ben bu konuya hıc yazdımmı bılmıyorum ama bende aldatıldıgınızı en basından berı dusunuyordum.
Sıze gelınce ne oldu ne gıttı adam eve bu sekılde gerı dondu anlamadım.
benımde eskı esım benı aldatmıstı ve bu yuzden evı terk etmıstı . Sonrasında durup uzerınde 1 dk dusunmeden patronlarını arayıp ısyerınden bır kadınla oldugunu, kımın oldugunu savunmalarımı hepsını anlatmıstım ve ıkısınıde ısten kovdurdum.
ben gururlu bır kadınım , oglumla 6-7 aya yakın annemde yer yatagında yattık ne eskı evımden esya , nede yenısı alabılecek durumum vardı ama onun genede uc kurusuna tenezzul etmedım. Sımdı yedıgımız onumuzde yemedıgımız arkamızda
Sıze merhamet etmeyen , sızın gururunuzu onurunuzu ıkı paralık etmıs bır adamı bıle ısten kovdurmaya korkarak kendınıze bunları hak goruyorsunuz. Gercekten ben sızı anlamadım , ayrıca suanda ınanmıyorum burada bır suru cocuklu kadın var bunların hepsı bende (tekrar evlendım ) suanda bosansam kocamla yasadıgım hayattan daha az yorulacagım bı hayatım olur bu herkes ıcın boyle. O yuzden o bahsettıgınız kosusturmacalar evlılık bırlıgı ıcınde *2
Sız sadece adamı ıstıyorsunuz gerısı hıkaye benım ıcın
Uuuu cok sert olmusben bu konuya hıc yazdımmı bılmıyorum ama bende aldatıldıgınızı en basından berı dusunuyordum.
Sıze gelınce ne oldu ne gıttı adam eve bu sekılde gerı dondu anlamadım.
benımde eskı esım benı aldatmıstı ve bu yuzden evı terk etmıstı . Sonrasında durup uzerınde 1 dk dusunmeden patronlarını arayıp ısyerınden bır kadınla oldugunu, kımın oldugunu savunmalarımı hepsını anlatmıstım ve ıkısınıde ısten kovdurdum.
ben gururlu bır kadınım , oglumla 6-7 aya yakın annemde yer yatagında yattık ne eskı evımden esya , nede yenısı alabılecek durumum vardı ama onun genede uc kurusuna tenezzul etmedım. Sımdı yedıgımız onumuzde yemedıgımız arkamızda
Sıze merhamet etmeyen , sızın gururunuzu onurunuzu ıkı paralık etmıs bır adamı bıle ısten kovdurmaya korkarak kendınıze bunları hak goruyorsunuz. Gercekten ben sızı anlamadım , ayrıca suanda ınanmıyorum burada bır suru cocuklu kadın var bunların hepsı bende (tekrar evlendım ) suanda bosansam kocamla yasadıgım hayattan daha az yorulacagım bı hayatım olur bu herkes ıcın boyle. O yuzden o bahsettıgınız kosusturmacalar evlılık bırlıgı ıcınde *2
Sız sadece adamı ıstıyorsunuz gerısı hıkaye benım ıcın
Iste bundan emin degilim.Icimden hicbir his yok geri kabul et diyenKocan ben evime yuvama döndüm dese herşey çözülecek
Sabah sizi nerde gördü aynı evde mi kalıyorsunuz bunca şeye rağmen?Sabah beni gordu.Ben gayet gos duzgun haldeyum suratina bile bakmadim
Sabahta ise degil kokteyle gider gibiydin,iyi hazirlanmissin masallah diyo
Hayir kresin onunde gordu cocuklari biraktim.Oda arabayi almaya gelmis.Neden hemen yapisturiyorsunuzkiSabah sizi nerde gördü aynı evde mi kalıyorsunuz bunca şeye rağmen?
Üzgünüm ama sanki siz ikna olmak istiyormuşsunuz gb geldi bana. Bu konunun sonunda muhtemelen barışacaksınız. Kocanızı aklayıp da kızı günah keçisi ilan etmeyin bari. Malum aldatma olayı tek başına yapılmıyor.
