Kocam benden nefret ediyor...

Bosanmalimiyim

• Evet

OY: 300 90,9%
  • Hayir

OY: 30 9,1%

• Ankete Katılan
    330
Niyetini belli etmis isinden olmamak icin boyle soyluyor. Yoksa seni dusundugu icin bunlari yapmadi. Hic acima. Bide kiz bakireyim demese birlikte olacaklarmis yani. İkisinide isten attir. Yel.loza bak senden bir sey beklemiyorum evlisin diyomus
büyük konuşmak istemyorum affet Allahım.ne mal kızlar var yahu beklentim yok diyen bir kadın artık nasıl bir yokluksa

Davayi anlasmaliya cevirmem lazim ama garanti nafakam icin suan isini kaybetmemesi lazim.Yani ben suan iyi kadin durumunda olup borclari odetip sonra hamlemi yapmaliyim.Avukatin dedigide bu.

Allah ım yarabbim . bu adam değil miydi boşancam diye tutturan. hayret bi şey .

Davayi anlasmaliya cevirmem lazim ama garanti nafakam icin suan isini kaybetmemesi lazim.Yani ben suan iyi kadin durumunda olup borclari odetip sonra hamlemi yapmaliyim.Avukatin dedigide bu.
borçlar ne kadar . çok mu nasıl ödeteceksin.
ucu açık senet ne ki .
yani senetin bi hükmü var mı .

Allah yardımcınız olsun , çok çok üzüldüm.
Mal degil baska bir sey denilir de ayip soylemek istemiyorum o kelimeyi. Biz soylemeye utanirken onlar yapmaya utanmiyor
Anlamıyorum ki insanları , artık insanlara evli adamlar daha cazip gelmeye başlamış.

ozur dileyerek soruyorum bazen insanlarda bir rahatsizliktan veya hormonsal asiri terleme olabilir kokuyosun demis boyle bisey varmi ?

Ailesi geliyor haftasonu borcu kapatmanin caresine bakacaklarmis.
K.validem neolur ben gelmeden acma davayi dedi.
Babam yavrum neolur affet bugune kadar uzmedi bir sans daha ver benim icin dedi.Bosanmani istemiyorum dedi.
Ablam kendini garantiye aldin,bende arkandayim ama inanki pisman birkez olsun sans ver cocuklarin icin denemeye deger dedi.
K.peder esimi aradi yalvar yakar ikna et,sen ne bicim adamsin dagittin herkesi dedi.
Esim bukadar buyuk bir yuregin oldugunu bilememisim affet ne olur yalvaririm dedi.
Dedide dediler

Konuyu bilmiyorum ama aldatılma varsa işin içinde affetmeyin.

ozur dileyerek soruyorum bazen insanlarda bir rahatsizliktan veya hormonsal asiri terleme olabilir kokuyosun demis boyle bisey varmi ?
Sirf bunun icin doktora gidecegim bende merak ediyorum

Aldatilmak..... Korkunc ici bos bir okadar dolu asla hatirdan silinmeyecek bir olay.
Bense hayat sartlarimi uygun hale getirip ki inanin girisimlerim var.Anlasmali bicimde bitirecegim sessiz sakin.Guzel haberler bekliyorum baska bir sehirden garanti bir is.
Cunku anladimki bosaninca sayet tek basima basedemezsem herkes biz sana demistik diyecek.

Yaşadıklarını sen biliyorsun. Buraya yazdığın kadarıyla çok kötü davrandı eşin sana, çocuklarını da seni de gözden çıkarmıştı. Yakalanmasa boşanmayı o isteyecekti. Yakalandıktan sonra 180 derece döndü, rezil olmaktan bu durumun işyerinde yayılmasından korktu. Böyle bir erkekle birlikte olmayi hak etmediğini dusunuyorum. Ne iyi bir baba ne iyi bir eş cunku.

Akıllı ve iyi kalpli bir kadınsın, Allah yolunu açık etsin...

Bu borç neyin borcu ? Lafı geçiyor ama anlayamadım.

yüksek ihtimalle başka bir kadın var. çirkin kokular alıyorum

Bu konusanlar,sen boşandıktan sonra nerde olacak merak ediyorum .Çünkü hep yalnizim dedin,kimsem yok dedin,maddi anlamda zorda kalirim dedin.Yani kısaca akıl veren çok,destek olan yok .
Mesele sadece aldatılmak değil aslında...Aldatilmak,asagilanmak,caresiz bırakılmak,onemsenmemek,ilgilenilmemek vs vs.
Actigin konunun adı bile kocanın sana hissettirdiklerinin özeti gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…