- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
Tesekkur ederim iyiyim
Hala guzel is haberi bekliyorum.Esim eskisinden daha iyi bilemem tabiki icindekileri.Cocuklar cok ama cok mutlu babalariyla.Bende isler cok yogun calisiyorum ve kendime sanatsal bir hobi edindim bir iki aksam oraya gidiyorum cok iyi geliyor.
Henuz beklentilerime ulasamadim ama inaniyorum bikac ay icinde guzel haberler alacagim.
Kalbimi sorarsaniz o hala kirik ve guvensiz.Evde hersey ortada telefonlar vs.Mali durum kontrolu tamamen bende.Kendime zaman ayiriyorum buna ortam hazirliyor.Haliyle degistim ve kiskaniyor sorguluyor.Ama hayat tabiki insan emin olamiyor tekrari olurmu olmazmi bilemiyorki.
Daha once yazmistim hala hayatimi iki oglumla daha guclu ayakta kalabilecegim bir sekle getirmek icin cabaliyorum.Boşanmaktan vaz mı geçtiniz?
Nolur hayır deyin, üzülürüm...
Allah razi olsun cok tesekkur ederim.Insallah aminÇok sevindim senin adına.sana hiç yorum yazmadım ama seni hep takip ettim.allah yolunu açık etsin.şuna çok inanırım ki sen dürüst olursan eninde sonunda kapılar sana açılır.bu dünyaya sınav için geldik inşallah sen yüzünün akıyla bu sınavdan geçtin. Allah senin eşinin çocuklarının karşısına dürüst namuslu ahlaklı insanları çıkarsın.amin.
Yani hâlâ eşiniz sebepsiz yere size düşman ve evliliğiniz (?) devam ediyor öyle mi? 4 yıldır işinizin de iyi gittiğini söylüyorsunuz peki neden bile isteye kendinizi bu yalnızlığa mahkum etmeye devam ediyorsunuz?Bu yillar icinde annem babam vefat etti. Oglumda bir rahatsizlik oldu bin şükür yillar icinde gecti.Hayat okadae hizli akiyorki bazen durup kendine bakamiyor insan zaten.
Hayir esim bana dusman degil.Aksine ilk tanidigim zaman gibi bir dedigimizi iki etmiyor.O sancili bir dönem geldi gecti.Cocuklarimiz cok mutlu.Ama neyazikki insan yasadiklarini unutamiyorki.O her nekadar çabalasada olmuyor ki zaten en basindan beri ozel anlamda isteksizdi.Yani hep iyi arkadastik halada öyleyiz.Neden ayrilmiyorsun ? Bunu bende soruyorum kendime yada yakin paylastiklarima.Sanirim sadece cinsel anlamda eksik olmak bizim toplumumuzda gerwksiz bir bosanma sebebi.Cunku en yakinimda dahil,cok iyi baba ,cok iyi insan,bir dediginizi iki etmiyor,cok becerikli vs vs sen cok sanslisin masallaj kocan evdede her ise el atiyor,ne guzel senide kısıtlamıyor vs vs diyorlar hep.Sonra dusunuyorum etrafa bakiyorum evet gercekten oyle . Bosansam ne olacak cocuklarim var kucuk.Tekrar asla evlenmem.Sevgilimi yapayim yani . Bilmiyorumki ya arada gidip geliyor kafam bir delilik ayril git diyorum.Ama hayatta oyle hop ayril ,ise devam et,cocuklarina bak eeee kendinede iyi eş bul yada sevgili yap. Eee kolaymi. Bunca yillik emek caba anne babayla mutlu cocuklar.Yani hâlâ eşiniz sebepsiz yere size düşman ve evliliğiniz (?) devam ediyor öyle mi? 4 yıldır işinizin de iyi gittiğini söylüyorsunuz peki neden bile isteye kendinizi bu yalnızlığa mahkum etmeye devam ediyorsunuz?
Konuda sadece sizin mesajlarinizi okudum,Hayir esim bana dusman degil.Aksine ilk tanidigim zaman gibi bir dedigimizi iki etmiyor.O sancili bir dönem geldi gecti.Cocuklarimiz cok mutlu.Ama neyazikki insan yasadiklarini unutamiyorki.O her nekadar çabalasada olmuyor ki zaten en basindan beri ozel anlamda isteksizdi.Yani hep iyi arkadastik halada öyleyiz.Neden ayrilmiyorsun ? Bunu bende soruyorum kendime yada yakin paylastiklarima.Sanirim sadece cinsel anlamda eksik olmak bizim toplumumuzda gerwksiz bir bosanma sebebi.Cunku en yakinimda dahil,cok iyi baba ,cok iyi insan,bir dediginizi iki etmiyor,cok becerikli vs vs sen cok sanslisin masallaj kocan evdede her ise el atiyor,ne guzel senide kısıtlamıyor vs vs diyorlar hep.Sonra dusunuyorum etrafa bakiyorum evet gercekten oyle . Bosansam ne olacak cocuklarim var kucuk.Tekrar asla evlenmem.Sevgilimi yapayim yani . Bilmiyorumki ya arada gidip geliyor kafam bir delilik ayril git diyorum.Ama hayatta oyle hop ayril ,ise devam et,cocuklarina bak eeee kendinede iyi eş bul yada sevgili yap. Eee kolaymi. Bunca yillik emek caba anne babayla mutlu cocuklar.
