Kocam benden nefret ediyor...

Bosanmalimiyim

• Evet

OY: 300 90,9%
  • Hayir

OY: 30 9,1%

• Ankete Katılan
    330

Her kelimesine katılıyorum. Ozellikle kırmızıyla isaretledigim kısma +1000

Uuuu cok sert olmus

Sabah beni gordu.Ben gayet gos duzgun haldeyum suratina bile bakmadim
Sabahta ise degil kokteyle gider gibiydin,iyi hazirlanmissin masallah diyo

Sabah beni gordu.Ben gayet gos duzgun haldeyum suratina bile bakmadim
Sabahta ise degil kokteyle gider gibiydin,iyi hazirlanmissin masallah diyo
Sabah sizi nerde gördü aynı evde mi kalıyorsunuz bunca şeye rağmen?
Üzgünüm ama sanki siz ikna olmak istiyormuşsunuz gb geldi bana. Bu konunun sonunda muhtemelen barışacaksınız. Kocanızı aklayıp da kızı günah keçisi ilan etmeyin bari. Malum aldatma olayı tek başına yapılmıyor.

Hayir kresin onunde gordu cocuklari biraktim.Oda arabayi almaya gelmis.Neden hemen yapisturiyorsunuzki

Hayir kresin onunde gordu cocuklari biraktim.Oda arabayi almaya gelmis.Neden hemen yapisturiyorsunuzki
Çünkü yazdıklarınızdan böyle anlaşılıyor, eşiniz sizi kıskanmış güya ve sizin de hoşunuza gitmiş, evet hoşunuza gidebilir çok normal ama sizin kocanızın şu an başına gelecekleri bertaraf etmek için her türlü şeyi yapabilecek kapasitede olduğunı düşünürsek ne kadar yapmacık göründüğünün de farkına varabiliriz.

Ayrıca o olayları öğrendikten sonra adamın çocuk bahanesine eve kalmaya geldiği de olmuştu yani ben birşey yapıştırmıyorum.

Niye bukadar gerginsiniz.Uzuldum acikcasi.Hani barismis olsam sanki demediginizi burakmayacaksiniz.

Niye bukadar gerginsiniz.Uzuldum acikcasi.Hani barismis olsam sanki demediginizi burakmayacaksiniz.

S SEMIDO
Kuzum yazılarını okudum. Özellikle biri var ki kocanın açıklaması
Beynimden vuruldum...
Allah aşkına elinde avcunda ne varsa
Ortaya dök gülüm...
Biliyorum sen bu adamı çok sevdin...
Değer verdin çocuklarınımın babası dedin...

Ama bu adam bir başka kadınla bir otelde bilmem ne fofenk fofenk takılmış...
Bu adam işini kaybetmekten korkuyor...
Bu adam arabası sana vermeye razı...
Bu adam evlilik birliği içindeyken sana ihanet etmiş...
Maddi olarak 50 bin liranı nasıl çeker hesaptan senin bilgin olmadan

Ortak hesap değil miydi?

Neyse...

Hem o kıza hem kocana açacağın tazminatla geçinir gidersin
Nafakanı düşünme çünkü ödeyecek...
Çünkü o kızla evlenme hayali vardı unutma....

Bende bu gerceklerin fazlasiyla farkindayim inaninki.Zaten yarin sabah allahim guc versin acicam davayi.Sonra donup arkama bakmayacagim.Dilerim hak hukuk benden yana olur.

Bende bu gerceklerin fazlasiyla farkindayim inaninki.Zaten yarin sabah allahim guc versin acicam davayi.Sonra donup arkama bakmayacagim.Dilerim hak hukuk benden yana olur.

Rabbime güven kuzum...
Elinde kanıtların varsa
Lütfen o kıza da dava aç...

Sakın affetme...

İhanet bu...

Yarın öbür gün kızın ailesi bilsin ne rezillikler yaptıklarını..
Tazminata bağlatarak haklılığın ilelebet aşıkar kalacak...

YArın evlendiklerinde temiz ak pak değil
Kara bir sayfa olduğunu
Adliyenin kara sayfalarında
Yerini aldırarak
Çocuklarına gelecekte delil olarak
Sakla....

Unutma merhamet edersen
Çok üzülürsün....

Gergin değilim, duygusuz yazmış olabilirim özür dilerim. Barışıp barışmamanız sadece sizi bağlar, sadece barışırsanız sizi nasıl bir evliliğin beklediğini düşündüm, adamın yaptığı rol falan ne bileyim çok klişe ve çok adice. Ama tabiki son karar yine size ait, sonuçta hayat sizin hayatınız. Beni bağlayacak bir durum ya da elde edeceğim bir kazanım yok.

Evet askinda kizinda gecmisinde kara lekesi olsun.Yarin evlenirken hakkindaki zina davasida bulunsun.
Ama suda varki ben cok inancli bir kadinim.Rabbim kullarinin acisini bilir kim kime ne cektirdiyse bin misliyle oder.
Simdi ben dava acinca isi ismi ikisininde bitecek.Bundanda haz alacagim.Ama rabbim bu yaptigimi hak gorurmu.Cunku ilahi adalete inanan bir insan icin öc almak nefise yenik duamektir.
Yanlis anlamayin inanin bende affedecek birsey aradim cok ama bulamadim ve icim asla almiyor yasananlari.Yarin sabah bitecek bu duaunceler ve adalet konusacak.
Sadece inancim geregi sorguladim.

Allaha yalvardim aglaya aglaya
-Ne olur ne olur bana gercek sebepleri cikar,gozlerimi ac,bana yardim et dedim.
Yaradan cok buyuk kisa zamanda hersey aciga cikti.Sukurler olsun.
Ayrilmaya tamam bu benim yapmam gereken ve hakkim.Ama isinden gucunden etmek,gelecegiyle oynamak rezil etmek dogrumu.Rabbim demezmi ey kulum seni uyandirdim zarar gormemeni sagladim ama ceza kesmek ne haddine.Birak kullarimin cezasini ben keseyim demezmi.Nefsime yenilmis,egolarimla hareket etmis olmazmiyim.
Buda ayri bir soru beynimde.

Tabiki hayir hakkini ara onlar seni dusundu mu? Allah hakkimizo aramamizi soyluyor. Elinde boyle bir firsat varken sakin vazgecme. Sonra pisman ederler daha ne cirkinlikler yapar onlar... İsten attirki daha kimsenin canini yakamasinlar

Hayır...
İrade...
Kader...
Sen şekillendir...
Rabbim gözlerini açtı...
Şimdi karar ver...
Ayakta dimdik durman için açtı gözlerini Allah...

Evet buda var rabbim gozlerimi acti al kulum dedi.Ve bu olayla beraber bilmedigim hersey dokuldu ortaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…