- Konu Sahibi mutluluk1982
-
Canım cikarta biliyorsun .numarayı verip cikarta bikiyorsun ama savcılıktan fln bir sürü yerden izin Alman gerekiyor .bunu bir avukatla yaparsan daha iyi olur bide aldatma yönünden aç mahkemeyi çocuklarını da alirsin nafakada cok yüksek miktarda da alirsinAynen öyle gram k
Aldatma delillerini toplayın dedinizya zaten telefonda mesajlarını siliyodu resim falan hiçbirşey yok.bende yazışma örnekleri var kız atmıştı kocan beni istiyodu diye brn onu suçlamıştım çünkü kocam şunu diyodu bizim ilişkimizi söylemekle tehtit ediyodu boşanmamı istiyodu dedi kızda o beni bu ilişki için ikna etti diyip bana mesaj görüntüleri atmıştı onlardan elimde olanlar var fakat öğrenmek istediğim şu bilginiz varmı?
Operatörden son 1 yıla ait savcılık aracılığıyla arama ve mesaj kayıtları çıkabiliyormu ben çıkıyor diye biliyorum eğer öyleyse her şekilde ispat edebilirim
Canım cikarta biliyorsun .numarayı verip cikarta bikiyorsun ama savcılıktan fln bir sürü yerden izin Alman gerekiyor .bunu bir avukatla yaparsan daha iyi olur bide aldatma yönünden aç mahkemeyi çocuklarını da alirsin nafakada cok yüksek miktarda da alirsin
Ay guncelleme kismini okuyana kadar sinirimden catliyodumda sonu okuyunca rahatladmMerabalar ,
15 yıllık evliyim.İki çocugum var. Eşim beni aldatıyor.Hatta kendine başka bir hayat kurdu. 1 aydır sabahlara kadar evede gelmiyor. Sabah gelip kapıdan çocugu alıp okula bırakıyor. Arada kıyafetini değeiştirmeye geliyor.Ailelere yansıtmadık. Ailelerimize de bi kaç defa birlikte gittik. Hiçbirşey olmamış gibi. Ama boşanmakta istemiyor.Ben böyleyim.Kabul et diyor. Kürtçünün dolaşacağı yer evidir.Sabret bekle diyor. Sabredilecek bir durum değil. SAbahlara kadar uyuyamıyorum. Üzücü olan ise onun hiç zerre kadar umrunda değilim.
Ancak boşanıp acele karar vermek istemiyorum. Çünkü etrafımda aldatmadan boşanıp pişman olan bir çok kadın var. İki çocukla bu hayatta yaşamakta bir o kadar kolay değil. Eşyalarını al ve git diyorum. Eşyalarınıda almıyor. Şu an en iyi çözüm bir süre sessiz kalmam ve bekleyip görmem.
Onun bana gelip ben ayrılmak istiyorum. Boşanmak istiyorum demesi mi ? Bu daha üzücü ve yıkıcı olmaz mı ? Lütfen görüşlerinizi bildireblirmisiniz.Şimdiden teşekkürler.
Güncelleme : Evden eşyaları ile birlikte gönderdim. Belli şartlar oluşunca boşanma davası açıcam. Kesinlikle arkaya bakmak yok.
