- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi mutluluk1982
-
Ac davayi madem olay iki parca kiyafetiyse at pencereden asagi hoopp.. olmadi al koy kapinin onune... ona niye bosanalim diye yalvariyosun. Parasiz kalirsa akli basina gelir oteki kadinda koyar kapinin onune. Pirince giderken bulgurdanda olmus olur bi guzelkolay bunlar. Daha önce ıspatladım noldu ki ? Arsız. Gerçkeleri öğrenmek istemedim. ama gözgöre göre yapıyor.SAbahlara kadar eve gelmiyor. Arada yazıyorum ona. Gel eşlyalarını al ayrılalım diyorum. offff diyor. Uzatma diyor.Sabırlı ol diyor.Bekle diyor.(
Delirtecek beni .. Arzsızlığı çıldırtacak .. Eve gidince ilk işim eşyalarını kapının önüne koymak oalcak
Az gururlu ol bence eve gelmiyor başkasıyla yaşıyor boşanıp nafaka vermektense sen nasılsa evde oturuyorsun ailesinede söylememişsin adamın keyfi yerinde neden boşansınkiMerabalar ,
15 yıllık evliyim.İki çocugum var. Eşim beni aldatıyor.Hatta kendine başka bir hayat kurdu. 1 aydır sabahlara kadar evede gelmiyor. Sabah gelip kapıdan çocugu alıp okula bırakıyor. Arada kıyafetini değeiştirmeye geliyor.Ailelere yansıtmadık. Ailelerimize de bi kaç defa birlikte gittik. Hiçbirşey olmamış gibi. Ama boşanmakta istemiyor.Ben böyleyim.Kabul et diyor. Kürtçünün dolaşacağı yer evidir.Sabret bekle diyor. Sabredilecek bir durum değil. SAbahlara kadar uyuyamıyorum. Üzücü olan ise onun hiç zerre kadar umrunda değilim.
Ancak boşanıp acele karar vermek istemiyorum. Çünkü etrafımda aldatmadan boşanıp pişman olan bir çok kadın var. İki çocukla bu hayatta yaşamakta bir o kadar kolay değil. Eşyalarını al ve git diyorum. Eşyalarınıda almıyor. Şu an en iyi çözüm bir süre sessiz kalmam ve bekleyip görmem.
Onun bana gelip ben ayrılmak istiyorum. Boşanmak istiyorum demesi mi ? Bu daha üzücü ve yıkıcı olmaz mı ? Lütfen görüşlerinizi bildireblirmisiniz.Şimdiden teşekkürler.
Düzelir tabiki. Beraber yaşadığı kadınların birinden size mikrop bulaşır. Erken yaşta aids rahim ağzı kanserinden hastalanırsınız. Ortada döneceği bir eş kalmadığı için her şey düzelir. O da olmazsa böyle bozuk psikoloji ile çok sağlıklı evlatlar yetiştirip (!) ilaçlarla falan yaşarsınız. O da 70 yaşında artık karım bana baksın diye dönüp dolaşıp eve gelir. Yine mutlu mesut yaşarsınız. Hangisi güzeldaha öncede yaptı defalarca. büyüklere açıklayınca birşey değişmiyor. Oaly hızlanıyor sadece
belki düzeilir mi ? Sabretsem blmiyroum
Sevgilisi bu adamın evli olduğunu bilmiyor mu ? Kocanı takip ettir nerde kaldıklarını öğren git kadını bul parçala . Sonra da o kocanı boşa canım o adam sırf sana nafaka vermemek için seni oyalıyor o kadını bırakacak olsa seni kaybetmeyı göze almazdı. Sen delilleti sakla elinde ne varsa o kadını da mahkemeye vet ıkısınden de maddi manevi davacı ol.kolay bunlar. Daha önce ıspatladım noldu ki ? Arsız. Gerçkeleri öğrenmek istemedim. ama gözgöre göre yapıyor.SAbahlara kadar eve gelmiyor. Arada yazıyorum ona. Gel eşlyalarını al ayrılalım diyorum. offff diyor. Uzatma diyor.Sabırlı ol diyor.Bekle diyor.(
Delirtecek beni .. Arzsızlığı çıldırtacak .. Eve gidince ilk işim eşyalarını kapının önüne koymak oalcak
çok çirin cümleler bunlar.
yuvayı kadın yaparmış derler ya. Sadece bu kadar hızlı karar almak doğrumu ?
