- 3 Ağustos 2010
- 1.148
- 1.728
- 333
canım benim . senin için ve çocukların için en iyisi olsun ister buradaki herkesAilesi geliyor haftasonu borcu kapatmanin caresine bakacaklarmis.
K.validem neolur ben gelmeden acma davayi dedi.
Babam yavrum neolur affet bugune kadar uzmedi bir sans daha ver benim icin dedi.Bosanmani istemiyorum dedi.
Ablam kendini garantiye aldin,bende arkandayim ama inanki pisman birkez olsun sans ver cocuklarin icin denemeye deger dedi.
K.peder esimi aradi yalvar yakar ikna et,sen ne bicim adamsin dagittin herkesi dedi.
Esim bukadar buyuk bir yuregin oldugunu bilememisim affet ne olur yalvaririm dedi.
Dedide dediler
kendiniz alirsiniz zaten eger boyle bir keskin koku varsaSirf bunun icin doktora gidecegim bende merak ediyorum
Ailesi geliyor haftasonu borcu kapatmanin caresine bakacaklarmis.
K.validem neolur ben gelmeden acma davayi dedi.
Babam yavrum neolur affet bugune kadar uzmedi bir sans daha ver benim icin dedi.Bosanmani istemiyorum dedi.
Ablam kendini garantiye aldin,bende arkandayim ama inanki pisman birkez olsun sans ver cocuklarin icin denemeye deger dedi.
K.peder esimi aradi yalvar yakar ikna et,sen ne bicim adamsin dagittin herkesi dedi.
Esim bukadar buyuk bir yuregin oldugunu bilememisim affet ne olur yalvaririm dedi.
Dedide dediler
Aldatilmak..... Korkunc ici bos bir okadar dolu asla hatirdan silinmeyecek bir olay.
Bense hayat sartlarimi uygun hale getirip ki inanin girisimlerim var.Anlasmali bicimde bitirecegim sessiz sakin.Guzel haberler bekliyorum baska bir sehirden garanti bir is.
Cunku anladimki bosaninca sayet tek basima basedemezsem herkes biz sana demistik diyecek.
Ben bende degilim artik....
Geçecek inan ki geçecek... Allah a sığın.Ben bende degilim artik....
hadı bakalım hayırlısı inşallahIsyerinde sular duruldu sayilir.Zaten once izne cikarip baska birime verdiler esimi.Haftasonu aileside geliyor borcunu kapatacaklarmis.Bende arabayi uzerime aldim.
Simdi is haberini bekliyorum.Kucuk sakin bir ilceden.Hayirlisi allahimdan.
evet akıllı kızsın canımBu konuda yapacak tek birseyim var sabretmek.Hayatimda dogru adimlari atarak cocuklarima ve kendime en emniyetli guvenli saglikli yasayabilecegimiz duzeni kurmak icin cabaliyacagim ve cok yakin zamanda birgun basaracagim.Yuregimden geceni yapacagim.Allahim buyuk...
Borc 50 bin odemis hep faiz. Daha 50 bin var.Bir ev parasi.Ama nekadar kapatacaklar ne verecekler hatta vereceklermi bilmiyorum.Hadtasonu belli olacak.Ben bir kurusunu bile odemem borc sifirlanmadanda affetmem dedim.Cocuklarimdan kisip odeyememhadı bakalım hayırlısı inşallah
eşin kamu da mı çalışıyor özelde mi.
borç fazla mı . ne kadar bi borç kapatma yapacaklar
çok haklısın. çokmuş borç hem.Borc 50 bin odemis hep faiz. Daha 50 bin var.Bir ev parasi.Ama nekadar kapatacaklar ne verecekler hatta vereceklermi bilmiyorum.Hadtasonu belli olacak.Ben bir kurusunu bile odemem borc sifirlanmadanda affetmem dedim.Cocuklarimdan kisip odeyemem
Tabiki hersey duyuldu.Izne cikardilar simdide calistigi daireyi degistirdiler esimineşinin iş yerinde duyuldu mu peki bu olaylar ki sular duruldu demişsin
Kadina ne yaptilarTabiki hersey duyuldu.Izne cikardilar simdide calistigi daireyi degistirdiler esimin
Arkadaslar 7 yillik evliyim 3-5 yaslarinda iki cocugum var.Evliligimizde tek sorun esimin cinsel olarak problemiydi.Doktora gidecegini defalarca soylesede gitmedi.Ama dert etmedik bunu ve iyi bir aile olduk cok sevdik.Ilgili bir es ve baba oldu.Zamaninda ben ozel hayatimiz dolayisiyla ayrilalim desemde ki cocuk yoktu ozaman asla seni seviyorum dedi.Bende etrafta onca kotu adam varken varsin olsun duzelir dedim.Neyse uzatmayayim.1 sene once sehir ve is degistirdi.Ortami konumu degisti iyi anlamda ama gelin gorunki o adam öldü yeniden dogdu.Hemde benden nefret ederek.Son 6 aydir bana dusman gibi bakiyor,yatagi ayirdi,ailesine bosanicam dedi,pismanim dedi,suan sadece cocuklar icin duruyormus ki benimle hic ilgisi yok.Assagiladi,kadinligima agir laflar etti,kokuyorsun dedi,yatagi ayirdi,git dedi.Isremiyorum seni diyor baskada bise demiyor.Bu evlilikte soylenmez ama ilk gunde beri maddi menevi herseyimi ortaya kodum,ona hayattaki bazi guzellikleri ben yasattim bu u kendi soylerdi.Tatiller,guzel restaurantlar,tiyatro,hediye vs .Birkere harclik almisligim bile yok.Suan ozel bir iste caliaiyorum,biraz birikmisim var bekarliktan kalma.Biliyorum bukadar hakarete herkes cekme senin sucun yok gururlu ol desede gonlum yuvamin dagilmasindan yana degil.Ama agladim,konustum,yalvardim,beni kadin olarak gormeyen sendin sen istemedin dedim,uzak durup kendime baktim,hatta avukata bile gittim azcik stres olsun diye ama yok.Sanki buyulenmis icine seytan kacmis.Tum cevrem sokta size ne oldu diye.Baska kadin var desem adamin nerede oldugu hep belli.