Cnm bak benimde 2 çocuk var ve 2 senedir eşim beni aldatıyor cinsel birliktelikleride var bu kızda ailesiyle yaşayan rahat bir kız.ona o kadar kapılmışki ilk öğrendiğimde dünya başıma yıkıldı üstelik ikinci çocuğuma hamile kalmadan önce başlamış beni öyle hamile bıraktı eve garantilemek için biyere gidemiyim diye saçma bi mantıkla.aynı şeyi eşim bana teklif etti.sen kal nikahımda evin düzeni bozulmasın ben ihtiyaçları yine karşılarım dedi.biz o kadar gurursuzmuyuz afedersinde????neymiş kızın vicdan yükü varmış üstünde ayrılamıyo vicdan yükünüde heralde onla evlenerek verir sonunda ben boşanırsam.bizim çocuklarımızın vicdanı ne olucak dedim brnim??üstelik kızda evli çocuklu olduğunu bile bile bu ilişkiyi kabul ediyor üstelik ikinci çocuğumun doğumuna bile hastaneye geldi o kadar yüzsüzler.iş arkadaşıydı.allahından bulcaklar zaten ahımla tüm işleri ters gidiyo.kızla beraberken evimi sattırıp dukkan açtı ben o kadar güvendimki aklımdan hiç kötü bişey geçmedi.erkekler nankörler üstelik onuda ben adam ettim evlendiğimizde bi ceketiyle geldi hiçbirşey yapmadı tek yada ailesi çok sevdik çalıştık beraber yuva kurduk ev aldık araba dükkan falan.ama şimdi bu olaydan sonra işleri ters gitmeye başladı allahtır işte.kesinlikle o kalben sizden gitmiş kusura bakma vazgeçmiycekte kadından.çünkü ben bi kere affettim aynı kızla tekrar görüşmeye ısrarla devam etti halada ediyo 5 kere tekrar girişimde bulundu.ağır basıyo senin eksiklerini onla kapatıyorum diyo evlilik yükü ağır geldi diyo.allahından bulurlar inşallah.bence bu şekilde davranarak gözünde zaten iyce küçülüyosnuz gurursuz değersiz olarak görüyor sizi.sadece çocuklardan dolayı düzen devam etsin istiyo bide diğer kadınla nereye kadar giderse olurda bi problem olursa dönücek adresim olsun istiyo eğer iyi gidersede o sana boşanmak istrdiğini söyleyip kendini sizden soğutmaya çalışıcak ki zaten yapıyo.brnim eşimde bana kötü davranıyo son zamanlarda meer beni soğutmak içinmiş madde kullandığını söyledi oysaki öyle bişey yok bendem soğusun diye
Ay guncelleme kismini okuyana kadar sinirimden catliyodumda sonu okuyunca rahatladm
Canim cok zor 2 cocgun varmis birde rabbim yardim etsin son durum nedir cok uzuldum senin adina
bende hep böyle diyordum... Hiçbirşey değişmiyor. şimdi düzelse o kişinin gözü dışarda hep.hep heyecan isteyecek. aynı benimkisi gibi. Birde kabul ettiğimizi düşünüp daha arsızlıkla yapıyorlar. Artık bitti. Seninkiside bitsin. Bitir ve kurtul.Çok <zor bir karar. Seni benden iyi hiçkimse anlayamaz. Hatta bana bende vazgeçmedğim için ne gurursuzlupum ne onursuzluum ne mide bulandırıcılığım kaldı. Herkes otruduğu yerden kolay ahkam kesiyor. Yaşamak farklı.. Yok benim başıma gelince böyle böyle demek çok farklı ....Bilmiyorumki bi tarafım boşan çekme vazgeçmiyo diyo bi tarafım ya bitiricem diyip gerçekten bitirirse 2 çocuk var birazdahamı bekliyim diyorum bilmiyorum kafam çok karışık(((
Gerçekten çocukların yüzüne baktıkça onlara üzülüyorum aile kavramı baba olmayınca çok eksik olurlar diye korkuyorum o sorunluluğu tek başıma alabilirmiyim bi kadın 2 çocukla tek başına yaşayabilirmi sonuçta anne baba var ama bu durumda yanlarına gitmem ev tutucam sonuçta onlarda yaşlılar bugün var yarın olmayabilirler.mahalle baskısı insanların bakışları sorgulamaları da korkutuyo beni.ya hatasını yanlışını anlayıp ben boşandıktan sonra dönerse o zaman tekrardanmı evlenmeyi düşünürüm oda istemiyo ayrılmak ama kızdanda vazgeçemiyo.bilmiyorum en doğru karar ne.en kötü kocada olsa eve girip çıkan biri olsamı diyorum budefa gururum izin vermiyo.
