Hayatım zorlaşmasın diye kokuyorsun diyen, istemiyorum seni diyen adama katlanmak... Gurur, onur nerede? Aşağılanmaya devam...Hayatimi 10 kat zorlastirip cocuklarimi iyi bir babadan ayirmak aklimda degil suan.Oncelikle emin olmaliyim herseyi yapip care kalmadigindan.
özlüyor musun ?Suandaki durum herkes herseyi ogrendi kabullendi.Yaklasik 2 hafta oldu ayrilali.Dava acmadim acmaminda bir manasi yok diye dusunuyorum.Kendisi acarmi acmazmi bilemiyorum onuda kendi bilir.Ama vicdanim sonuna kadar rahat.Hala bocaliyorum zorlaniyorum hatta ara ara kendimi surekli konusurken buluyorum kendimle.Uykularim azaldi.Ruhum cok yorgun
bence şuan sadece kendine iyi bak canım , boşanmak eşle konuşmaya çalışmak veya kendini üzmek...... yapmaGecen gun bir arkadas nasilsin diye sorunca gitti dedim iyi degilim.Ohhhh iyi olmus ozgurluk harika deyip gulucuk atti benim icim kan aglarken ki daha gecen o arkadasim icin kosturuyordum hastanede.Neyse bikacgun sonra bunu soyleyen gulen arkadasim kendisini aldatan kocasiyla elele omzuna basini yaslamis gulumsuyordu.Insanoglu gercekten cok enteresan konusulan baska yapilan baska.Ama sorsam hemen bosa diyor.Ne diyim bilemedim
Adamın biri karısını 20 yıl aynı kadınla aldatmş hep evdeymiş sadece öğlen molasında ypmış bnu ypacak olan kapının deliğinden yaparSabah ise aksam eve.Mesaiye kalinca bakiyorum arada orda.Tatillerde evde.Varsada evli bir kadindir oda.Baska turlu olamaz.Tlfnu sifreli artik ama sosyal hesabi hep acik bakiyorum arada.
Bi süre sonra bu hisler azalacak canın ilk acıyor ama en zor gecede bile insan sabahı görür boşanacaksan davayı aç onun açmasını bekleme başkası varsa seni yedekte tutar o davayı açmaz kafanda bitirdiysen acabalar eğerlr yoksa tabikiözlüyor musun ?
Evet sadece oydu.Fakat duzelecegini doktora gidecegini ve hep beni cok sevdigini soyledi.Ama artik bana inanmasaydin fedakarlik yapmasaydin diyecek kadar kustahSiz ilk esinizden bosanmak istediginizde tek sorun esinizin cinsel problemleri miydi?
Evet sadece oydu.Fakat duzelecegini doktora gidecegini ve hep beni cok sevdigini soyledi.Ama artik bana inanmasaydin fedakarlik yapmasaydin diyecek kadar kustah
Ben onu terketmek istemedim.Bunun onemli bir konu oldugunu ve doktora gidince duzelecegine emin oldugumu soyledim.Destek oldum.Sabirla incitmeden.1 sene sonra hic ilgilenmeyince ayrilalim dedim hemde onu cok sevdigimi gizyaslariyla soyledim.Ama yine ayni sekilde yapti hatta kendine kizdi uzuldu hatta ben onu uzdugum icin uzulecek hale getirdi beni.Sonrada bir sure daha dikkatli davrandi ve hamile kaldim.Yanlis anlamayin ama esinizin cinsellik problemleri var diye onu terk etmek istemeniz sacma geldi bana sonucta hastalikta, saglikta diye bi yemin ediyosunuz. Obur taraftan ise esiniz komple hatali yani size oyle cumleler kuran, arkanizdan ailesine konusan bir erkekle evli kalmayin zaten.
Allah her konuda yardım etsin c ocugunuzda hangi belirtiler var acabaOzluyormusun diye sormus bir arkadas.Ozlemiyorum.
Okadar cok dusunmem gereken sey varki dun is dolayisiyla eve gelemedim bu aksam kresten aradilar kucuk oglum ateslenmis.Babasi doktora goturmus durumu kötü.Kulak bogaz enfeksiyon.Ben eve gelir gelmezde cikti gitti ki bende hastayim ama ayaktayim.Bu davranislari gordukce icimde hicbirsey kalmiyor.Kendisinede dedim donsende kabul edemem sen kirlendin ruhun kirlendi ve yabancisin artik dedim.
Dedimya cok dusunmem gereken sey var.Kucuk oglum konusmuyor hic rapor cikardim terapiye goturucem konusma terapistine.Dunde ayni ozelliklere sahip bir oglu olan anneyle konustum.Asperger teshisi konmus 2.5 yaslarinda ve simdi oglu 8 yasinda.Hazirlikli olun cunku ayni ozellikleri anlattiniz ve ileride hersey daha zorlasacak maddi manevi dedi ve gercekten okadar zorki anlattiklari.Henuz bizim teshis kesinlesmedi insallahta terapiyle bitecek sorunumuz.Cok sıkta hastalanir.Zaten kimseyi tanimiyorum burada.Birtek yakinim yok gelecek.
Yani onun bunlari bile bile yaptigi bu davranislar okadar yara aciyorki bende.Artik donsun diye dua bile edemiyorum.Calismak zorundayim doktor mutlaka krese gitmeli dedi kucuk oglum icin.
Hayal kuruyorum ogullarimla yasayabilecegim guzel hayaller insallah basarabilirim.Allahim yuzumuze baksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?