Kocam benden nefret ediyor...

Bosanmalimiyim

• Evet

OY: 300 90,9%
  • Hayir

OY: 30 9,1%

• Ankete Katılan
    330
Neolur benim icin hepiniz dua edin bu gece.Taniimasanizda rabbim bilirki benim icin.Yarin uyandigimda kararlilikla vereyim vekalet ve dilekcemi.Neolur dua edin.Yarin gecsin donup arkama bakmayacagim yemin ettim
Dualarım seninle gülüm...
Sende dualarına beni de dahil et...

Ben her gece her haksizliga ugrayan icin dua ediyorum inanin.Rabbim darda zorda olana care olsun insallah

Ben bu tip durumlarda erkeklerın baskasını bulmadıgını ınanamıyorum maalesef yoksa sız hep ordasınız zaten neden hayatını degıstırsın demekkı bır baskası baska sekılde yaklastıkı esınıze bı anda özguven patlaması yasadı begenılıyorum hıssıyatına kapıldı ve sızden bosanmak ıstedı gıbıme gelıyor

Islerinden etmek yerine yuklu bir tazminat ve nafaka al. Anlasmali bosansin her istegine de onay versin. Ben ayrilmaya kararli olsam gelecege yatirim yapardim.

S SEMIDO cuğum . Allah hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşallah
ortaya çıkmış her bir şey. neden neden diye kendimizi yedik burda.
ama tabi her şeyin hayırlısı. sen ve çocuklar için .

Keşke zamanında "ayrılalım" diyeceğine destek olmaya çalışsaydınız. Şimdi mi kıymetli oldu??

Semido o kadın ve kocanız olacak o adam sizin çocuklarınızın geleceğiyle oynamadı mı?
İlahi adalettabi ki işleyecek kaçınılmaz. ama buradaki adalet için de peygamberler bile hüküm vermiştir. merak etme burada cezasını çeken ahirette çekeceğinin fragmanını görür.
A cı ma!

Sen sabah buraya yaz uyandığında ve gitmeden. Seni destekler moralle gönderir herkes.

Yol ver gitsin, yeni manita yapmıştır... Hiç kendini boş yere üzme... o yansın kaybettiğine..

Gunaydin...
Simdi noterdeyiz arabayi uzerime aldim.Avukatta dedi buarada alin diye.Dun senet imzalamis bos birakmis.Borclarida dokmus.
Bense noterden hemen sonra avukata gidecegim.Son kez detaylari konusup vekalet verecegim Hakkimizda hayirlisi artik.
En kotusude dun babasi diyorki aman bir hata oldu bitti evime doneyim de don sonrada karinin birikmisi var ki bekarken biriktirdim inanin yeminle 1 kurusunda hakki yok,oradan odesin aile olmak bunu gerektirir diyo.Boylede ahlaksiz bir adam.

Allah utandirmasin sana hiç birşey yazmamistim ama dertlenip duruyordum çıkışın ne olabilir diye işte yüce mevlam mazlumun ahini çok ta gece bırakmıyor seni eziklerken eziklenir duruma düştü ilahi adalet emin ol En doğru karari veriyorsun sesimi cikarmayayim yeter ki geri dönsün deseydin zaten saygısı yoktu hepten gözden çıkarırım seni. En zayif aninda yine darbesini indirdi bu sefer daha yikilirdin ha 2. Seçenek te olabilir diyorsan 8 aydır aklı başına gelmeyen şimdi hayatta gelmezdi .Sen yakalamasan boşanip o kadına koşacak ti o yüzden en ufak acaba olmasın .He bundan sonrası için korkma bu şekilde ilerlediyse olaylar Allahın bildiği bir güzellik bekliyor seni inş. Korkma üzülme çekinme sen doğrusu o alcak eğri size yasattiklari bir bir çıkacak

canım benim . demek ki babasından almış bazı özelliklerini.
karısını ve evlatlarını aldatması gibi.
bi adam sadece karısını aldatmış sayılmaz . evlatlarını da aldatmış olur .

gelip yalvarması ağlaması hiç önemli değil diye düşünüyorum.
kız bekireyim diyor.
her bi şeyi yaşıyor . ama sadece bekareti duruyor . bu namus mu acaba.
Allah katında doğru mu yaptığı . iki çocuğun ah"ını alıyor

kızı mahkemeye vermeyecek misin peki.
ne yapacaksın.
vaz mı geçtin şimdi üstüne alarak bazı malları.

