Ben bile cok uzuldum allaha havale ettim boyle insanlari. İnsallah konu sahibi ikisinide isten attirir sersefil bi hayat yasarlar rezil rusva olurlar her seylerini kaybederlerDoğru... Allahından bulsun ikisi de, bu kadına az mı yaptılar.
Bacım evde 3gün bakara suresini oku bilmiyorsanda netten aç okunsun evde.
Simdi benimde soyledigim cevap aynen su.
Okadar uzuldun madem neden donmek istemedin.Okadar borcun vardi madem neden soylemedin ki benim parayla isim olmaz ve hep calisirim hep calistim.
Sebep bunlardi beni neden assagiladin kalbimi paramparca ettin.Madem pismandin cocugun aglayarak aradiginda neden kosup gelmedin.Madem ayrilik sebeplerimiz vardi ve baskaydi sen isini namusunu cocuklarimin rizkini kaybetmek ugruna neden o kadinla birlikte oldun.Ve tabiki simdi donmek istiyorsun.Sebep cocuklarin ve isinin korkusu.Eeee burada ben neredeyim benim duygularim nerede.Bana zerre sevgin yok senin dedim.Bosanicam ve artik asla senin adinla anulmayacagim.Cocuklarin herzaman senin istedigin zaman gel kal gor sev.Isinde beni ilgilendirmez.O kadinda.Herkes bana evlatlarima dokturdugu gizyasinin bedellerini odeyecek.Bundan sonra yolun cennet olsa seninle yurumem dedim
İnsallah da cikarilirlarKorkmus ve cok korkmus. Korkmaktada hakli. Isten cikarilmaya kadar gider.
Simdi size net olarak anlatayim.Ne dedigini...
Esimin agzindan yaziyorum farzedin...
-Benim bekarliktan kalma borclarim vardi.Ayrica bazen sen mutlu ol diye ve pahali diye almadigin seyleri ucuzmus gibi gosterdim.Yumurta hesabi ordan oraya derken icinden cikilmaz hal aldi.S3n herzaman elindekini verdin bu sebepten sana bisey diyemedim yuzum olmadi cunku borcun asil sebebi bendim.Oyakta biriken senin ev alicaz diye hayal kurup plan yaptigin parayida cektim 50.000 soylemedim.Ama borcumu kapatmadi.Hala 50000 kadar borc var.Eve haciz gelecek diye korktum.Bu sebepten en iyisi bosanmakti cunku nafakaya icra konamiyormus.Baska ozel sorunlarimizda vardi zaten.Bu karisiklik icinde neyapacagimi sasirdim sikistim kaldim.Sonra o kizida bir arkadasa ayarliyordum aslinda ama olaylar farkli gelisti.Ama asla cinsel birlikteligim olmadi.Bana bukadar kotu halin icinde iyi geldigini sandim.Bana senden hicbir beklentim yok keske bekar olsaydin karsima ciktiginda dedi.Kaza yapmis beni aradi bende antalyadaydim.Oraya geldi ve nasil olduysa ayni otele yerlestik.Simdi nasil boyle davrandigimi bilemiyorum.Ama kiz bakireyim dedi birlikte olmadik.
Avukata o sebepten anlasmali bosanmaya hazirim yeterki nafaka zarar gormesin diye dedim.Ama evden ayri oldugum gunlerde cok agladim canim yandi.Lanet olsun keske zamaninda herseyi acikca anlatsaydim.Ama evden gitmemin kizla bi ilgisi yok.Simdi beni bu durum yuzunden baska yere go derecekler.Sen dava acarsan hem isimdende olacagim.Ozaman nafakanizi nasil oderim cocuklarima nasil bakarim.
Bugune kadar seni uzmedim ama son 1 senedir cikmazdayim ne yapacagimi sasirdim.
Ne olur bir sans daha ver ne teminat istersen veririm.Arabayi hatta senet ne istersen.Ama benim sizden baska hayalimde hayatimda yok.
Size suana kadar son 8 ayi saymazsak nasil bir evliligim vardi onuda anlatayim.Taslar yerine otursun.
Birbirimize cok guvenerek asik olarak evlendik.Evimizi en guzel sekilde dosedik kimseden bir kurus yardim almadan elbirligiyle.Beraber gulduk agladik sirdasim oldu.Kabusla uyandigim her gece sardi sarmaladi beni cocuk gibi.Haftasonu calisirdim geldigimde yemegim utum yapilmisti.Hatta butun evi temizlerdi.Hic ben olmadan biryere gitmez hatta annesigile bile gitmezdi.Kimsenin yaninda beni kucuk dusurmez,erkegim ben yapmam triplerine gitmezdi.Hamileligimde cok buyuk destekcim oldu.Her randevuya benimle geldi heyecanlandi.Sabirsizlikla bekledi.Hatta dogum yaptigimda kimse kalmasin gece ben bakarim ogluma karima dedi.Ikinci hamileligimdede hep destekcimdi ki cok zor oldu dogum riskliydi olumden dondum yogun bakimlarda kaldim.Hamileyken hep yattim.Her isime kosturdu hic yuksunmeden.Kilolandim haliyle hep normal hayatim dedi iki evlat verdin.Hep sunu soylerdi sabah kalktiginda bile guzel hatunsun hicbiseye ihtiyacin yok senin.Evime hic beklemedigim anlarda cicekler yollardi.Ne istesek nereye gitmek istesek mutlaka yapmaya calisirdi yapardida.Birlikte dedikodular yapar hatta eglenirdik.Cok iyi arkadas anne baba olduk.Beni kimseye ezdirmedi babasina anasina bile.