Sus diyorum buda eksik kalsin hayatinda.Nebileyim.
Cocuklarim bahanem olamaz. Buyuduler sukur. Bosansam ne olacak. Benim sevgi iliski anlaminda bir beklentimde kalmadiki. Acikcasi inancimda yok. Bekar yada bosanmis arkadaslarimin hepsi yanliz ve insan kalmamis diyip duruyorlar. Bosansamda evlenme fikrimde asla yok. Ben 12 yil once bitirmeliydim daha ilk isteksizligini anladigimda. Ama buda benim sınavım belliki. Bilemiyorum. 12 yil icerisinde sancili cok sancili bir 6 ay gecirdik bu bir gercek.Hatta inan 44 sayfayi bastan okudum agladim. Ama şimdi bitirmek ne kadar doğru ?Konuda sadece sizin mesajlarinizi okudum,
Aldatma var, ev icin biriktirdiğiniz parayi sizden gizli cekip yemek var ki bunun adi hirsizlik, onun ustune ekstra borc, o dönem size uyguladigi psikolojik siddet var
Bu mu iyi insan? Olsa olsa El iyisidir o.
Hayat sizin hayatiniz,
Ama cocuklari bahane edip su adamla omur gecirmeyin,
İki taraf için de cehennem gibi bir hayat. Boşansanız ne olurdu anlamadım ama elalem ne der aman ali rıza bey ağzımızın tadı kaçmasın diye düşünüyorsunuz belli ki.Hayir esim bana dusman degil.Aksine ilk tanidigim zaman gibi bir dedigimizi iki etmiyor.O sancili bir dönem geldi gecti.Cocuklarimiz cok mutlu.Ama neyazikki insan yasadiklarini unutamiyorki.O her nekadar çabalasada olmuyor ki zaten en basindan beri ozel anlamda isteksizdi.Yani hep iyi arkadastik halada öyleyiz.Neden ayrilmiyorsun ? Bunu bende soruyorum kendime yada yakin paylastiklarima.Sanirim sadece cinsel anlamda eksik olmak bizim toplumumuzda gerwksiz bir bosanma sebebi.Cunku en yakinimda dahil,cok iyi baba ,cok iyi insan,bir dediginizi iki etmiyor,cok becerikli vs vs sen cok sanslisin masallaj kocan evdede her ise el atiyor,ne guzel senide kısıtlamıyor vs vs diyorlar hep.Sonra dusunuyorum etrafa bakiyorum evet gercekten oyle . Bosansam ne olacak cocuklarim var kucuk.Tekrar asla evlenmem.Sevgilimi yapayim yani . Bilmiyorumki ya arada gidip geliyor kafam bir delilik ayril git diyorum.Ama hayatta oyle hop ayril ,ise devam et,cocuklarina bak eeee kendinede iyi eş bul yada sevgili yap. Eee kolaymi. Bunca yillik emek caba anne babayla mutlu cocuklar.
Canım ablam hep olduğu yerde kadın olamaz mı sence bu kadar nefret başka türlü açıklanamaz benceArkadaslar 7 yillik evliyim 3-5 yaslarinda iki cocugum var.Evliligimizde tek sorun esimin cinsel olarak problemiydi.Doktora gidecegini defalarca soylesede gitmedi.Ama dert etmedik bunu ve iyi bir aile olduk cok sevdik.Ilgili bir es ve baba oldu.Zamaninda ben ozel hayatimiz dolayisiyla ayrilalim desemde ki cocuk yoktu ozaman asla seni seviyorum dedi.Bende etrafta onca kotu adam varken varsin olsun duzelir dedim.Neyse uzatmayayim.1 sene once sehir ve is degistirdi.Ortami konumu degisti iyi anlamda ama gelin gorunki o adam öldü yeniden dogdu.Hemde benden nefret ederek.Son 6 aydir bana dusman gibi bakiyor,yatagi ayirdi,ailesine bosanicam dedi,pismanim dedi,suan sadece cocuklar icin duruyormus ki benimle hic ilgisi yok.Assagiladi,kadinligima agir laflar etti,kokuyorsun dedi,yatagi ayirdi,git dedi.Isremiyorum seni diyor baskada bise demiyor.Bu evlilikte soylenmez ama ilk gunde beri maddi menevi herseyimi ortaya kodum,ona hayattaki bazi guzellikleri ben yasattim bu u kendi soylerdi.Tatiller,guzel restaurantlar,tiyatro,hediye vs .Birkere harclik almisligim bile yok.Suan ozel bir iste caliaiyorum,biraz birikmisim var bekarliktan kalma.Biliyorum bukadar hakarete herkes cekme senin sucun yok gururlu ol desede gonlum yuvamin dagilmasindan yana degil.Ama agladim,konustum,yalvardim,beni kadin olarak gormeyen sendin sen istemedin dedim,uzak durup kendime baktim,hatta avukata bile gittim azcik stres olsun diye ama yok.Sanki buyulenmis icine seytan kacmis.Tum cevrem sokta size ne oldu diye.Baska kadin var desem adamin nerede oldugu hep belli.
