- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
Cok söylenip bağırdım itiraf etmek zorundayim bilmiyorum kendimi cok kaybettim belki bütün günün verdigi stres aclik ve susuzluktan dolayi. Bendede suc var bütün suçu ona yukleyemem
Çok kapalı anlatmissiniz, kavga sebebi neydi, ne diye bağırdıniz mesela..Cok söylenip bağırdım itiraf etmek zorundayim bilmiyorum kendimi cok kaybettim belki bütün günün verdigi stres aclik ve susuzluktan dolayi. Bendede suc var bütün suçu ona yukleyemem
Bugun gelmez artik o, zaten ailesinleymis dedim ya biraz sakinlessin gelir tahminimce. Ama siz lutfen artik bugun yazmayin sessiz kalin. O merak etsin biraz sizi.Benim biraz sorunum var cenemi tutmakla bu huyum cok kötü biliyorum ama oda bana böyle yaptiginda ben evden gidip senden bosancam demedim onun bugün böyle yapmasi cok üzdü beni. Üstelik bugün aileme gidecektik iftara davetliydik annemi arayip gelemicez dedim annem hemen anladi kavga ettimizi ama evi terk edip bosanmak istedigini söylemedim söyleyemedim. Siniri gecer gelir diye ama hala eve gelmedi ve gelmeyecegim diyor. Pazartesi avukata gidecekmis
Size anlatayim konuyu dedigim gibi sacma sapan bi konu. Dün ben arkadaslarla ev partisindeydim ve evin icinde cok sigara icilmisti. Bende yaklasik 9 ay önce sigarayi birakmistim arada bi iciyordum dünde ictim ve kendisi bana dedi hic mi canin cekmedi sigara bende dedim cekerse nolacak sanki bi tane ictim. Sonra bana dedi ben soramasam hic söylemiceksin. Bende bunu önemli bulmadigim için sana anlatmadim dedim. Basladi yok sen zaten hep karar ver ne önemli ne önemsiz falan filan sonra iste gittikçe uzadi konu yani sorun sigara değil ama onla anlatmamam ve ben onun demesine göre hep karar veriyormusum ne önemli ne önemsiz yani okudugunuz gibi cooook sacma bi konuKonu özel değilse neden bu kadar sinirlendin? Sanırım senin de öfke kontrolun yok.
Peki o zaman beklemekten baska çarem yok suanŞu an için fevri davranmayın, üstüne de düşmeyin ...
Bekleyin. Eğer söylediklerinde ciddiyse bu konu aile büyükleri tarafından da duyulur , o zaman büyükeriniz orta yolu bulmak için hakem olacaklardır.. siz de ayrılmak istemediğinizi o zaman dile getirirsiniz.. olayın sıcaklığıyla daha fazla adamın Üstüne gitmeyin bence ..
Insallah öyledir canimKimler kimler ne kıyametler ne kavgalar edıolar.Ne bağrışlar ne çağrışlar.Ama seven bırakmıyo canım.
Insallah ömür boyu birlikte mutlu olun canim. Sakinlesmeye calisiyorum ama birileriyle konusmak istedim. Aileme söyleyemiyorum ve arkadaslarimindan duymasını istemiyorum. Burda sizinle derdimi paylasmak istedim.Yatak odası kapısı kırık.(yumruklandı)
Ortalama 8-10 kumanda kırıldı.
3telefon paramparça edildi.
8senelik evliyiz.
Boşanmayıda düşünmüoz :)
Kısaca her evlilikte kıyametin koptuğu zamanlar olur.
Geçer gider.
Sakinleyin biraz.
Söylediklerinde ciddiyse, kafasına koyduysa şu an siz onu değiştiremezsinizPeki o zaman beklemekten baska çarem yok suan
Çok tsk ederim bu sözleriniz için. Dediğiniz gibi hayirlisi neyse o olsun. Beklemekten baska bisey gelmiyor suan elimdenSöylediklerinde ciddiyse, kafasına koyduysa şu an siz onu değiştiremezsiniz
Olay biraz soğusun, sakin kafayla düşünsün, bu denli büyütülecek bir şey olmadığını o da idrak eder insallah . Siz şimdilik müsterih olmaya çalışın , kendinizi sıkmayın..
İnsallah hakkınızda en hayırlısı olsun
Aman Allahım , adeta bir boks ringi canlandı gözümde .. şaka bir yana, Allah mesut bahtiyar etsin , konu komşu yok mu peki bu olaylar olurken ne diyorlarYatak odası kapısı kırık.(yumruklandı)
Ortalama 8-10 kumanda kırıldı.
3telefon paramparça edildi.
8senelik evliyiz.
Boşanmayıda düşünmüoz :)
Kısaca her evlilikte kıyametin koptuğu zamanlar olur.
Geçer gider.
Sakinleyin biraz.
Ben kocamdan ve bu hayatimdan ayrilmak istemiyorum.
Itiraf edeyim ben bazen sinirlenince cok bagirip çağırıyorum. Bende sucluyum bunun farkındayım ama hemen böyle bosanmak istiyorum falan demesi cok zoruma gitti. Senin bu hallerine katlanamıyorum ben senin kuklan degilim dedi. Bütün suç bende galiba
Bende sinirden böyle konuşuyor diye düşündüm ama ilk defa böyle kavga etmedik hic böyle yapmazdi. Bu tavirlarindan halinden biktim dedi
Size anlatayim konuyu dedigim gibi sacma sapan bi konu. Dün ben arkadaslarla ev partisindeydim ve evin icinde cok sigara icilmisti. Bende yaklasik 9 ay önce sigarayi birakmistim arada bi iciyordum dünde ictim ve kendisi bana dedi hic mi canin cekmedi sigara bende dedim cekerse nolacak sanki bi tane ictim. Sonra bana dedi ben soramasam hic söylemiceksin. Bende bunu önemli bulmadigim için sana anlatmadim dedim. Basladi yok sen zaten hep karar ver ne önemli ne önemsiz falan filan sonra iste gittikçe uzadi konu yani sorun sigara değil ama onla anlatmamam ve ben onun demesine göre hep karar veriyormusum ne önemli ne önemsiz yani okudugunuz gibi cooook sacma bi konu
Ben esimi cok seviyorum ve onunla birlikte büyüdüm diyebilirim. 17 yasindan beri onunla birlikteyim suan 28 yasindayim. Ben onu ve kurduğumuz hayati seviyorum. Onsuz hic bisey düşünemiyorum. Biraz beklemem gerekiyor sanirim. Bugün eve gelmez bakalım önümüzdeki günler neler gösterecekeşinizle birlikte iken sahip olduğunuz, birlikte olamazsanız olmayacak, vazgeçmek istemediğiniz şeyler neler?
herkesin bir sınırı var. o eşik aşıldığında ise kimi insanda dönüşü yok.
bence daha fazla üstelemeyin.
oluruna bırakın bakalım ne olur.
siz çırpındınız diye adam kararından bugün vazgeçse yarın yine aynı noktaya gelirsiniz.
Valla muhtemelen onlarda aynı süreçlerden geçmişlerdir ses etmediklerine göre.Aman Allahım , adeta bir boks ringi canlandı gözümde .. şaka bir yana, Allah mesut bahtiyar etsin , konu komşu yok mu peki bu olaylar olurken ne diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?