Kocam benden nefret ediyor...

Bosanmalimiyim

• Evet

OY: 300 90,9%
  • Hayir

OY: 30 9,1%

• Ankete Katılan
    330
Nasil yani calisan kadina avukat yokmu

Yani calisiyorum diye savunulma hakkim yokmu

Ne alaka?
Ben de memurum bana niye atadı?

Adamın aldattığı o kadar belliydi ki daha ilk yorumumda "Sizi faceden silerek fotolarınızı silerek karşı tarafa sizi hayatından çıkardığına dair mesaj veriyor" diye yorum yapmıştım ama siz onca ipucuna rağmen aldattığına hiç ihtimal vermediniz. Eminim ki bu kadın eşinize eşinden boşan öyle gel demiştir, siz de boşanmayınca adam size kinlenip kokuyorsun vb. hakaretlerle kadınlık gururunuzdan vurmaya çalışmış belli ki.
Her şey aslında en başından beri apaçık ortadaydı.

Yalnız anlamadığım şey hoca ne alaka? Yani eşinizin sizi aldatma sebebi büyü mü şimdi? Gerçekten böyle saçmalıklara inanıyor musunuz?
Kızı dövüp hıncınızı çıkardınız da peki eşinize ne yaptınız?

Bir de size önerim şu noktadan sonra mantığınızı kullanarak hareket etmeniz. Şu an her şey açığa çıktı, kız da eşiniz de olayın şokundalar ve korkup geri çekildiler. Kız küçükmüş zaten, yaşadığı yer de küçük yerse olay aileye gidecek diye paniklemiştir, üstelik bir de tazminat davası filan dediyseniz ödü patlamıştır. Eşiniz de olayın şokuyla geri çekilmiştir. Ama olaylar durulduğunda bu adam o kızla görüşmeye devam eder. Kız için yatakları ayırmış, çoluğundan çocuğundan vazgeçmiş, ailesine bile sizden boşanacağını söylemiş adamın, kolay kolay vazgeçeceğini pek sanmıyorum.

inanmayacaksın ama bende aynı olayla karşı karşıyayım 2 yıl olacak ailesi yzünden dedim ama hala tlf saklıyor eve desen gelmesi kıyafet değiştirmek bende sıkıldım yoruldum bıktım ama senin gibi yapacak brşey yok astropozo girmiş diyorum kendi kendime bakalım nereye kadar..bekliyorum

Lütfen ikisini de rezil et , eve almak ne demek adamı, çocuklarınla dışarda görüşsünler, çocukların için 5 yıl daha sabret diyen aile size yardımcı olmuyor mu, en azından ev kirası vs ödemeyip beraber kalabileceğiniz anne abla,kardeş teyze falan yok mu ?

Yok kimsem yok yasli yatalak annem ve hasta babam var okadar.
Ama neolursa olsun davayi acacagim sali gunu.Allahim buyuk elbet savasacagiz hayatla.

Ama neolursa olsun davayi acacagim sali gunu.Allahim buyuk elbet savasacagiz hayatla.

Madem davayı açıyorsunuz kızı da eşinizi de rezil edin bari. Sonra pişman olursunuz

Gunaydin
Bazen kiziyorumya burada yazilanlara ama iyiki varsiniz aslinda.Yoksa bazen diygulara kapilip gidiyo insan iyi niyetiyle
Dun aksamda geldi yedi oturdu sonra gitti cocuklarla yatti.Artik saat 12 ye geliyordu.Sen hala gitmiyormusun dedim.Hayir dedi.
Neyse gonderdim gitti cunku dogrusu buydu.
Bana yazmiski cocugumun yaninda yatmama musade etseydin keske.Dedim o cocugun hergece aglarken neredeysen yine orada ol.Hakkin yok senin.Sana guvenmek icin hicbir sebebim yok. Dedim sustum.
Bundan sonrasinda bakalim ne kiyametler kopacak.Dava acinca celp gidince is tehlikeye girince o kadinda mahkeme kagidini alinca vs vs.insallah bunlarla savasacak gucu versin allahim.Muhtemel ozaman etrafi yada aileside kesin olaya dahil olacak.

Bencede çok dogru yoldasınız ikisi de cezalarını çekmeli sonucda onlara size acimadilar sizde onlara acimayin

Dahil olsun ne olur ? Sizin alnınız ak korkacak hiçbir şeyiniz yok o kadınla kocanız olacak adam düşünsün.

