Allah ım ya. neden böyle yapıyor. kaçıyor .Gunlerdir evde yok.Rahatsiz etmiyor herseye kendim kosturuyorum.Gitmeden evvel okadar cok uzlasmaya konusmaya calistimki olmadi olmuyor.Icindeki gercegi soylemiyor cozemiyor ulasamiyorum ona artik razi geldim kaderime
amin arkadaşım. Allah yardımcın olsun inşallah ,korkma sen .Gece uyuyamadim her minicik ses geldi kulagima,garip bir korku oldu.Sabahta kahvalti,temizlik,cocuklarin banyosu derken oglen oldu.Daha cantalarini yapip,yemek ve alisverise gidecegiz.Yarinda mesai basliyor.Uzulmeye dusunmeye vaktimde luksumde yok.Tevekkul edip eyy derdim benim yaradanim var.Bunuda atlaticam sabir diyorum.
gel al götür deseydin keşke. çocuklarda babalarını görmüş olurdu.Bugun ogleden sonra mesaj atti.Napiyosunuz yazmis.Bende ev isleri dedim okadar.Alisveris banyo yemek vs
Alisverise gidince ben cocuklari parkta oynatayim o yuzden sordum yazmis.Bende biz isimizi hallederiz sagol yazdim okadar.Ne demeli nasil cevap vermeli onu bile bilmiyorum artik
Büyülenmiş gibi eşinizOkadar yorgunumki inanin beynim dusunemiyor bile.Kostur kostur geciyor gunler 1 dk bile dusunecek vaktim yok.Cocuklarim iyi sukur.Gecen buyuk oglum babasi alip gezdirmisti geri birakinca agladi durdu niye gelmiyor diye.Okadar canim yandiki zor susturdum.Cocuga yeni evim var orda kaliyorum buyuk yatak alicam hepimiz beraber yaticaz demis.Nasilda soyluyor onun dunyasini dusunmeden.Sormuyor sorgulamiyor dusunemiyorum sanki ruh ve uyusturulmus beyin gibiyim sadece evlatlarima kol kanat germem calismam lazim tek gercek bu.Yalnizim
Arkadaslar 7 yillik evliyim 3-5 yaslarinda iki cocugum var.Evliligimizde tek sorun esimin cinsel olarak problemiydi.Doktora gidecegini defalarca soylesede gitmedi.Ama dert etmedik bunu ve iyi bir aile olduk cok sevdik.Ilgili bir es ve baba oldu.Zamaninda ben ozel hayatimiz dolayisiyla ayrilalim desemde ki cocuk yoktu ozaman asla seni seviyorum dedi.Bende etrafta onca kotu adam varken varsin olsun duzelir dedim.Neyse uzatmayayim.1 sene once sehir ve is degistirdi.Ortami konumu degisti iyi anlamda ama gelin gorunki o adam öldü yeniden dogdu.Hemde benden nefret ederek.Son 6 aydir bana dusman gibi bakiyor,yatagi ayirdi,ailesine bosanicam dedi,pismanim dedi,suan sadece cocuklar icin duruyormus ki benimle hic ilgisi yok.Assagiladi,kadinligima agir laflar etti,kokuyorsun dedi,yatagi ayirdi,git dedi.Isremiyorum seni diyor baskada bise demiyor.Bu evlilikte soylenmez ama ilk gunde beri maddi menevi herseyimi ortaya kodum,ona hayattaki bazi guzellikleri ben yasattim bu u kendi soylerdi.Tatiller,guzel restaurantlar,tiyatro,hediye vs .Birkere harclik almisligim bile yok.Suan ozel bir iste caliaiyorum,biraz birikmisim var bekarliktan kalma.Biliyorum bukadar hakarete herkes cekme senin sucun yok gururlu ol desede gonlum yuvamin dagilmasindan yana degil.Ama agladim,konustum,yalvardim,beni kadin olarak gormeyen sendin sen istemedin dedim,uzak durup kendime baktim,hatta avukata bile gittim azcik stres olsun diye ama yok.Sanki buyulenmis icine seytan kacmis.Tum cevrem sokta size ne oldu diye.Baska kadin var desem adamin nerede oldugu hep belli.
Neyapayim bir akil verin koskoca duvar ordu yanasamiyorum.Cocuklara cok iyi bana dusman.Beni soracak olursaniz inanin abartmiyorum hos zayif ve guzel bir kadinim.Inancliyim,cok kitap okurum,evimin her isini yaparim,misafirlerini agirlarim vs ama nedir bu nefret cozemedim kapali kutu gibi.
