Bu derdimin arasinda yüzüme gülümseme bıraktınız ya allah razi olsun sizden :) bekleyecegim dediginiz gibi cok tsk ederimCanım gerçekten çok saçma bir konudan kavga etmişsiniz ama bana kalırsa ikinizde de hata var. Senin bu kadar bağırıp çağırman üzerine o da sinirlenmiştir. Sakin kal, arama, sorma. Her evlilikte tartışma olur ama bağırıp çağırmak başka bir versiyon. Bir şey diyemiyorum çünkü her evlilik farklıdır, herkesin beklentileri, karakteri farklıdır.
Sen yine de kırılan kumandaları, telefonları örnek alma olur mu :)
Haklısınız belki de öyle düşünmüştür. Sorun zaten sigara değildi kendisi de söyledi sigara ictin sorun degil ama neden soylemedin. Bende önemsiz bulduğum için söylemiştim zaten. Ama dediğiniz gibi kim bilir aklında neler kurduBen sana soyle ozetliyeyim kuzum o sigara bi ornekti esin icin ve kucukte olsa o bunu baska seylere yordu acaba bana daha neleri soylemedi fikri uyandi onda senin icin kucuk onun icin buyuk bazi erkekler detaycidir malesef bunu buyutebilir senin onemsemedigin sey onun icin cok onemlidir biz 5 aydir sigarayi birlikte biraktik eger suan bi tane icip ona soylemezsem ve biseu olmamiscasina bi tane ictigimi anlarsa inan ki sizden daha buyuk tartisirdik ama ben icicem dersem icerim asla bisey demezdi soylenirdi biraz o kdr esinden yana asla degilim ama bazi erkekler boyle isi baska yalanlarda soyleyecekmi benden gizli n3 sirlari vara getirirler lutfen sakin kal esine asla donmesi icin yalvarma ilerde cocuk oldugunda cok yipranirsin yavrularinda mutsuz olur
Haklisiniz kendime belki yardim almam lazim bu öfke konusundaAçlık, susuzluk öfkeyi artırabiliyor.Bizde daha genç yaşlardayken cuma veya cumartesi kavga eder.Pazertesi adliyeye gidip boşanma davası açacak olur,pazartesi gelince barışırdık.Şimdi hatırlayınca gülesim geldi o hallerimize.Üstüne düşmeyin.Gerçekten boşanmayı istiyorsada,ne derseniz deyin vazgeçmez zaten.Yalnız bu kadar öfkeli biriyseniz bir yardım almanızda fayda var.Huzur vermek ve huzur bulmak önemli.
Sevindim mutlu olun her daimValla muhtemelen onlarda aynı süreçlerden geçmişlerdir ses etmediklerine göre.
Ki apartmanda yeni evlenenlerin hep kavgalarına şahit olduk hatta 33yıllık evlilerinde.
Kavgasız ev olmazki.
Bizim kavgalar ilk 1 yılda oldu zaten.
Sonra kesildi bıçak gibi :)
Sanırım o üstünlük kurma yarışı alevleniyor zaman zaman.
Ve sen de bu sacma ama gercek onyargisina "hayatim haklisin dusunemedim neyse gel soyle oturup bi kahve cay icelim he cok yorulduk bugun "diye dislerini sıka sıka esini mutlu etme yollarini arasaydin:) bazen kucuk ama cok buyuk sorunlara yol acar bu konular o da bana her ayrintiyi anlatir bir bir ve ben cok sıkılır ama dinlerim o da dinlemek ister cunki ne oldu ne bitti diye,evliligin biraz basindasiniz bu flirte benzemez baskinlik yillaridir sabirli olan kazanicak lutfen birbirinize hak verip sakinlesin evlilikte hakli taraf yoktur, siddet disinda, sozsel siddet disinda, ayni tonda konusun.Uzun evliligin sirri bu galiba sabirla karsindakini dinlemek ve kosulsuz guvenmek.Bazen yapmak zor ama deneyelim..Haklısınız belki de öyle düşünmüştür. Sorun zaten sigara değildi kendisi de söyledi sigara ictin sorun degil ama neden soylemedin. Bende önemsiz bulduğum için söylemiştim zaten. Ama dediğiniz gibi kim bilir aklında neler kurdu
Evet belki cok üstüne gittim ve kendini suan vazgecilmez saniyor ve burnumu sürtmeye calisiyor.Dünyanın sonu gibi davranırsanız o da böyle üste çıkar. Size şiddet eğiliminde bulunmuş ama yalvaran sizsiniz.
Işiniz gücünüz var . Sessiz kalın bir süre.
Siz böyle yaptıkça asla dönmez.
Sen gidene kadar eve dönmem demiş ya , dönmesin , sizde gitmeyeceginizi söyleyin.