Değil evet.. Sadece pişman olmak istemiyorum. 37 yaşındayım. 40 e ne kaldı. Bu saaten sonra kendime yeni bir düzen yeni bir hayat kurmak çok zor geliyor. Yanlızlıktan korkuyorum. Bilmiyruom. Ama bu gece eşyalarını kapının önüne koyucam.
Düzelmez.Başkasının koynuna girebiliyorsa o adam düzelmez.Sen onun için evdeki hizmetçisin.Çocuklarının bakıcısısın.Ütücüsüsün.Hani mutfaklarımıza koyduğumuz sarı bezler var ya eskir eskir ama yenisini almadan atamayız heh kocan için işte o’sun.Üzgünüm bunları okurken içinin yanacağını bilsem de doğrusu bu.Ben bir evlat olarak annemin böyle aşağılanmasını istemezdim.Anne dağdır,anne çınardır,anne gururdur çünkü.belkide buraya boşanma kararı vermede cesaretlenmek için yazıyorum. bir arkadaşım tavsiye etmişti. Ama gerçeklerde böylemi ? Kendi başınıza gelse aynı davranışı sergilermisiniz ? Yoksa sabretmek mi çözüm? Düzelmez mi ?
Kocan sürekli başkalarıyla düşüp kalkıcak belki sana hastalık bile bulaştırıcak sende evde oturup onurunu gururunu onun ayakları altında ezicekmisin düzelirmi sanıyorsun sen sesini çıkarmadıkça daha çok gider başkalarıyla yaşar sende evde beklersin yazık değilmi geçirdiğin yıllara okuduğumda şok geçirdim yazık günlerine yıllarına en güzel yaşlarınabelkide buraya boşanma kararı vermede cesaretlenmek için yazıyorum. bir arkadaşım tavsiye etmişti. Ama gerçeklerde böylemi ? Kendi başınıza gelse aynı davranışı sergilermisiniz ? Yoksa sabretmek mi çözüm? Düzelmez mi ?
çevremde aldatıldığını bile bile evliliğini devam ettiren çok kadın var .şaşırmıyorum yanı .
Banlanma sakın haaa yorumlarını arıyor gözlerimÖyle tabi de bu kadar pişkinini de ilk kez görüp duydumİnsan yakalanınca pişmanınm der özür diler. Bir halvet olayım sen de bekle demez yani!
Sana inanamıyorum !!
Inanmakta istemiyorum !
Senin kazandığın paranın,yarısını bile kazanmıyorum.
Isyerim iflas 2 sene oldu.
Evim de yok
Kocam çalışıyor,evi o geçindiriyor
Kısacası garibanın tekiyim işte..
Verdiğin örnekler oldukça korkunç.. o ablan ne ablaymis ama 25 senelik evliligindeki boynuzlara ragmen mutlu. Buna inanıyor musun?
Bak senin durumuna cok benzer bir durum,arkadasimin annesinin başına geldi
14 sene aldatildi. 3. Cocugunun dogumuyla.. Eve gelen telefonlar,etrafta dönen dedikodular neler neler.. kocasi onunla yatmıyormuş bile.
Benim babam bile,trafikte görmüş adami,yaninda kız arabada saklanmış eğilmiş..
Kadın issizdi,bir geliri yoktu.. Sonra çalışmaya başladı..
Kur-an falan okudu dualar ediyordu
Kizlarin ufağı liseye başladı otekide lisedeydi bastı tekmeyi
Yaşı da 38_39 falandi
Sonra ne mi oldu?
Kadin 45 yasinda baska bir adama aşık oldu,evlendi,yeni gelin gibi çeyiz falan yaptı. Ev tuttular. Balayına gittiler.
Kadin kendine dükkan açtı kocasiyla çalışıyorlar.