Gerçekten çocukların yüzüne baktıkça onlara üzülüyorum aile kavramı baba olmayınca çok eksik olurlar diye korkuyorum o sorunluluğu tek başıma alabilirmiyim bi kadın 2 çocukla tek başına yaşayabilirmi sonuçta anne baba var ama bu durumda yanlarına gitmem ev tutucam sonuçta onlarda yaşlılar bugün var yarın olmayabilirler.mahalle baskısı insanların bakışları sorgulamaları da korkutuyo beni.ya hatasını yanlışını anlayıp ben boşandıktan sonra dönerse o zaman tekrardanmı evlenmeyi düşünürüm oda istemiyo ayrılmak ama kızdanda vazgeçemiyo.bilmiyorum en doğru karar ne.en kötü kocada olsa eve girip çıkan biri olsamı diyorum budefa gururum izin vermiyo.
Hiç aldatılmadım yani en azından bilmiyorum.acaba bu aldatan erkekler kıymetleniyormu ne bileyim başka kadınlar da bakıyor ona.yani benim şu anda onu kaçırmamalıyım.bilmediğimden soruyorum olabilir yani.erkeklerde kendini iyice birşey sanıyor herhalde evde bir tane dışarda bi tane.böylece kısır döngü başlıyor herhalde.ama tabi bir süre sonra da acı çekmeye başlıyor hepsi aldatan aldatılan hepsi...
Geçmez bencede ama hayat korkutuyo beni tek başıma mücadele verebilirmiyim diye.bigün eve gelmese acaba eve hırsız girermi bana çocuklarıma zarar verirmi düşünüyorum belki çok derin düşünüyorum ama her yönüyle düşünüyorum
peki siz ne yaptınız ? Kabullendinizmi? Affetdinizmi?Boşandınızmı?ben çok aldatıldımbende kıymetlenme olmadı aksine tiksiniyorum. kirli geliyor bana bi erkek aldatırsa. erkeklerin kendini bişey sanması kısmı doğru. bi özgüven patlaması yaşıyorlar. hiçbir fire vermese bile erkek ordan anlaşılabiliyor. bir de vicdan mıdır bilmem çok iyi davranıyorlar insana hediyeler destek olmalar pozitif böyle hani ideal erkek dersiniz. sebebi vicdan azabı oluyormuş meğerse sonra anlıyorsunuz
Yok öyle tehtit falan o diyoki siz böyle kalın ben gidiyim evden ayrılmayalım.onun derdi dükkanda hala havasını sürdürmek.yani onu kaybederse etrafta çizdiği o resmi silinir diye korkuyo.bide ordan para kazanıyo bana hesap kitap vermiyo ne kadar kazanıyo ne kadar elinde kalıyo söylemiyo.onu devam ettirip borçları brnim malım üzerinden ödeyip emeksiz para varken bu rahatlığı bozmak istemiyo beni sevdiğinden değil yani.para kazancak onu ayakta tutcak bi yer sonuçta.kıza karşıda güçlü görünmeye çalışıyo.bende artık boşanmak istiyoum o brni sürekli boşanmamak üzere ikna ediyo.benim dişimi saymış biliyo ben karımı iki lafa eritirim hep öyle oldumya yine öyle olucağımı düşünüyo
haklısınız. Ama insan bazen kör oluyor. Yıllarca kördüm. Yada görmemezlikten geldim. İlk defa bu adam için tek bir göz yaşı dahi dökmüyorum. Çünkü 3 aydır göğüs hastalığım var. Geçen hafta amaliyat oldum.Sol göğsümün bir kısmı alındı. Daha sonra estetik filan olucam. Yani bu kadar kötü günler geçiriyorum. Bu adam bunu bana hasta halimdeyken yaptı.
Güya hastaneye yanıma gelmişti. Mamagrofi çekildi.Mamagrofide %50 kanser %50 granülemastit denildi. Adam yanımda çayır çatır yazıştı. Bu yüzden tamamne bitti.Nefret bile etmiyorum.