Bende öyle düşünüyorum çoğu zaman dediginiz gibi davranıyorum ama bugün kendimde degildim sanki biran öyle patladim ve onun böyle yapmasi zoruma gitti çünkü ben onun yerinde böyle bisey asla yapmazdimVe sen de bu sacma ama gercek onyargisina "hayatim haklisin dusunemedim neyse gel soyle oturup bi kahve cay icelim he cok yorulduk bugun "diye dislerini sıka sıka esini mutlu etme yollarini arasaydin:) bazen kucuk ama cok buyuk sorunlara yol acar bu konular o da bana her ayrintiyi anlatir bir bir ve ben cok sıkılır ama dinlerim o da dinlemek ister cunki ne oldu ne bitti diye,evliligin biraz basindasiniz bu flirte benzemez baskinlik yillaridir sabirli olan kazanicak lutfen birbirinize hak verip sakinlesin evlilikte hakli taraf yoktur, siddet disinda, sozsel siddet disinda, ayni tonda konusun.Uzun evliligin sirri bu galiba sabirla karsindakini dinlemek ve kosulsuz guvenmek.Bazen yapmak zor ama deneyelim..
Anladim alttan ala ala sende de sabir bitti o halde simdi o dusunsun hep.susacak degilsin ya biraz da o pohpohlasin erkekler ve malesef biz erkek anneleri onlari cok el ustunde yetistiriuoruz bende erkek annesiyim.kizim da var ne kdr esit olsam da bi erkek erkil toplum olmusuz egosu oksanacak erkek adam misali ,tek hatan ne biliyomusun bu adama gitme demen ve uzulmen bagirdiysan arkasinda dur tepkinin ve egilme durusundan oturu vazgecsin tavirlarindan o seni ck iyi taniyor o yuzden gitti seni vuracagi yeri biliyor en aciticak seyi bunlari kullaniyor eger ciddiyse s3n de ona tmm ac dava de ne diyck ve sessiz kal sonrqsinda arama sakin !!!Bende öyle düşünüyorum çoğu zaman dediginiz gibi davranıyorum ama bugün kendimde degildim sanki biran öyle patladim ve onun böyle yapmasi zoruma gitti çünkü ben onun yerinde böyle bisey asla yapmazdim
8 senelik evlisiniz ve boşanmayı düşünmüyorsunuz peki bunca eşya kırılırken ki öfkeli anlarda çocuğunuz varsa yanınızda mıydı hiç onun nasıl etkileneceğini düşündünüz mü biz eşimle bir kez küçük kızımın yanında tartıştık seslerimiz biraz yükselmişti o gün bugündür kıızm yüksek sesten çok korkuyor azcık ses tonumuz yükselse korkarak bakıyor bize siz sanırım sessiz kavga ediyorsunuz çocuklar duymasınYatak odası kapısı kırık.(yumruklandı)
Ortalama 8-10 kumanda kırıldı.
3telefon paramparça edildi.
8senelik evliyiz.
Boşanmayıda düşünmüoz :)
Kısaca her evlilikte kıyametin koptuğu zamanlar olur.
Geçer gider.
Sakinleyin biraz.
Ben esimi cok seviyorum ve onunla birlikte büyüdüm diyebilirim. 17 yasindan beri onunla birlikteyim suan 28 yasindayim. Ben onu ve kurduğumuz hayati seviyorum. Onsuz hic bisey düşünemiyorum. Biraz beklemem gerekiyor sanirim. Bugün eve gelmez bakalım önümüzdeki günler neler gösterecek
Bu alttan alma konusu iki tarafAnladim alttan ala ala sende de sabir bitti o halde simdi o dusunsun hep.susacak degilsin ya biraz da o pohpohlasin erkekler ve malesef biz erkek anneleri onlari cok el ustunde yetistiriuoruz bende erkek annesiyim.kizim da var ne kdr esit olsam da bi erkek erkil toplum olmusuz egosu oksanacak erkek adam misali ,tek hatan ne biliyomusun bu adama gitme demen ve uzulmen bagirdiysan arkasinda dur tepkinin ve egilme durusundan oturu vazgecsin tavirlarindan o seni ck iyi taniyor o yuzden gitti seni vuracagi yeri biliyor en aciticak seyi bunlari kullaniyor eger ciddiyse s3n de ona tmm ac dava de ne diyck ve sessiz kal sonrqsinda arama sakin !!!
