- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Fiziksel yaklasmak belkide en kolayi ama onemli olan yurek sariyormu.Iste bu cok ama cok zor hatta mumkun degil onca acı ve gozyasindan sonra
çok ilginç bi deneyim yaşamış kuzeniniz.mrb bu anlattiginizi kuzenim yasamisti.eşindede o tarz sorun vardı.kuzenim olsun, dert etme ,sıkıntı yok.falan diye diye evlilik sürdü ..Ek ilaç icmeleriyle 3 tane çocukları oldu.ama gel gor ki kuzen o konuda hep mutsuz hep yarım.ama hersey cinsellik değil diyor.neyse aynen adam 3 çocuk zar zorda olsa dogurtturdu ya, erkekligini ispat etti tabii çevreye...is durumlarida düzeldi.adam artık asagilamalara, hakaretlere başladı .kuzenim hep ağlıyor hep ağlıyor.ne yapıcam diye sabırlı ol dua et sen iyi birisisin diyoruz.ve birgün bi duyduk ki adam trafik kazasi geçirmiş.çok feci şekilde öldü.kuzenim hiç agliyamadi.nedenini anliyamiyor.agliyamiyorum dedi.adam artık sözleriyle kızı mahvetmis.şimdi hayatı çok iyi en büyük oğlu bu sene Üniv.kazandı.diger cocuklarida çok iyi.yıllarca yüzü gulmemisti.şimdi artık cok mutlu.herkes hak ettiğini birgün buluyor bu hayatta.
Siz unutmuş göründükten sonra başkalarının hiç umrunda olmaz emin olun.Adamda utanc icinde cunku daireye gidemiyor ve yeni atadiklari yerdekiler herseyi biliyor.Yeniden guven kazanmasi zor cunku burasi kucuk yer herkes herseyi bilir duyar.
Beni gercekten iyi anlamissiniz tesekkur ederim.Gercektende unutmak affetmek mumkun degil.Ama evi terkettiginde karsilasacagim zorluklari oyle iyi kavradimki yapmam gerekenleri biliyorum.Zaten 6 ay kadar dava acma hakkim var iki tarafada.Dolayisiyla bu sureyi iyi degerlendirip atilimlarimi iyi yapmam lazim tabiki mantikli olarak.Cunku fevri ve acele karar verip hamle yapacak yasta yada konumda degilim.Once allahim sonra iki evladim icin atiyor kalbim.Kızlar sizinle aynı görüşteyim aldatmanın affı olmamalı, bu adamın yanına kalmamalı ama semido gayet mantıklı davranıyor bence. Borçları kapattırması, nafaka almak için işten attırmaması çocuklarının daha rahat yaşaması için diye düşünüyorum. Öfkeyle kalkıp zararla oturmuş olacaktı hemen boşansa. Ve adam her şeyin geçtiğine inanmışken yuvasını kurtardığını düşünürken birden boşanmak istediğini öğrenecek, asıl yıkıma o zaman uğrayacak.
Umarım zamanla affetmez olayı sindirmez. Öyle olursa ne deseniz haklısınız ama takipteyim aylar sonrasını merakla bekliyorum.
