Kocam benden nefret ediyor...

Bosanmalimiyim

• Evet

OY: 300 90,9%
  • Hayir

OY: 30 9,1%

• Ankete Katılan
    330
Algilamiyor.Hicbirseyi isaretle gostermiyor.Basit komutlari yapamiyor.Konusmuyor.Herkes erkek cocuk gec konusur vs diyor ama bu farkli bir durum.Doktorda kotu anlamayin ama ilginc bir cocugunuz olabilir dedi.Yani zekasi fazla demek istedi.Ama iste bu durumda zor cunku ilgi alanlari tepkileri cocuklarla iletisimi cok farkli oluyor.Bizimkide sayi sayar,puzzle,kup yapar yani sayisal beyin farkli.

Kaç yaşında hiç mi konuşmuyor.benim oglu da konusamiyor ama sadece yaşıtlarından geri.yoksa kendi çapında söylüyor birşeyler 2.5 yaşında

Evlat çok zor herşeyi unutturur maalesef allah yavrulariniza ve size sağlık versin.eşimle geçmişteki sıkıntılarınızın hepsi bendede var birde çok sınırlıyor söyleyeceğim salak gibi gidip gelip neden sinirlisin diyip duruyor ebenin körü diyesim geliyor acaba sonunda bu adamda beni terketmeye kalkacak mi

Allah yardımcın olsun. Yuva kolay yıkıkmıyor boşa gitsin demek öle kokay değil, herkesin hayatı mahvoluyor son pişmanlık fayda etmiyor. Etrafta ne aldatılanlar gördüm kocalarını o kadınlardan kurtarmak için ne çabalar veriyor . Sen niye hemen gurur yapıp boşancaksın. Onu 2cocugu yapmadan düşüncekti. Bekarlık sana biely katmıcak zaten evlenmiceksin oyüzden sabredebiliyosan boşanma bırak istiyorsa o uğraşsın.
Okadar iyiyliğin sonucunda nakörlük yapan bu adam gururdanda anlamaz oyüzden şuan sadece kendini ve cocuklarını düşün..
Dua et Rabbime bırak hayırlısını versin..
Ama şunu unutmamak lazım, fazla değer soytarıyı kral eder diye. Şu hayatta kimseye değerinden fazla değer vermiceksin ve kendinden başka kimseyi düşünmiceksin kimseye bağımlı olmucksın
Bunu 2haftada boşnmış biri olarak söylüyorum, yaşvar yakar evlenen adam bi nd bitirdi gitti. Demekki kimseye güvenmemek lazım. Önce Allah sonra sen gerisi boşş..

Insanoglu belli olmuyorki ama tek bildigim yaptiginiz fedakarlik donup size kaba tabir giriyor yani.

Başka bir kadın olabilir illa ilişkisi olması gerekmez aşık oldu belki başka birine kadının haberi bile yoktur belki.Aslında bu olsa da olmasa da size davranışları üzücü ve onur kırıcı ve bence devam eder.Böylw yaşayabilecekseniz boşanmayın

sonu inşallah güzel olur bu hikayenin. mutlu olursunuz inşallah

S SEMIDO
Bosanmali miyim soruna ilk günde Hayır dedim... Bugün de Hayır diyorum...

Kelimeler kifayetsiz... Acilar yüreklerde yaşanıyor.. Sabır çok olsun ki şükrunu versin Rabbim sana...

Zamana bırak lütfen... Dua Et. .. Bundan sonra hiç bir şey düşünme... Çocukların ıcın yaşa..

Ahhh o acı,ahhh o hayal kirikligi,ahh o yola ciktigin insanin yari yolda koymasi,ahhh o iyi gorunmek icin taktigim maskenin agirligi,ahhh insanin yanlizligi...
Cok yorgunum cok...Ama donmesi neyi degistirecek bundan sonra.Nasil sarilirim ona nasil guvenirim.
Allahim hayirlisini versin allah razi olsun sagolun

Rabbim öyle bir güç verir ki şaşar kalırız...
Geçmez deriz bir bakarız yolun sonuna geliriz...
Bundan sonra nasıl yaşarım deriz de öyle bir yaşarız ki...

