Hayvan herif. Sen nasil ogrendin? Senin bildigini biliyorlar mi? Kanit toplamaya calis. Elinde yeterince kanit oldugu zaman davani ac. Donuna kadar al! Allah yardimcin olsun. Insallah bugunleri en kisa zamanda atlatirsin.Nefes alamiyorum.
Beni aylardir isyerinde bir kadinla aldatiyormus.Kim oldugunu buldum.Antalyada otelde tatil yapilmis,arabada sarmas dolas yakalanmis,birlikte hocaya gitmis buyu yapmislar.
Simdi nefes alamiyorum.Herkes biliyor son ben ogrendim ama elimde resim,kanit,otel kaydi yok.Yani ne desem yalanlarlar.Susuyorum suan.
Neyapicam bilmiyorum gunlerdir uyku iyumuyorum.Bu assagilik kadinda sehrin bilinen afedersiniz orosbusu ve cocuklarimi beni gordu evli oldugunu biliyor.Isi gucu duzgun kendide hos genc.Neden yuvami dagitmaya bukadar and icti bilmiyorum.Anasi hepsi biliyorlar.
Napicam bilmiyorum.Bosansam hemen evlenirler bunuda yasasin istemiyorum.Ama affedememde.Zaten suan donesi yok.Ama bosanmazsam nasil kaldiririm.Deliricem deliricem
Canim Tahmin edebiliyorum soktasin, kizginsin, uzgunsun ama topla kendini ve delil topla. Yarin obur gun davada cok isine yarayacak onlar. Bildiginide sakin soyleme belli etme.Dava acinca zaten hepsi cikacak ortaya.bildigimi bilmiyor.Ama suan hicbiseye gucum yok
Sil gözyaşlarını toparlan!onlari rezil et elaleme.kadinin tum cevresine söyle.eşinin de öyleNefes alamiyorum.
Beni aylardir isyerinde bir kadinla aldatiyormus.Kim oldugunu buldum.Antalyada otelde tatil yapilmis,arabada sarmas dolas yakalanmis,birlikte hocaya gitmis buyu yapmislar.
Simdi nefes alamiyorum.Herkes biliyor son ben ogrendim ama elimde resim,kanit,otel kaydi yok.Yani ne desem yalanlarlar.Susuyorum suan.
Neyapicam bilmiyorum gunlerdir uyku iyumuyorum.Bu assagilik kadinda sehrin bilinen afedersiniz orosbusu ve cocuklarimi beni gordu evli oldugunu biliyor.Isi gucu duzgun kendide hos genc.Neden yuvami dagitmaya bukadar and icti bilmiyorum.Anasi hepsi biliyorlar.
Napicam bilmiyorum.Bosansam hemen evlenirler bunuda yasasin istemiyorum.Ama affedememde.Zaten suan donesi yok.Ama bosanmazsam nasil kaldiririm.Deliricem deliricem
Şu son gelişmeleri sırasıyla ve düzgünce anlatır mısınız? Nerden öğrendiniz? Arabada dövme olayı nedir?Bugun kiz yalvardi agladi af diledi.Istersen doktora gidelim abla bakireyim ben dedi vs.Ama ben onu arabada sikistirdim dovdum hirsimi aldim.Kocam eve dondu.Ikiside korkudan delirdi iki gundur.
Biliyorum bircok kadin gurursuz diyecek ama inanin 1 aydir okadar zor olduki hersey cocuklarim buyuyene kadar baska carem yok.
pipisi calismaya basladi anlasilan yeni kadin ariyorArkadaslar 7 yillik evliyim 3-5 yaslarinda iki cocugum var.Evliligimizde tek sorun esimin cinsel olarak problemiydi.Doktora gidecegini defalarca soylesede gitmedi.Ama dert etmedik bunu ve iyi bir aile olduk cok sevdik.Ilgili bir es ve baba oldu.Zamaninda ben ozel hayatimiz dolayisiyla ayrilalim desemde ki cocuk yoktu ozaman asla seni seviyorum dedi.Bende etrafta onca kotu adam varken varsin olsun duzelir dedim.Neyse uzatmayayim.1 sene once sehir ve is degistirdi.Ortami konumu degisti iyi anlamda ama gelin gorunki o adam öldü yeniden dogdu.Hemde benden nefret ederek.Son 6 aydir bana dusman gibi bakiyor,yatagi ayirdi,ailesine bosanicam dedi,pismanim dedi,suan sadece cocuklar icin duruyormus ki benimle hic ilgisi yok.Assagiladi,kadinligima agir laflar etti,kokuyorsun dedi,yatagi ayirdi,git dedi.Isremiyorum seni diyor baskada bise demiyor.Bu evlilikte soylenmez ama ilk gunde beri maddi menevi herseyimi ortaya kodum,ona hayattaki bazi guzellikleri ben yasattim bu u kendi soylerdi.Tatiller,guzel restaurantlar,tiyatro,hediye vs .Birkere harclik almisligim bile yok.Suan ozel bir iste caliaiyorum,biraz birikmisim var bekarliktan kalma.Biliyorum bukadar hakarete herkes cekme senin sucun yok gururlu ol desede gonlum yuvamin dagilmasindan yana degil.Ama agladim,konustum,yalvardim,beni kadin olarak gormeyen sendin sen istemedin dedim,uzak durup kendime baktim,hatta avukata bile gittim azcik stres olsun diye ama yok.Sanki buyulenmis icine seytan kacmis.Tum cevrem sokta size ne oldu diye.Baska kadin var desem adamin nerede oldugu hep belli.
