenlerin hep kavgalarına şahit olduk hatta 33yıllık evlilerinde.
Kavgasız ev olmazki.
Bizim kavgalar ilk 1 yılda oldu zaten.
Sonra kesildi bıçak gibi :)
Sanırım o üstünlük kurma yarışı alevleniyor zaman zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…