Kocam beni aldatıyor. Hemde gözgöre göre :( bir aydır sabahlarada kadar evede gelmiyor.

Canım cikarta biliyorsun .numarayı verip cikarta bikiyorsun ama savcılıktan fln bir sürü yerden izin Alman gerekiyor .bunu bir avukatla yaparsan daha iyi olur bide aldatma yönünden aç mahkemeyi çocuklarını da alirsin nafakada cok yüksek miktarda da alirsin

Sizce şu şartlarda nafaka ne kadar talep etmeliyim 2 çocuk kendime.bide sigortasını göstermiyosa yada aldığı maaşın altında asgarı ücretten gösterirse alamıyomuyum.

Nafakayı senin talep etmen değil bir avukatla görüş durumum bu eşimin durumu bu yaşadıklarım bunlar o bir yol çizer.senin durumun şu anda yoksa adliyeye git baronun avukatını bul onunla da anlaşırsin

Eşinin maaşini eline geçen parayı soyle dükkan araba arsa işte üstüne kayıtlı ne varsa hepsini anlat.yani 800 TL maaş bile alsa mesela mahkeme bu durumda 7000tl nafaka bile söyler çünkü ortada iki.cocuk var isterse kendini satsin bu parayı ödemek zorunda takiii sen başka biriyle evlenene kadar evlenirsen bu nafaka kesilir

Ay guncelleme kismini okuyana kadar sinirimden catliyodumda sonu okuyunca rahatladm

ben boşanıyorum. çok zor da olsa. Yıllar önce alınması gereken bir karardı. İnsanın nuruyla gururuyla yaşaması kadargüzel birşey yok. İlk defa kendimi bu kadar mutlu özgüvenli hissediyorum.Hatta adam hiç umrumda değil.
Artık çevremde değil. Aynı kişiyle 3.kez evlendim diye boşanmak zor geldi. Ama utanılacak birey ben yapmadım. O yaptı. Yapılacak birşey yok. Boşanmak farz .. 2 evladımla mutlu mesut yaşarım.
Ya siz naptınız? Sizin adınıza da çok üzüldüm. Çok zor.Yaşayan bilir. Hemen gurursuz onursuz bir çırpıda boşamak olmuyor işte... Ahh ahhh.. İnşallah sizde kurtulursunuz.

Ay guncelleme kismini okuyana kadar sinirimden catliyodumda sonu okuyunca rahatladm

haklısınız. Ama insan bazen kör oluyor. Yıllarca kördüm. Yada görmemezlikten geldim. İlk defa bu adam için tek bir göz yaşı dahi dökmüyorum. Çünkü 3 aydır göğüs hastalığım var. Geçen hafta amaliyat oldum.Sol göğsümün bir kısmı alındı. Daha sonra estetik filan olucam. Yani bu kadar kötü günler geçiriyorum. Bu adam bunu bana hasta halimdeyken yaptı.
Güya hastaneye yanıma gelmişti. Mamagrofi çekildi.Mamagrofide %50 kanser %50 granülemastit denildi. Adam yanımda çayır çatır yazıştı. Bu yüzden tamamne bitti.Nefret bile etmiyorum.
Ailesinede konuyu açtım. Adam diyorki bana bıçak çekti evden kovdu.Bende o yüzden gelmiyroum. Koca bir yalan .....
Kapıya polisler geldi. diyo.. Yıllarca yaptığı şeyi yapıyor. Kendini aklamak için yine beni suçluyor. Aileside boşanmak yok dedi ama ben bitiridm.. Ev benim evim dedi.Gelirim evime dedi. Ama bu arada hayatında başka kişi de var.
Bende çocuklarımı alıp anneme geldim. İnşallah herşey güzel olur. Mutlu oluruz. Anlaşmalı tek celsede bitmesi umuduyla..

Bilmiyorumki bi tarafım boşan çekme vazgeçmiyo diyo bi tarafım ya bitiricem diyip gerçekten bitirirse 2 çocuk var birazdahamı bekliyim diyorum bilmiyorum kafam çok karışık(((
bende hep böyle diyordum... Hiçbirşey değişmiyor. şimdi düzelse o kişinin gözü dışarda hep.hep heyecan isteyecek. aynı benimkisi gibi. Birde kabul ettiğimizi düşünüp daha arsızlıkla yapıyorlar. Artık bitti. Seninkiside bitsin. Bitir ve kurtul.Çok <zor bir karar. Seni benden iyi hiçkimse anlayamaz. Hatta bana bende vazgeçmedğim için ne gurursuzlupum ne onursuzluum ne mide bulandırıcılığım kaldı. Herkes otruduğu yerden kolay ahkam kesiyor. Yaşamak farklı.. Yok benim başıma gelince böyle böyle demek çok farklı ....