Ailesinede konuyu açtım. Adam diyorki bana bıçak çekti evden kovdu.Bende o yüzden gelmiyroum. Koca bir yalan .....
Kapıya polisler geldi. diyo.. Yıllarca yaptığı şeyi yapıyor. Kendini aklamak için yine beni suçluyor. Aileside boşanmak yok dedi ama ben bitiridm.. Ev benim evim dedi.Gelirim evime dedi. Ama bu arada hayatında başka kişi de var.
Bende çocuklarımı alıp anneme geldim. İnşallah herşey güzel olur. Mutlu oluruz. Anlaşmalı tek celsede bitmesi umuduyla..
Bede aynı şeyleri yaşıyorum şu an boşanma nedenim aldatılma değil ama sonuç aynı yani bende yolun sonuna geldim.3 küçük çocuğum var ve benzer korkular yaşıyorum.ama önce kendimden başlayarak hepsini hayata ve şartlara karşı dayanıklı hale getireceğim.bunu nasıl yapacağımı şu an için sadece hissediyorum kelimelere dökemiyorum.ya gerçekten inanamıyorum.. Aynı ben.. inanın önceki açtığım konularda aynen sizin gibi yok eve hırsız girer mi yok nolur...
Cidden erkek de olsa kaderimizde ölüm var sa olur. Boş bunlar. Ben boşanmak istemediğim için hep yıllarca bu bahanelerin ardında saklandım. Kocam evdeyken 2 kere eve hırsız girdi. İkisindede bizi uyutmuşlardı. Noldu ki... Hiçbirşey.. Allaha sığının. Dua edin. Benimde ruhsal olarak sizden farklı bir yanım yok ama biraz sirkelendim. Özellikle günlük kk üyelerinin yazdıklarını okuyorum. Sirkeleniyroum. Küçük kızım diyorki her gece. Babam evde yok anne kapıyı iyi kitledinmi. Her gece yatarken bu soruyu soruyor. Kapıyı kitledinmi.? Evet babası evde yok. Bir güven eksikliği var. Ama artık bunları kullanarak ağlamıyorum. Kızıma güven vermeye çalışıyorum. Babasının evde olmadığının onun sevinebileceği şekilde avantajlarını anlatarak mutlu etmeye yada üzmemeye çalışıyorum. Misal korkuyormusun yan yana yatalım diyorum. Zaten benimle yanyana yatmaya bayılıyor. Yada bak baban yok biz senle uyuycaz ne güzel diyorum...
Anlatmak istedğim şey yeterki siz boşamak isteyin.Yeterki o adamı sevmeyin.Yeterki o adamdan nefret dahi etmeyin.Yeterki kararlı olun. Kabullenin...... O zaman tüm şartları olumluya çevirirsiniz. Yıllarca benim yaptğım hata kabullenmedğim için vazgeçmediğim için çocuğumun baba diye ağlamasını kullanıp o adamı geri istedim. Evet şimdi çocuğum baba diye ağlasa bile babam nerde dese bile işe gitti.Şehir dışında diyroum.. Bak iyiki yok senle uyuycaz sarılcaz diyorum... Demek istedğim bu. Umarım beni anlamışsınızdır... Herşey kendi elimizde... Artık kendimizin değerini bilelim.. Bu dünya 3 günlük. Zaman akıp gidiyor. İlerde ahhh vahhh deme... Önüne bak.. ilerle planlar yap.Dua et. Sabır et. Ama acının geçmesi için.
Artık senin adamdan da adam olmaz bence... En iyi sen bilirsin.. Rabbim yardımcın olsun.
Bu karaktersizin boyle yapacagi belliydi. evden kovdu der demistim.. evi birakip gitmeniz iyi olmamis. Ev onun degil. Muhtemelen avukatla gorusmussunuzdur. Haklarinizi savunun.. İnşallah her sey gonlunuzce olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?