Bu kararınızı iyice düşünün,çocuklarınız için uygun olmayabilir ,zaten babaları ile ayrılma eşiğindesiniz,bir de çocukların düzeni bozulursa onlar için sıkıntılı olur.şu an yaşadığınız düzeninizi bozmayın çocuklar için.Sabah 5:30 ta uyandim birdahadauyuyamadim.Kıs iyice bsstirmadan memlekete gidip kendimize bir ev bakmaya ve tasibmaya karar verdim.Tabiki orada calismam ve cocuklari krese vermem mumkun degil.Artik gonderecegi miktarla yasamaya calisicaz.Ama burda kalmak canimi yakiyor.Hayatimi mahveden birisiyle ayni havayi solumak mahvediyor beni.Bunca yildir bir yalani yasamak ve omzunuzda bukadar yuk birakip kacmak hangi vicdana sigar bilemiyorum.
Sabah 5:30 ta uyandim birdahadauyuyamadim.Kıs iyice bsstirmadan memlekete gidip kendimize bir ev bakmaya ve tasibmaya karar verdim.Tabiki orada calismam ve cocuklari krese vermem mumkun degil.Artik gonderecegi miktarla yasamaya calisicaz.Ama burda kalmak canimi yakiyor.Hayatimi mahveden birisiyle ayni havayi solumak mahvediyor beni.Bunca yildir bir yalani yasamak ve omzunuzda bukadar yuk birakip kacmak hangi vicdana sigar bilemiyorum.
arkadaşım. bence kendine eziyet etmeyi bırak ve karamsar durumdan çık.Sabah 5:30 ta uyandim birdahadauyuyamadim.Kıs iyice bsstirmadan memlekete gidip kendimize bir ev bakmaya ve tasibmaya karar verdim.Tabiki orada calismam ve cocuklari krese vermem mumkun degil.Artik gonderecegi miktarla yasamaya calisicaz.Ama burda kalmak canimi yakiyor.Hayatimi mahveden birisiyle ayni havayi solumak mahvediyor beni.Bunca yildir bir yalani yasamak ve omzunuzda bukadar yuk birakip kacmak hangi vicdana sigar bilemiyorum.
Keyfi bilir , pişman olacak ama sen çook soğumuş ve huzuru bulmuş olacaksınAksam is cikisi oglum babasini aradi yemek yicez disarda gel dedi bende peki dedim.Hepberaber yemek yedik cocuklarla oynadi.Surat asmadik ama gozgoze hic bakmadik.Haftaici bazi aksamlar cocuklari onun almasini soyledim.Birde annenlere soyle bosa gelmesinler duzenimi bizmayacagim.Onlar seni geri donecegini dusunuyor ama boyle birsey yok dedim.Hicbirsey soylemedi sadece tamam cocuklari alirim dedi.Birde sordum nezaman bosanma davasi acacaksin dedim.Bilmiyorum acmiycam dedi sustu ve sonra suan avukata vericek param yok dedi.Adliyeye gidip kendisinin acabilecegini devletin avukat atayacagini soyledim.Mutlu gorunmeye calistim elimden geldigince.Ama gozume okadar yabanci gorunduki bilemezsiniz.Yine durgun suskun ve kapaliydi.Ama aklinda eve donmek yok anladigim kadariyla.
Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bu adamı da ailesini de. Bir insanın üstüne bu kadar gidilmez.Bugun kiyamet koptu kayinpeder aradi beni assagiladi sucladi.Oglunun her anlattigina inandigi icin.Bende gozyaslariyla allahinizdan bulun beni birdaha aramayin,kapiniza geldigim gune lanet olsun dedim.Ablam aradi onada 1 saat sikayet etmis.Babamda esimi arayip agzina geleni soylemis.Nasil erkeksinki cektin gittin babanada sanada kizimi ezdirmem.Bosatmamda ama sokagada burakmam essek gibi nafakasinida odersin kapimada gelemezsin demis.
Bende gozyaslariyla boguldum hastayim yatiyorum gel bak cocuklara dedim.Haftasonu ilgilen dedim geldi bakiyo.Ama tek bildigim kendinde hata asla gormuyor bu sebepten mumkun degil biraraya gelmek.Vicdani kör olmus insafsiz olmus.Toparlanacagim insallah insallah cok kötuyum cok.Ama net olarak karar vericem nerede nasil yasayacagimi bundan sonra asla hayir gelmez ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?