Kocam benden nefret ediyor...

Bosanmalimiyim

• Evet

OY: 300 90,9%
  • Hayir

OY: 30 9,1%

• Ankete Katılan
    330
+1

Zaten erkeklerin geneli başka bir kadın aklını çelince boşanmak istermiş ben de bunu yazacaktım ama çoktan ortaya çıkmış zaten. Allah güç kuvvet sabır versin. İnşallah bin pişman olsunlar. Seni tanımıyorum ama anlattığın kadarıyla o Adam seni hiç haketmemis zaten senin gibi bir kadına bunu yapmamaliydi. Allah kocanı bin pişman edip sana muhtaç etsin inş. O kadın da umarım rezil olur da başkasının kocasını çalmak yuva dağıtmak ne demekmiş görür

Alabilecegin en dogru karar umarim biran once hayatini yoluna koyarsin.
Bu arada o kadini da rezil et toplumda boyle insanlarin bilinmesi gerek sen basani dik tut soyle kucuk yer demissin rezil olsun.

Alllah yardimcim olsun.Sali sabahi ilk is izin aldim isten dava acmaya gidicem.Biliyorum hersey cok sancili olacak ve surec cok zor.

Sizi aldatmiyor olsada bence gonlunde baska biri var. Baska birine asik oldu.

Alllah yardimcim olsun.Sali sabahi ilk is izin aldim isten dava acmaya gidicem.Biliyorum hersey cok sancili olacak ve surec cok zor.
Hadi canım basaracaksin
İkisine de dava aç

Kac zamandir aklindaydin canim ozelden hep yazayim istedim ama nasil olur bilemedim diye vazgectim. Hic de bikdirim gelemyince konuyla yoksun sandim. Oysa simdi aklima gelmisken bakayim biseyler yazan olmus mu diye girince gordum gelismeleri. Ne desem bilemiyorum. O zaman da demistim bosan ya da bosanma diyemem diye. Aldatmalara ragmen etrafimda cok kisi var devam eden. Ya da en ufak seyde bosaniveren. Nihayetinde hep bu karar senin olacak. Ama sen cok aklibasinda bi hanimsin. Yazdiklarindan yaptiklarindan belli. Hep dua ettim senin icin edecegim de. Seni Allah icin sevdim ben. Ayni memlekette olsak bir dakika durmaz tutardim elini.
Allah yolunu bahtini acik etsin canim benim. Her kararinin destekcisiyim.

Asil zor gunler psikolojinin altust olacagi gunler simdi basliyor.Artik hersey ortaya cikti kararlar verildi.Annesinide arayip ablattim durumu tabi bir yarari olmaz ama sadece bilsinler.
Simdi dava acinca en karmakarisik gunler baslayacak.Cekisme olacak,esim ve o kadin belki kapima dayanacak,yalanlar iftiralar havalarda ucacak.Kadinin ailesi rahatsiz edecek.Yani cocuklarimi kendimi psikolojimi korumam gerek.
Insallah zarar gormeden biter bu is.

Boşanma kararına eşin ne dedi?

güçlü olmanız gerekiyor ama ileride daha mutlu olacağınızı düşünüyorum çünki mutlu olmayan bir anne evlatlarını da mutlu edemez