Allah yardımcın olsun bu yolda.

daha güzel bi yuvan olur inşallah. çok daha mutlu olursun umarım. yeniden belki bi evlililk bile yaparsın .
hayatta bazı şeyler başımıza geliyorsa bi hayır aramak lazım .
herşeyde bi hayır vardır unutma.
S SEMIDO

bunu yazmam gerek. babası da kendi gibi şrfsizmiş

Allah yardimciniz olsun
Evliligi yasayan bitiren sizsiniz ne dersek diyelim sizin icinizde yasadiklariniz bambaska elbetteki sinirlenmek yargilamak bizim haddimize degil ama esiniz hic guvenilir degil yaptiklarindan pisman degil sadece pacalari tutusmus ortaya cikmadaydi boyle bir pismanlikta yasamazdi gibime geliyor bu asamadan sonra artik onceliginiz guvenceniz olsun kardesim alabildiginizi alin o kizida anlamadim ne isin var senin evli adamla derdin ne insan bir ders alsin baskasinin yuvasina bulasmasin istiyor sizin basiniza gelen yarin baska bir cocuklu kadininda basina gelebilir is yerine sikayet etmek sizin karariniz ama mahkemeye sunun zinayi bildirin fiilen bir zina olmasada evlilik kurumunun birligine aykiri otel kayitlarina ulasin avukatiniz isteyip alabilir diye tahmin ediyorum ortada olmasada devletce ismi bir gecsin hayat kimseye adil degil iylik insanin elinde patliyor bgn siz acirsiniz yarin onla evlenir belkide sizin nafakanizi bile odetmek istemez size kinci hirsli zarar verici davranin demiyoruz sadece hakkinizi arayin diyoruz bunlar yasanan seyler once kendinizi ince ince garantiye alin niye arabayi size veriyor oyle kolay ! pismanliktanmi is yerine sikayetten korktugundanmi kendi rezil olacagindanmi kizin adi cikacagindan mi siz karsilikli konustunuz ton davranis mimik bunlardan cozersiniz diye dusunuyorum bu adam sizi ezdi gecti ilimli uyumlu yillarin hatri davranisi yoktu anlattiklarinizda bu saatten sonra sihirli degmek dokunmaz madem bir karar aldiniz zaman duygu zamani degil zeka ve akil zamani

Bakara suresinde boşanma ve boşanma surecinde kadinin haklari anlatilir. O sebeple mi okusun?
Sanirim arkadas bosanmadan ziyade o kadinla kocasinin buyu icin hocaya gitmesine istaneden bunu yazdi konu sahibi buyu yaptirmak icin hocaya gittiklerini ogrendigini yazmisti

canım, boşanmış bir anne olarak şunu söylüyorum:

welcome to the most powerful women world.!

gözün korkar, belki hangi aşamalardan geçeceğini bilemediğin için korkabilirsin.
sakın korkma, merak etme. tünelin sonu apaçık aydınlık.!
ben mutluysam şuan, bunu başardıysam, sen de hayli hayli başarırsın.

Evet arabayi aldim ve iki tane cift imzali acik senet aldim.Bu kisim tamam.Bugun babasida aradi biraz para bulacak galiba tutustular.Ama bellide olmaz.
Neyse avukatin dedigi aynen su : Cekismeli dava acariz.Ama adamin aldigi maasa istinaden alabileceginiz maksimum nafaka 1000 kadar ki oda olmayabilir.Tazminatta acilabilir ama esiniz arabayi ev esyalarini biraktigi icin bir meblag beklemeyin.Kadina dava acma hakkiniz var evet ama yasalarda neyazikki bise yapamazsiniz ona cunku evlilik kurumu iki kisilik ve ucuncu kisi suclu sayilmaz.Tazminat talep etsekte otel kayitlari olsada oda kendini kandirilmis ilan edecek ve ancak dava masrafini oder tazminatta suana kadar alinabildigini gormedim dedi.
En iyisi kadini bir kenara birakin esinizle anlasmali bosanin ve alabileceginiz maksimum nafakaya imza attirun dedi.
Sadece para alayim diye sizi kandirmak umutlandirmak istemem ama 1.5 seneye kadar uzar,yipranirsiniz,didisirsiniz ve neyazikki umdugunuz gibi bir rakam cikmaz dedi.
Siz arabayi ve acik senet alarak en dogrusunu yapmissiniz dedi.Simdi eminseniz ablasmaliya ikna edin dedi.
Tabi esim ikna olmuyor.Ailesine agliyor borcu odemek icin ve bosanmakta istemiyor.

Yani simdi sakin olma zamani.Bir sekilde borc odensin.Azcik rahata baglasin.Sonra anlasmali istedigim nafaka karsiligi tek celsede bitirmem lazim.

Oldu canımmmm boşanmak istemiyormuş ! Yüzsüz adi adam! Sorsanıza "kokuyorsun iğreniyorum" dediği kadının koynuna ne yüzle girecekmiş !!! Avukatınız doğru yönlendirmiş ve siz de senetleri imzalatarak iyi yapmışssınız. Açın davanızı şimdi koca müsvettesi düşünsün.

Aynen oyle neyazikki.Vicdanima oynuyor en hassa noktam cocuklarima.
Bende dedim banane atilirsan atil.Baska is bumursun bakarsin cocuklaarina.Bunlari ben degil bu pislikleri yaparken sen dusunecektin.
şok olarak okudum üçkağıtçı bir adam bu bee.senin yuvanı yıkmış adam daha işimi kaybetmeyim mahvolmayım derdinde yansın yıkılsın kocan olacak elinden geleni ardına koyma sana kim acıcak peki.rol yapıyor kesinlikle inanma lütfen dünyanın kazığını atmış bi adama vicdan yapman ne kadar doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…