hımm. çok iyi olmuş . Allah hiç bir şeyi gizli bırakmıyor işte.Tabiki hersey duyuldu.Izne cikardilar simdide calistigi daireyi degistirdiler esimin
InsallahErkekler bu kadar ucuz ve karaktersizler. Evli erkeklere is atan disi kopekler ise insallah yaptiklari kendilerinden cikar.
Gecmis olsn semido esin evdemi kaliyoIste hayatin bir zor tarafi daha.Dun aksamdan beri hastanedeyim buyuk oglum surekli oluk oluk kusuyor.Doktor yatirdi hala hastanedeyiz.Hic duzelme yok.Kucukte hasta ama abisi kadar siddetli kusmuyor ara ara .Yani babasi evde olmasa birakacak bir allahin kulu yok.Ikisinide kapip getirecektim gecenin köründe.
Ahhh ahhhhh
Yeniden varolusun hikayesini yazicam
buldu ya. tamamını okuyun bence .Başka kadın var kardeşim tecrübe liyim bu konuda başka bişey yoktur araştır bul
Allah yardımcın olsun canım, çok çok mutlu ol evlatlarınla inşallahYazamadim epeydir.ogullarim hastaydi hastanede kaldim vs. Simdi 2 haftadir evdeler kayinvalide geldi.Indallah pazartesi gidecekler krese.Borc kapandi 15000 de bize kaldi odenecek aylik aylik.Esimin yeri degisti pek memnuniyetsiz ama yapacak bise yok herseyin bedeli var.Zaten arabayi aldim biliyorsunuz.Simdi yeni bir isin pesindeyim insallah 10 gune kadar gecis yapip kazancimi arttiricam ve kismetse ablamida yanimiza getiricem.Yani sizlere dedigim gibi hayatimi yeniden yazicam.Esim tabiki suan gayet rahat bilmiyor birsey.Maas kartini kredi kartlarini bana birakti.Telefonu sifresiz hep ortada.Sımsıkı sariliyor hepimize.Yoklugunuzda okadar iyi anladimki kiymetinizi filan diyor.
Ama gelin gorunki icimde birsey kalmamis inanin.Sadece uzun zamandir kaybettigim hırs geldi bana ve inanc kendime.Rabbime sigindim cabaliyorum cocuklarimla en iyi hayati kutabilmek icin.Avukatimda dava acmak icin 6 ay kadar bir zamanim oldugunu soyledi ve tum yazismalar vs onda kayitli.
Bende durumlar boyle arkadaslar hepinize tesekkur ederim.
Diger kadina gelince utancla calisiyor ve kimse dairede yuzune bakmiyor.
Kadın utanç içinde ama adam kendini aklamış... Maalesef bir çelişki daha...
Kadın utanç içinde ama adam kendini aklamış... Maalesef bir çelişki daha...
Aklar tabii kapının önüne konmadı ki. Ödül aldı sanki çocukların hastalığı bilmemnesi derken.
En azından toplum gözünde öyle oldu ...Aklar tabii kapının önüne konmadı ki. Ödül aldı sanki çocukların hastalığı bilmemnesi derken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?