Kocam benden nefret ediyor...

Bosanmalimiyim

  • Evet

    OY: 300 90,9%
  • Hayir

    OY: 30 9,1%

  • Ankete Katılan
    330
konunuz nerden nereye gelmis.
Allah sabir versin.
Ben normalde bosanmalari cok desteklemem siddet kufur,aldatma olmadikca ama sizin durumunuz artik o noktaya gelmis.
ne kadar ayak direseniz de bu adam siz onu bosamadikca sapkasini alip ben ne yaptim diye dusunmeyecek.
sizi artik hayatindan cikarilmasi gerekenlerin icine koymus inatla bosanmadikca sadece onun burnunu kaldirirsiniz.
Allah yardimciniz olsun,bize demesi kolay ama kangren olmus artik bu iliski,kopartip atmalisiniz hayatinizdan.
Evladiniz eger terapi gormek zorunda kalirsa zaten onun tedavi masraflarini karsilamak zorunda,en azindan bosanma anlasmasina boyle bi madde koydurabilirsiniz.
Bu adamdan size artik es olmaz,en azindan aranizdaki surtusme cocuklarla iliskisine yansimadan guzellikle yol verin gitsin.
 
baskası var hayatında
 
Bir arkadaşım aynı durumda eşi gereksiz boşandı...
Kadın boşanmanın ardından 7 ay sonra başka kadınlar hatta biri evine girip çıkan can dostuydu olduğunu öğrendi...

Bunu 7 ay önce ogrwnseydi donuna kadar alırdı. Oyumu değiştirdim. Çekilmeli boşan lütfen
 
sanırım eşinizin hayatında başka bir kadın var.
ortada bir sıkıntı yokken böylesine bir dönüş ve kopmaya başka bir sebep göremiyorum.

ek olarak, boşanmayacağım demişsiniz bu çok anlamsız. zaten ayrı yaşıyorsunuz. çiftler belli bir süre ayrı yaşadıklarında "evlilik kurumunun bozulması" şeklinde bir gerekçeyle boşanma gerçekleşebiliyor. siz isteseniz de istemeseniz de.
ayrıca ben olsam bu adamın soyadını inatla taşımayı kendime hakaret sayarım. çekişmeli boşanın, hakkınızı arayın.
 
Son düzenleme:
Başkası var belli. Aynı gerekçelerle eşinden uzak duran tanıdığım var.
Yakın zamanda eşime itiraf etmiş maalesef.
Tespit etmeye çalışın ve varsa öyle bir kadın onada tazminat davası açın
 
Avukat davaya bakmak icin 5000 tl istiyor.Ona verecek paramda yok.Devletin atayacagi avukat ise ucretsiz ama sadece davaya girip cikiyor.Haklariniz icin mucadele etmiyor.
Evi terk davasinda 4 ay gecince ihtar cekiliyor 2 ay muhlet veriyormus hakim donmesi icin sayet donmezse bosuyormus.
Ama inanin hicbirsey dusunecek halim yok.Korkunc bir tempo icindeyim,herseye yetisebilmek icin canim cikiyor.Tabiri caizse kopek gibi dilim disarda dolaniyorum.Gecen gun isyerinde dusup bayildim.
Ama o insan hala anlasmali bosanalim diyor.750 tl ve arabayi birakma karsiliginda.Bende aylik bir hesap yapip verecegi miktari soyledim bisanma mahkeme filanda olmayacak dedim.
Inanin bunlari dusunecek halim yok.Sabah 6:30 gece 12:00 hic durmadan is yapiyorum.Kucuk oglum hep hasta.Sabah cocuklari kahvaltiyi hazirla,krese gotur,ise git aksama kadarda ayakta millete laf anlat,aksam kostur krese,eve gel yemek yap yedir icir topla yika,yatir.Sonra temizlik alisveris camasir vs.Aynaya hic bakmaz oldum.
Sukunetimi sabrimi koruyup saglik diliyorum rabbimden.Bana guc ver diyorum guc.
 

İnsanlar iyice şerefsiz olmuş, bu ne böyle ya


Allah yardımcınız olsun , ailenizden filan kimse yardımcı olamaz mı
 
Neyzikki annem yatalak babam cok yasli emekli adamcagiz.Kardesim onlara bakiyor.Bende yalnizim iste burada dibine kadar yalniz.
 