Neyapayim bir akil verin koskoca duvar ordu yanasamiyorum.Cocuklara cok iyi bana dusman.Beni soracak olursaniz inanin abartmiyorum hos zayif ve guzel bir kadinim.Inancliyim,cok kitap okurum,evimin her isini yaparim,misafirlerini agirlarim vs ama nedir bu nefret cozemedim kapali kutu gibi.
Sizi aldatan eşinize mi bu kadar methiye duzdunuz çok tuhaf . Lütfen ilerde çocuklara sırf sizin için evli kaldım yaşlandım artık sizde bana bakacaksınız gibi bahaneler üretip vicdan yaptırmayın olur mu ? Durup durup bunu vurgulamissiniz siz mutsuz bir hayatı TERCİH ediyorsunuz . Zaten evlenmem falan hepsi bahanesi . Bu yazdığımı unutmayin o çocuklar büyüyünce evlenince mutlu olmalarına izin verin yanlız kalmamak için bu günleri bahane etmeyinHayir esim bana dusman degil.Aksine ilk tanidigim zaman gibi bir dedigimizi iki etmiyor.O sancili bir dönem geldi gecti.Cocuklarimiz cok mutlu.Ama neyazikki insan yasadiklarini unutamiyorki.O her nekadar çabalasada olmuyor ki zaten en basindan beri ozel anlamda isteksizdi.Yani hep iyi arkadastik halada öyleyiz.Neden ayrilmiyorsun ? Bunu bende soruyorum kendime yada yakin paylastiklarima.Sanirim sadece cinsel anlamda eksik olmak bizim toplumumuzda gerwksiz bir bosanma sebebi.Cunku en yakinimda dahil,cok iyi baba ,cok iyi insan,bir dediginizi iki etmiyor,cok becerikli vs vs sen cok sanslisin masallaj kocan evdede her ise el atiyor,ne guzel senide kısıtlamıyor vs vs diyorlar hep.Sonra dusunuyorum etrafa bakiyorum evet gercekten oyle . Bosansam ne olacak cocuklarim var kucuk.Tekrar asla evlenmem.Sevgilimi yapayim yani . Bilmiyorumki ya arada gidip geliyor kafam bir delilik ayril git diyorum.Ama hayatta oyle hop ayril ,ise devam et,cocuklarina bak eeee kendinede iyi eş bul yada sevgili yap. Eee kolaymi. Bunca yillik emek caba anne babayla mutlu cocuklar.
Sizin yorumunuzla baktım konu sahibinin tüm mesajlarına..Ben hala anlamadım o paraları ne yapmış bu adam? Kumarda mı yemiş kiKonuda sadece sizin mesajlarinizi okudum,
Aldatma var, ev icin biriktirdiğiniz parayi sizden gizli cekip yemek var ki bunun adi hirsizlik, onun ustune ekstra borc, o dönem size uyguladigi psikolojik siddet var
Bu mu iyi insan? Olsa olsa El iyisidir o.
Hayat sizin hayatiniz,
Ama cocuklari bahane edip su adamla omur gecirmeyin,
Dışarıdan görenler neyinizi korkunç beğeniyor acaba? Bu abartıli söylem bile bir çeşit kendini kandırma aslında.Merhaba bugun foruma tekrar girip söyle bir gecmise baktimda vay be. Insan unutamiyor neyazikki.Hic cinsel hayatimiz yok hos zaten cocuk yapma eylemi disinda sayilidir.Herseyi net ortada ve hep evden ise isren eve.Hesaplar ortada vs.Yani iyi aekadasiz.cocuklar cokkk mutlular aile ortaminda.Isime devam ediyorum sukur iyi gidiyorda 4 yildir. Tek eksik kalbim bos , kadin olarak yokum, ruhum çökük . Kiloda aldim iyice ama sigara spor vs biraktim tabi iyi tarafi bu. Disardan goren herkes bizi korkunc begeniyor ve hep masallah masallah diyor guluyorum kahkahalarla. Ahhh icerde neler var neler yok. Genel olarak bin sukur mutsuz degilim.Cocuklarim evim arkadaslarim isim sosyal cevrem guzel. Ama yalnizim ve boyle yaslanacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?