Kocam benden nefret ediyor...

Bosanmalimiyim

• Evet

OY: 300 90,9%
  • Hayir

OY: 30 9,1%

• Ankete Katılan
    330

Haklıyken haklılığını kullanmayanlar genelde sonradan haksız konuma düşürülüyor maalesef. İnşallah bu konuma düşmez... Sıcağı sıcağına bazı adımlar atılmıyorsa sonradan atmak daha zor oluyor genelde.

Allah kolaylık versin konu sahibine; ama adam öyle yada böyle hayatına dönüyor, milletin gözünde şuandan sonra aldatmış eş değil sadece boşanmış eş olacak. Kadın adamı ayartan olarak kalacak. Ben bu çifte standarda kızmadan edemiyorum...

Adam kendibe bakmiyorda onu kusurlarıyla affeden gul gibi karısınakokuyor diyor lukse bak telefonlatina filan bak bencede baska kadin olabilir degilsede biri buyu yapmis olabilir birden nasıl bukadar degisti

benim aklıma takılan bi soru var. konu sahibinden cevap alamayacağım anladığım kadarıyla.

peki bu olay iş yerinde nasıl duyuldu. bilen var mı

Sımsıkı sariliyor hepimize

Bu kısmı hep merak etmişimdir. Gerçekten fiziksel olarak sarılıyor mu? Fiziksel bir ilişkiniz var mı? Yani 6 ay içinde hiç mi yanaşmayacak? Bunlar kabul edilebilir şeyler mi? Siz kafanızdan yavaş yavaş bitirirken bir şeyleri.
Keşke eşiniz de en az o diğer kadın kadar utanç yaşasaydı. En az o kadın kadar hayatı sarsılsaydı da bir ders alsaydı.

Ve adam her şeyin geçtiğine inanmışken yuvasını kurtardığını düşünürken birden boşanmak istediğini öğrenecek, asıl yıkıma o zaman uğrayacak.

Ben çok kötümserim sanırım. Bana hiç öyle olacak gibi gelmiyor. Aksine kendi ailesi, karşı taraf üstüne gelecek. Hani her şey düzelmişti bak borçlar da kapandı üzerinden aylar geçti ne oluyor böyle diyecekler. Herkes sindirmeye ve fikrini değiştirmeye çalışacak. Konu sahibinin gönlündeki ateş dinmez ama insanlar unutacak, aldatılmanın ilk şoku ve üzüntüsü konu sahibi dışında kimsede kalmayacak, her şey düzgün giderken konu sahibi bozdu diye düşünülecek ve üstüne gelecekler de gelecekler. Klasik Türk ailesi işte.

Konu sahibi üyeliğini mi kapattırdı. Son mesajlarında banlanacak bir şey de göremedim. Polemik falan da yok.

Evet iki aile de baskı yapacaktır ama semido aylar boyunca o motivasyonla ilerlerse kolay kolay yılmaz diye düşünüyorum. Buna inanmak istiyorum daha doğrusu...

Hakikaten hesabı niye pasif olmuş ya?

Kendi suçunu seninle bastırmış resmen aile terapistini kabul etmiyorsa ayrıl sana da günah

Kadın utanç içinde ama adam kendini aklamış... Maalesef bir çelişki daha...
Adamda utanc icinde cunku daireye gidemiyor ve yeni atadiklari yerdekiler herseyi biliyor.Yeniden guven kazanmasi zor cunku burasi kucuk yer herkes herseyi bilir duyar.

benim aklıma takılan bi soru var. konu sahibinden cevap alamayacağım anladığım kadarıyla.

peki bu olay iş yerinde nasıl duyuldu. bilen var mı
Isyerinde calisan tanidigim birisine ustu kapali aramizin kotu oldugunu ve cok uzuldugumu soyledim.Oda hazirmis zaten oncedende soylemeyi dusunmus ve tabi benim azcik yakinlasmamla herseyi anlatti.

Suan aslinda kadin ayni dairede cok iyi kazandigi isine devam ediyor hatta milleti gunah kecisi yapti iftiracilar diye ama uranc icinde tabiki.Esim olacak kisi ise daha fena cunku yerini degisti hic istemedigi bir bolume gitti ve dahada kotusu burasi kucuk yer onun neden geldigini herkes biliyor.Oda hep garip bakislara imalara maruz suanda ve guven kazanmasi gerekiyor.Bu tamamen onlarin meselesi tabiki beni ilgilendirmez ama ikiside basi onde yasiyor disarda suan.

Fiziksel yaklasmak belkide en kolayi ama onemli olan yurek sariyormu.Iste bu cok ama cok zor hatta mumkun degil onca acı ve gozyasindan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…