Kızlar sizinle aynı görüşteyim aldatmanın affı olmamalı, bu adamın yanına kalmamalı ama semido gayet mantıklı davranıyor bence. Borçları kapattırması, nafaka almak için işten attırmaması çocuklarının daha rahat yaşaması için diye düşünüyorum. Öfkeyle kalkıp zararla oturmuş olacaktı hemen boşansa. Ve adam her şeyin geçtiğine inanmışken yuvasını kurtardığını düşünürken birden boşanmak istediğini öğrenecek, asıl yıkıma o zaman uğrayacak.
Umarım zamanla affetmez olayı sindirmez. Öyle olursa ne deseniz haklısınız ama takipteyim aylar sonrasını merakla bekliyorum.
Sımsıkı sariliyor hepimize
Tabiki hersey duyuldu.Izne cikardilar simdide calistigi daireyi degistirdiler esimin
benim aklıma takılan bi soru var. konu sahibinden cevap alamayacağım anladığım kadarıyla.
peki bu olay iş yerinde nasıl duyuldu. bilen var mı
Ve adam her şeyin geçtiğine inanmışken yuvasını kurtardığını düşünürken birden boşanmak istediğini öğrenecek, asıl yıkıma o zaman uğrayacak.
evet ama nasıl duyuldu . semido mu söylemiş ki.Böyle demişti konu sahibi.
evet ben de baktım . kendisi kapatmış sanırım . son mesajlarında sıkıntı yok görünüyorKonu sahibi üyeliğini mi kapattırdı. Son mesajlarında banlanacak bir şey de göremedim. Polemik falan da yok.
evet ben de baktım . kendisi kapatmış sanırım . son mesajlarında sıkıntı yok görünüyor
Ben çok kötümserim sanırım. Bana hiç öyle olacak gibi gelmiyor. Aksine kendi ailesi, karşı taraf üstüne gelecek. Hani her şey düzelmişti bak borçlar da kapandı üzerinden aylar geçti ne oluyor böyle diyecekler. Herkes sindirmeye ve fikrini değiştirmeye çalışacak. Konu sahibinin gönlündeki ateş dinmez ama insanlar unutacak, aldatılmanın ilk şoku ve üzüntüsü konu sahibi dışında kimsede kalmayacak, her şey düzgün giderken konu sahibi bozdu diye düşünülecek ve üstüne gelecekler de gelecekler. Klasik Türk ailesi işte.
Sitede içerik silme yasaktır biliyorsunuz, ondan oldu maalesef.
Adamda utanc icinde cunku daireye gidemiyor ve yeni atadiklari yerdekiler herseyi biliyor.Yeniden guven kazanmasi zor cunku burasi kucuk yer herkes herseyi bilir duyar.Kadın utanç içinde ama adam kendini aklamış... Maalesef bir çelişki daha...
Isyerinde calisan tanidigim birisine ustu kapali aramizin kotu oldugunu ve cok uzuldugumu soyledim.Oda hazirmis zaten oncedende soylemeyi dusunmus ve tabi benim azcik yakinlasmamla herseyi anlatti.benim aklıma takılan bi soru var. konu sahibinden cevap alamayacağım anladığım kadarıyla.
peki bu olay iş yerinde nasıl duyuldu. bilen var mı
Suan aslinda kadin ayni dairede cok iyi kazandigi isine devam ediyor hatta milleti gunah kecisi yapti iftiracilar diye ama uranc icinde tabiki.Esim olacak kisi ise daha fena cunku yerini degisti hic istemedigi bir bolume gitti ve dahada kotusu burasi kucuk yer onun neden geldigini herkes biliyor.Oda hep garip bakislara imalara maruz suanda ve guven kazanmasi gerekiyor.Bu tamamen onlarin meselesi tabiki beni ilgilendirmez ama ikiside basi onde yasiyor disarda suan.Bu kısmı hep merak etmişimdir. Gerçekten fiziksel olarak sarılıyor mu? Fiziksel bir ilişkiniz var mı? Yani 6 ay içinde hiç mi yanaşmayacak? Bunlar kabul edilebilir şeyler mi? Siz kafanızdan yavaş yavaş bitirirken bir şeyleri.
Keşke eşiniz de en az o diğer kadın kadar utanç yaşasaydı. En az o kadın kadar hayatı sarsılsaydı da bir ders alsaydı.
Fiziksel yaklasmak belkide en kolayi ama onemli olan yurek sariyormu.Iste bu cok ama cok zor hatta mumkun degil onca acı ve gozyasindan sonraBu kısmı hep merak etmişimdir. Gerçekten fiziksel olarak sarılıyor mu? Fiziksel bir ilişkiniz var mı? Yani 6 ay içinde hiç mi yanaşmayacak? Bunlar kabul edilebilir şeyler mi? Siz kafanızdan yavaş yavaş bitirirken bir şeyleri.
Keşke eşiniz de en az o diğer kadın kadar utanç yaşasaydı. En az o kadın kadar hayatı sarsılsaydı da bir ders alsaydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?