Kocam benden nefret ediyor...

Bosanmalimiyim

  • Evet

    OY: 300 90,9%
  • Hayir

    OY: 30 9,1%

  • Ankete Katılan
    330
Nefes alamiyorum.
Beni aylardir isyerinde bir kadinla aldatiyormus.Kim oldugunu buldum.Antalyada otelde tatil yapilmis,arabada sarmas dolas yakalanmis,birlikte hocaya gitmis buyu yapmislar.
Simdi nefes alamiyorum.Herkes biliyor son ben ogrendim ama elimde resim,kanit,otel kaydi yok.Yani ne desem yalanlarlar.Susuyorum suan.
Neyapicam bilmiyorum gunlerdir uyku iyumuyorum.Bu assagilik kadinda sehrin bilinen afedersiniz orosbusu ve cocuklarimi beni gordu evli oldugunu biliyor.Isi gucu duzgun kendide hos genc.Neden yuvami dagitmaya bukadar and icti bilmiyorum.Anasi hepsi biliyorlar.
Napicam bilmiyorum.Bosansam hemen evlenirler bunuda yasasin istemiyorum.Ama affedememde.Zaten suan donesi yok.Ama bosanmazsam nasil kaldiririm.Deliricem deliricem
 
Hayvan herif. Sen nasil ogrendin? Senin bildigini biliyorlar mi? Kanit toplamaya calis. Elinde yeterince kanit oldugu zaman davani ac. Donuna kadar al! Allah yardimcin olsun. Insallah bugunleri en kisa zamanda atlatirsin.
 
Dava acinca zaten hepsi cikacak ortaya.bildigimi bilmiyor.Ama suan hicbiseye gucum yok
 
Dava acinca zaten hepsi cikacak ortaya.bildigimi bilmiyor.Ama suan hicbiseye gucum yok
Canim Tahmin edebiliyorum soktasin, kizginsin, uzgunsun ama topla kendini ve delil topla. Yarin obur gun davada cok isine yarayacak onlar. Bildiginide sakin soyleme belli etme.
 
Sil gözyaşlarını toparlan!onlari rezil et elaleme.kadinin tum cevresine söyle.eşinin de öyle
Terbiyeszler
Dava açıldığında zaten hakimden tel dokumani istersin ordan cikar.çekişmeli boşan surunsunler.sen bosanmadan da nafakani alırsın merak etme
 
Bugun kiz yalvardi agladi af diledi.Istersen doktora gidelim abla bakireyim ben dedi vs.Ama ben onu arabada sikistirdim dovdum hirsimi aldim.Kocam eve dondu.Ikiside korkudan delirdi iki gundur.
Biliyorum bircok kadin gurursuz diyecek ama inanin 1 aydir okadar zor olduki hersey cocuklarim buyuyene kadar baska carem yok.
 
Şu son gelişmeleri sırasıyla ve düzgünce anlatır mısınız? Nerden öğrendiniz? Arabada dövme olayı nedir?
 
pipisi calismaya basladi anlasilan yeni kadin ariyor
 
Valla birinden geldi kulagima bende iyice arastirip buldum.Ve saglam hamlelerimi hazirligimi yaptim.Avukatada gittik.Herkes tutustu.Sonra kiz yalvardi konusalim yakma beni abla diye iyi gel dedim.Hem kizdim bagirdim hem benzettim.Esimde yalvardi ama sevgiden degil korkudan.Sonrasi iste cuma gunu gel evine dedim.Cocuklarinin basinda ol.Sonrasina sonra karar verorim dedim.
 
Kk.kadinlarinin tahmin ettiği uzere bir aldatma vakasi daha.Bosanmasanda eşini surundur kesinlikle,neler çektirdi cehennemi yaşattı sana,bunun bir karşılığı olmalı.Utanmaz adam,nasilda sinsi sinsi hiç caktirmamis.
 
