Kocam benden nefret ediyor...

Bosanmalimiyim

• Evet

OY: 300 90,9%
  • Hayir

OY: 30 9,1%

• Ankete Katılan
    330
Erkekler bu kadar ucuz ve karaktersizler. Evli erkeklere is atan disi kopekler ise insallah yaptiklari kendilerinden cikar.

Iste hayatin bir zor tarafi daha.Dun aksamdan beri hastanedeyim buyuk oglum surekli oluk oluk kusuyor.Doktor yatirdi hala hastanedeyiz.Hic duzelme yok.Kucukte hasta ama abisi kadar siddetli kusmuyor ara ara .Yani babasi evde olmasa birakacak bir allahin kulu yok.Ikisinide kapip getirecektim gecenin köründe.
Ahhh ahhhhh

Gecmis olsn semido esin evdemi kaliyo

Bugun babasinin kardesinin verdigi parayla 2 kredi 2 ek hesap 1 kredi karti kapandi.Yarinda annesi kredi cekip kalani kapatacak 2 banka kredisini.Tabi onu biz odeyecez sanirim.Annesi artik ek is yap dedi ogluna.
Borc kapandi.Arabayi uzerime aldim.Ve su aralar isimden dolayi tanistigim birkac saglam is yapan kisiyle konustum.Insallah allahim nasip ederse beli dogrultucam daha saglam temeller olusturucam.Sonrasi biliyorsunuz zaten niyetimi.
Evlatlarimla guvenli saglam saglikli bir yasam kurabilmek icin suan calisip hedeflerime ulasmaliyim.
Esim suan evde kaliyor cunku iki kuzumda fena ishal kusma var hatta iki gece hastanede kaldi birisi.Insallah cabuk toparlarlar.

O kadin hayatina nasil devam ediyor. Ayrildiklarina emin misin

geçmiş olsun S SEMIDO cum.
nasıl oldu çocuklar iyisiniz inşallah
merak ettim yazar mısın görürsen mesajımı

Başka kadın var kardeşim tecrübe liyim bu konuda başka bişey yoktur araştır bul

Yazamadim epeydir.ogullarim hastaydi hastanede kaldim vs. Simdi 2 haftadir evdeler kayinvalide geldi.Indallah pazartesi gidecekler krese.Borc kapandi 15000 de bize kaldi odenecek aylik aylik.Esimin yeri degisti pek memnuniyetsiz ama yapacak bise yok herseyin bedeli var.Zaten arabayi aldim biliyorsunuz.Simdi yeni bir isin pesindeyim insallah 10 gune kadar gecis yapip kazancimi arttiricam ve kismetse ablamida yanimiza getiricem.Yani sizlere dedigim gibi hayatimi yeniden yazicam.Esim tabiki suan gayet rahat bilmiyor birsey.Maas kartini kredi kartlarini bana birakti.Telefonu sifresiz hep ortada.Sımsıkı sariliyor hepimize.Yoklugunuzda okadar iyi anladimki kiymetinizi filan diyor.
Ama gelin gorunki icimde birsey kalmamis inanin.Sadece uzun zamandir kaybettigim hırs geldi bana ve inanc kendime.Rabbime sigindim cabaliyorum cocuklarimla en iyi hayati kutabilmek icin.Avukatimda dava acmak icin 6 ay kadar bir zamanim oldugunu soyledi ve tum yazismalar vs onda kayitli.
Bende durumlar boyle arkadaslar hepinize tesekkur ederim.
Diger kadina gelince utancla calisiyor ve kimse dairede yuzune bakmiyor.

Allah yardımcın olsun canım, çok çok mutlu ol evlatlarınla inşallah

Kadın utanç içinde ama adam kendini aklamış... Maalesef bir çelişki daha...

Aklar tabii kapının önüne konmadı ki. Ödül aldı sanki çocukların hastalığı bilmemnesi derken.

Kızlar sizinle aynı görüşteyim aldatmanın affı olmamalı, bu adamın yanına kalmamalı ama semido gayet mantıklı davranıyor bence. Borçları kapattırması, nafaka almak için işten attırmaması çocuklarının daha rahat yaşaması için diye düşünüyorum. Öfkeyle kalkıp zararla oturmuş olacaktı hemen boşansa. Ve adam her şeyin geçtiğine inanmışken yuvasını kurtardığını düşünürken birden boşanmak istediğini öğrenecek, asıl yıkıma o zaman uğrayacak.

Umarım zamanla affetmez olayı sindirmez. Öyle olursa ne deseniz haklısınız ama takipteyim aylar sonrasını merakla bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…