Kocam benden nefret ediyor...

Bosanmalimiyim

• Evet

OY: 300 90,9%
  • Hayir

OY: 30 9,1%

• Ankete Katılan
    330
Hayatimi 10 kat zorlastirip cocuklarimi iyi bir babadan ayirmak aklimda degil suan.Oncelikle emin olmaliyim herseyi yapip care kalmadigindan.
Hayatım zorlaşmasın diye kokuyorsun diyen, istemiyorum seni diyen adama katlanmak... Gurur, onur nerede? Aşağılanmaya devam...

adına gurursuzluk deyin,korkaklık deyin ne derseniz deyin.Yuva kurmak kolay ama yuvayı yıkmak zor.Cocuksuz olunca daha kolay.Ancak bir kadın olarak helede eşini seven bir kadın olarak,evet hala seviyorum eşimi,o benim uzun yıllar en iyi arkadaşım dostumdu.Ozlüyorum güzel günlerimizi ki bana sarılıp yanındayım demesi yeterdi.Ve en önemlisi çocuklarım asla baba hasreti çeksin istemiyorum.Oglum akşamları babam gelmeyecekmi hiç diye ağlarken gurur filan kalmıyor insanda anne yuregi parçalanıyor.Dün akşam biraz konuştuk aslında boşanmak için geçerli sebep yok elle tutulacak ciddiyette.Ama bunalmış yorulmuş ve sorumluluklar ağır gelmiş.Aslında sorunun temeli yıllarca çocuklugundan beri herkese tamam deyip susması.Şimdi değiştim diyor artık tamam demiycem.Ama tabiki bu sancılı surecin acısını hepberaber çekiyoruz.Dün yaşananlara okadar üzüldümki inanın hiç istemezdim aileler arası böyle şeyler yaşanmasını.Her gece dua ediyorum inşallah mtlu yuvamız yeniden varolsun canlansın diye.Çok acı çekiyorum inanın.Sonunda asla dogru yola dönmez ise tabiki yapacak birşey yok ben evlatlarımı alıp çekip gideceğim ve onlara hem anne hem baba olacagım.Yanlızlık dipsiz bir kuyu ama rabbim bana bu kaderi yazdıysa boyun eğmekten başka çarem yok.

Ates dustugu yeri yakiyor. Ben gurursuzluk olarak gormuyorum. Sadece fedakar bir anne goruyorum. Esinizi sevip sevmediginiz konusunda bir sey soyleyemem ama eminim cocuklariniz olmasaydi coktan birakmistiniz. Allah yardimciniz olsun. Hakkinizda hayirlisi insallah.

Her konuda fikir degisiyor.

Hani yuva kurmak zordu, yikmak kolaydi.

O yuzden yikmamak lazimdi, zor yolu secmek lazimdi?

Fedakar annelik kendini ezdirmekle, sizi asagilayan, koktugunuzu soyleyen, size artik kadin olarak deger vermeyen biriyle evliligi surdurmek degildir.

Cocuklar en cok netlik kazanmayan, ama sevgi olmayan evliliklerde aci cekiyor. Bosaninca cocuklar da alisiyor ama sundururseniz onlar da sizinle beraber babalarinin sizi sevmesini bekliyor. Travma yasiyorlar.

Fedakar degil bilincli annelerin artmasini diliyorum.

Haklisiniz elbette lakin zaten zir durumda psikolojisi alt ust olmus biri var karsimizda onursuz yada gurursuzsun demek daha cok yaralamazmi bu insani. Ben sadece kelimelerimze dikkat etmemiz gerektigini dusunuyorum. Tabi ki boyle bir insanla oturmasini bende tasvib etmiyorum. Ama biz ne desekte kendi karari yapicak birsey yok. O yuzden gurursuz diyip daha fazla yaralamamak gerek konu sahibini.

Konu sahibinin eşi, en çok da hanımefendinin çocukları adına önemsediği düzenin bozulmaması için evi ayırmamayı teklif etmişti.yalnızca yatakları ayırmak istediğini söylemişti. konu sahibi de öyle evlilik olmaz diyerek kabul etmemişti. Yani kendisine kokuyorsun diyen ve altı aydır ayrılmak isteyen, kendi deyimiyle nefret eden eşiyle yatağını da ayırmak istemedi.
Bir insanın gururu ve onuru elbette ki evliliğinden daha önemlidir. Zira bunları çiğnemek pahasına evlilikte ısrar etmenin doğru bir tarafı olabilir mi? O evlilikten kimseye bir hayır gelir mi?

Biz kadinlar kirilsakta kizsakta nefret bile etsek yine eslerimizi sevmeye devam edebiliyoruz.ancak erkek sogudumu esinden o eski duygular gelmiyor yerine..

