Valla bilmiyorum.Bugun diyorki falci karinizin hayatinda biri var demis.Dedimki olsa rahatsiz olacakmisin sanki ne onemi varki var yok.Neyse sonra biraz yeni duzen icin cocuklarla alakali konustuk.Dedim eger cocuklarla ilgilenmez isen hayatimizda saglam yurekli birine ihtiyacimiz olacak cunku zaman zaman gercekten gerekli.Herneyse bana cocuklara zarar vermeyecek kotu birini hayatina sokmayacagina eminim dedi.Hey allahim ne gunlere geldik.Benide suclama hayatimda biri var diye yok oyle bise dedi.Bisey demedimBen olsam ben de boşanmazdım. Sürünsün it gibi.
Bu arada sizden de çıkmıyor. Nasıl bir eziyet bu adamın yaptığı?
Ben elimden geleni yaptim fazlasiyla.Gerisi rabbimin bilecegi is ama kendisinede soyledim donersen sana kapiyi acamam bunu bil dedim.Suan ruzgara kapilmis gidiyor.Ruzgar durdugunda kendine gelecek ama yel herseyinide alip goturmus olacak.Bugun buyuk reminizide yirtip attim salondan.Tek istegim allahim evlatlarima ve bana saglik mutluluk guc versin.Dediginiz gibi elbet bu gunlerde gececek ve donup baktigimda hatirlamayacagim bile.
Hey Allah ım.. Allah yardımcınız olsun. İnşallah çok mutlu olursunuz onsuz. O da tek tabanca takılsın.Valla bilmiyorum.Bugun diyorki falci karinizin hayatinda biri var demis.Dedimki olsa rahatsiz olacakmisin sanki ne onemi varki var yok.Neyse sonra biraz yeni duzen icin cocuklarla alakali konustuk.Dedim eger cocuklarla ilgilenmez isen hayatimizda saglam yurekli birine ihtiyacimiz olacak cunku zaman zaman gercekten gerekli.Herneyse bana cocuklara zarar vermeyecek kotu birini hayatina sokmayacagina eminim dedi.Hey allahim ne gunlere geldik.Benide suclama hayatimda biri var diye yok oyle bise dedi.Bisey demedim
Biz diye bisey yok zaten ama sorumluklarini bil cocuklara xaman ayir ve benim hayatimda nefes alacagim zamanlarim olsun kafi dedim.
Bugun geldi ve evden ayrilinca 2 sene sonra mahkemenin otomatik olarak bosadigini soyledi.Bu konuda bilgisi olan varmi
Canim oyle diyorsun. Ama simdilik yarin nafaka vermediğinde, istedigi gibi bekar hayatı yasayip kari kiz muhabbeti yaptiginda, bunları diyemeyecrksin. Elbette bekle yuregin zaten belli bir sure sonra sana bekleme diyecek. Iste o zaman davayi acmamanin ondan cocuklarinin rizkini yasal yollardan almadigin icin kendine kizabilirsin. O kendini bekar gorecek , sen evlilik cuzdani altinda dul. Sen namusunu koruyacayacaksin tabi ,o da sorumluluk olmadan hayatini yasayacak. Bunlarin bir cezası, bir tazminati ve cocuklarin icin vermesi gerekenler olmali. Bu da dava ile olur. Er yada gec bu noktaya geldiginde de dimdik dur.Ama babama soz verdim 87 yasinda adam.Dava acmayacagim ve o acarsada bisanmayacagim.Oda asla aile kuramayacak yeniden.Duzeni olmayacak hic.Bende insallah 1 yila kadar idare edip baska bir sehre yerlesecegim.Coxuklarimin daha huzurlu buyuyecegi.Tekrar evlenme niyetim olmadigi icin birde mahkemeyle ugrasmamda manasiz zaten.
Aslinda buda handikap suan kiramizi kartimizi oduyor.Dava acilsa sadece nafaka oder okadar.Devlet ne verdiyse o der birakir.Hayatina biri oldugunu kanitlarsamda bisanmis olsam bise diyemem ama suanda isyerine gidip bagirip cagirsam hakliyim yani sonucta evli.Zaten benim hayatima baskasini sokmak aklimin ucundan gecmiyor.Evlatlarimin aski yeter banaCanim oyle diyorsun. Ama simdilik yarin nafaka vermediğinde, istedigi gibi bekar hayatı yasayip kari kiz muhabbeti yaptiginda, bunları diyemeyecrksin. Elbette bekle yuregin zaten belli bir sure sonra sana bekleme diyecek. Iste o zaman davayi acmamanin ondan cocuklarinin rizkini yasal yollardan almadigin icin kendine kizabilirsin. O kendini bekar gorecek , sen evlilik cuzdani altinda dul. Sen namusunu koruyacayacaksin tabi ,o da sorumluluk olmadan hayatini yasayacak. Bunlarin bir cezası, bir tazminati ve cocuklarin icin vermesi gerekenler olmali. Bu da dava ile olur. Er yada gec bu noktaya geldiginde de dimdik dur.
