- 18 Temmuz 2016
- 4.754
- 13.224
- 208
Benim durumumda su 1500 lira maasim var.iki cocugum var kreste 1000 lira oduyorum.Hickimsem evim barkimda yok.nafakada devlet 700 lira veriyo iki cocuga.avukat hesapladi.
Ooofffff neolur allahaskina birde sizler yuklenmeyin.Lanet olsun biliyorum.Psikolog avukat ailem herkes konusuyor.Inanin kiskancligim yok sadece kizginlik.Ama herkes konusuyor sunu yap bunu yap.Biraz dusunmek istiyorum sadece.7 yillik evliligimde ilk kez yasiyorum bunlari.Son 6 aydir.
Simdi bu 7 yil icin 1 ay dusunmek cokmu.Bende bir oturup kendimi diblemeyeyimmi.Sakinlesip mantikli dusunup,plan yapip ona gore davranmayayimmi.
Dunku olanlar beni zaten mahvetti.Asla icinde olmak istemwdigim durumlardi.
Simdi hararetle kocani bosa,ikisinide isten attir.Hayatlarini mahvet.
Sonuc.Ben ve iki cocugum hayatla savas.
Ne olur gelmeyin ustume neolur
Keske yurek gucuyle bitse hersey.
Hesap yapiyorum 700 nafaka 1500 maas.
Kira,cocugun terapisi,mutfak,yol,ektralar,kres derken aylik giderim3500 lira.
Adami isten attir iyi attiralim,bosa iyi bosayalim,kizida attir iyi onuda attiralim.
Sans verme iyi vermeyelim.
O adamin seninle tekrar b er aber olmak isteyecegini dusunmuyorum. Zamani tani kendine. Hazir olmadığın hicbir seyi yapmak zorunda degilsin. Ama bu adamdan sana artik koca olmaz. Belli bir sure sonra onlarda yatusinca yine cekip gider. O yuzden kanitlari topla simdiden elinde bulunsun.Keske yurek gucuyle bitse hersey.
Hesap yapiyorum 700 nafaka 1500 maas.
Kira,cocugun terapisi,mutfak,yol,ektralar,kres derken aylik giderim3500 lira.
Adami isten attir iyi attiralim,bosa iyi bosayalim,kizida attir iyi onuda attiralim.
Sans verme iyi vermeyelim.
adamın üzerine birşey yok mu,ev araba bankada birikmiş??*Ailemden kimse yok neyazikki.
Bosaninca tabiki helede isten attirinca asla fazlasini vermez.
Yoksa ben neden bukadar caresiz kalayim.Asktanmi,gurursuzluktanmi.
Nafaka dogru olabilir. Sormak lazim avukat yok mu?adamın üzerine birşey yok mu,ev araba bankada birikmiş??*
ayrıca işten atılacaklarına emin misin,genelde bu durumlarda kadını gönderip erkeğe devam ettirirler ..saçma ama öyledir genelde.
tazminat davası açarsan her ikisine de toplu para alırsın..
ayrıca nafaka da 2 çocuk için daha fazlası di,ye biliyorum.başka bir avukata daha danışsan??
bilemiyorum ben de. ama çocukların okul paralarını falan vermesi de gerekmiyor mu?N
Nafaka dogru olabilir. Sormak lazim avukat yok mu?
Ben de şu siteye üye olduğumdan beri en büyük hayalim kadın sığınma evi açmak.bilemiyorum ben de. ama çocukların okul paralarını falan vermesi de gerekmiyor mu?
neticede bu kadının maaşı belli.
valla hukuk okuyasım var şu siteye girdim gireli.bi avukat olsam sadece bu siteye danışmanlık yapıcam ücretsiz,böyle kadınlara yardımcı olacağım.
O zaman baska biri ileEvet baska birine asik olmus olabilir ve evlii olmasi engel olabilir bu mantikli.Ama benim acimdan bosanmak mantikli degil cunku iyi bir baba ve ben bosansam nafakayla gecinemem esim giderse calisamamda malum sorumlulugu paylasiyor cocuklar konusunda.Yani o ozgur ben esir olurum.Kimsemde yok acil durumda kapisini calacagim.Yani duygular gurur git mantiksa kal diyor.
Allah yardim etsin sizeIsyerine gidiyorum arada ama tanimiyorum tabiki cogunu.Yuzugude cikardi.Facete resimlerimi beni sildi.Valla herkes baska kadin diyor ama kendi hic falso vermiyor.
Cocuklarin buyidugunde ne diyeceksiniz 5 yil once babaniz beni aldatmisti. Anlamiyacaklar o zaman her seyin farkinda olacaklar ya sizi suclarlarsa. Yapmayin mutsuz bir evde cocuk degil cicek buyumez. Yasadiklariniz cok cok zor ama siz denemeden ne yaparim ne ederim diyorsunuz. Yola cikin allah cocuklarinizin yuzune bakar. Beklenmeyen kapilar acilir. Siz simdi kendi ustunuze kilit vuruyorsunuz. Bu saatten sonra 1 ay bak duzelcem laflari bos dikkat edecek sizi iyi bir es iyi bir baba oldugu konusunda kandiracakHepiniz ayri ayri haklisiniz.Benim icinde kolay degil inanin.Neler cektim bikiyorsunuz.Iki cocuk is hayat hastaligi derken tukendim.Yetemiyorum.Allahin bir kulu yok yanimda.Cok yalnizim.Cocuklarin babaya ihtiyaci var.
Evet yaptiklari affedilir degil biliyorum.Kafam karmakarisik.Bundan sonra gozgoze bile gelemezler burasi kucuk yer.Ama onemli olan buda degil.
Bugunde konustuk 1 ay dusunecegim.Once biraz toplanip kendime geleyim.Sonucta dava hakkim baki avukatimlada konustuk.Oda iyi dusunun sakin olun dedi.Simdi aklim ve kalbimi ayirip dogru karari vermeliyim.Ikisinide isinden edersem cocuklarima nasil bakarim.Parasiz pulsuz bir adam.Hadi birde gitti evlendiler ustune cocukta yaparlar.
Benim zamanla birseyleri toparlayip,iyi bir hale gelince,cocuklarimda birazdaha toparlayip buyuyunce birseyleri yapmam lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?