Çalışıyorsunuz baro size avukat atamaz.
Hangi baro? Nasil olmus cidden? Kimi baro fakirlik kagidi ,kimi de sgk kaydi olup olmadigina dair belge istiyor. Hangi barodan alinacaksa yardim, istenen belgelerden anlayabilir.Ne alaka?
Ben de memurum bana niye atadı?
Kayseri barosuna baktim bulamadim pazartsi ara adli yardimi, talep etmesen bile istenen belgeleri ogren bence hazirlikli ol simdiden. Vermezlerse darda kalma.Nasil yani calisan kadina avukat yokmu
Nefes alamiyorum.
Beni aylardir isyerinde bir kadinla aldatiyormus.Kim oldugunu buldum.Antalyada otelde tatil yapilmis,arabada sarmas dolas yakalanmis,birlikte hocaya gitmis buyu yapmislar.
Simdi nefes alamiyorum.Herkes biliyor son ben ogrendim ama elimde resim,kanit,otel kaydi yok.Yani ne desem yalanlarlar.Susuyorum suan.
Neyapicam bilmiyorum gunlerdir uyku iyumuyorum.Bu assagilik kadinda sehrin bilinen afedersiniz orosbusu ve cocuklarimi beni gordu evli oldugunu biliyor.Isi gucu duzgun kendide hos genc.Neden yuvami dagitmaya bukadar and icti bilmiyorum.Anasi hepsi biliyorlar.
Napicam bilmiyorum.Bosansam hemen evlenirler bunuda yasasin istemiyorum.Ama affedememde.Zaten suan donesi yok.Ama bosanmazsam nasil kaldiririm.Deliricem deliricem
Bugun kiz yalvardi agladi af diledi.Istersen doktora gidelim abla bakireyim ben dedi vs.Ama ben onu arabada sikistirdim dovdum hirsimi aldim.Kocam eve dondu.Ikiside korkudan delirdi iki gundur.
Biliyorum bircok kadin gurursuz diyecek ama inanin 1 aydir okadar zor olduki hersey cocuklarim buyuyene kadar baska carem yok.
inanmayacaksın ama bende aynı olayla karşı karşıyayım 2 yıl olacak ailesi yzünden dedim ama hala tlf saklıyor eve desen gelmesi kıyafet değiştirmek bende sıkıldım yoruldum bıktım ama senin gibi yapacak brşey yok astropozo girmiş diyorum kendi kendime bakalım nereye kadar..bekliyorumBen okumus bir kadinim zaten.
Kaldiki her okuyanda iyi para kazanip hayata tutunamiyor.Helede iki cocukla.
Ayrica insana ailede lazim dunyada sirtini dayayacak,yalnizken paran olsada olmuyor bazen.
Ama ben kararimi verdim bosanacagim.Sonrasinda ailesini gercekten isteyen adam zaten cabalar.
Allah yardimcin olsunYok kimsem yok yasli yatalak annem ve hasta babam var okadar.
Ama neolursa olsun davayi acacagim sali gunu.Allahim buyuk elbet savasacagiz hayatla.
Yok kimsem yok yasli yatalak annem ve hasta babam var okadar.
Ama neolursa olsun davayi acacagim sali gunu.Allahim buyuk elbet savasacagiz hayatla.
Özelden yazıyorumHangi baro? Nasil olmus cidden? Kimi baro fakirlik kagidi ,kimi de sgk kaydi olup olmadigina dair belge istiyor. Hangi barodan alinacaksa yardim, istenen belgelerden anlayabilir.
Gunaydin
Bazen kiziyorumya burada yazilanlara ama iyiki varsiniz aslinda.Yoksa bazen diygulara kapilip gidiyo insan iyi niyetiyle
Dun aksamda geldi yedi oturdu sonra gitti cocuklarla yatti.Artik saat 12 ye geliyordu.Sen hala gitmiyormusun dedim.Hayir dedi.
Neyse gonderdim gitti cunku dogrusu buydu.
Bana yazmiski cocugumun yaninda yatmama musade etseydin keske.Dedim o cocugun hergece aglarken neredeysen yine orada ol.Hakkin yok senin.Sana guvenmek icin hicbir sebebim yok. Dedim sustum.
Bundan sonrasinda bakalim ne kiyametler kopacak.Dava acinca celp gidince is tehlikeye girince o kadinda mahkeme kagidini alinca vs vs.insallah bunlarla savasacak gucu versin allahim.Muhtemel ozaman etrafi yada aileside kesin olaya dahil olacak.
Konunuzu okumuslugum var zaman zamanda bakiyordum ne yalan soyleyeyim ben hep agir bir depresyon falan diye dusunmustum ama tecrubeli bayanlar en bastan soylemisti Allah yardimciniz olsun bosanin cocuklar simdi kucuk alisma daha kolay yarin buyuyup akil erince daha zor olacak onlar icin zaten kimlik bulma ergenlik karmasasi baslayacakken birde bosanma cikaricaksiniz karsilarina simdi yapmaniz daha mantikli.O zirlayana da dava acin ailesi falan cevre bir ogrensin isinden attirmayin zaten kendisi hersey ortaya cikinca birakir,her erkek himmm is var bunda diye beklentiyle bir yanassin isindeki evli kadinlar bir dusman olsun o kacar ordan zaten adammi kalmamis yalan soyluyorlar ve emin olun hala gorusuyorlardir vicdani olan zaten iki kucuk bebeli adama bakmazdi islerin bu reddeye gelmesine musaade etmezdiYok kimsem yok yasli yatalak annem ve hasta babam var okadar.
Çok iyi demişsin.Dedim o cocugun hergece aglarken neredeysen yine orada ol.Hakkin yok senin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?