Allah yardimciniz olsun. Bencede baska bi kadin olabilir. Inanın ummadiginiz taslar bas yariyor hep. Bizim bi tanidigimizin basina geldi her iki tarafta evli ve goz onundeler kadin ev hanimi. Nasil oldu ne ara oldu kimse inanamadi. Erkekler pek durup dururken degismiyorlar bence paradan da önce gelen sey baska kadin. Kendilerini dev aynasinda goruyorlar o zaman.
Ne yazik ki oyle oluyor hep. Benim bahsettigim kisiden de hic beklencek seyler degil. Sizin durumunuz da suclu bagirmis sucsuzun odunu koparmis durumu. Allah akil fikir versinBenim kocayida gorsen mekek melek asla kotu sey beklenmez ama yemedigi nane kalmiyor..anasi yasindaki yabanci kadinlari faceye ekliyor bu ne dyincede beni cahik yerine koyuyor
Ne yazik ki oyle oluyor hep. Benim bahsettigim kisiden de hic beklencek seyler degil. Sizin durumunuz da suclu bagirmis sucsuzun odunu koparmis durumu. Allah akil fikir versin
Oyle demeyin neolur hepimiz ne acilar yasiyoruz kardesimAllah akil vermesin biran once emanetini alsin
Oyle demeyin neolur hepimiz ne acilar yasiyoruz kardesim
Büyü olabikir bnce bu kadar büyük bi değişim normal degilPazar gunu konustuk.Dedimki kisisel beklentimiz kalmadi ve cok yoruldum didismekten.Cocuklarla daha fazla zaman gecir ve ilgilen okadar.Anlastik sagolsun.Ama adam mutsuz okadarki suratinda ifade kalmamis artik.Gunaydin derim iyaksamlar derim cevap yok.Anlayamadim gitti hayir tamam biz kabullendik durumuda bu adamin artik mutlu olmasi gerekmezmi
Allah yardımcınız olsun zor gerçekten.. keşke herkes baba olamasa,4.5 yasindaki oglum hergun soruyor anlatiyorum hatta birgun pskilojim dayanmadi.Baban sizi cok seviyor gormeyede geliyor ama artik baska evi var ve orada uyuyor.Tabi arkasi kesilmeyince sorularin neden gitti neden gitti diye cunku baban beni sevmiyor dedim.
Hergun bu acisini gormeye aglamasini dinlemeye dayanamiyorum.Ne yapayim elimden birseyde gelmiyor.Seni seviyorum ve hep yaninda olacagim desemde sanki yarasi buyuyor.Derinlerde kaziniyor simdiden.Cok vicdanim sizliyor cok gunahina girdik kucucuk yuregin.
Istemesemde cunku bunlari ben anlatinca inanmiyor babasi,aradi oglum babasi yarin sabah alip krese goturucem ya gireceksin dedi ve cocugun konusmasi bitmeden tlfnu kapatti cunku disaraydi seslerden anladimki.Gercekten inanamiyorum gercekten.
ah arkadaşım. Allah yardımcın olsun.4.5 yasindaki oglum hergun soruyor anlatiyorum hatta birgun pskilojim dayanmadi.Baban sizi cok seviyor gormeyede geliyor ama artik baska evi var ve orada uyuyor.Tabi arkasi kesilmeyince sorularin neden gitti neden gitti diye cunku baban beni sevmiyor dedim.
Hergun bu acisini gormeye aglamasini dinlemeye dayanamiyorum.Ne yapayim elimden birseyde gelmiyor.Seni seviyorum ve hep yaninda olacagim desemde sanki yarasi buyuyor.Derinlerde kaziniyor simdiden.Cok vicdanim sizliyor cok gunahina girdik kucucuk yuregin.
Istemesemde cunku bunlari ben anlatinca inanmiyor babasi,aradi oglum babasi yarin sabah alip krese goturucem ya gireceksin dedi ve cocugun konusmasi bitmeden tlfnu kapatti cunku disaraydi seslerden anladimki.Gercekten inanamiyorum gercekten.
Sakinlestikce insan dusunuyor.Neden neden bize bunu layik goruyor.Konusup duzelmeyecek hicbirsey yok ki zaten ortada cok ciddi birseyde yok.Bunu haketmiyoruz hicbirimiz.Cocuklarim neden bu aciyi yasiyor.Okadar manasizki sebepsizki bu guzel yuvanin dagilmasi.Insanlar ne dertlerle ugrasirken bize yaptigi okadar manasiz sacma ve gunahki.Ama gelin gorunki adama bunu anlatmak mumkun degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?