Kocam benden nefret ediyor...

Bosanmalimiyim

• Evet

OY: 300 90,9%
  • Hayir

OY: 30 9,1%

• Ankete Katılan
    330
Benim durumumda su 1500 lira maasim var.iki cocugum var kreste 1000 lira oduyorum.Hickimsem evim barkimda yok.nafakada devlet 700 lira veriyo iki cocuga.avukat hesapladi.

Illa bosan diye diretmiyorum, ama rezil et! O kiz bidaha insan icine cikamasin. Anlat her yerde, gördügün herkese. Ilk basta ailesinin duymasini sagla. Annesi biliyormus madem, babasi kardesleri yok mu bu kizin. Anlat, gizli sakli kalmasin. Sen bu kadar dert cekerken, cocuklarin babalari icin aglarken onlar keyiflerindelerdi unutma bunu. Senin yuvan bosanmasanda yikilmisken o kizin bi kac sene sonra hic birsey olamis gibi evlenmesine müsade etme!

Ooofffff neolur allahaskina birde sizler yuklenmeyin.Lanet olsun biliyorum.Psikolog avukat ailem herkes konusuyor.Inanin kiskancligim yok sadece kizginlik.Ama herkes konusuyor sunu yap bunu yap.Biraz dusunmek istiyorum sadece.7 yillik evliligimde ilk kez yasiyorum bunlari.Son 6 aydir.
Simdi bu 7 yil icin 1 ay dusunmek cokmu.Bende bir oturup kendimi diblemeyeyimmi.Sakinlesip mantikli dusunup,plan yapip ona gore davranmayayimmi.
Dunku olanlar beni zaten mahvetti.Asla icinde olmak istemwdigim durumlardi.
Simdi hararetle kocani bosa,ikisinide isten attir.Hayatlarini mahvet.
Sonuc.Ben ve iki cocugum hayatla savas.
Ne olur gelmeyin ustume neolur

Bak kardeşim burada bir konu var nNice diye bir üyenin linkini bulursam atayım sana onun yaşadıkları ile çok benzer yaşadıklarınız. Linkini bulursan atayım sana da bir oku ..
Neler yaşamış ve şuan ne nokta da .
Tabi sonu aynı olacak die bir şart yok ama yine de benzerlikler çok fazla örnek olur die düşünüyorum.

Güçlü kadınsın sen S SEMIDO
Başarırsın...
O adamdan hayır gellmez gayri...
Kafanı topla ve yapacaklarını yap

Keske yurek gucuyle bitse hersey.
Hesap yapiyorum 700 nafaka 1500 maas.
Kira,cocugun terapisi,mutfak,yol,ektralar,kres derken aylik giderim3500 lira.
Adami isten attir iyi attiralim,bosa iyi bosayalim,kizida attir iyi onuda attiralim.
Sans verme iyi vermeyelim.

Konunu tam takip edemediğim için soruyorum kusurabakma .
Ailen vs destek olacak birlikte yaşayabileceğin birileri var mı ?
Aldatma sebebi ile ayrılırsan tazminat hakkın olacak,
ayrıca çocukların tedavi masrafını karşılamaz mı nafaka dışında babaları ?

Ailemden kimse yok neyazikki.
Bosaninca tabiki helede isten attirinca asla fazlasini vermez.
Yoksa ben neden bukadar caresiz kalayim.Asktanmi,gurursuzluktanmi.

O adamin seninle tekrar b er aber olmak isteyecegini dusunmuyorum. Zamani tani kendine. Hazir olmadığın hicbir seyi yapmak zorunda degilsin. Ama bu adamdan sana artik koca olmaz. Belli bir sure sonra onlarda yatusinca yine cekip gider. O yuzden kanitlari topla simdiden elinde bulunsun.

Ailemden kimse yok neyazikki.
Bosaninca tabiki helede isten attirinca asla fazlasini vermez.
Yoksa ben neden bukadar caresiz kalayim.Asktanmi,gurursuzluktanmi.
adamın üzerine birşey yok mu,ev araba bankada birikmiş??*
ayrıca işten atılacaklarına emin misin,genelde bu durumlarda kadını gönderip erkeğe devam ettirirler ..saçma ama öyledir genelde.
tazminat davası açarsan her ikisine de toplu para alırsın..
ayrıca nafaka da 2 çocuk için daha fazlası di,ye biliyorum.başka bir avukata daha danışsan??

N
Nafaka dogru olabilir. Sormak lazim avukat yok mu?

N

Nafaka dogru olabilir. Sormak lazim avukat yok mu?
bilemiyorum ben de. ama çocukların okul paralarını falan vermesi de gerekmiyor mu?
neticede bu kadının maaşı belli.
valla hukuk okuyasım var şu siteye girdim gireli.bi avukat olsam sadece bu siteye danışmanlık yapıcam ücretsiz,böyle kadınlara yardımcı olacağım.

Karmakarisigim.Ama yapamiycam affedemiycem guvenemiycem artik

Ben de şu siteye üye olduğumdan beri en büyük hayalim kadın sığınma evi açmak.
Gerçekten bir gün çok param olursa bunu yapmayı Rabbim nasip eder inşallah.

O zaman baska biri ile
Isyerine gidiyorum arada ama tanimiyorum tabiki cogunu.Yuzugude cikardi.Facete resimlerimi beni sildi.Valla herkes baska kadin diyor ama kendi hic falso vermiyor.
Allah yardim etsin size

Son düzenleme:
Cocuklarin buyidugunde ne diyeceksiniz 5 yil once babaniz beni aldatmisti. Anlamiyacaklar o zaman her seyin farkinda olacaklar ya sizi suclarlarsa. Yapmayin mutsuz bir evde cocuk degil cicek buyumez. Yasadiklariniz cok cok zor ama siz denemeden ne yaparim ne ederim diyorsunuz. Yola cikin allah cocuklarinizin yuzune bakar. Beklenmeyen kapilar acilir. Siz simdi kendi ustunuze kilit vuruyorsunuz. Bu saatten sonra 1 ay bak duzelcem laflari bos dikkat edecek sizi iyi bir es iyi bir baba oldugu konusunda kandiracak

kendinize saygı duyulmasını istiyorsanız önce sizin kendinize göstermeniz gerekmez mi?
elbette zor olacak ama şuan ayrılıp yolunuza bakmanız gerekiyor..
ne kadar erken başlasan okadar kar..
şuan sadece ayrılığı erteliyorsunuz.. hep geriye giderek.
üzüldüm sizin içinde çocuklar içinde..
okuyanlara örnek olsun buda. boşuna okuyun okuyun demiyoruz.. maddi ve manevi olarak kendi ayakları üzerinde duran güçlü kadınlar olun.. kimse için değil kendiniz için..

Ben okumus bir kadinim zaten.
Kaldiki her okuyanda iyi para kazanip hayata tutunamiyor.Helede iki cocukla.
Ayrica insana ailede lazim dunyada sirtini dayayacak,yalnizken paran olsada olmuyor bazen.
Ama ben kararimi verdim bosanacagim.Sonrasinda ailesini gercekten isteyen adam zaten cabalar.

Simdi aklimdaki soru su acaba baronun verecegi avukat gercekten haklarimi sonuna kadar savunurmu.
Yada ozel avukatmi tutmaliyim.
Cunku cok para istiyor ozel avukat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…