- 30 Kasım 2010
- 9.729
- 19.653
- 448
Dualarım seninle gülüm...Neolur benim icin hepiniz dua edin bu gece.Taniimasanizda rabbim bilirki benim icin.Yarin uyandigimda kararlilikla vereyim vekalet ve dilekcemi.Neolur dua edin.Yarin gecsin donup arkama bakmayacagim yemin ettim
Ben bu tip durumlarda erkeklerın baskasını bulmadıgını ınanamıyorum maalesef yoksa sız hep ordasınız zaten neden hayatını degıstırsın demekkı bır baskası baska sekılde yaklastıkı esınıze bı anda özguven patlaması yasadı begenılıyorum hıssıyatına kapıldı ve sızden bosanmak ıstedı gıbıme gelıyorArkadaslar 7 yillik evliyim 3-5 yaslarinda iki cocugum var.Evliligimizde tek sorun esimin cinsel olarak problemiydi.Doktora gidecegini defalarca soylesede gitmedi.Ama dert etmedik bunu ve iyi bir aile olduk cok sevdik.Ilgili bir es ve baba oldu.Zamaninda ben ozel hayatimiz dolayisiyla ayrilalim desemde ki cocuk yoktu ozaman asla seni seviyorum dedi.Bende etrafta onca kotu adam varken varsin olsun duzelir dedim.Neyse uzatmayayim.1 sene once sehir ve is degistirdi.Ortami konumu degisti iyi anlamda ama gelin gorunki o adam öldü yeniden dogdu.Hemde benden nefret ederek.Son 6 aydir bana dusman gibi bakiyor,yatagi ayirdi,ailesine bosanicam dedi,pismanim dedi,suan sadece cocuklar icin duruyormus ki benimle hic ilgisi yok.Assagiladi,kadinligima agir laflar etti,kokuyorsun dedi,yatagi ayirdi,git dedi.Isremiyorum seni diyor baskada bise demiyor.Bu evlilikte soylenmez ama ilk gunde beri maddi menevi herseyimi ortaya kodum,ona hayattaki bazi guzellikleri ben yasattim bu u kendi soylerdi.Tatiller,guzel restaurantlar,tiyatro,hediye vs .Birkere harclik almisligim bile yok.Suan ozel bir iste caliaiyorum,biraz birikmisim var bekarliktan kalma.Biliyorum bukadar hakarete herkes cekme senin sucun yok gururlu ol desede gonlum yuvamin dagilmasindan yana degil.Ama agladim,konustum,yalvardim,beni kadin olarak gormeyen sendin sen istemedin dedim,uzak durup kendime baktim,hatta avukata bile gittim azcik stres olsun diye ama yok.Sanki buyulenmis icine seytan kacmis.Tum cevrem sokta size ne oldu diye.Baska kadin var desem adamin nerede oldugu hep belli.
Neyapayim bir akil verin koskoca duvar ordu yanasamiyorum.Cocuklara cok iyi bana dusman.Beni soracak olursaniz inanin abartmiyorum hos zayif ve guzel bir kadinim.Inancliyim,cok kitap okurum,evimin her isini yaparim,misafirlerini agirlarim vs ama nedir bu nefret cozemedim kapali kutu gibi.
Islerinden etmek yerine yuklu bir tazminat ve nafaka al. Anlasmali bosansin her istegine de onay versin. Ben ayrilmaya kararli olsam gelecege yatirim yapardim.Allaha yalvardim aglaya aglaya
-Ne olur ne olur bana gercek sebepleri cikar,gozlerimi ac,bana yardim et dedim.
Yaradan cok buyuk kisa zamanda hersey aciga cikti.Sukurler olsun.
Ayrilmaya tamam bu benim yapmam gereken ve hakkim.Ama isinden gucunden etmek,gelecegiyle oynamak rezil etmek dogrumu.Rabbim demezmi ey kulum seni uyandirdim zarar gormemeni sagladim ama ceza kesmek ne haddine.Birak kullarimin cezasini ben keseyim demezmi.Nefsime yenilmis,egolarimla hareket etmis olmazmiyim.