Neyapayim bir akil verin koskoca duvar ordu yanasamiyorum.Cocuklara cok iyi bana dusman.Beni soracak olursaniz inanin abartmiyorum hos zayif ve guzel bir kadinim.Inancliyim,cok kitap okurum,evimin her isini yaparim,misafirlerini agirlarim vs ama nedir bu nefret cozemedim kapali kutu gibi.
Bence biraz sabret belki kendi içinde sıkıntıları vardır ya da sıkılmıştır sen git giyim tarzını saç rengini yada şeklini flan değiştir ben burdayım de o zaman seni yok saymaz 7 senelik evliymişsiniz kaç yıldır değişmemiş 2ayda mı değişcek büyük ihtimal sıkılmıştr hayatında başkası bu kadar rahat adam annesine babasına söylüyor boşanacağınızı hayatında biri varsa onuda söylerdi belki farketmeden kendinden soğutmuşsundr ya da aklını karıştıran birileri vardır ama ilişkisi yoktrArkadaslar 7 yillik evliyim 3-5 yaslarinda iki cocugum var.Evliligimizde tek sorun esimin cinsel olarak problemiydi.Doktora gidecegini defalarca soylesede gitmedi.Ama dert etmedik bunu ve iyi bir aile olduk cok sevdik.Ilgili bir es ve baba oldu.Zamaninda ben ozel hayatimiz dolayisiyla ayrilalim desemde ki cocuk yoktu ozaman asla seni seviyorum dedi.Bende etrafta onca kotu adam varken varsin olsun duzelir dedim.Neyse uzatmayayim.1 sene once sehir ve is degistirdi.Ortami konumu degisti iyi anlamda ama gelin gorunki o adam öldü yeniden dogdu.Hemde benden nefret ederek.Son 6 aydir bana dusman gibi bakiyor,yatagi ayirdi,ailesine bosanicam dedi,pismanim dedi,suan sadece cocuklar icin duruyormus ki benimle hic ilgisi yok.Assagiladi,kadinligima agir laflar etti,kokuyorsun dedi,yatagi ayirdi,git dedi.Isremiyorum seni diyor baskada bise demiyor.Bu evlilikte soylenmez ama ilk gunde beri maddi menevi herseyimi ortaya kodum,ona hayattaki bazi guzellikleri ben yasattim bu u kendi soylerdi.Tatiller,guzel restaurantlar,tiyatro,hediye vs .Birkere harclik almisligim bile yok.Suan ozel bir iste caliaiyorum,biraz birikmisim var bekarliktan kalma.Biliyorum bukadar hakarete herkes cekme senin sucun yok gururlu ol desede gonlum yuvamin dagilmasindan yana degil.Ama agladim,konustum,yalvardim,beni kadin olarak gormeyen sendin sen istemedin dedim,uzak durup kendime baktim,hatta avukata bile gittim azcik stres olsun diye ama yok.Sanki buyulenmis icine seytan kacmis.Tum cevrem sokta size ne oldu diye.Baska kadin var desem adamin nerede oldugu hep belli.
Neyapayim bir akil verin koskoca duvar ordu yanasamiyorum.Cocuklara cok iyi bana dusman.Beni soracak olursaniz inanin abartmiyorum hos zayif ve guzel bir kadinim.Inancliyim,cok kitap okurum,evimin her isini yaparim,misafirlerini agirlarim vs ama nedir bu nefret cozemedim kapali kutu gibi.
Kadina ne yaptilar[/QUOTayni durdugu yerde duruyor ama isyerinde kimse suratina bakmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?