Baska sehire taşındı. Oglu gelmisti 30 yasina nerdeyse bunlsr oldugunda
Hickimse agzini acipta tek kelime edemedi
Yani senin duruma benzer ama hicte mutlu olurum adam duzelir diye dusunmedi
Adamdan igreniyor
Cocuguni evlendircegi zaman bir araya gelmek zorunda olcak diye falan geriliyordu
Adamda mosmor oldu!
O metresiyle rezil olduguyla kaldi evlenmedi de..
Metresini de kadının kizi benim arkadasim zamaninda dövdü yakalayıp
Az bile yapmış ya neyse
Ben su yazdıklarına cok şaşırıyorum. Paran var. Gencsin
Çocuklarına kötü örnek oluyorsun bence
Huylu huyundan vazgecmeeeeeeez . Arkadasim vazgecmez. 1000 kere yanacağına 1 kere yan!
Hakkettim mi diyorsun ?Bunu söylemek istemiyordum. Aynı kişi ile 3.kez nikah kıymam. Üstelik 2.ayrıldığımızda evlendi. Boşandı. Ve biz tekar evlendik. Akıllandı zannettim. Bür evlilik yaşadı.Çocuklarından mahrup kaldı.
3.ayrılmamızın sebebide ihanet... Evet asıl sebep bu.. Şimdi herkes bana çok ağır hakaretler yapacak ama yapamamdım.onsuz yapamadım.Evlendi içim ynadı. Karşıma çok güzel kısmetler çıktı. Kimseyi gözüm görmedi.
Şimdi boşansam bu şehirde yaşayamam heralde. İşyerinde. Utanıyorum. Çevremden bir tane insan bile tekrar birleşmemi istemediler. Herkes bu senin intihaarın oalcak dedi. Şu an kimselere dert anlatamıyorum bile....
çaresizim.. Hem aynı şeyleri binlerce kez yaşadım. Hem laf dinlemedim. Hem çarem yok artık hakettim. katlanmam gerek diyroum. Çünkü büyük kızım asla dönmemi istememişti. Yalvardı.Babam düzelmeyecek dedi... Ben inandım. Şu an büyük kızımda artık benim düzenimi bozamazssın. Katlanacaksın diyor. Ben iki yıl sonra çekip üniversiteye gideceğim diyor. O zaman ne yaparsan yap diyor.
Eşinden yüz bulmuş adam . Nasılsa boşamicak kafasında. Bundan daha pişkinlerini de duydum .Öyle tabi de bu kadar pişkinini de ilk kez görüp duydumİnsan yakalanınca pişmanınm der özür diler. Bir halvet olayım sen de bekle demez yani!
Eşyalarını balkondan aşağıya atmak en isabetli çözüm .bunu samimiyetle söylüyorum.Merabalar ,
15 yıllık evliyim.İki çocugum var. Eşim beni aldatıyor.Hatta kendine başka bir hayat kurdu. 1 aydır sabahlara kadar evede gelmiyor. Sabah gelip kapıdan çocugu alıp okula bırakıyor. Arada kıyafetini değeiştirmeye geliyor.Ailelere yansıtmadık. Ailelerimize de bi kaç defa birlikte gittik. Hiçbirşey olmamış gibi. Ama boşanmakta istemiyor.Ben böyleyim.Kabul et diyor. Kürtçünün dolaşacağı yer evidir.Sabret bekle diyor. Sabredilecek bir durum değil. SAbahlara kadar uyuyamıyorum. Üzücü olan ise onun hiç zerre kadar umrunda değilim.
Ancak boşanıp acele karar vermek istemiyorum. Çünkü etrafımda aldatmadan boşanıp pişman olan bir çok kadın var. İki çocukla bu hayatta yaşamakta bir o kadar kolay değil. Eşyalarını al ve git diyorum. Eşyalarınıda almıyor. Şu an en iyi çözüm bir süre sessiz kalmam ve bekleyip görmem.
Onun bana gelip ben ayrılmak istiyorum. Boşanmak istiyorum demesi mi ? Bu daha üzücü ve yıkıcı olmaz mı ? Lütfen görüşlerinizi bildireblirmisiniz.Şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?