Buda ayri bir soru beynimde.
Keşke zamanında "ayrılalım" diyeceğine destek olmaya çalışsaydınız. Şimdi mi kıymetli oldu??Arkadaslar 7 yillik evliyim 3-5 yaslarinda iki cocugum var.Evliligimizde tek sorun esimin cinsel olarak problemiydi.Doktora gidecegini defalarca soylesede gitmedi.Ama dert etmedik bunu ve iyi bir aile olduk cok sevdik.Ilgili bir es ve baba oldu.Zamaninda ben ozel hayatimiz dolayisiyla ayrilalim desemde ki cocuk yoktu ozaman asla seni seviyorum dedi.Bende etrafta onca kotu adam varken varsin olsun duzelir dedim.Neyse uzatmayayim.1 sene once sehir ve is degistirdi.Ortami konumu degisti iyi anlamda ama gelin gorunki o adam öldü yeniden dogdu.Hemde benden nefret ederek.Son 6 aydir bana dusman gibi bakiyor,yatagi ayirdi,ailesine bosanicam dedi,pismanim dedi,suan sadece cocuklar icin duruyormus ki benimle hic ilgisi yok.Assagiladi,kadinligima agir laflar etti,kokuyorsun dedi,yatagi ayirdi,git dedi.Isremiyorum seni diyor baskada bise demiyor.Bu evlilikte soylenmez ama ilk gunde beri maddi menevi herseyimi ortaya kodum,ona hayattaki bazi guzellikleri ben yasattim bu u kendi soylerdi.Tatiller,guzel restaurantlar,tiyatro,hediye vs .Birkere harclik almisligim bile yok.Suan ozel bir iste caliaiyorum,biraz birikmisim var bekarliktan kalma.Biliyorum bukadar hakarete herkes cekme senin sucun yok gururlu ol desede gonlum yuvamin dagilmasindan yana degil.Ama agladim,konustum,yalvardim,beni kadin olarak gormeyen sendin sen istemedin dedim,uzak durup kendime baktim,hatta avukata bile gittim azcik stres olsun diye ama yok.Sanki buyulenmis icine seytan kacmis.Tum cevrem sokta size ne oldu diye.Baska kadin var desem adamin nerede oldugu hep belli.
Neyapayim bir akil verin koskoca duvar ordu yanasamiyorum.Cocuklara cok iyi bana dusman.Beni soracak olursaniz inanin abartmiyorum hos zayif ve guzel bir kadinim.Inancliyim,cok kitap okurum,evimin her isini yaparim,misafirlerini agirlarim vs ama nedir bu nefret cozemedim kapali kutu gibi.
Semido o kadın ve kocanız olacak o adam sizin çocuklarınızın geleceğiyle oynamadı mı?Allaha yalvardim aglaya aglaya
-Ne olur ne olur bana gercek sebepleri cikar,gozlerimi ac,bana yardim et dedim.
Yaradan cok buyuk kisa zamanda hersey aciga cikti.Sukurler olsun.
Ayrilmaya tamam bu benim yapmam gereken ve hakkim.Ama isinden gucunden etmek,gelecegiyle oynamak rezil etmek dogrumu.Rabbim demezmi ey kulum seni uyandirdim zarar gormemeni sagladim ama ceza kesmek ne haddine.Birak kullarimin cezasini ben keseyim demezmi.Nefsime yenilmis,egolarimla hareket etmis olmazmiyim.
Buda ayri bir soru beynimde.
canım benim . demek ki babasından almış bazı özelliklerini.Gunaydin...
Simdi noterdeyiz arabayi uzerime aldim.Avukatta dedi buarada alin diye.Dun senet imzalamis bos birakmis.Borclarida dokmus.