Arkadaslar 7 yillik evliyim 3-5 yaslarinda iki cocugum var.Evliligimizde tek sorun esimin cinsel olarak problemiydi.Doktora gidecegini defalarca soylesede gitmedi.Ama dert etmedik bunu ve iyi bir aile olduk cok sevdik.Ilgili bir es ve baba oldu.Zamaninda ben ozel hayatimiz dolayisiyla ayrilalim desemde ki cocuk yoktu ozaman asla seni seviyorum dedi.Bende etrafta onca kotu adam varken varsin olsun duzelir dedim.Neyse uzatmayayim.1 sene once sehir ve is degistirdi.Ortami konumu degisti iyi anlamda ama gelin gorunki o adam öldü yeniden dogdu.Hemde benden nefret ederek.Son 6 aydir bana dusman gibi bakiyor,yatagi ayirdi,ailesine bosanicam dedi,pismanim dedi,suan sadece cocuklar icin duruyormus ki benimle hic ilgisi yok.Assagiladi,kadinligima agir laflar etti,kokuyorsun dedi,yatagi ayirdi,git dedi.Isremiyorum seni diyor baskada bise demiyor.Bu evlilikte soylenmez ama ilk gunde beri maddi menevi herseyimi ortaya kodum,ona hayattaki bazi guzellikleri ben yasattim bu u kendi soylerdi.Tatiller,guzel restaurantlar,tiyatro,hediye vs .Birkere harclik almisligim bile yok.Suan ozel bir iste caliaiyorum,biraz birikmisim var bekarliktan kalma.Biliyorum bukadar hakarete herkes cekme senin sucun yok gururlu ol desede gonlum yuvamin dagilmasindan yana degil.Ama agladim,konustum,yalvardim,beni kadin olarak gormeyen sendin sen istemedin dedim,uzak durup kendime baktim,hatta avukata bile gittim azcik stres olsun diye ama yok.Sanki buyulenmis icine seytan kacmis.Tum cevrem sokta size ne oldu diye.Baska kadin var desem adamin nerede oldugu hep belli.
Neyapayim bir akil verin koskoca duvar ordu yanasamiyorum.Cocuklara cok iyi bana dusman.Beni soracak olursaniz inanin abartmiyorum hos zayif ve guzel bir kadinim.Inancliyim,cok kitap okurum,evimin her isini yaparim,misafirlerini agirlarim vs ama nedir bu nefret cozemedim kapali kutu gibi.
Beni gercekten iyi anlamissiniz tesekkur ederim.Gercektende unutmak affetmek mumkun degil.Ama evi terkettiginde karsilasacagim zorluklari oyle iyi kavradimki yapmam gerekenleri biliyorum.Zaten 6 ay kadar dava acma hakkim var iki tarafada.Dolayisiyla bu sureyi iyi degerlendirip atilimlarimi iyi yapmam lazim tabiki mantikli olarak.Cunku fevri ve acele karar verip hamle yapacak yasta yada konumda degilim.Once allahim sonra iki evladim icin atiyor kalbim.
Ve inanin okadar hizla acildiki beynim hırslandim ve atilimlarim var.Insallah cok guzel haberler verecegim burdan hepinize.
Suanda onlar rezilmi olur vezirmi olur beni hic ama hic ilgilendirmiyor.Birgun gelecek zaten gozumle gorecegim herseyi allahim buyuk
paranın değiştirdiğini düşünüyorum. parayı bulunca güzel bir konuma gelince sizi beğenmemiş hepsi bu.
canım inşallah güzel haberlerini alırız buradan. güçlü kadındın daha da güçlendin. maşallah .Beni gercekten iyi anlamissiniz tesekkur ederim.Gercektende unutmak affetmek mumkun degil.Ama evi terkettiginde karsilasacagim zorluklari oyle iyi kavradimki yapmam gerekenleri biliyorum.Zaten 6 ay kadar dava acma hakkim var iki tarafada.Dolayisiyla bu sureyi iyi degerlendirip atilimlarimi iyi yapmam lazim tabiki mantikli olarak.Cunku fevri ve acele karar verip hamle yapacak yasta yada konumda degilim.Once allahim sonra iki evladim icin atiyor kalbim.
Ve inanin okadar hizla acildiki beynim hırslandim ve atilimlarim var.Insallah cok guzel haberler verecegim burdan hepinize.
Suanda onlar rezilmi olur vezirmi olur beni hic ama hic ilgilendirmiyor.Birgun gelecek zaten gozumle gorecegim herseyi allahim buyuk
Sadece 64 sayfa olduğu için dahi ister istemez burda neler olmuş ki 64 sayfa yazılmış der insan...Konu 64 sayfa olmuş, neden olmuş nasıl gelişmiş olaylar bir okusanız da yorum yapsanız. Sadece ilk mesaja istinaden yorum yapınca böyle havada kalıyor. Semido eşinin kendisini aldattığını öğrendi, adam pişman oldu evine döndü vs.
Sadece 64 sayfa olduğu için dahi ister istemez burda neler olmuş ki 64 sayfa yazılmış der insan...
Tesekkur ederim iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?