Kocam benden nefret ediyor...

Bosanmalimiyim

• Evet

OY: 300 90,9%
  • Hayir

OY: 30 9,1%

• Ankete Katılan
    330
Gunlerdir evde yok.Rahatsiz etmiyor herseye kendim kosturuyorum.Gitmeden evvel okadar cok uzlasmaya konusmaya calistimki olmadi olmuyor.Icindeki gercegi soylemiyor cozemiyor ulasamiyorum ona artik razi geldim kaderime
Allah ım ya. neden böyle yapıyor. kaçıyor .
İçindekini söylemiyor.
sen ne düşünüyorsun şimdi. aklına ne geliyor . çocuklarına nasıl.

amin arkadaşım. Allah yardımcın olsun inşallah ,korkma sen .

gel al götür deseydin keşke. çocuklarda babalarını görmüş olurdu.

Okadar yorgunumki inanin beynim dusunemiyor bile.Kostur kostur geciyor gunler 1 dk bile dusunecek vaktim yok.Cocuklarim iyi sukur.Gecen buyuk oglum babasi alip gezdirmisti geri birakinca agladi durdu niye gelmiyor diye.Okadar canim yandiki zor susturdum.Cocuga yeni evim var orda kaliyorum buyuk yatak alicam hepimiz beraber yaticaz demis.Nasilda soyluyor onun dunyasini dusunmeden.Sormuyor sorgulamiyor dusunemiyorum sanki ruh ve uyusturulmus beyin gibiyim sadece evlatlarima kol kanat germem calismam lazim tek gercek bu.Yalnizim

Büyülenmiş gibi eşiniz
Allah akıl fikir versin doğru yola yöneltsin size ve çocuklarınıza dönsün inşallah
Kendinizi yıpratmayın bu da bir imtihan bol bol dua edin Allah'a sığının
Mazlum durumdasınız inşallah kabul olacak duanız
Allah yardımcınız olsun

Sabah 5:30 ta uyandim birdahadauyuyamadim.Kıs iyice bsstirmadan memlekete gidip kendimize bir ev bakmaya ve tasibmaya karar verdim.Tabiki orada calismam ve cocuklari krese vermem mumkun degil.Artik gonderecegi miktarla yasamaya calisicaz.Ama burda kalmak canimi yakiyor.Hayatimi mahveden birisiyle ayni havayi solumak mahvediyor beni.Bunca yildir bir yalani yasamak ve omzunuzda bukadar yuk birakip kacmak hangi vicdana sigar bilemiyorum.

Eşiniz ya dürtülerini harekete geçirecek bir kadın bulmuş veya gay olduğunu kabullenip bir erkekle ilişkiye başlamış.
Bunca yıl ilişki kurmadan sizinle durup bir anda tiksinmeye başlaması normal değil.
Yuvam dağılmasın diye düşünmeyin,bu bir yuva değil.Göreceksiniz eşiniz olmadan çok daha huzurlu ve mutlu olacaksınız.Eşinizin durumu sizde mutlaka gerginlik yaratıyordur.Şu son dönemi demiyorum o zaten kötü ama öncesinde ilişkiniz olmadan birlikte yaşamak da yeterince gergin bir durummuş.
Genç bir kadınsınız,şimdilik size uzak gelebilir ama ileride sizi sevip değer verecek,kadın olduğunuzu hissettirecek bir erkekle birlikte olabilirsiniz.Eşinize yeterince zaman vermişsiniz,bence bu kadarı fazla bile.

Yaşadıklarınızı hayretle okudum, siz cok fedakar bir kadınsınız, çocuklar da büyüyünce inşallah hayırlı evlatlar olup, kıymetinizi bilecekler.

Ama bence memlekete dönmeyin, nasıl devam ediyorsanız hayatınıza öyle devam edin, işinizi bırakmayın. Eşinizin verdiği nafaka yetmeyebilir ve memlekette kısıtlanabilirsiniz.

Hayatınızı, düzeninizi bu adam için bozmayın.

Bu kararınızı iyice düşünün,çocuklarınız için uygun olmayabilir ,zaten babaları ile ayrılma eşiğindesiniz,bir de çocukların düzeni bozulursa onlar için sıkıntılı olur.şu an yaşadığınız düzeninizi bozmayın çocuklar için.

şu anlık üzüntüyle yanlış düşünüyorsunuz. çalışmak aslında size bir nevi psikolojik destektir. memlekete gidince evde sürekli düşünüp düşünüp üzüleceksiniz.

insanların evlenmesi kadar boşanması da doğal önce bunu kabullenin. aslında sizin en başta yapmadığınız şey yüzünden bu kadar sıkıntı yaşıyorsunuz. sorunlara göz yumup devam ettiniz eşiniz mutlu oldu. ama onun hevesi isteği geçince ne sizi ne çocukları düşündü değil mi?? siz de o zaman artık kendinizi ve çocukları düşünün. mekan değiştirmekle sorunlarda değişmiyor ya da yok olmuyor. onları da alıp gideceğiniz aşikar. siz çocuklarınızla mutlu olmaya bakın.
ha o adam da geri gelecektir muhtemelen işte o zaman sizin tekrar hata yapmamanız gerek.