Kendimiz olsak neyse S SEMIDO
Çocuklar var...
İki masum yavrun var...

Zamana bırak. . Halka halka diziliyordur hakkımızda hayırlı olanlar...

Nasıl sarılırim deme gülüm...
Olması için çaba da sarf etme...
Sarılmak da isteme...

Boşanmanin da hayırlısıni versin Rabbim...
Güven ne garip şey..
Bir kere gitti mi gidiyor...
Yürek burkuntusu kalıyor Yadigar...

Peki sen de bu kez bana...
Güven tekrar tesis edilir mi
Bir şans daha vermedigin için ilerde "ah" der miydin?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşin gücün varsa çekme kardeş. Ortada bir yuva yok. İlgi sevgi yok. Cinsellik yok. Bırak o düşünsün. Bırak yalvarsın. Neden sen sen yalvardın sana kokuyorsun diyen bir adama. Diyemedin mi eksikliklerini vuramadın mı yüzüne bir bir. Ayrıl bi burnu sürtsün döner sana geri merak etme. Ama bugun yalvarırsan sana zerre saygısı olmayacak. Ah ah yuva kolay kurulmuyor ise beyfendi düşünsün biraz.

kendisini istemeyen biriyle nasıl evli kalır insan? büyük konuşmayım da aşkından ölsem benim yüzüme öyle şeyler dediği anda biter

Ben elimden geleni yaptim fazlasiyla.Gerisi rabbimin bilecegi is ama kendisinede soyledim donersen sana kapiyi acamam bunu bil dedim.Suan ruzgara kapilmis gidiyor.Ruzgar durdugunda kendine gelecek ama yel herseyinide alip goturmus olacak.Bugun buyuk reminizide yirtip attim salondan.Tek istegim allahim evlatlarima ve bana saglik mutluluk guc versin.Dediginiz gibi elbet bu gunlerde gececek ve donup baktigimda hatirlamayacagim bile.

Ama babama soz verdim 87 yasinda adam.Dava acmayacagim ve o acarsada bisanmayacagim.Oda asla aile kuramayacak yeniden.Duzeni olmayacak hic.Bende insallah 1 yila kadar idare edip baska bir sehre yerlesecegim.Coxuklarimin daha huzurlu buyuyecegi.Tekrar evlenme niyetim olmadigi icin birde mahkemeyle ugrasmamda manasiz zaten.

Bugun geldi ve evden ayrilinca 2 sene sonra mahkemenin otomatik olarak bosadigini soyledi.Bu konuda bilgisi olan varmi

Bugun geldi ve evden ayrilinca 2 sene sonra mahkemenin otomatik olarak bosadigini soyledi.Bu konuda bilgisi olan varmi
Mahkeme ile uğraşmamak için boşanmayacağım demişsin , direk kendi boşayacak işt eöahkeme , bı iyi değil mi ? Sana yararı dokunmayan adamın yeni karısına da dokunmaZ merak etme , o adam yuva kuramaz

Mahkeme ile uğraşmamak için boşanmayacağım demişsin , direk kendi boşayacak işt eöahkeme , bı iyi değil mi ? Sana yararı dokunmayan adamın yeni karısına da dokunmaZ merak etme , o adam yuva kuramaz

Ben olsam ben de boşanmazdım. Sürünsün it gibi.
Bu arada sizden de çıkmıyor. Nasıl bir eziyet bu adamın yaptığı?

Olabilir. Aile birliği olmadığını ispat ederse ki evden ayrılınca edebilir. Mahkeme de boşayabilir.
Siz çocukları alıp giderseniz henüz evliyken o da size gıvıklığına çocuklarımı kaçırdı bile diyebilir. İnsanlar bu zamanlarda inanılmaz çirkinleşebilirler. Bence bir avukata danışmadan adım atmayın.

Yasal olarak bise yapmadim henuz ama haklisiniz insanlar cok cirkinlesiyor.Kendi adina kontrat filan yok ama bilmiyorum tabi nasil oluyor.Gerci 2 sene sonra kim öle kim kala bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…