Suandaki durum herkes herseyi ogrendi kabullendi.Yaklasik 2 hafta oldu ayrilali.Dava acmadim acmaminda bir manasi yok diye dusunuyorum.Kendisi acarmi acmazmi bilemiyorum onuda kendi bilir.Ama vicdanim sonuna kadar rahat.Hala bocaliyorum zorlaniyorum hatta ara ara kendimi surekli konusurken buluyorum kendimle.Uykularim azaldi.Ruhum cok yorgun

Gecen gun bir arkadas nasilsin diye sorunca gitti dedim iyi degilim.Ohhhh iyi olmus ozgurluk harika deyip gulucuk atti benim icim kan aglarken ki daha gecen o arkadasim icin kosturuyordum hastanede.Neyse bikacgun sonra bunu soyleyen gulen arkadasim kendisini aldatan kocasiyla elele omzuna basini yaslamis gulumsuyordu.Insanoglu gercekten cok enteresan konusulan baska yapilan baska.Ama sorsam hemen bosa diyor.Ne diyim bilemedim

özlüyor musun ?

bence şuan sadece kendine iyi bak canım , boşanmak eşle konuşmaya çalışmak veya kendini üzmek...... yapma

A
Sabah ise aksam eve.Mesaiye kalinca bakiyorum arada orda.Tatillerde evde.Varsada evli bir kadindir oda.Baska turlu olamaz.Tlfnu sifreli artik ama sosyal hesabi hep acik bakiyorum arada.
Adamın biri karısını 20 yıl aynı kadınla aldatmş hep evdeymiş sadece öğlen molasında ypmış bnu ypacak olan kapının deliğinden yapar

özlüyor musun ?
Bi süre sonra bu hisler azalacak canın ilk acıyor ama en zor gecede bile insan sabahı görür boşanacaksan davayı aç onun açmasını bekleme başkası varsa seni yedekte tutar o davayı açmaz kafanda bitirdiysen acabalar eğerlr yoksa tabiki

Ozluyormusun diye sormus bir arkadas.Ozlemiyorum.
Okadar cok dusunmem gereken sey varki dun is dolayisiyla eve gelemedim bu aksam kresten aradilar kucuk oglum ateslenmis.Babasi doktora goturmus durumu kötü.Kulak bogaz enfeksiyon.Ben eve gelir gelmezde cikti gitti ki bende hastayim ama ayaktayim.Bu davranislari gordukce icimde hicbirsey kalmiyor.Kendisinede dedim donsende kabul edemem sen kirlendin ruhun kirlendi ve yabancisin artik dedim.
Dedimya cok dusunmem gereken sey var.Kucuk oglum konusmuyor hic rapor cikardim terapiye goturucem konusma terapistine.Dunde ayni ozelliklere sahip bir oglu olan anneyle konustum.Asperger teshisi konmus 2.5 yaslarinda ve simdi oglu 8 yasinda.Hazirlikli olun cunku ayni ozellikleri anlattiniz ve ileride hersey daha zorlasacak maddi manevi dedi ve gercekten okadar zorki anlattiklari.Henuz bizim teshis kesinlesmedi insallahta terapiyle bitecek sorunumuz.Cok sıkta hastalanir.Zaten kimseyi tanimiyorum burada.Birtek yakinim yok gelecek.
Yani onun bunlari bile bile yaptigi bu davranislar okadar yara aciyorki bende.Artik donsun diye dua bile edemiyorum.Calismak zorundayim doktor mutlaka krese gitmeli dedi kucuk oglum icin.
Hayal kuruyorum ogullarimla yasayabilecegim guzel hayaller insallah basarabilirim.Allahim yuzumuze baksin.

Bukadar seyin arasinda gercekten birde gidip dava acmakla ugrasamiycam.Kendi ne yaparsa yapsin.

Siz ilk esinizden bosanmak istediginizde tek sorun esinizin cinsel problemleri miydi?

Siz ilk esinizden bosanmak istediginizde tek sorun esinizin cinsel problemleri miydi?
Evet sadece oydu.Fakat duzelecegini doktora gidecegini ve hep beni cok sevdigini soyledi.Ama artik bana inanmasaydin fedakarlik yapmasaydin diyecek kadar kustah

Evet sadece oydu.Fakat duzelecegini doktora gidecegini ve hep beni cok sevdigini soyledi.Ama artik bana inanmasaydin fedakarlik yapmasaydin diyecek kadar kustah

Yanlis anlamayin ama esinizin cinsellik problemleri var diye onu terk etmek istemeniz sacma geldi bana sonucta hastalikta, saglikta diye bi yemin ediyosunuz. Obur taraftan ise esiniz komple hatali yani size oyle cumleler kuran, arkanizdan ailesine konusan bir erkekle evli kalmayin zaten.

Ben onu terketmek istemedim.Bunun onemli bir konu oldugunu ve doktora gidince duzelecegine emin oldugumu soyledim.Destek oldum.Sabirla incitmeden.1 sene sonra hic ilgilenmeyince ayrilalim dedim hemde onu cok sevdigimi gizyaslariyla soyledim.Ama yine ayni sekilde yapti hatta kendine kizdi uzuldu hatta ben onu uzdugum icin uzulecek hale getirdi beni.Sonrada bir sure daha dikkatli davrandi ve hamile kaldim.

Allah her konuda yardım etsin c ocugunuzda hangi belirtiler var acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…