Tabiki baska bırı var
Cınsellık durumları nasıl, daha ısteklı sanırım gercı oda sıze karsı degıl galıba ama

Daaha sonrasını okudum
sız aman yuvamı bozmayayım dıye ıcınızden gecenlerı esınıze soyleyememıssınız
sebebsız ayrılma olur mu bu cok buyuk haksızlık ?
Evlenırken beraber karar verdınız pekı ya ayrılırken , aılesının bıle haberı yok.
Mesajlarına cevap vermeyın hem sızı yedekte tutacak hemde oh

Konunun tamamını okumadım ama verebilecek nacizane tavsiyem ; o size ne yapıyorsa siz de ona aynısını yapın. Yani fazlasıyla kayıtsız ve ilgisiz olun ona karşı hatta uzun bir süre mesajlarına dahi cevap vermeyin ararsa çıkmayın tınlamaz vaziyette ve mutlu imajı çizen bir profilde olun. Erkekler genelde sözden anlamazlar diye düşünüyorum,davranışlarla onların aynası olmak hatalarının farkına vardırıyor ama bu herifte işe yarar mı bilmem Allah yardımcınız olsun..

arkadaşım. bence kendine eziyet etmeyi bırak ve karamsar durumdan çık.
zaten içinde bulunduğun durum seni yeterince yıpratıyor.
ve sen de kendine eziyet ederek kendini yıpratıyorsun.
evin yuvan dağılmasa keşke . hep birlikte mutlu olup yaşasanız . ama bu mümkün değil ise ve kesin olarak eşin bu kararı almışsa sen de elinden geleni yapmışsan daha da kendine eziyet etme.
memleke gitmek zorunda mısın.
orada çalışmadıktan sonra ne yapacaksın. çocukları kreşe veremem demişsin. kendine ve çocuklarına neden bunu yapıyorsun. neden eşinin yolladğı nafakaya tabi kalıyorsun.

Yazdiklarinizi okudum tek tek ve iyiki boyle bir platform var dertlestigimiz.Haklisiniz burada kalmali isime devam etmeli ve gerekli her durumda cocuklarin bakimi yada kresten alinmasi icin onu aramaliyim.
Buarada kayinpederim memlekete gelsin bizde kalsin calissin biz bakariz cocuklara sonra evini tutar giderler.Barisirsiniz filan bide tekrar evi tasima masrafi olmasin demis.Tabiki reddettim ve gelmelerine gerek yok ilerde evini tutunca sana misafir gelebilirler dedim.Bundan sonra benim onun ailesiyle bir bagim yoktur.

Aksam is cikisi oglum babasini aradi yemek yicez disarda gel dedi bende peki dedim.Hepberaber yemek yedik cocuklarla oynadi.Surat asmadik ama gozgoze hic bakmadik.Haftaici bazi aksamlar cocuklari onun almasini soyledim.Birde annenlere soyle bosa gelmesinler duzenimi bizmayacagim.Onlar seni geri donecegini dusunuyor ama boyle birsey yok dedim.Hicbirsey soylemedi sadece tamam cocuklari alirim dedi.Birde sordum nezaman bosanma davasi acacaksin dedim.Bilmiyorum acmiycam dedi sustu ve sonra suan avukata vericek param yok dedi.Adliyeye gidip kendisinin acabilecegini devletin avukat atayacagini soyledim.Mutlu gorunmeye calistim elimden geldigince.Ama gozume okadar yabanci gorunduki bilemezsiniz.Yine durgun suskun ve kapaliydi.Ama aklinda eve donmek yok anladigim kadariyla.

Keyfi bilir , pişman olacak ama sen çook soğumuş ve huzuru bulmuş olacaksın

Bugun kiyamet koptu kayinpeder aradi beni assagiladi sucladi.Oglunun her anlattigina inandigi icin.Bende gozyaslariyla allahinizdan bulun beni birdaha aramayin,kapiniza geldigim gune lanet olsun dedim.Ablam aradi onada 1 saat sikayet etmis.Babamda esimi arayip agzina geleni soylemis.Nasil erkeksinki cektin gittin babanada sanada kizimi ezdirmem.Bosatmamda ama sokagada burakmam essek gibi nafakasinida odersin kapimada gelemezsin demis.
Bende gozyaslariyla boguldum hastayim yatiyorum gel bak cocuklara dedim.Haftasonu ilgilen dedim geldi bakiyo.Ama tek bildigim kendinde hata asla gormuyor bu sebepten mumkun degil biraraya gelmek.Vicdani kör olmus insafsiz olmus.Toparlanacagim insallah insallah cok kötuyum cok.Ama net olarak karar vericem nerede nasil yasayacagimi bundan sonra asla hayir gelmez ondan

Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bu adamı da ailesini de. Bir insanın üstüne bu kadar gidilmez.

Babanız iyi demiş o insan müsveddesine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…