Kocam benden nefret ediyor...

Bosanmalimiyim

• Evet

OY: 300 90,9%
  • Hayir

OY: 30 9,1%

• Ankete Katılan
    330
Şimdi mi fark etmiş yüce gönlünü? pişman olsun beter olsun. herkes yalvaracaksın beni bırakma diye sandı.

canım benim . senin için ve çocukların için en iyisi olsun ister buradaki herkes
bi şans daha verebilirsin belki.
adamın durumuna gidişatına göre
ama evililik eş yakınlık göstermemen gerekiyor.
çocuklar için bakabilirsin ne yapacak ne edecek.
uzaktan izlersin , gözlemlersin. duruma göre . ama kesinlikle kendini ezdirme. öyle biri değiğlsin anladığım kadarıyla ama.
pişman olmamak için bi şans daha verilebilir .

Hani olay daha aldatılma değilken sana çektirdikleri bile boşanma sebebi. Kokuyorsun demeler, çocukları üzülse bile yapılanlar. Geri plandaki borçlar falan. İşte olay sadece bundan ibaret olsaydı bile boşanmak sonuna kadar hakkındı. Ve işte o zaman benim hatrım için boşanma falan deselerdi belki bir anlamı olurdu.
Aldatılan bir kadınsınız. Affedip affetmemek tamamen sizin tasarrufunuzda. Birinin hatrı için kapanacak bir yara değil ki. Siz kendinizi düşünün, sizin yavrunuzu eşi aldatsaydı benim hatrım için bunu kabullen diyebilir miydiniz?

Başka bir konu vardı. Orda gece yarısı gelen bir mesaj var konu sahibinin eşinin cebine. Sadece ismi ile hitap edilmiş. Neyse ayrıntılar önemli değil hemenhemen herkes bir pislik olduğu konusunda emin. Sana oraya yorum yapmış bir kızın mesajını ve benim ona cevabımı kopyalamak istiyorum. Koyu olan onun yazdığı alttaki de benim cevabım.

Bak ben o dediğin gibi bir ailede büyüdüm paranoya içersinde annem çok pimpirikliydi babamın en ufak bi şey inde bi şey çıkarırdı ve ben bunların içinde büyüyp kendimi bu konuda değiştrdm annem gibi olmayacagm diye belki de şuan kendi bilinçaltımda o yatıyor yapmamştr dıye babama hep öyle derdim yapmamştr babam yapmaz diye ve o yüzden diyorum hemen hüküm giydirme ha delil varsa o ayrı yoksa erkegın gözünde hep paranoyaklı hasta olarak kalır aslında senınle ortak noktamız bu ıkımız de aynı seyleri düşünüyorz fakat bardağa bakış açımz farklı canm

Burda aldatılan kadınlara ne yazıyorum biliyor musunuz? Eğer aldatmayı tamamen geride bırakabilecekseniz affedin. Yoksa ilerde içinizde güvensizlikler kalacaksa, sürekli bunu ortaya atacaksanız, evinizin huzuru kaçacaksa affetmeyin. Eşiniz bir çeker iki çeker üçüncüde eee affetmeseydin der. Peki ya çocuklarınız. Çocuklarınız sizin ne yaşadığınızı bilemez o yüzden siz onların gözünde sürekli sorun çıkaran anne olursunuz.
Hah işte siz burdaki çocuklara çok güzel bir örneksiniz. Anneniz kim bilir neler yaşadıktan sonra böyle psikopata bağladı. Çocuklarım için diye yürüttüğünü sandığı evlilikte adı pimpirikliye sorun çıkarana çıktı. Bu mesajınızı burda aldatılan kadınlara örnek teşkil etmesi için aklımda tutacağım. Çünkü onların mutsuzluğu çocuklarının karakterini, aldatılma ile ilgili olan ipuçlarına bakışlarını da etkiliyor.

Ben bende degilim artik....

geçer ve her bi şey düzene oturur. sen Allah tan doğru olanı iste . hayırlı olanı iste canımcım

Bu konuda yapacak tek birseyim var sabretmek.Hayatimda dogru adimlari atarak cocuklarima ve kendime en emniyetli guvenli saglikli yasayabilecegimiz duzeni kurmak icin cabaliyacagim ve cok yakin zamanda birgun basaracagim.Yuregimden geceni yapacagim.Allahim buyuk...

Isyerinde sular duruldu sayilir.Zaten once izne cikarip baska birime verdiler esimi.Haftasonu aileside geliyor borcunu kapatacaklarmis.Bende arabayi uzerime aldim.
Simdi is haberini bekliyorum.Kucuk sakin bir ilceden.Hayirlisi allahimdan.

Isyerinde sular duruldu sayilir.Zaten once izne cikarip baska birime verdiler esimi.Haftasonu aileside geliyor borcunu kapatacaklarmis.Bende arabayi uzerime aldim.
Simdi is haberini bekliyorum.Kucuk sakin bir ilceden.Hayirlisi allahimdan.
hadı bakalım hayırlısı inşallah
eşin kamu da mı çalışıyor özelde mi.

borç fazla mı . ne kadar bi borç kapatma yapacaklar

evet akıllı kızsın canım

hadı bakalım hayırlısı inşallah
eşin kamu da mı çalışıyor özelde mi.

borç fazla mı . ne kadar bi borç kapatma yapacaklar
Borc 50 bin odemis hep faiz. Daha 50 bin var.Bir ev parasi.Ama nekadar kapatacaklar ne verecekler hatta vereceklermi bilmiyorum.Hadtasonu belli olacak.Ben bir kurusunu bile odemem borc sifirlanmadanda affetmem dedim.Cocuklarimdan kisip odeyemem

eşinin iş yerinde duyuldu mu peki bu olaylar ki sular duruldu demişsin

Borc 50 bin odemis hep faiz. Daha 50 bin var.Bir ev parasi.Ama nekadar kapatacaklar ne verecekler hatta vereceklermi bilmiyorum.Hadtasonu belli olacak.Ben bir kurusunu bile odemem borc sifirlanmadanda affetmem dedim.Cocuklarimdan kisip odeyemem
çok haklısın. çokmuş borç hem.

Bence biraz sabret belki kendi içinde sıkıntıları vardır ya da sıkılmıştır sen git giyim tarzını saç rengini yada şeklini flan değiştir ben burdayım de o zaman seni yok saymaz 7 senelik evliymişsiniz kaç yıldır değişmemiş 2ayda mı değişcek büyük ihtimal sıkılmıştr hayatında başkası bu kadar rahat adam annesine babasına söylüyor boşanacağınızı hayatında biri varsa onuda söylerdi belki farketmeden kendinden soğutmuşsundr ya da aklını karıştıran birileri vardır ama ilişkisi yoktr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…