Evet bir süre sabredelim. Belki bir anlık bunalımdır geçer diyelim. Ama benimki düzelmyecek. Bitti. Düzelmiyeceğine inanmıyorum.
Siz inanıyorsanız kalbinizi dinleyin. İlk mi daha önce yaptı mı ? bilmiyorum çok zor ama boşanmak ve onurlu yaşamayı tercih ediyorum.Sizde öyle yapın.... Hiç inancınız yoksa...

erkeklere asla güvenemiyorum!

artık anladım ki ilişkide eksik en ufak bir şey varsa gidip yenisini bulmamız gerek yoksa adamların aynısını yapıp bizi üzmesini çekmek zorunda kalıyoruz.

size kolaylıklar dilerim ne ilk ne son kadınsınız umarım bu heriften sonra artık her işiniz rast gider :)

Hiç aldatılmadım yani en azından bilmiyorum.acaba bu aldatan erkekler kıymetleniyormu ne bileyim başka kadınlar da bakıyor ona.yani benim şu anda onu kaçırmamalıyım.bilmediğimden soruyorum olabilir yani.erkeklerde kendini iyice birşey sanıyor herhalde evde bir tane dışarda bi tane.böylece kısır döngü başlıyor herhalde.ama tabi bir süre sonra da acı çekmeye başlıyor hepsi aldatan aldatılan hepsi...

inanamıyorum size. Benden bir tane varmıymış.. Kk üylerinde hiç böyle düşünenine rast gelmedim. Ama işte bu.Anlatmak istedğim şey buydu.Benim etrafımdaki herkes böyle düşünüyor. Bir kocan olsun yeter.diyorlar. Bende hep sizin gibi düşündüm. Kk üyeleri bana neler söyledi neler. Çok haklıylarmış. Evet yaşamadan bilemezsiniz dedim hepsine. Ama tüm deidkleri doğru çıktı. Hiçbirşey düzelmedi. Herkes farklı çözüm yolu bulmaya çalştı. Bende öyle.
Resmi nikahımı vermiyeyim dedim. Ayrı evlerde yaşayalım dedim. Ya bu defa da resmen iki evli yada kumalığı kabul ediyorsun. Sonuçta soyadını taşıyorsun. Çok zor. Çok zor. Zor olan vazgçemek.Karar vermek ve bitirmek ve kabullenmek
Ondan sonrası kolay. Sizin anlattığınız sebeplerin hepsi boşanmak istemiyişimiz için bahane...
Tabi zorluk ve kolaylık maddi şartlra göre dğeişebilir. Benim kendime ait evim var. İyi bir maaşım var. ÇAlışıyorum.
2.boşandığımda da çocularımla yaşadım. Ne mahalle baskısı oldu ne başka birşey.. Zaten biz edepli edepli yaşadıktan sonra kim ne diyebilir Allah aşkına. Benim ailem vardı .Önce aynı evde yaşadık.Sonra yanımdaki apartmana taşındılar. Çok pişmanım... ya düzenimi kurmuştum.. Adam evlendi boşandı .bzi tekrar evlendik... Lütfen beni örnek al... Tekrar evlensende olmaaaz..... çok üzgünüm.. sana sabret demeyi çok isterdim. Bak her kes aynı değildir belki. Kişiler olaylar nedenler şartlar çok farkı. değişebilir.Ama değişmeyen tek şey bir kere yaparsa hep yapar.. Helede bildğini kabullendiğini görürse daha arzsızca yapar.. Öncelikle evlatlarımıza örnek olup gururlu onurlu yaşamamız lazım. Lütfen sende sirkelen.. Benim kadar yıpranma... Adama 3.döndüm.. yine aldattı... şimdi elalemden utanıoyrum.. hemen boşardım. 2 ay sabrettim... tek nedeni çevre.... yoksa ilk gün bırakırdım. Hala bırakmıyacağımı düşünüyor.O kadar eminlerki...
lütfen sirkelen ... kendini ezdirme.. Rabbim büyük... Yardımcımız olsn

ben çok aldatıldım bende kıymetlenme olmadı aksine tiksiniyorum. kirli geliyor bana bi erkek aldatırsa. erkeklerin kendini bişey sanması kısmı doğru. bi özgüven patlaması yaşıyorlar. hiçbir fire vermese bile erkek ordan anlaşılabiliyor. bir de vicdan mıdır bilmem çok iyi davranıyorlar insana hediyeler destek olmalar pozitif böyle hani ideal erkek dersiniz. sebebi vicdan azabı oluyormuş meğerse sonra anlıyorsunuz

