Kocam benden nefret ediyor...

Bosanmalimiyim

• Evet

OY: 300 90,9%
  • Hayir

OY: 30 9,1%

• Ankete Katılan
    330
Fiziksel yaklasmak belkide en kolayi ama onemli olan yurek sariyormu.Iste bu cok ama cok zor hatta mumkun degil onca acı ve gozyasindan sonra

Bilmiyorum semido, benim kalbim kırıkken elimi tutması bile olmuyor, sevişmek duygusuz olmaz ki. Duygusuz sevişen bir kadın kendini çok çok daha kötü hisseder diye düşünüyorum.

mrb bu anlattiginizi kuzenim yasamisti.eşindede o tarz sorun vardı.kuzenim olsun, dert etme ,sıkıntı yok.falan diye diye evlilik sürdü ..Ek ilaç icmeleriyle 3 tane çocukları oldu.ama gel gor ki kuzen o konuda hep mutsuz hep yarım.ama hersey cinsellik değil diyor.neyse aynen adam 3 çocuk zar zorda olsa dogurtturdu ya, erkekligini ispat etti tabii çevreye...is durumlarida düzeldi.adam artık asagilamalara, hakaretlere başladı .kuzenim hep ağlıyor hep ağlıyor.ne yapıcam diye sabırlı ol dua et sen iyi birisisin diyoruz.ve birgün bi duyduk ki adam trafik kazasi geçirmiş.çok feci şekilde öldü.kuzenim hiç agliyamadi.nedenini anliyamiyor.agliyamiyorum dedi.adam artık sözleriyle kızı mahvetmis.şimdi hayatı çok iyi en büyük oğlu bu sene Üniv.kazandı.diger cocuklarida çok iyi.yıllarca yüzü gulmemisti.şimdi artık cok mutlu.herkes hak ettiğini birgün buluyor bu hayatta.

çok ilginç bi deneyim yaşamış kuzeniniz.
Allah güç kuvvet versin inşallah. iyi mutlu olsun tabi artık kendisi de.

S SEMIDO canım eşin ve o kız bu dışlanmayı çok çok hakediyor.
kesinlikle iyi oldu. başları önlerinde gezsinler . unatsınlar inşallah.
yaparken düşünecek insan. böyle razı olacaklar işte.
sen de tabi kendi ayaklarının üstünde durmaya bak. hayat ne getirecek belli olmaz. belki eşin düzelir. dört dörtlük olur . orasını da bilemeyiz. pişman olabilir insan. tövbe eder . bi daha yapmaz. bilemezsin.

Beni gercekten iyi anlamissiniz tesekkur ederim.Gercektende unutmak affetmek mumkun degil.Ama evi terkettiginde karsilasacagim zorluklari oyle iyi kavradimki yapmam gerekenleri biliyorum.Zaten 6 ay kadar dava acma hakkim var iki tarafada.Dolayisiyla bu sureyi iyi degerlendirip atilimlarimi iyi yapmam lazim tabiki mantikli olarak.Cunku fevri ve acele karar verip hamle yapacak yasta yada konumda degilim.Once allahim sonra iki evladim icin atiyor kalbim.
Ve inanin okadar hizla acildiki beynim hırslandim ve atilimlarim var.Insallah cok guzel haberler verecegim burdan hepinize.
Suanda onlar rezilmi olur vezirmi olur beni hic ama hic ilgilendirmiyor.Birgun gelecek zaten gozumle gorecegim herseyi allahim buyuk

paranın değiştirdiğini düşünüyorum. parayı bulunca güzel bir konuma gelince sizi beğenmemiş hepsi bu.

Sen ve çocukların maddi zorluk içinde perişan olduktan sonra onlar rezil olsa ne olmasa ne. Bir şekilde çıkar onlardan yaptıkları, ki eşin senin bu tavrın altında iyice ezildi boşanmaya kalktığında seni kaybettiğine daha çok üzülecek bence. En başta seni yatıştırıp yeniden birlikte olurlar demiştim ama küçük yerde yaşıyor olmanız ve herkesin haberdar olması cesaret etmelerine engel olur belki. Senin ve evlatlarının hakkında hayırlısı olsun da gerisinin önemi yok. Tek kişilik bir karar değil verdiğin, iki küçük çocuğun vebali de omuzlarında. O yüzden mantığını önplana alıp fevri davranmaman çok önemliydi.

paranın değiştirdiğini düşünüyorum. parayı bulunca güzel bir konuma gelince sizi beğenmemiş hepsi bu.

Konu 64 sayfa olmuş, neden olmuş nasıl gelişmiş olaylar bir okusanız da yorum yapsanız. Sadece ilk mesaja istinaden yorum yapınca böyle havada kalıyor. Semido eşinin kendisini aldattığını öğrendi, adam pişman oldu evine döndü vs.

canım inşallah güzel haberlerini alırız buradan. güçlü kadındın daha da güçlendin. maşallah .

Sadece 64 sayfa olduğu için dahi ister istemez burda neler olmuş ki 64 sayfa yazılmış der insan...

Sadece 64 sayfa olduğu için dahi ister istemez burda neler olmuş ki 64 sayfa yazılmış der insan...

Kesinlikle, üstelik biraz yukarıda konu sahibinin son mesajı var. Ona baksa bile durumların değiştiğini anlar insan. Uzun süren konularda buna hep rastlıyorum. İlk mesaja bakıp yazılıyor ama olay bambaşka bir hal almış oluyor çoktan.

Bence bu adam ve o kız tayinlerini başka yere alıp kaçarlar biraz zaman geçsin. yani bence sizin planlarınızı,o eşiniz boşa çıkartacak bir adam...

S SEMIDO
nasılsın . çocuklar nasıl . eşin nasıl .
Tesekkur ederim iyiyim
Hala guzel is haberi bekliyorum.Esim eskisinden daha iyi bilemem tabiki icindekileri.Cocuklar cok ama cok mutlu babalariyla.Bende isler cok yogun calisiyorum ve kendime sanatsal bir hobi edindim bir iki aksam oraya gidiyorum cok iyi geliyor.
Henuz beklentilerime ulasamadim ama inaniyorum bikac ay icinde guzel haberler alacagim.
Kalbimi sorarsaniz o hala kirik ve guvensiz.Evde hersey ortada telefonlar vs.Mali durum kontrolu tamamen bende.Kendime zaman ayiriyorum buna ortam hazirliyor.Haliyle degistim ve kiskaniyor sorguluyor.Ama hayat tabiki insan emin olamiyor tekrari olurmu olmazmi bilemiyorki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…