Kocam beni aldatıyor. Hemde gözgöre göre :( bir aydır sabahlarada kadar evede gelmiyor.

Peki eşin eve geliyormu geldiginde ne yapiyorsunuz anladığım kadarıyla eşini seviyorsun.
Evet cnm eve geldiğinde normal davranıyorum ama öyle eskisi gibi değilim.yüzüm gülmüyo mutsuzum.neticesinde kalbinde o kızın olduğunu bildiğim için söküp atamadığı için o atmosferi kaldırmak çok zorben çok iyi niyetliyim.benim nabzımı çok yokluyo.bide bana dediki sen brni affettinya bundan sonra bişey olursada artık kabul eder umursamazsın dedi.yani bişeyleri böyle kabullenmemi bekliyo benden.bu şekilde devam edelim diyo o zamanda kız baskı yapıyo evlenmek için bu defa bana kötü oluyo soğutmaya çalışıyo kendini.beni çok sıkıp bunaltıyosun diyo.çok kontrol ettiğim için telefonunu aradığımda telefonu hep meşkul kimle konuşuyosun at diyorum bana.ama hep bi cvp hazır.zaten devam ediyo bunu kendide itiraf etti kız trip atıyo benden boşanmadı diye aldatma ortaya çıkınca sen karını tercih ettin diyo.eşimde onu ikna etmeye çalışıyo buluşmaya konuşmaya çalışıyo.bu şekilde yaşamayı iki tarafada alıştırmaya kabullendirmeye çalışıyo offff ben napıcam bilmiyorum

Bence bunlarıda beni sevdiğinden yapmıyo arada dükkan var benim üstüme değeri yüksek onu kaybetmekten korktuğunu düşünüyorum çünkü geliri ordan orası biterse işsiz kalıcak o eski patronluk havaları kalmıycak ondan korkuyo ev araba parası bölüncek diye korkuyo

Buyuk konuşmak istemiyorum bizlerin de ne ile karşılaşacağımız belli değil ama bu kadar şeye rağmen nasıl hala o adamı evinize alıp yuzune bakabiliyorsunuz. Bu sizin iyi niyetliliginizden kaynaklanmıyor buna eminim ama sizin içinde bulunduğunuz duruma da şuan bir isim bulamıyorum.

Gerçekten çocukların yüzüne baktıkça onlara üzülüyorum aile kavramı baba olmayınca çok eksik olurlar diye korkuyorum o sorunluluğu tek başıma alabilirmiyim bi kadın 2 çocukla tek başına yaşayabilirmi sonuçta anne baba var ama bu durumda yanlarına gitmem ev tutucam sonuçta onlarda yaşlılar bugün var yarın olmayabilirler.mahalle baskısı insanların bakışları sorgulamaları da korkutuyo beni.ya hatasını yanlışını anlayıp ben boşandıktan sonra dönerse o zaman tekrardanmı evlenmeyi düşünürüm oda istemiyo ayrılmak ama kızdanda vazgeçemiyo.bilmiyorum en doğru karar ne.en kötü kocada olsa eve girip çıkan biri olsamı diyorum budefa gururum izin vermiyo.

Sevgi de bir yere kadar, böyle bir adamla ömür geçer mi?
Geçmez bencede ama hayat korkutuyo beni tek başıma mücadele verebilirmiyim diye.bigün eve gelmese acaba eve hırsız girermi bana çocuklarıma zarar verirmi düşünüyorum belki çok derin düşünüyorum ama her yönüyle düşünüyorum

Bun

Sizde buna rağmen hala evli kalabiliyorsunuz öyle mi ? İnsanin kendine yaptığı kötülüğü bir ordu gelse yapamazmış diye boşa dememisler, 2 çocukla boşanmak kolay değildir elbette ama şuan mutlu , huzurlu bir hayat mı yaşıyorsunuz sanki, yazık değil mi size, benim de 2 evladım var çocuklar için mutsuz bir evliliğin devam etmesinin hiçbir anlamı olduğunu düşünmüyorum, etrafınızda kimseye anlatamıyorsanız bir psikolaga gidin, kendi kıymetinizi bilin, bir ömrü kadir kıymet bilmez ahlaksiz bir adam için heba etmeye değer mi?