ya gerçekten inanamıyorum.. Aynı ben.. inanın önceki açtığım konularda aynen sizin gibi yok eve hırsız girer mi yok nolur...
Cidden erkek de olsa kaderimizde ölüm var sa olur. Boş bunlar. Ben boşanmak istemediğim için hep yıllarca bu bahanelerin ardında saklandım. Kocam evdeyken 2 kere eve hırsız girdi. İkisindede bizi uyutmuşlardı. Noldu ki... Hiçbirşey.. Allaha sığının. Dua edin. Benimde ruhsal olarak sizden farklı bir yanım yok ama biraz sirkelendim. Özellikle günlük kk üyelerinin yazdıklarını okuyorum. Sirkeleniyroum. Küçük kızım diyorki her gece. Babam evde yok anne kapıyı iyi kitledinmi. Her gece yatarken bu soruyu soruyor. Kapıyı kitledinmi.? Evet babası evde yok. Bir güven eksikliği var. Ama artık bunları kullanarak ağlamıyorum. Kızıma güven vermeye çalışıyorum. Babasının evde olmadığının onun sevinebileceği şekilde avantajlarını anlatarak mutlu etmeye yada üzmemeye çalışıyorum. Misal korkuyormusun yan yana yatalım diyorum. Zaten benimle yanyana yatmaya bayılıyor. Yada bak baban yok biz senle uyuycaz ne güzel diyorum...
Anlatmak istedğim şey yeterki siz boşamak isteyin.Yeterki o adamı sevmeyin.Yeterki o adamdan nefret dahi etmeyin.Yeterki kararlı olun. Kabullenin...... O zaman tüm şartları olumluya çevirirsiniz. Yıllarca benim yaptğım hata kabullenmedğim için vazgeçmediğim için çocuğumun baba diye ağlamasını kullanıp o adamı geri istedim. Evet şimdi çocuğum baba diye ağlasa bile babam nerde dese bile işe gitti.Şehir dışında diyroum.. Bak iyiki yok senle uyuycaz sarılcaz diyorum... Demek istedğim bu. Umarım beni anlamışsınızdır... Herşey kendi elimizde... Artık kendimizin değerini bilelim.. Bu dünya 3 günlük. Zaman akıp gidiyor. İlerde ahhh vahhh deme... Önüne bak.. ilerle planlar yap.Dua et. Sabır et. Ama acının geçmesi için.
Artık senin adamdan da adam olmaz bence... En iyi sen bilirsin.. Rabbim yardımcın olsun.

peki siz ne yaptınız ? Kabullendinizmi? Affetdinizmi?Boşandınızmı?

aynen öyle..benimkide demedimi akşama 2 gülle gelir ikna ederim dedi..
böyle yaparak bu adamı ödüllendiriyorsun işte.. Boşa artık.Defolup gitsin.

Bu karaktersizin boyle yapacagi belliydi. evden kovdu der demistim.. evi birakip gitmeniz iyi olmamis. Ev onun degil. Muhtemelen avukatla gorusmussunuzdur. Haklarinizi savunun.. İnşallah her sey gonlunuzce olur..

Bede aynı şeyleri yaşıyorum şu an boşanma nedenim aldatılma değil ama sonuç aynı yani bende yolun sonuna geldim.3 küçük çocuğum var ve benzer korkular yaşıyorum.ama önce kendimden başlayarak hepsini hayata ve şartlara karşı dayanıklı hale getireceğim.bunu nasıl yapacağımı şu an için sadece hissediyorum kelimelere dökemiyorum.

Bu karaktersizin boyle yapacagi belliydi. evden kovdu der demistim.. evi birakip gitmeniz iyi olmamis. Ev onun degil. Muhtemelen avukatla gorusmussunuzdur. Haklarinizi savunun.. İnşallah her sey gonlunuzce olur..

Benim evim var zaten. kendi evim kirada. Parasınıda kendi alıyor.
Aldatmadan dava açmıyacağım. İki çocugum var. Maalesef bu adamla kanlı bıçaklı olmak istemiyroum.Uzatmak istemiyroum. Yıpranmak istemiyorum. Malı mülküde kendinin olsun... Umrumda değil.. Çocuklarımın tüm masraflarını kendi karşılamasını talep edeceğm. Evin tüm masraflarını kendi karşılayacak. Kafamda başka bir plan istek de yok.
Bunları kabul etse razıyım. Defolsun gitsin bir an önce hayatımdan.. kurtulmak istiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…