Öyle yapacagim kendiside bosanacagini söylediğinde nasıl istersen dedim ve bi daha ustelemedim bakalım zaman ne gösterecek. Suan cok sakinim ve ne olursa olsun sakinligimi bozmayacagim. Benim esim annesi tarafindan cok pohpohlandi. Kendisi tek cocuk ve kayinvalidem hepsini onun isteğine göre yapiyo yok oglum en iyisini bilir aman oglum yapmasın aman söyle aman böyle ama ben öyle degilim bunu onada defalarca söyledim. O benim huyumu cok iyi biliyordu ve bunu bile bile benimle evlendi nede olsa 6 yillik birlikteligimiz vardi evlendiğimizde. Tabii ki bende bazi huylarimi degistirdim evlendikten sonra alttan almayı öğrendim ama oda bana bi kac kez cok ağır laflar söyledi ben yinede onu terk etmeye kalkmadimAnladim alttan ala ala sende de sabir bitti o halde simdi o dusunsun hep.susacak degilsin ya biraz da o pohpohlasin erkekler ve malesef biz erkek anneleri onlari cok el ustunde yetistiriuoruz bende erkek annesiyim.kizim da var ne kdr esit olsam da bi erkek erkil toplum olmusuz egosu oksanacak erkek adam misali ,tek hatan ne biliyomusun bu adama gitme demen ve uzulmen bagirdiysan arkasinda dur tepkinin ve egilme durusundan oturu vazgecsin tavirlarindan o seni ck iyi taniyor o yuzden gitti seni vuracagi yeri biliyor en aciticak seyi bunlari kullaniyor eger ciddiyse s3n de ona tmm ac dava de ne diyck ve sessiz kal sonrqsinda arama sakin !!!
Suan anne limanina siginmis ve sen onun sahasini isgal eden dusman misali Allah yar ve yardimcin olsun rakibin guclu oyunu kuralina gore oyna 20 yil flirt et 1 yil evli kal sifirdan baslarsin hic ayni degil.Hic olmadigin gibi ol bu onda merak uyandirsin,araniz duzeldiginde de ondan kucucuk bisey dahi olsun saklama mesela bugun su marka deterjan aldim kokusu cok guzeldi gibi detaya gir hosuna gidiyor demekki onla.paylasman bisey aldim ama senin fikrinde muhim gibi.Ondan bisey sakladigini dusunecek hep sigara bi ornektiBu alttan alma konusu iki taraf
Öyle yapacagim kendiside bosanacagini söylediğinde nasıl istersen dedim ve bi daha ustelemedim bakalım zaman ne gösterecek. Suan cok sakinim ve ne olursa olsun sakinligimi bozmayacagim. Benim esim annesi tarafindan cok pohpohlandi. Kendisi tek cocuk ve kayinvalidem hepsini onun isteğine göre yapiyo yok oglum en iyisini bilir aman oglum yapmasın aman söyle aman böyle ama ben öyle degilim bunu onada defalarca söyledim. O benim huyumu cok iyi biliyordu ve bunu bile bile benimle evlendi nede olsa 6 yillik birlikteligimiz vardi evlendiğimizde. Tabii ki bende bazi huylarimi degistirdim evlendikten sonra alttan almayı öğrendim ama oda bana bi kac kez cok ağır laflar söyledi ben yinede onu terk etmeye kalkmadim
Ben 'küçücük bir şeyi bile saklama' tavsiyesini,Suan anne limanina siginmis ve sen onun sahasini isgal eden dusman misali Allah yar ve yardimcin olsun rakibin guclu oyunu kuralina gore oyna 20 yil flirt et 1 yil evli kal sifirdan baslarsin hic ayni degil.Hic olmadigin gibi ol bu onda merak uyandirsin,araniz duzeldiginde de ondan kucucuk bisey dahi olsun saklama mesela bugun su marka deterjan aldim kokusu cok guzeldi gibi detaya gir hosuna gidiyor demekki onla.paylasman bisey aldim ama senin fikrinde muhim gibi.Ondan bisey sakladigini dusunecek hep sigara bi ornekti
Canik zaten ben onunla herseyi paylaşıyorum bunuda biliyor zaten ben ona detayina kadar cogu seyi anlatiyorum muhabbet olsun diye ama o an aklima gelmedi sigarayi anlatmak çünkü cidden cok anlamsiz bisey.. Evet annesine karsi şansım yok sanırım üzgünüm ki yarın bir gün bisey olsa ailesiyle benim aramda karar vermek zorunda kalsa (ki umarim böyle bi duruma hic düşmeyiz) beni birakip ailesine gider. Yarın ola hayrola bakalım şimdi ne olacak dedigini yapacak mi yapmayacak mi ben artik bisey demiyorum kendisi neyi doğru buluyorsa yapsın artik peşinde kosmayacagim zorla güzellik olmazSuan anne limanina siginmis ve sen onun sahasini isgal eden dusman misali Allah yar ve yardimcin olsun rakibin guclu oyunu kuralina gore oyna 20 yil flirt et 1 yil evli kal sifirdan baslarsin hic ayni degil.Hic olmadigin gibi ol bu onda merak uyandirsin,araniz duzeldiginde de ondan kucucuk bisey dahi olsun saklama mesela bugun su marka deterjan aldim kokusu cok guzeldi gibi detaya gir hosuna gidiyor demekki onla.paylasman bisey aldim ama senin fikrinde muhim gibi.Ondan bisey sakladigini dusunecek hep sigara bi ornekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?