Bense noterden hemen sonra avukata gidecegim.Son kez detaylari konusup vekalet verecegim Hakkimizda hayirlisi artik.
En kotusude dun babasi diyorki aman bir hata oldu bitti evime doneyim de don sonrada karinin birikmisi var ki bekarken biriktirdim inanin yeminle 1 kurusunda hakki yok,oradan odesin aile olmak bunu gerektirir diyo.Boylede ahlaksiz bir adam.
bunu yazmam gerek. babası da kendi gibi şrfsizmişGunaydin...
Simdi noterdeyiz arabayi uzerime aldim.Avukatta dedi buarada alin diye.Dun senet imzalamis bos birakmis.Borclarida dokmus.
Bense noterden hemen sonra avukata gidecegim.Son kez detaylari konusup vekalet verecegim Hakkimizda hayirlisi artik.
En kotusude dun babasi diyorki aman bir hata oldu bitti evime doneyim de don sonrada karinin birikmisi var ki bekarken biriktirdim inanin yeminle 1 kurusunda hakki yok,oradan odesin aile olmak bunu gerektirir diyo.Boylede ahlaksiz bir adam.
Allah yardimciniz olsunGunaydin...
Sanirim arkadas bosanmadan ziyade o kadinla kocasinin buyu icin hocaya gitmesine istaneden bunu yazdi konu sahibi buyu yaptirmak icin hocaya gittiklerini ogrendigini yazmistiBakara suresinde boşanma ve boşanma surecinde kadinin haklari anlatilir. O sebeple mi okusun?
Okurken benim sinirim zipladi konu sahibine Allah sabir versin babayada sifat cokta neysebunu yazmam gerek. babası da kendi gibi şrfsizmiş
Evet arabayi aldim ve iki tane cift imzali acik senet aldim.Bu kisim tamam.Bugun babasida aradi biraz para bulacak galiba tutustular.Ama bellide olmaz.
Neyse avukatin dedigi aynen su : Cekismeli dava acariz.Ama adamin aldigi maasa istinaden alabileceginiz maksimum nafaka 1000 kadar ki oda olmayabilir.Tazminatta acilabilir ama esiniz arabayi ev esyalarini biraktigi icin bir meblag beklemeyin.Kadina dava acma hakkiniz var evet ama yasalarda neyazikki bise yapamazsiniz ona cunku evlilik kurumu iki kisilik ve ucuncu kisi suclu sayilmaz.Tazminat talep etsekte otel kayitlari olsada oda kendini kandirilmis ilan edecek ve ancak dava masrafini oder tazminatta suana kadar alinabildigini gormedim dedi.
En iyisi kadini bir kenara birakin esinizle anlasmali bosanin ve alabileceginiz maksimum nafakaya imza attirun dedi.
Sadece para alayim diye sizi kandirmak umutlandirmak istemem ama 1.5 seneye kadar uzar,yipranirsiniz,didisirsiniz ve neyazikki umdugunuz gibi bir rakam cikmaz dedi.
Siz arabayi ve acik senet alarak en dogrusunu yapmissiniz dedi.Simdi eminseniz ablasmaliya ikna edin dedi.
Tabi esim ikna olmuyor.Ailesine agliyor borcu odemek icin ve bosanmakta istemiyor.
şok olarak okudum üçkağıtçı bir adam bu bee.senin yuvanı yıkmış adam daha işimi kaybetmeyim mahvolmayım derdinde yansın yıkılsın kocan olacak elinden geleni ardına koyma sana kim acıcak peki.rol yapıyor kesinlikle inanma lütfen dünyanın kazığını atmış bi adama vicdan yapman ne kadar doğruAynen oyle neyazikki.Vicdanima oynuyor en hassa noktam cocuklarima.
Bende dedim banane atilirsan atil.Baska is bumursun bakarsin cocuklaarina.Bunlari ben degil bu pislikleri yaparken sen dusunecektin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?