baskası var hayatındaArkadaslar 7 yillik evliyim 3-5 yaslarinda iki cocugum var.Evliligimizde tek sorun esimin cinsel olarak problemiydi.Doktora gidecegini defalarca soylesede gitmedi.Ama dert etmedik bunu ve iyi bir aile olduk cok sevdik.Ilgili bir es ve baba oldu.Zamaninda ben ozel hayatimiz dolayisiyla ayrilalim desemde ki cocuk yoktu ozaman asla seni seviyorum dedi.Bende etrafta onca kotu adam varken varsin olsun duzelir dedim.Neyse uzatmayayim.1 sene once sehir ve is degistirdi.Ortami konumu degisti iyi anlamda ama gelin gorunki o adam öldü yeniden dogdu.Hemde benden nefret ederek.Son 6 aydir bana dusman gibi bakiyor,yatagi ayirdi,ailesine bosanicam dedi,pismanim dedi,suan sadece cocuklar icin duruyormus ki benimle hic ilgisi yok.Assagiladi,kadinligima agir laflar etti,kokuyorsun dedi,yatagi ayirdi,git dedi.Isremiyorum seni diyor baskada bise demiyor.Bu evlilikte soylenmez ama ilk gunde beri maddi menevi herseyimi ortaya kodum,ona hayattaki bazi guzellikleri ben yasattim bu u kendi soylerdi.Tatiller,guzel restaurantlar,tiyatro,hediye vs .Birkere harclik almisligim bile yok.Suan ozel bir iste caliaiyorum,biraz birikmisim var bekarliktan kalma.Biliyorum bukadar hakarete herkes cekme senin sucun yok gururlu ol desede gonlum yuvamin dagilmasindan yana degil.Ama agladim,konustum,yalvardim,beni kadin olarak gormeyen sendin sen istemedin dedim,uzak durup kendime baktim,hatta avukata bile gittim azcik stres olsun diye ama yok.Sanki buyulenmis icine seytan kacmis.Tum cevrem sokta size ne oldu diye.Baska kadin var desem adamin nerede oldugu hep belli.
Neyapayim bir akil verin koskoca duvar ordu yanasamiyorum.Cocuklara cok iyi bana dusman.Beni soracak olursaniz inanin abartmiyorum hos zayif ve guzel bir kadinim.Inancliyim,cok kitap okurum,evimin her isini yaparim,misafirlerini agirlarim vs ama nedir bu nefret cozemedim kapali kutu gibi.
Bir arkadaşım aynı durumda eşi gereksiz boşandı...
Kadın boşanmanın ardından 7 ay sonra başka kadınlar hatta biri evine girip çıkan can dostuydu olduğunu öğrendi...
Bunu 7 ay önce ogrwnseydi donuna kadar alırdı. Oyumu değiştirdim. Çekilmeli boşan lütfen
Avukat davaya bakmak icin 5000 tl istiyor.Ona verecek paramda yok.Devletin atayacagi avukat ise ucretsiz ama sadece davaya girip cikiyor.Haklariniz icin mucadele etmiyor.
Evi terk davasinda 4 ay gecince ihtar cekiliyor 2 ay muhlet veriyormus hakim donmesi icin sayet donmezse bosuyormus.
Ama inanin hicbirsey dusunecek halim yok.Korkunc bir tempo icindeyim,herseye yetisebilmek icin canim cikiyor.Tabiri caizse kopek gibi dilim disarda dolaniyorum.Gecen gun isyerinde dusup bayildim.
Ama o insan hala anlasmali bosanalim diyor.750 tl ve arabayi birakma karsiliginda.Bende aylik bir hesap yapip verecegi miktari soyledim bisanma mahkeme filanda olmayacak dedim.
Inanin bunlari dusunecek halim yok.Sabah 6:30 gece 12:00 hic durmadan is yapiyorum.Kucuk oglum hep hasta.Sabah cocuklari kahvaltiyi hazirla,krese gotur,ise git aksama kadarda ayakta millete laf anlat,aksam kostur krese,eve gel yemek yap yedir icir topla yika,yatir.Sonra temizlik alisveris camasir vs.Aynaya hic bakmaz oldum.
Sukunetimi sabrimi koruyup saglik diliyorum rabbimden.Bana guc ver diyorum guc.
Aman dur yapma , sen olmasan ne olur o çocuklar, Allah korusun çocukların için dik durmak zorundasın, bırak yemek yemesin, bırak herşey dört dörtlük olmasın ama sen çocuklarının yanında ol. Şimdi küçükler , büyüdükleri zaman seni daha iyi anlayacaklarKeske dediginiz gibi biri olsa keske.Bugun regl oldum belim yariliyor.Kucuk oglan hasta buyuk parka gidelim dedi.Bi lokma yediremedim kucuge.Babasini aradim kalabalik disarda biyerde cocuk sesleri var etrafinda.Dedim madem oyle biyerdesin cocuklarida alsaydin.Canimi sikma dedi.Yeminle delirmek uzereyim cildirdim.Buyuk babami cok seviyorum dedi agladi dahada sinirlendim tutamadim kendimi bagirdim.Ikiside aglamaya basladi.Sonra yuregim yandi.Allahim al canimi dedim allll allll alllll
O belli değilArkadaslar adam niye bosanmk istyormus ozet geçecek biri var mi
Konu Sahibi icin cok uzuldum hem kendi icin hem evlatlari icin kahroluyordur
Bir buyugunz filan yok mu konussa onla
Yada yok mu yakın bir arkadasi siz konusun biliyordr kesin
Pazar gunu geldi bende sabah sinavim vardi kpss ciktim aksam 8 de dondum.Kafami toparladim arkadaslarimla oturdum.Hicbiseyde konusmadim.Anlasmali bosanalim derse sartlarimi sunarim.Ama birdaha onunla asla konusmayacagim en azindan konu acan ben olmayacagim.Konu cocuklarla alakali olunca gerekirse ararim okadar
Üzülme kendini bırakma kimsen olmasa bile Allahın var sırtını ona daya. Onun varlığını yanında olduğunu hissedersen hepsini rahat atlatırsın. Bu yapılanların cezasını bu dünyada çekecekler sende bu dünyada bunun mğfajatını alıcaksın bak inan bana. Allahın isimlerini tekrarla yoluna devam et yalnız değilsin!Neyzikki annem yatalak babam cok yasli emekli adamcagiz.Kardesim onlara bakiyor.Bende yalnizim iste burada dibine kadar yalniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?