Kocam benden nefret ediyor...

Bosanmalimiyim

• Evet

OY: 300 90,9%
  • Hayir

OY: 30 9,1%

• Ankete Katılan
    330
İkisine de inanmayin ikisinide işten attirin kiz yalan soyluyor simdi siz ona zarar vermeyin diye boyle konusuyor ama kocanizla devam edecekler onceden nasil sakladilarsa oyle saklarlar. İnanmayin lutfen ya lutfen. İşten attirin rezil edin hayati dar edin

Yorgunsun guzsuzsun cok zor yasadiklarin ama. Bubadamla kadinin rezilliklerini ifsa edip surundurmezsen sonra cok pisman olacaksin. O o... Ve kocan olacak serefsiz bu haltlari yerken vicdan yapmadi ne olur sen de guclu ol ve hak ettiklerini yasat

Of aklim sizde kaldi. Lutfen ikisinide işten attirin. Birde kiz sizi surekli ariyomus ya utanmadan rezil pislik. Vazgecmeyin bu isin pesini birakmayin burunlarindan getirin. Cok sinirlendim ve uzuldum. Siz evde tek basiniza aglarken o kizla tatile gitmisler arabayla gezmisler kim bilir neler yaptilar baska. Birde büyü yaptirmaya gitmisler. lutfen diyorum. Onlar size acimadi sizde acimayin

Ama ben onu arabada sikistirdim dovdum hirsimi aldim

Bütün hırsınız kıza mıydı yani? Hırsınız geçmiş mi oldu şimdi?
Allah'ım ne diyim bilmiyorum. 5 yıl çocuklar için sabret diyen ailenize ne diyim, eşiniz sizi sevmiyor diye boşanmayı kabullenmişken aldatılınca evli kalmayı opsiyon olarak düşünmenize ne diyim. Ben ne diyim bu konuya?

agzimi pis pis acicam simdi..
bakire kalip neler yapanlar var,Hak yolu degil bok yolundan kadina yaklasan hayvanlar dolu.
Allah ikisininde belasini versin.
istediginiz kadar dovun o kizi,esinizde o pislik kadar suclu.

Bakireymiş bilmem neymiş, antalyada otelde pişti mi oynamışlar karşılıklı? Sen adamı ayart karısından nefret ettir çocuklarını aramasın sormasın uçkuru peşine. Karısı sabahın köründen gece yarısına kadar çile içinde iki evladıyla uğraşsın özgüveni yerle bir olsun. Büyüsüne kadar yaptır adamı kafalamak için de sonra utanmadan "etme eyleme abla hakkını helal et abla." Yok yaa? Anasından emdiği sütü burnundan getiririm onun. Çocuklarımın baba diye ağladığı anların uğruna rezil ederim cümle aleme.

S SEMIDO sen buraya kötü olduğunu tükendiğini çocuklarının halini yazdıkça benim içim sızladı ama onlar sana acımadı. Lütfen size yaşatılanı unutma. Bunlar vicdanlı olsaydı işleri bu raddeye getirmezlerdi zaten. Yanlarına kalmasın o kız da başkasının canını yakamasın bi daha.

Son düzenleme:
+1 konu sahibi bu yorumu okumadan gecmesin

Eşinizi zorlamayın.. Zamana bırakın.. İstemiyorsa sizde istemeyin.. Üstüne vardıkca daha cok kıymete biner.. Bir süre tamamen iletişimi kesin.. Görüşmeyin hiç.. Gerçekten yoklugunuzu hissetsin bi.. Siz olmayınca hayatı anlasın..

Son sayfaları okuyun isterseniz, olay değişti.

Cocuk icin affetmeyin hamim efendi! Arkadasin dedigi dogru ne yapmislar bas basa otelde?
Ayirlmicam diyorsaniz bile sikayet edin, davayi acin ikiside rezil olsun. Illa istiyorsaniz yine affeder evinize alirsiniz. Amaaaa burnu sürtmeden affedip evinize almayin. O kizda iki paralik olsun. Ne namus kalsin ne seref, ki zaten yok.

Sizin yerinizde olsam kızın adını iş yeriyle bırakmam sosyal medyada da paylaşırım.adamı da aynı şekilde. Ağızlarına s.çarım yani

Hepiniz ayri ayri haklisiniz.Benim icinde kolay degil inanin.Neler cektim bikiyorsunuz.Iki cocuk is hayat hastaligi derken tukendim.Yetemiyorum.Allahin bir kulu yok yanimda.Cok yalnizim.Cocuklarin babaya ihtiyaci var.
Evet yaptiklari affedilir degil biliyorum.Kafam karmakarisik.Bundan sonra gozgoze bile gelemezler burasi kucuk yer.Ama onemli olan buda degil.
Bugunde konustuk 1 ay dusunecegim.Once biraz toplanip kendime geleyim.Sonucta dava hakkim baki avukatimlada konustuk.Oda iyi dusunun sakin olun dedi.Simdi aklim ve kalbimi ayirip dogru karari vermeliyim.Ikisinide isinden edersem cocuklarima nasil bakarim.Parasiz pulsuz bir adam.Hadi birde gitti evlendiler ustune cocukta yaparlar.
Benim zamanla birseyleri toparlayip,iyi bir hale gelince,cocuklarimda birazdaha toparlayip buyuyunce birseyleri yapmam lazim.