Cnm allah yardimcin olsun konunu bastan beri tskip ediyorum ancak suan yazma firsati buldum artik sana o adamdan hayir gelmez buna inan adamin oyle veys boyle hayatinda biri var gerek sanalda gerekte gercekte diye dusunuyorum yoksa deli mi bu adam birakip gidicek hadi seni dusunmuyo ya cocuklar? Senin yapacagin cocuklarin icindimdik olmak yakininda bi bakici bulsan krese vercegin paraya sana normalde destek olabilcek cocuklar konusunda fln bi arksdasin yokmu hic?
 
Keske dediginiz gibi biri olsa keske.Bugun regl oldum belim yariliyor.Kucuk oglan hasta buyuk parka gidelim dedi.Bi lokma yediremedim kucuge.Babasini aradim kalabalik disarda biyerde cocuk sesleri var etrafinda.Dedim madem oyle biyerdesin cocuklarida alsaydin.Canimi sikma dedi.Yeminle delirmek uzereyim cildirdim.Buyuk babami cok seviyorum dedi agladi dahada sinirlendim tutamadim kendimi bagirdim.Ikiside aglamaya basladi.Sonra yuregim yandi.Allahim al canimi dedim allll allll alllll
 
Soyledim alamam diyor.Neyapayim birakip kacayimmi evlatlarimi.Vicdanima sigarmi.Yapamam.Ama kabul dedim git avukatina yollasin anlasmayi tek celsede bitirelim dedim.Cocuklarimi alip gidicem buradan
 
Aman dur yapma , sen olmasan ne olur o çocuklar, Allah korusun çocukların için dik durmak zorundasın, bırak yemek yemesin, bırak herşey dört dörtlük olmasın ama sen çocuklarının yanında ol. Şimdi küçükler , büyüdükleri zaman seni daha iyi anlayacaklar
 
Arkadaslar adam niye bosanmk istyormus ozet geçecek biri var mi
Konu Sahibi icin cok uzuldum hem kendi icin hem evlatlari icin kahroluyordur
Bir buyugunz filan yok mu konussa onla
Yada yok mu yakın bir arkadasi siz konusun biliyordr kesin
 
Arkadaslar adam niye bosanmk istyormus ozet geçecek biri var mi
Konu Sahibi icin cok uzuldum hem kendi icin hem evlatlari icin kahroluyordur
Bir buyugunz filan yok mu konussa onla
Yada yok mu yakın bir arkadasi siz konusun biliyordr kesin
O belli değil
 
Valla inancin nasil bilmem ama belki buyu yapilmistir diye dusundum ben
 
Pazar gunu geldi bende sabah sinavim vardi kpss ciktim aksam 8 de dondum.Kafami toparladim arkadaslarimla oturdum.Hicbiseyde konusmadim.Anlasmali bosanalim derse sartlarimi sunarim.Ama birdaha onunla asla konusmayacagim en azindan konu acan ben olmayacagim.Konu cocuklarla alakali olunca gerekirse ararim okadar
 

Niye gelmiş?
 
Neyzikki annem yatalak babam cok yasli emekli adamcagiz.Kardesim onlara bakiyor.Bende yalnizim iste burada dibine kadar yalniz.
Üzülme kendini bırakma kimsen olmasa bile Allahın var sırtını ona daya. Onun varlığını yanında olduğunu hissedersen hepsini rahat atlatırsın. Bu yapılanların cezasını bu dünyada çekecekler sende bu dünyada bunun mğfajatını alıcaksın bak inan bana. Allahın isimlerini tekrarla yoluna devam et yalnız değilsin!
 
Nefes alamiyorum.
Beni aylardir isyerinde bir kadinla aldatiyormus.Kim oldugunu buldum.Antalyada otelde tatil yapilmis,arabada sarmas dolas yakalanmis,birlikte hocaya gitmis buyu yapmislar.
Simdi nefes alamiyorum.Herkes biliyor son ben ogrendim ama elimde resim,kanit,otel kaydi yok.Yani ne desem yalanlarlar.Susuyorum suan.
Neyapicam bilmiyorum gunlerdir uyku iyumuyorum.Bu assagilik kadinda sehrin bilinen afedersiniz orosbusu ve cocuklarimi beni gordu evli oldugunu biliyor.Isi gucu duzgun kendide hos genc.Neden yuvami dagitmaya bukadar and icti bilmiyorum.Anasi hepsi biliyorlar.
Napicam bilmiyorum.Bosansam hemen evlenirler bunuda yasasin istemiyorum.Ama affedememde.Zaten suan donesi yok.Ama bosanmazsam nasil kaldiririm.Deliricem deliricem
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…