Simdi size net olarak anlatayim.Ne dedigini...
Esimin agzindan yaziyorum farzedin...
-Benim bekarliktan kalma borclarim vardi.Ayrica bazen sen mutlu ol diye ve pahali diye almadigin seyleri ucuzmus gibi gosterdim.Yumurta hesabi ordan oraya derken icinden cikilmaz hal aldi.S3n herzaman elindekini verdin bu sebepten sana bisey diyemedim yuzum olmadi cunku borcun asil sebebi bendim.Oyakta biriken senin ev alicaz diye hayal kurup plan yaptigin parayida cektim 50.000 soylemedim.Ama borcumu kapatmadi.Hala 50000 kadar borc var.Eve haciz gelecek diye korktum.Bu sebepten en iyisi bosanmakti cunku nafakaya icra konamiyormus.Baska ozel sorunlarimizda vardi zaten.Bu karisiklik icinde neyapacagimi sasirdim sikistim kaldim.Sonra o kizida bir arkadasa ayarliyordum aslinda ama olaylar farkli gelisti.Ama asla cinsel birlikteligim olmadi.Bana bukadar kotu halin icinde iyi geldigini sandim.Bana senden hicbir beklentim yok keske bekar olsaydin karsima ciktiginda dedi.Kaza yapmis beni aradi bende antalyadaydim.Oraya geldi ve nasil olduysa ayni otele yerlestik.Simdi nasil boyle davrandigimi bilemiyorum.Ama kiz bakireyim dedi birlikte olmadik.
Avukata o sebepten anlasmali bosanmaya hazirim yeterki nafaka zarar gormesin diye dedim.Ama evden ayri oldugum gunlerde cok agladim canim yandi.Lanet olsun keske zamaninda herseyi acikca anlatsaydim.Ama evden gitmemin kizla bi ilgisi yok.Simdi beni bu durum yuzunden baska yere go derecekler.Sen dava acarsan hem isimdende olacagim.Ozaman nafakanizi nasil oderim cocuklarima nasil bakarim.
Bugune kadar seni uzmedim ama son 1 senedir cikmazdayim ne yapacagimi sasirdim.
Ne olur bir sans daha ver ne teminat istersen veririm.Arabayi hatta senet ne istersen.Ama benim sizden baska hayalimde hayatimda yok.

Simdi benimde soyledigim cevap aynen su.
Okadar uzuldun madem neden donmek istemedin.Okadar borcun vardi madem neden soylemedin ki benim parayla isim olmaz ve hep calisirim hep calistim.
Sebep bunlardi beni neden assagiladin kalbimi paramparca ettin.Madem pismandin cocugun aglayarak aradiginda neden kosup gelmedin.Madem ayrilik sebeplerimiz vardi ve baskaydi sen isini namusunu cocuklarimin rizkini kaybetmek ugruna neden o kadinla birlikte oldun.Ve tabiki simdi donmek istiyorsun.Sebep cocuklarin ve isinin korkusu.Eeee burada ben neredeyim benim duygularim nerede.Bana zerre sevgin yok senin dedim.Bosanicam ve artik asla senin adinla anulmayacagim.Cocuklarin herzaman senin istedigin zaman gel kal gor sev.Isinde beni ilgilendirmez.O kadinda.Herkes bana evlatlarima dokturdugu gizyasinin bedellerini odeyecek.Bundan sonra yolun cennet olsa seninle yurumem dedim

Yarin tum birc belgelerini nezaman nereden ne alindigini,oyaktaki parasini nezaman cektigini,arabanin ustume devrini ve acik senet getirecekmis.Getirsin bakalim.Nerede ne olmus gorelim.

Ama onlari gorunce daha cok deliricemden eminim ve sali gunu dilekceyi yazarken nekadar dogru bir karar verdigimi bikez daha anlayacagim.

Ağzına sağlık. Dualarımdasın, allah sana ve çocuklarına yardım etsin. Bu yaşatılanları unutturacak güzel günler senin olsun. Dik duruşunu hiç bozma bak kapından ayrılmamaya başlamış bile. O ikna etmeye çalışan kadınken tersleyen adam şimdi yapma etme diyor. Rezil herif.

Niyetini belli etmis isinden olmamak icin boyle soyluyor. Yoksa seni dusundugu icin bunlari yapmadi. Hic acima. Bide kiz bakireyim demese birlikte olacaklarmis yani. İkisinide isten attir. Yel.loza bak senden bir sey beklemiyorum evlisin diyomus

Son düzenleme:
Niyetini belli etmis isinden olmamak icin boyle soyluyor. Yoksa seni dusundugu icin bunlari yapmadi. Hic acima. Bide kiz bakireyim demese birlikte olacaklarmis yani

Ben buradan birleşme olmasa da sevişme olduğu sonucunu çıkarıyorum. Beraber uyumuşlardır zaten aynı otelde kaldılarsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…