- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.477
- 548
Çok yanlış kisiiyle konuşuyorsunuz ya . Saha mühendisiyim ben kışın buz gibi soğukta fabrikada cihaz denetlerim şehir dışı çıkar iş kovalarim kaç tane mühendisin dayanamadığı koşullarda çalıştım üç sene. Şimdi de çocuğuma bakıyorum kocam sırtına yapistigimi düşünemez çünkü onun da çocuğuna bakıyorum kocamın parasını çatır çatır yerim çalışırkenn daha az yoruluyordum koşullara rağmen . Biz bir aileyiz onun parası benim param olamaz ailesi benim . İlerde oğlunuz evlenecek ya ailesi olacak siz ikinci planda kalacaksınız yaniBen kayinvalide degilim, oglum küçük.
Calistim bitti , genc emekliliği de ucu ucuna yakaladim cok mutluyum. O da 18 yasinda işe basladigjm, sigorta gurişim yapıldığı icin oldu. - iyi ki erken baslamisim- Kimsenin parasini yiyip yan gelip yatmadim, hele hele 3 günlük gelinken kimsenin işine burnumu sokmadim. Şöyle bir zaman verdim, herkesi tanidim. Hayatimi böyle gecirdigim icin de cok mutluyum. 40 defa daha başa dönsem, yine kimsenin sirtina yapismadan böyle yasayip bu yasima yine böyle gelmek isterdim. Ama sizi de bilemem![]()