Ne olduysa 8 ay once basladi ve bittik.
Evet bazi sorunlarimiz vardi ozel mahrem ama onuda dert etmedik.Asla derdi asla sizsiz yasayamam.
Ama dusunuyorumda ustuste iki cocuk,iki sehir degisimi,onca yorgunluk ,hayat telasi biz birbirimizi unuttuk.Varsa yoksa hayat telasi ve cocuklar.Hep yorgunduk.Zamanla birbirimize bakmaz olduk.Ben hosgeldin bile demez oldum.Yorgunluktan dilim disarda sadece kapiyi actim.Hep hayat plani kurduk.Hic ozenmemeye suslenmemeye basladik.Gorev gibi olmaya basladi hersey.
Ve sonunda bugunlere geldik neyazikki.Benimde hatalarim buyuk onunda.Keske boyle olmasaydi ama yasananlar yasandi ve bittik.
ben konuya girmeyeli neler olmuş böyle. adam kız bakire diyerek ilişki yaşamadıklarını ima etmek istemiş. ama bakirelik bozulmadan da gayet bişeyler yaşamıştırlar. ikisinin de aynı gün aynı otelde gece kaldığını ispatlarsan senin için çok iyi olur. hem o kadar genç kızın senin kocanla işi ne. bak ben tahminimi söyleyeyim bu milyarları bu kızla yediler. şimdi pişmanlık pozlarına hiç aldanma. sen yakalamasaydın beyfendi telefonlara bile cevap bile vermiyordu. ikisini de mahvet. otelde aynı gece kaldıklarını da ispatla. iyi bir avukat tut. mesajları silme. hatta mesajlaşırken otel odasına nasıl gittiklerini hangi otelde kaldıklarının detaylarını almaya çalış. ispatladığın takdirde o adamı mahvedersin. seni üzdüğünün bedelini ödemeliSimdi size net olarak anlatayim.Ne dedigini...
Esimin agzindan yaziyorum farzedin...
-Benim bekarliktan kalma borclarim vardi.Ayrica bazen sen mutlu ol diye ve pahali diye almadigin seyleri ucuzmus gibi gosterdim.Yumurta hesabi ordan oraya derken icinden cikilmaz hal aldi.S3n herzaman elindekini verdin bu sebepten sana bisey diyemedim yuzum olmadi cunku borcun asil sebebi bendim.Oyakta biriken senin ev alicaz diye hayal kurup plan yaptigin parayida cektim 50.000 soylemedim.Ama borcumu kapatmadi.Hala 50000 kadar borc var.Eve haciz gelecek diye korktum.Bu sebepten en iyisi bosanmakti cunku nafakaya icra konamiyormus.Baska ozel sorunlarimizda vardi zaten.Bu karisiklik icinde neyapacagimi sasirdim sikistim kaldim.Sonra o kizida bir arkadasa ayarliyordum aslinda ama olaylar farkli gelisti.Ama asla cinsel birlikteligim olmadi.Bana bukadar kotu halin icinde iyi geldigini sandim.Bana senden hicbir beklentim yok keske bekar olsaydin karsima ciktiginda dedi.Kaza yapmis beni aradi bende antalyadaydim.Oraya geldi ve nasil olduysa ayni otele yerlestik.Simdi nasil boyle davrandigimi bilemiyorum.Ama kiz bakireyim dedi birlikte olmadik.
Avukata o sebepten anlasmali bosanmaya hazirim yeterki nafaka zarar gormesin diye dedim.Ama evden ayri oldugum gunlerde cok agladim canim yandi.Lanet olsun keske zamaninda herseyi acikca anlatsaydim.Ama evden gitmemin kizla bi ilgisi yok.Simdi beni bu durum yuzunden baska yere go derecekler.Sen dava acarsan hem isimdende olacagim.Ozaman nafakanizi nasil oderim cocuklarima nasil bakarim.
Bugune kadar seni uzmedim ama son 1 senedir cikmazdayim ne yapacagimi sasirdim.
Ne olur bir sans daha ver ne teminat istersen veririm.Arabayi hatta senet ne istersen.Ama benim sizden baska hayalimde hayatimda yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?