Çünkü yazdıklarınızdan böyle anlaşılıyor, eşiniz sizi kıskanmış güya ve sizin de hoşunuza gitmiş, evet hoşunuza gidebilir çok normal ama sizin kocanızın şu an başına gelecekleri bertaraf etmek için her türlü şeyi yapabilecek kapasitede olduğunı düşünürsek ne kadar yapmacık göründüğünün de farkına varabiliriz.Hayir kresin onunde gordu cocuklari biraktim.Oda arabayi almaya gelmis.Neden hemen yapisturiyorsunuzki
Niye bukadar gerginsiniz.Uzuldum acikcasi.Hani barismis olsam sanki demediginizi burakmayacaksiniz.Çünkü yazdıklarınızdan böyle anlaşılıyor, eşiniz sizi kıskanmış güya ve sizin de hoşunuza gitmiş, evet hoşunuza gidebilir çok normal ama sizin kocanızın şu an başına gelecekleri bertaraf etmek için her türlü şeyi yapabilecek kapasitede olduğunı düşünürsek ne kadar yapmacık göründüğünün de farkına varabiliriz.
Ayrıca o olayları öğrendikten sonra adamın çocuk bahanesine eve kalmaya geldiği de olmuştu yani ben birşey yapıştırmıyorum.
Niye bukadar gerginsiniz.Uzuldum acikcasi.Hani barismis olsam sanki demediginizi burakmayacaksiniz.
Bende bu gerceklerin fazlasiyla farkindayim inaninki.Zaten yarin sabah allahim guc versin acicam davayi.Sonra donup arkama bakmayacagim.Dilerim hak hukuk benden yana olur.S SEMIDO
Kuzum yazılarını okudum. Özellikle biri var ki kocanın açıklaması
Beynimden vuruldum...
Allah aşkına elinde avcunda ne varsa
Ortaya dök gülüm...
Biliyorum sen bu adamı çok sevdin...
Değer verdin çocuklarınımın babası dedin...
Ama bu adam bir başka kadınla bir otelde bilmem ne fofenk fofenk takılmış...
Bu adam işini kaybetmekten korkuyor...
Bu adam arabası sana vermeye razı...
Bu adam evlilik birliği içindeyken sana ihanet etmiş...
Maddi olarak 50 bin liranı nasıl çeker hesaptan senin bilgin olmadan
Ortak hesap değil miydi?
Neyse...
Hem o kıza hem kocana açacağın tazminatla geçinir gidersin
Nafakanı düşünme çünkü ödeyecek...
Çünkü o kızla evlenme hayali vardı unutma....
Bende bu gerceklerin fazlasiyla farkindayim inaninki.Zaten yarin sabah allahim guc versin acicam davayi.Sonra donup arkama bakmayacagim.Dilerim hak hukuk benden yana olur.
Gergin değilim, duygusuz yazmış olabilirim özür dilerim. Barışıp barışmamanız sadece sizi bağlar, sadece barışırsanız sizi nasıl bir evliliğin beklediğini düşündüm, adamın yaptığı rol falan ne bileyim çok klişe ve çok adice. Ama tabiki son karar yine size ait, sonuçta hayat sizin hayatınız. Beni bağlayacak bir durum ya da elde edeceğim bir kazanım yok.Niye bukadar gerginsiniz.Uzuldum acikcasi.Hani barismis olsam sanki demediginizi burakmayacaksiniz.
Tabiki hayir hakkini ara onlar seni dusundu mu? Allah hakkimizo aramamizi soyluyor. Elinde boyle bir firsat varken sakin vazgecme. Sonra pisman ederler daha ne cirkinlikler yapar onlar... İsten attirki daha kimsenin canini yakamasinlarAllaha yalvardim aglaya aglaya
-Ne olur ne olur bana gercek sebepleri cikar,gozlerimi ac,bana yardim et dedim.
Yaradan cok buyuk kisa zamanda hersey aciga cikti.Sukurler olsun.
Ayrilmaya tamam bu benim yapmam gereken ve hakkim.Ama isinden gucunden etmek,gelecegiyle oynamak rezil etmek dogrumu.Rabbim demezmi ey kulum seni uyandirdim zarar gormemeni sagladim ama ceza kesmek ne haddine.Birak kullarimin cezasini ben keseyim demezmi.Nefsime yenilmis,egolarimla hareket etmis olmazmiyim.
Buda ayri bir soru beynimde.
Allaha yalvardim aglaya aglaya
-Ne olur ne olur bana gercek sebepleri cikar,gozlerimi ac,bana yardim et dedim.
Yaradan cok buyuk kisa zamanda hersey aciga cikti.Sukurler olsun.
Ayrilmaya tamam bu benim yapmam gereken ve hakkim.Ama isinden gucunden etmek,gelecegiyle oynamak rezil etmek dogrumu.Rabbim demezmi ey kulum seni uyandirdim zarar gormemeni sagladim ama ceza kesmek ne haddine.Birak kullarimin cezasini ben keseyim demezmi.Nefsime yenilmis,egolarimla hareket etmis olmazmiyim.
Buda ayri bir soru beynimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?