Kocam benden nefret ediyor...

Bosanmalimiyim

• Evet

OY: 300 90,9%
  • Hayir

OY: 30 9,1%

• Ankete Katılan
    330

çok güzel demişsiniz, yok telefonlarda "sıkma benim canımı" demeler. çoçuk arar ağlar, çocuğun suratına kapatır. bence hepsi yalan acıtasyon yapıyor kısaca çektim paraları yedirdim diyemiyor. antalyada zibilyon tane otel var ne tesadüf ikiside aynı otele gidiyor ve haberleri oluyor ikisininde bundan yaa artık bu da sıvama kısmı bence.. her başı sıkışan umutsuzluga borca kapılan hayatına başka birini soksa ooooo ne anlamı var ki evlilik denen şeyin çocuk dediğin herkesle olur zaten

Canim ahlaka uygun yasamamaktan bunlarin ikisininde işine son verilir. Yada istifa sansi. Kizda aynı işyerinde diymi?korkmuslar hem de cok.

Son düzenleme:
Bak şu Allah'in işine nasıl olduysa aynı otelde kalmışlar. Hepsi bahane ve yalan.
Kadın kaza yapmış ve ne hikmetse eşin de Antalya da imiş?? Bildiğin tatile goturmus. Borç derdine düşen adama bak.
Bunlar işlerinden olacakları, etrafa rezil olacakları için böyle geri vites yapiyorlar. Sana yalan söylüyorlar.
Beni işten attirirsan nafakami nasıl oderim diyen adamın tek derdi işidir. Sen değilsin.
Rezil et ikisini de.

Zaten icimde hicbisey kalmadi.Yarin herseyi onume doksede ki hic sanmiyorum yinede kararimdan vazgecmiycem.Bosandiktan ve tabiki kizada dava actiktan sonra yani hersey bitince buyursun gelsin evine . Madem ailesini korumak istiyor ozaman samimiyetini gorelim ve sil bastan baslayalim

Konuşmanın neresinden tutarsan tut elinde kalıyor.Butun bunlar güzel bir aileyi dağıtmaya ,cocuklarini aile kavramından koparmaya,karini aldatmaya değer miydi be adam ? Bir de her nedense kadın durumu anlayınca bunların pismanliklari başlıyor,oncesine kadar seninle konuşmuyor,ayni yatakta yatmiyor,hatta kokuyorsun diyordu .Noldu onlar ? Hepsi puff geçti mi? "Zaten başka sorunlarımizda vardı" demiş,ee onlarda mi bitti bir anda.Birde ne demek arkadaşa ayarliyordum,afedersin p.nk mi bu adam ? Senin yaşadıklarını inan ben buradan hazmedemedim,elime geçse bi kasik suda bogacagim adamı.Cok güzel cevap vermissin tebrik ediyorum.Alabileceginin son kurusuna kadar al,bas tekmeyi gitsin...sonra kimi kime ayarlıyor,kimle otelde buluşuyor ne hali varsa gorsun.

İşten cıkarılırsam nafaka veremem çocuklarıma sana nasıl bakarım dıyerek hassas noktasından vurmaya calısmıs birde. Pislik.

Aynen oyle neyazikki.Vicdanima oynuyor en hassa noktam cocuklarima.
Bende dedim banane atilirsan atil.Baska is bumursun bakarsin cocuklaarina.Bunlari ben degil bu pislikleri yaparken sen dusunecektin.

Ne midesiz bir adammış yazıklar olsun, sizi kesinlikle hak etmiyor kesinlikleee!!!!

Size suana kadar son 8 ayi saymazsak nasil bir evliligim vardi onuda anlatayim.Taslar yerine otursun.
Birbirimize cok guvenerek asik olarak evlendik.Evimizi en guzel sekilde dosedik kimseden bir kurus yardim almadan elbirligiyle.Beraber gulduk agladik sirdasim oldu.Kabusla uyandigim her gece sardi sarmaladi beni cocuk gibi.Haftasonu calisirdim geldigimde yemegim utum yapilmisti.Hatta butun evi temizlerdi.Hic ben olmadan biryere gitmez hatta annesigile bile gitmezdi.Kimsenin yaninda beni kucuk dusurmez,erkegim ben yapmam triplerine gitmezdi.Hamileligimde cok buyuk destekcim oldu.Her randevuya benimle geldi heyecanlandi.Sabirsizlikla bekledi.Hatta dogum yaptigimda kimse kalmasin gece ben bakarim ogluma karima dedi.Ikinci hamileligimdede hep destekcimdi ki cok zor oldu dogum riskliydi olumden dondum yogun bakimlarda kaldim.Hamileyken hep yattim.Her isime kosturdu hic yuksunmeden.Kilolandim haliyle hep normal hayatim dedi iki evlat verdin.Hep sunu soylerdi sabah kalktiginda bile guzel hatunsun hicbiseye ihtiyacin yok senin.Evime hic beklemedigim anlarda cicekler yollardi.Ne istesek nereye gitmek istesek mutlaka yapmaya calisirdi yapardida.Birlikte dedikodular yapar hatta eglenirdik.Cok iyi arkadas anne baba olduk.Beni kimseye ezdirmedi babasina anasina bile.Herkes ne iyi kican var der dururdu.Bana vakit yaratirdi cocuklara bakar.Cik hava al dolas istersen biyerlere git iyice dinlen derdi.Cocuklara gercekten bir anne kadar iyi bakardi.Yedirir icirir oynar altini temizler yikar uyutur.Hatta kucuk ogluma geceleri hep o bakti.Gunduz dayanamiyorum diye.Allah var hakkini yiyemem bu konularda.Hastalandigimda yine basimi beklerdi.Caanimiz bise istese geceyarisi olsa hic of bile demez gider alir gelirdi.Evde asla tamirci gelmez her isi hallederdi becerikliydi.Aileme saygiliydi bir isleri olsa kosardi.
Simdi onsuz bu hayat cok zor olacak hepimiz icin.
Ne olduysa 8 ay once basladi ve bittik.
Evet bazi sorunlarimiz vardi ozel mahrem ama onuda dert etmedik.Asla derdi asla sizsiz yasayamam.
Ama dusunuyorumda ustuste iki cocuk,iki sehir degisimi,onca yorgunluk ,hayat telasi biz birbirimizi unuttuk.Varsa yoksa hayat telasi ve cocuklar.Hep yorgunduk.Zamanla birbirimize bakmaz olduk.Ben hosgeldin bile demez oldum.Yorgunluktan dilim disarda sadece kapiyi actim.Hep hayat plani kurduk.Hic ozenmemeye suslenmemeye basladik.Gorev gibi olmaya basladi hersey.
Ve sonunda bugunlere geldik neyazikki.Benimde hatalarim buyuk onunda.Keske boyle olmasaydi ama yasananlar yasandi ve bittik.