Konunuzu okumuslugum var zaman zamanda bakiyordum ne yalan soyleyeyim ben hep agir bir depresyon falan diye dusunmustum ama tecrubeli bayanlar en bastan soylemisti Allah yardimciniz olsun bosanin cocuklar simdi kucuk alisma daha kolay yarin buyuyup akil erince daha zor olacak onlar icin zaten kimlik bulma ergenlik karmasasi baslayacakken birde bosanma cikaricaksiniz karsilarina simdi yapmaniz daha mantikli.O zirlayana da dava acin ailesi falan cevre bir ogrensin isinden attirmayin zaten kendisi hersey ortaya cikinca birakir,her erkek himmm is var bunda diye beklentiyle bir yanassin isindeki evli kadinlar bir dusman olsun o kacar ordan zaten adammi kalmamis yalan soyluyorlar ve emin olun hala gorusuyorlardir vicdani olan zaten iki kucuk bebeli adama bakmazdi islerin bu reddeye gelmesine musaade etmezdi
Siz annem babam hasta demissiniz annenizin yanina tasinsaniz orda bir hayat kursaniz bildigim simdi devlete hastam var bakiyorum diye basvurunca maas bagliyorlar ordanda bir geliriniz olsa e nafakada alicaksiniz bir yasam kuramazmisiniz kendinize Allah yardimciniz olsun ama ben yaradanin mazluma yardimina cok inanirim cok endise etmeyin iki evladinizin rizkini farkli kapilardan verecektir size esiniz duzelmez bekleyerek erteleyerek kendinize edersiniz yol yakinken yolunuza bakin hayat bu hic belli olmaz karsiniza insan evladi biri cikar belkide

Dedim o cocugun hergece aglarken neredeysen yine orada ol.Hakkin yok senin.
Çok iyi demişsin.

Biz de seni hep merak ediyoruz. İnan kaç gece sana dua ettim hep, özelden de yazdım biliyorsun. Yine diyorum Allah sana 10 tane anne gücü,kuvveti,sevgisi ve dayanıklılığı versin. Ama lütfen rezil et. Allah aşkına o yuva yıkan o....pu yu rezil et. Evli erkeklerle düşüp kalkan kadın sıfatı yapışsın o alnına. İnsan içine çıkamasın ikisi de. Bin beterini yaşasınlar. Benim teyzem alttan aldı sessizce boşandı sonra kocası ve metresi gidip evlenip bi de çocuk yaptılar teyzemin parasını yedi bi de şerefsiz. Arayıp sormadı bile çocuğunu adam. Tatlı geldi metres çünkü.
Rezil rüsva olsunlar. Tekrar söylüyorum sosyal medyadan da rezil ederdim ben olsam. Bi kaç kişiye özel mesaj at iş yerinden tamamdır. Yoksa o senin kocanı bıraksa da başkasının kocasına yamanacak.
Ar,namus,şeref ve izzet kavramları yok çünkü. Ar damarı çatlamış.
Of çok sinirlendim,aşırı derecede.

Seviyoruz seni,tanımasam da gönülden duamla yanındayım.

Abla hep aklimdasin biliyo musun? Son gelismeyi(aldatildigini) yazdiginda o kadar cok uzuldumki icim acidi. Sonra nefrete döndü. O kadindan intikamini al. Yuzu yerlerde gezsin. Sokaga cikamasin. İşinden olsun. Kimsenin yuzune bakamasin. Sen dedinya herkes biliyomus diye. Bide utanmasi da yokmus yani. Ona elinden geleni yap. Valla adres versen gelip onu ben parcalicam yell.oz ya. Kocan pisligini de rezil et. Ailesi duyunca savunacak duruma gelemesinler o da rezil olsun inkar edemesin. Sana iftira falan atmaya kalkar. Allah kahretsin ikisinide. Peşlerini birakma hakkini ara lutfen
Bu arada burda birinin konusu vardi aldatilip bosanmisti. Kocasiyla o metresi olacak lanet, kadina dava acmis beni dovdu diye. Oyle bir seye de dikkat et kanit birakma. Aksina sen kanit topla. Yasadiginiz sehre rezil et onlari. Haber kanallarinda paylas hatta

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…