S SEMIDO nolur şunu tek tek detaylıca anlatın da içimizin yağları erisin... Kız adı duyulacak diye mi korktu? Eşiniz neden korktu ki iş yerinde problem mi olurdu? Kızın saçını başını güzelce yolsaydınız. Şimdi ilişkiyi bitirip eve mi döndü eşiniz nedir yani nasıl kabul edebildi bunu?

O...pu'ya bak ya adamı iki çocuğuna bile düşman etmiş. Büyü yapmış inanamıyorum ya! O kadar mı azdın başka adam mı yoktu tövbe yarabbim ya. Ay delirdim sinirden.

Sizin konu öyle içime oturmuştu ki ben bile ah ettim onlara.
 
Okadar yorgunumki anlatamam...
Kiz bugun aradi abla allah razi olsun senden cok vicdanli kadinmissin ne olur bikere daha goreyim helallik ver ayaklarina kapanayim dedi.Cunku dava acarsam onada acicam isinden olacak ismi duyulacak tazminat vs
Esim garip halde.Pismanmi,ortaya cikti diye saskinmi,iside suan tehlikede.Intihari dusunuyomus surekli.
Dedim lanet olsun tamam cekismeli olmasin gel anlasmali bosanalim,istersen evinede dön ama ben artik soyadini istemiyorum.Sana sadik kalmak zorunda olmak istemiyorum.1 ay muhlet istedi bak bakalim gidisata 1 ay sonra net kararini ver suan cok karmasiksin uzginum dedi.Sagol cok sagol beni mahbetmedin dedi.
Ailem cocuklar icin hicdegilse 5 yil sabret diyorlar.Bak bakalim diyorlar gidisata.
Bense bilmezlerle yasiyorum.Yalanlar yalanlar boguldum.Hic ses soluk duymak istemiyorum.Cocuklar babaniz eve gelecek isleri bitti deyince havalara uctular.Kalp mantik annelik sorumluluk karmakarisik hersey.
 

Bence konuşmuş karar vermişler sizi yatıştırmaya çalışıyorlar. Anlaşmalı boşandıktan sonra yeniden bir araya gelecekler. Rezil olmaktan işlerini kaybetmekten korktular ama beraber büyü yaptırmaya vardıysa iş, kolayca vazgeçmezler.

Kız yuvanızı yıktı ya sizin yerinizde olsam zerre acımazdım.
 

+16566753377866
 
bu kadar yüzdün kuyruğuna geldin şimdi pes mi edeiyorsun inanmıyorum...
bu adamın yüzüne nasıl bakıp aynı sofrada yemek yiyeceksin,nasıl aynı yatağa gireceksin..aklını başına al lütfen yapma böyle bir delilik.bu adamla bir daha olur mu hiç..

çocuklarını al dediğinde seni iplemeyen,çocuklarını düşünmeyen adamı iyi baba diyorsunuz ya. çocuklarım için diyorsunuz ya inanamıyorum gerçekten...
bu aladatmayı affederken iyi düşün,2. kere olduğunda mahkeme bile daha önce affetmişsin diyor...tazminat alamaybiliyorsun.
adam bunca zaman ahlaksızlık etti,pişkinlik etti,olmayacak laflar etti,şimdi mi pişman oldu sanıyorsun..kandırma kendini lütfen..işi elden gider diye tüm korkusu..
 
Bakireymiş yav he he. Çok biliyoruz öyle bakireleri şimdi edebimi bozucam yazıp! Bu adamı alabilecek misiniz koynunuza tekrar ? Aynı yatağa yatmayı bırakın mideniz aynı sofrada alacak mı ? Şerefsiz pislik.
 
İkisine de inanmayin ikisinide işten attirin kiz yalan soyluyor simdi siz ona zarar vermeyin diye boyle konusuyor ama kocanizla devam edecekler onceden nasil sakladilarsa oyle saklarlar. İnanmayin lutfen ya lutfen. İşten attirin rezil edin hayati dar edin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…