Son düzenleme:

Lütfen bu psikolojiye girme. Kendine hata aramaya başlamışsın bile ama sen de aynı durumdayken sadakatsizlik yaptın mı? Yapmadın.

Evet zaten beni bitirende o.Hatta bunu dile getirmistim denistimki-hepimiz insaniz birgun baskasina akarsa yuregin ne olur soyle.Saygi duyarim medenice gidersin.Ama lutfen benden saklama demistim.yureklilikle

Herşeyi kanıtlarsan hakşmde ona göre hareket ediyo. Allah yardımcın olsun. Rabbim güç versin

Sakın kendini suçlama hayatta insanın başına her şey gelebilir ama bu demek değil ki herkes eşini aldatsın evini, çocuklarını umursamasın. Eşiyle yatağını ayırsn. Güya çocuklarını düşünüyor telefonda bile dinlemeyen adam şimdimi çocuk sevdalısı oldu. Paçaları tutuştu asla vazgeçmeyin sonuna kadar git ne olursa olsun yanına bırakma. Sen ne olursa olsun evinde yuvanda çocuklarının başında oldun. Aranızda ki farkı unutma

ben konuya girmeyeli neler olmuş böyle. adam kız bakire diyerek ilişki yaşamadıklarını ima etmek istemiş. ama bakirelik bozulmadan da gayet bişeyler yaşamıştırlar. ikisinin de aynı gün aynı otelde gece kaldığını ispatlarsan senin için çok iyi olur. hem o kadar genç kızın senin kocanla işi ne. bak ben tahminimi söyleyeyim bu milyarları bu kızla yediler. şimdi pişmanlık pozlarına hiç aldanma. sen yakalamasaydın beyfendi telefonlara bile cevap bile vermiyordu. ikisini de mahvet. otelde aynı gece kaldıklarını da ispatla. iyi bir avukat tut. mesajları silme. hatta mesajlaşırken otel odasına nasıl gittiklerini hangi otelde kaldıklarının detaylarını almaya çalış. ispatladığın takdirde o adamı mahvedersin. seni üzdüğünün bedelini ödemeli

ben bu konuya hıc yazdımmı bılmıyorum ama bende aldatıldıgınızı en basından berı dusunuyordum.
Sıze gelınce ne oldu ne gıttı adam eve bu sekılde gerı dondu anlamadım.
benımde eskı esım benı aldatmıstı ve bu yuzden evı terk etmıstı . Sonrasında durup uzerınde 1 dk dusunmeden patronlarını arayıp ısyerınden bır kadınla oldugunu, kımın oldugunu savunmalarımı hepsını anlatmıstım ve ıkısınıde ısten kovdurdum.
ben gururlu bır kadınım , oglumla 6-7 aya yakın annemde yer yatagında yattık ne eskı evımden esya , nede yenısı alabılecek durumum vardı ama onun genede uc kurusuna tenezzul etmedım. Sımdı yedıgımız onumuzde yemedıgımız arkamızda
Sıze merhamet etmeyen , sızın gururunuzu onurunuzu ıkı paralık etmıs bır adamı bıle ısten kovdurmaya korkarak kendınıze bunları hak goruyorsunuz. Gercekten ben sızı anlamadım , ayrıca suanda ınanmıyorum burada bır suru cocuklu kadın var bunların hepsı bende (tekrar evlendım ) suanda bosansam kocamla yasadıgım hayattan daha az yorulacagım bı hayatım olur bu herkes ıcın boyle. O yuzden o bahsettıgınız kosusturmacalar evlılık bırlıgı ıcınde *2

Sız sadece adamı ıstıyorsunuz gerısı hıkaye benım ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…