Son düzenleme:
Hırsız girse ilk kocan topuklar...

Siz ve sizin gibi hanımlar o kadar normalleştirip kabulleniyor ki durumu
Bu sefer ortalık, aldatmayı kabullenen kadın isteyen erkeklerle doluyo.
Kendinize de kadınlara da yapmaya hakkınız yok
Ayrılın , bölünsün malınız
Patron havaları da bitsin
Böyle evlilik mi olur
Ortada ölümle tehdit yoksa ayrılın diyorum ama ayrılmaya niyetiniz yok anlaşılan

Canım kaç yaşındasın eşin kaç yaşında ve o adiiii haysiyetsin kadın kaç yasinda

Yok öyle tehtit falan o diyoki siz böyle kalın ben gidiyim evden ayrılmayalım.onun derdi dükkanda hala havasını sürdürmek.yani onu kaybederse etrafta çizdiği o resmi silinir diye korkuyo.bide ordan para kazanıyo bana hesap kitap vermiyo ne kadar kazanıyo ne kadar elinde kalıyo söylemiyo.onu devam ettirip borçları brnim malım üzerinden ödeyip emeksiz para varken bu rahatlığı bozmak istemiyo beni sevdiğinden değil yani.para kazancak onu ayakta tutcak bi yer sonuçta.kıza karşıda güçlü görünmeye çalışıyo.bende artık boşanmak istiyoum o brni sürekli boşanmamak üzere ikna ediyo.benim dişimi saymış biliyo ben karımı iki lafa eritirim hep öyle oldumya yine öyle olucağımı düşünüyo

Benim yakınım veya arkadaşım olsanız şöyle tutup sallardim sizi kendine gel diye haykırırken... Aldatma delillerini toplayıp dimdizlak ortada bırakın onu. Dükkana ve arabaya şerh koydurun. Hemen alabiliyorsaniz alın hatta. Bırakın o kızla evlensin. İki seneye kalmaz onu da aldatır. Adama ödül veriyorsunuz resmen bu sekilde.Ne iyi bir şey yapıyorum sanıyodur simdi.

Açık net
Tam boşamalık
Aynen öyle gram k

Aldatma delillerini toplayın dedinizya zaten telefonda mesajlarını siliyodu resim falan hiçbirşey yok.bende yazışma örnekleri var kız atmıştı kocan beni istiyodu diye brn onu suçlamıştım çünkü kocam şunu diyodu bizim ilişkimizi söylemekle tehtit ediyodu boşanmamı istiyodu dedi kızda o beni bu ilişki için ikna etti diyip bana mesaj görüntüleri atmıştı onlardan elimde olanlar var fakat öğrenmek istediğim şu bilginiz varmı?
Operatörden son 1 yıla ait savcılık aracılığıyla arama ve mesaj kayıtları çıkabiliyormu ben çıkıyor diye biliyorum eğer öyleyse her şekilde ispat edebilirim

O
sevgi tükendi aslında nedense bu duyguyu ifade edemiyorum alışkanlıkmı denir düzenmi denir artık bi sebep dur diyo bi taraftanda yeter gururun klmadı seni sevmiyo boşan git diyo

Canım kaç yaşındasın eşin kaç yaşında ve o adiiii haysiyetsin kadın kaç yasinda

Aldatma delilleri azda olsa var bide çiçek sepetinden mesaj kağıdı çıktı ceketinin crbinden.eşime doğum gününde çiçek göndermiş seni seviyorum diye işe yararmı bilmiyorum

Bide anlaşmalımı boşanmalıyım yoksa aldatma üzerinede ayrı dava açıyımmı? Ben anlaşmalı istiyorum uzasın istemiyorum.çekilmeli olursa hem çok uzar hem yıpranırım diye düşünüyorum aldatma üzerine ayrıca alıcağım mal paylaşımı dışında bide aldatma üzerine ayrıca maddi manevi tazminatta alabilirmiyim acaba bilgisi olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…