O kizi isten attir herkese rezil et

Parasiz pulsuz bir adam.Hadi birde gitti evlendiler ustune cocukta yaparlar.

Kafanız cidden karışık. Bunlar ne alaka. Evlenseler çocuk yapsalar ne farkeder bu saatten sonra.

Ama madem devam kararınız var en azından 1 ay duruma bakacaksınız. Gidin bir çift terapisine sağlam adımlarala ilerleyin. Çocuklar nasıl minimum yara alır bu süreçte nasıl davranmanız gerekir bunları öğrenirsiniz. Affederseniz de geride bırakmanın yollarını da öğrenirsiniz. Sonradan tekrar tekrar açılmadan bir daha hatırlanmayacak şekilde kapanır bu konu. Aksi durumda çok çok zararlı çıkarsınız.

Eğer unutup geride bırakamaz ama evliliğe de devam ederseniz neler olur söyleyeyim. Adam bir alttan alır iki alttan alır gün gelir yeter be affetmeseydin olur. Sinir stres sahibi olursunuz. Her küçük tartışmada bu aklınıza gelir tartışmalar büyür. Çocuklar durumu bilmeden neler yaşadığınızı bilmeden sizi sürekli sorun çıkaran bir insan gibi görmeye başlarlar. Derdinizi bilseler de o zaman neden affettiğinize anlam veremezler çünkü sonuçta onların da ihtiyacı huzur. Her gün kavga her gün dırdır onların hayatını nasıl etkiler saatlerce anlatabilirim. Özetle affedecekseniz de terapi eşliğinde bir daha açılmamak üzere affedin.

En basitinden nice'ın konusu. Aldatıldı boşanmadı. Affedemedi de, sonunda 2 yıl sonunda boşanacakken bu sefer iftiraya uğradı. Tüm kozlar elindeyken boşansaydı bunlar yaşanmayacaktı. Ama şimdi bir de atılan iftira ile uğraşıyor. Nice çaresizdi. İşi yoktu bakacak durumu yoktu bir noktada mecburdu. Peki siz?

Son sayfaları okuyun isterseniz, olay değişti.

Teşekkür ediyorum bilgilendirme için..

Sizin şu an psikolojiniz cok salık değil o yüzden böyle düşünüyorsunuz.. Hanfendi göz göze gelemeyecekleri kadar küçük bir ilçede diz dize yaşamışlar, Ruhunuz duymamış.. Siz çocuklarınıza babalık, kendinize kocalık yapsın diye beklediğiniz adamın kendisi ve ailesinin size neler yaşattığını nasıl unutacaksınız? Ben sizi geçtim bu psikolojideki bir adamın çocuklarına gerçekten babalık yapacağına inanıyor musunuz? Sizi yumuşattıktan , korkuları geçtikten sonra yeniden aynı şeyleri yaşatmayacağına nasıl emin olabiliyorsunuz??

Sizin şu anki tek korkunuz, kendinize yediremediğiniz şey.. Adamın diğer kadına gitmesi..Siz buna müsade etmek istemiyorsunuz aslında..Siz boşanınca çocuklarından vazgeçmiş olacak değil.. Zaten boşanmadan gözden çıkarmışken....

bu yaptığınız işleri zaten adam evdeyken de siz yapıyordunuz..ev,iş,çocuklar vss...adam ne zaman herşeyle ilgiliydi ki? ne zaman harika bir baba oldu ki..bu adamdan hayır gelmeyeceğini nedne anlamıyorsun? iyi bir baba olsaydı ,bu dönmede çocuklarıyla ilgilenmesi lazımdı..
küçük yer demişsiniz şimdiye kadar ruhun duymadı da bundan sonra nasıl duyulur ki...
kendini kandırıyorsun yapma lütfen...

Bencede yani o kadar rezilikden sonra evlenmezler merak etmeyin. Hele bi isinden olsun o koca olacak kisi, bakin bakim kiz daha yaninda duracak mi o adamin. Iki saniye beklemez. Yoksa yalvarmazdi size bu kadar. Demek ki kizin niyetide gezip tozup eglenmek. En azindan ne olur ailesine duyurun. Esinizin tanidiginiz is arkadaslari vardir mutlaka anlatin, her yerde herkese ki o kiz bidaha toplum icine giremesin.

O çocuklar sana hep küçük gelecek,biraz büyüyünce ergenlikte gecsinde diyeceksin ,sonra su sınavları da atlatsinlarda olacak ,bu sure zarfında seni hiç hak etmeyen ,seni arkandan bicaklamis,seyi uğruna çocuklarını gözü görmemiş adama karılık yapabilecek misin gerçekten S SEMIDO

Benim durumumda su 1500 lira maasim var.iki cocugum var kreste 1000 lira oduyorum.Hickimsem evim barkimda yok.nafakada devlet 700 lira veriyo iki cocuga.avukat hesapladi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…