Kocam beni aldatiyor mu?

Aldatılıyor muyum?

• Aldatıyor

• Aldatmıyor

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
sonuç nedir?boşandınız mi?

Sizi üzmek istemiyorum ama 100"100 aldatıyor malesef o kızla.başka telefon kullanıyordur, birde telefonların gizli bir bölmesi var eve gelince o bölüme geçiyorlar. Yazışmalar resimler görünmüyor.
Ama o nasıl oluyor canım ya? Bilgisayar daki gibi oturum mu değişiyor?

Facebook messengerda "Gizli konuşmalar" diye bir bölüm var. Benim de o dikkatimi çekti geçen gün. Onu isaretledigimiz zaman messenger hesabimiz 2 telefonda açıksa bile o gizli konusmalar sadece ana telefondan görülebiliyor. Arkadaşın dedigi olay bu mu başka bir şey mi bilmiyorum.

Karısını aldatan 2 erkek tanıyorum
Onlara sordum görmüyormu eşiniz diye eve gidince diğer bölüme geçiyoruz dediler resimleri mesajları hiç silmiyorlar.
Bilgisayar gibi galiba.masengar da gizli bölüm var zaten onuda göremez. Sordum söylemedi nasıl olduğunu erkekler arasında meşhur bu 2. Bölüm.
Akrabam yapan kişide.şuan görüşmüyoruz ben telefonda uğraştım bulamadım öyle bişey.

kız genç mi kocandan? güzel mi?

bence durum ortada...markete gittin diye neden geliyosun diye bagirmasi zaten buyuk bi kanit bence..ve kizin birden konusmamaya baslamasi...haydi gecmus olsun..umarim oyle bisey varsa yakalarsinda gözlerine sokarsin bunu

Bunu diyorlar. Yeni gizli sekme' ye tıklayınca geliyor.

Eklentiler

• Screenshot_2017-05-12-00-12-41.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 206
  • Screenshot_2017-05-12-00-13-35.webp
    12 KB · Görüntüleme: 199

sonuç nedir?boşandınız mi?

boşanmadık. Ama tabiki güven kalmadı. Açık ve net töbe haşa Allah bir dese inanmayacak duruma geldim ama gittiği yere kadar mücadele veriyorum. He giden benden gidiyo ama... Ama'lar çok canım :) Rabbimden hayırlısını dile her zaman dua et ilk dalgada yıkılmamaya çalış

En guzel kadinlari bile aldatilmis. Kim Ben Aldatilmadm diyebilir?

Tabi ki aldatılmayan/aldatmayanlar da var. Her insan bir değil. Kim aldatılmadı diyerek sadece insan kendini kandırmış, kılıf bulmuş olur.

Suphe dahi olsa bu sorun emin Ol Karsilikli.

Adam aldatıyorsa sorun ondadır. Aldatmanın bahanesi, sebebi olmaz. Ortadabir sorun varsa da ya insanca konussun ya da bosansın madem.

ilk dalgada yıkılmamaya çalış

2. aldatılışında mı yıkılsın? Bence kendini fazla kandırmıssın affedebilmek için

Canm sonçta çocklarıda olabilir. Konunun tamamen içeriğini bilmeden, net bişekilde kestirip at demek şahsen haddime değil. Ben kimse kimseyi tanımıyorken bence bu kadar acımasız yorum yapmayın. Herkes 2.bi şansı hakeder. Ben kocamı affetmişim evliliğimi kurtarmak adına Bu kendimi kandırmak yada avutmakmı oluyo?...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…