Derhal çekişmeli boşanma davası aç yarın...Babasi beni sicluyor annesi notr bi kadin.Allahim delircemm ya ben hala icim lan aglarken adam anlasmali bosan diyor.Neymis 750 + arabayi birakiyim mahkemede oyle anlasalim
.sen evini duzgun isini kuruncaya kadar 1500 veririm.Koyun pazarligina basladi.Tabi yasal olan 750 lira.1500 lafta hos bu adamin lafinada guven olmazda.Hayir ben yivam dagiliyor manasiz yere allahim yardim et colugum cocugum babasiz kalmasin diye dualar ederken adam pazarlikta.
Sen nzaman bu hale geldin diyorum zamanla gelmisim demekki hem ne var halimde diyor.Allahim yeminle varya boyle agzi burnu kirilip kanlar icinde kalasiya kadar dovesim var bu adami
Çok ilginç gerçekten çok ilginç. Sadece Allah bin pişmanlık versin ben naptın desin. Başka bir şey demiyorum. Her sizin konuyu gördüğümde yüreğim cız ediyor. Size de öyle metanet versin ki 10 anne gücünde olun inşallah. Evlatlarınız da en hayırlı evlattan daha hayırlı olsun.Babasi beni sicluyor annesi notr bi kadin.Allahim delircemm ya ben hala icim lan aglarken adam anlasmali bosan diyor.Neymis 750 + arabayi birakiyim mahkemede oyle anlasalim
.sen evini duzgun isini kuruncaya kadar 1500 veririm.Koyun pazarligina basladi.Tabi yasal olan 750 lira.1500 lafta hos bu adamin lafinada guven olmazda.Hayir ben yivam dagiliyor manasiz yere allahim yardim et colugum cocugum babasiz kalmasin diye dualar ederken adam pazarlikta.
Sen nzaman bu hale geldin diyorum zamanla gelmisim demekki hem ne var halimde diyor.Allahim yeminle varya boyle agzi burnu kirilip kanlar icinde kalasiya kadar dovesim var bu adami
Donmeye niyeti yokki terapiste gitsinEvlilik terapistine gitmeyi teklif edebilirsiniz. Yoksa düzelmeyecek gibi..
Babasinin dedigi su : Kadinlik yapamadin,oglani bezdirdin,maymunun gozu acildi gitti.Sen zaten yasin buyuk ki 2 yas buyugum sadece,aile terbiyesi almamissin,biz zaten demistik vs vs Ki bu adami kimse sevmez ve bosver dinleme onu dediler yillarca kendi ailesi bile.Babasi ne diye sucluyor?
Allah yardimcin olsun. Evet cok zor, cocuklarina uzuluyosun biliyorum en cok ama sen elinden geleni yaptin. Adam evini ayirmis bitmis artik. Bence kabullenme ve onune bakma zamanin geldi. Imkanin varsa cocuklara da kendine de uzmanindan destek al. Bak calisiyosun en azindan ayaklarinin ustunde durabilceksin. Sen bu sıkıntiyi asamazsan cocuklarinin asmasini da saglayamazsin. Evet zor keske kimse yasamasa ama dunyada anne babasi ayrilan ilk cocuklar onlar olmayacak. Dogru yonlendirmelerle en kolay sekilde atlatmaya bakin.
Insallah kardesim insallahhh allahim sabir guc versin ve gecsin gitsin su kara gunler.Çok ilginç gerçekten çok ilginç. Sadece Allah bin pişmanlık versin ben naptın desin. Başka bir şey demiyorum. Her sizin konuyu gördüğümde yüreğim cız ediyor. Size de öyle metanet versin ki 10 anne gücünde olun inşallah. Evlatlarınız da en hayırlı evlattan daha hayırlı olsun.
Vallahi boyle birsey basima gelirse ben degil karninda evli adamdan yani dostundan doguracak olan kadin dusunsun halini.Aci ceken rezil olan huzur bulamayan en cok kendisi olurSizin yaptığınızı şuan bir tanıdığım yaptı. Boşanmıcam sürünsün, kiramızı ödüyor ben çocuğuma bakarım o beni ilgilendirmez diye. Adamın sevgilisi ben hamileyip diye çıkıp boşan diye siteye daldı. Yani huzurla geçmeyebilir düşündüğünüz gibi
Hepimiz sıkıntılar yaşıyoruz bende yakın zamanlarda boşanmanın eşiğinden döndüm ama bizim konularımız farklıydı .bu suratsizligi bu asagilamayi kendine reva görmePazar gunu konustuk.Dedimki kisisel beklentimiz kalmadi ve cok yoruldum didismekten.Cocuklarla daha fazla zaman gecir ve ilgilen okadar.Anlastik sagolsun.Ama adam mutsuz okadarki suratinda ifade kalmamis artik.Gunaydin derim iyaksamlar derim cevap yok.Anlayamadim gitti hayir tamam biz kabullendik durumuda bu adamin artik mutlu olmasi gerekmezmi
Anam daha ne olsun ....halâ neyi sorguluyorsun?biri var hayatında yoksa erkekler dikkat etmez bi kadın ustelemedikçe yuzuk cıkarmayı foto silmeyiIsyerine gidiyorum arada ama tanimiyorum tabiki cogunu.Yuzugude cikardi.Facete resimlerimi beni sildi.Valla herkes baska kadin diyor ama kendi hic falso vermiyor.
Canım acilen çekişmeli boşanma davası aç, bak baştan beri yazdıklarımız çıkıyor, bu iş çok çirkinleşecek, kocanın geldiği duruma sen bile inanamayacaksın ve tek zararlı çıkan sen olacaksın. Şu an verilen sözlere falan hiç inanıp güvenme, adamlar karısından boşanınca çocuklardan da boşanıyor, dava aç hiç değilse evlatlarının nafakasını alırsın.Babasi beni sicluyor annesi notr bi kadin.Allahim delircemm ya ben hala icim lan aglarken adam anlasmali bosan diyor.Neymis 750 + arabayi birakiyim mahkemede oyle anlasalim
hay Allah ım . Allah akıl fikir versin inşallah kp reBabasinin dedigi su : Kadinlik yapamadin,oglani bezdirdin,maymunun gozu acildi gitti.Sen zaten yasin buyuk ki 2 yas buyugum sadece,aile terbiyesi almamissin,biz zaten demistik vs vs Ki bu adami kimse sevmez ve bosver dinleme onu dediler yillarca kendi ailesi bile.
Bende telefonu suratina kapattim.Lanet olsun nerden ciktiniz karsima nasil insanlarsiniz dedim,aramayin birdaha beni dedim ve kapattim.Kendisi ahlaki tartisilir bir adam.Herkes onu bosver der durur ve inanin elli kaynanaya bedeldir.Sac renginden tutun giyilen kot pantolona kadar karisir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?