Kaç yaşında hiç mi konuşmuyor.benim oglu da konusamiyor ama sadece yaşıtlarından geri.yoksa kendi çapında söylüyor birşeyler 2.5 yaşındaAlgilamiyor.Hicbirseyi isaretle gostermiyor.Basit komutlari yapamiyor.Konusmuyor.Herkes erkek cocuk gec konusur vs diyor ama bu farkli bir durum.Doktorda kotu anlamayin ama ilginc bir cocugunuz olabilir dedi.Yani zekasi fazla demek istedi.Ama iste bu durumda zor cunku ilgi alanlari tepkileri cocuklarla iletisimi cok farkli oluyor.Bizimkide sayi sayar,puzzle,kup yapar yani sayisal beyin farkli.
Allah yardımcın olsun. Yuva kolay yıkıkmıyor boşa gitsin demek öle kokay değil, herkesin hayatı mahvoluyor son pişmanlık fayda etmiyor. Etrafta ne aldatılanlar gördüm kocalarını o kadınlardan kurtarmak için ne çabalar veriyor . Sen niye hemen gurur yapıp boşancaksın. Onu 2cocugu yapmadan düşüncekti. Bekarlık sana biely katmıcak zaten evlenmiceksin oyüzden sabredebiliyosan boşanma bırak istiyorsa o uğraşsın.adına gurursuzluk deyin,korkaklık deyin ne derseniz deyin.Yuva kurmak kolay ama yuvayı yıkmak zor.Cocuksuz olunca daha kolay.Ancak bir kadın olarak helede eşini seven bir kadın olarak,evet hala seviyorum eşimi,o benim uzun yıllar en iyi arkadaşım dostumdu.Ozlüyorum güzel günlerimizi ki bana sarılıp yanındayım demesi yeterdi.Ve en önemlisi çocuklarım asla baba hasreti çeksin istemiyorum.Oglum akşamları babam gelmeyecekmi hiç diye ağlarken gurur filan kalmıyor insanda anne yuregi parçalanıyor.Dün akşam biraz konuştuk aslında boşanmak için geçerli sebep yok elle tutulacak ciddiyette.Ama bunalmış yorulmuş ve sorumluluklar ağır gelmiş.Aslında sorunun temeli yıllarca çocuklugundan beri herkese tamam deyip susması.Şimdi değiştim diyor artık tamam demiycem.Ama tabiki bu sancılı surecin acısını hepberaber çekiyoruz.Dün yaşananlara okadar üzüldümki inanın hiç istemezdim aileler arası böyle şeyler yaşanmasını.Her gece dua ediyorum inşallah mtlu yuvamız yeniden varolsun canlansın diye.Çok acı çekiyorum inanın.Sonunda asla dogru yola dönmez ise tabiki yapacak birşey yok ben evlatlarımı alıp çekip gideceğim ve onlara hem anne hem baba olacagım.Yanlızlık dipsiz bir kuyu ama rabbim bana bu kaderi yazdıysa boyun eğmekten başka çarem yok.
Insanoglu belli olmuyorki ama tek bildigim yaptiginiz fedakarlik donup size kaba tabir giriyor yani.Evlat çok zor herşeyi unutturur maalesef allah yavrulariniza ve size sağlık versin.eşimle geçmişteki sıkıntılarınızın hepsi bendede var birde çok sınırlıyor söyleyeceğim salak gibi gidip gelip neden sinirlisin diyip duruyor ebenin körü diyesim geliyor acaba sonunda bu adamda beni terketmeye kalkacak mi
Saygiyi yitirdikten sonra mumkunmusonu inşallah güzel olur bu hikayenin. mutlu olursunuz inşallah
Ahhh o acı,ahhh o hayal kirikligi,ahh o yola ciktigin insanin yari yolda koymasi,ahhh o iyi gorunmek icin taktigim maskenin agirligi,ahhh insanin yanlizligi...
Ahhh o acı,ahhh o hayal kirikligi,ahh o yola ciktigin insanin yari yolda koymasi,ahhh o iyi gorunmek icin taktigim maskenin agirligi,ahhh insanin yanlizligi...
Cok yorgunum cok...Ama donmesi neyi degistirecek bundan sonra.Nasil sarilirim ona nasil guvenirim.
Allahim hayirlisini versin allah razi olsun sagolun
Cok yorgunum cok...Ama donmesi neyi degistirecek bundan sonra.Nasil sarilirim ona nasil guvenirim.
Allahim hayirlisini versin allah razi olsun sagolun
Ama babama soz verdim 87 yasinda adam.Dava acmayacagim ve o acarsada bisanmayacagim.Oda asla aile kuramayacak yeniden.Duzeni olmayacak hic.Bende insallah 1 yila kadar idare edip baska bir sehre yerlesecegim.Coxuklarimin daha huzurlu buyuyecegi.Tekrar evlenme niyetim olmadigi icin birde mahkemeyle ugrasmamda manasiz zaten.Ben elimden geleni yaptim fazlasiyla.Gerisi rabbimin bilecegi is ama kendisinede soyledim donersen sana kapiyi acamam bunu bil dedim.Suan ruzgara kapilmis gidiyor.Ruzgar durdugunda kendine gelecek ama yel herseyinide alip goturmus olacak.Bugun buyuk reminizide yirtip attim salondan.Tek istegim allahim evlatlarima ve bana saglik mutluluk guc versin.Dediginiz gibi elbet bu gunlerde gececek ve donup baktigimda hatirlamayacagim bile.
Mahkeme ile uğraşmamak için boşanmayacağım demişsin , direk kendi boşayacak işt eöahkeme , bı iyi değil mi ? Sana yararı dokunmayan adamın yeni karısına da dokunmaZ merak etme , o adam yuva kuramazBugun geldi ve evden ayrilinca 2 sene sonra mahkemenin otomatik olarak bosadigini soyledi.Bu konuda bilgisi olan varmi
Bugun geldi ve evden ayrilinca 2 sene sonra mahkemenin otomatik olarak bosadigini soyledi.Bu konuda bilgisi olan varmi
Mahkeme ile uğraşmamak için boşanmayacağım demişsin , direk kendi boşayacak işt eöahkeme , bı iyi değil mi ? Sana yararı dokunmayan adamın yeni karısına da dokunmaZ merak etme , o adam yuva kuramaz
Bugun geldi ve evden ayrilinca 2 sene sonra mahkemenin otomatik olarak bosadigini soyledi.Bu konuda bilgisi olan varmi
Yasal olarak bise yapmadim henuz ama haklisiniz insanlar cok cirkinlesiyor.Kendi adina kontrat filan yok ama bilmiyorum tabi nasil oluyor.Gerci 2 sene sonra kim öle kim kala bakalimOlabilir. Aile birliği olmadığını ispat ederse ki evden ayrılınca edebilir. Mahkeme de boşayabilir.
Siz çocukları alıp giderseniz henüz evliyken o da size gıvıklığına çocuklarımı kaçırdı bile diyebilir. İnsanlar bu zamanlarda inanılmaz çirkinleşebilirler. Bence bir avukata danışmadan adım atmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?