Neyapayim bir akil verin koskoca duvar ordu yanasamiyorum.Cocuklara cok iyi bana dusman.Beni soracak olursaniz inanin abartmiyorum hos zayif ve guzel bir kadinim.Inancliyim,cok kitap okurum,evimin her isini yaparim,misafirlerini agirlarim vs ama nedir bu nefret cozemedim kapali kutu gibi.
Okadar yorgunumki anlatamam...
Kiz bugun aradi abla allah razi olsun senden cok vicdanli kadinmissin ne olur bikere daha goreyim helallik ver ayaklarina kapanayim dedi.Cunku dava acarsam onada acicam isinden olacak ismi duyulacak tazminat vs
Esim garip halde.Pismanmi,ortaya cikti diye saskinmi,iside suan tehlikede.Intihari dusunuyomus surekli.
Dedim lanet olsun tamam cekismeli olmasin gel anlasmali bosanalim,istersen evinede dön ama ben artik soyadini istemiyorum.Sana sadik kalmak zorunda olmak istemiyorum.1 ay muhlet istedi bak bakalim gidisata 1 ay sonra net kararini ver suan cok karmasiksin uzginum dedi.Sagol cok sagol beni mahbetmedin dedi.
Ailem cocuklar icin hicdegilse 5 yil sabret diyorlar.Bak bakalim diyorlar gidisata.
Bense bilmezlerle yasiyorum.Yalanlar yalanlar boguldum.Hic ses soluk duymak istemiyorum.Cocuklar babaniz eve gelecek isleri bitti deyince havalara uctular.Kalp mantik annelik sorumluluk karmakarisik hersey.
Bence konuşmuş karar vermişler sizi yatıştırmaya çalışıyorlar. Anlaşmalı boşandıktan sonra yeniden bir araya gelecekler. Rezil olmaktan işlerini kaybetmekten korktular ama beraber büyü yaptırmaya vardıysa iş, kolayca vazgeçmezler.
Kız yuvanızı yıktı ya sizin yerinizde olsam zerre acımazdım.
bu kadar yüzdün kuyruğuna geldin şimdi pes mi edeiyorsun inanmıyorum...Bugun kiz yalvardi agladi af diledi.Istersen doktora gidelim abla bakireyim ben dedi vs.Ama ben onu arabada sikistirdim dovdum hirsimi aldim.Kocam eve dondu.Ikiside korkudan delirdi iki gundur.
Biliyorum bircok kadin gurursuz diyecek ama inanin 1 aydir okadar zor olduki hersey cocuklarim buyuyene kadar baska carem yok.
çocuklarını al dediğinde seni iplemeyen,çocuklarını düşünmeyen adamı iyi baba diyorsunuz ya. çocuklarım için diyorsunuz ya inanamıyorum gerçekten...Okadar yorgunumki anlatamam...
Kiz bugun aradi abla allah razi olsun senden cok vicdanli kadinmissin ne olur bikere daha goreyim helallik ver ayaklarina kapanayim dedi.Cunku dava acarsam onada acicam isinden olacak ismi duyulacak tazminat vs
Esim garip halde.Pismanmi,ortaya cikti diye saskinmi,iside suan tehlikede.Intihari dusunuyomus surekli.
Dedim lanet olsun tamam cekismeli olmasin gel anlasmali bosanalim,istersen evinede dön ama ben artik soyadini istemiyorum.Sana sadik kalmak zorunda olmak istemiyorum.1 ay muhlet istedi bak bakalim gidisata 1 ay sonra net kararini ver suan cok karmasiksin uzginum dedi.Sagol cok sagol beni mahbetmedin dedi.
Ailem cocuklar icin hicdegilse 5 yil sabret diyorlar.Bak bakalim diyorlar gidisata.
Bense bilmezlerle yasiyorum.Yalanlar yalanlar boguldum.Hic ses soluk duymak istemiyorum.Cocuklar babaniz eve gelecek isleri bitti deyince havalara uctular.Kalp mantik annelik sorumluluk karmakarisik hersey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?