- 14 Nisan 2014
- 3.182
- 3.068
- 448
- Konu Sahibi zerdaligozludilber
-
sonuç nedir?boşandınız mi?Valla canim Yasadigin durumdan beterini yasadim. Esimn facesnde koylusunun karisi vardi. Dikktimi cekti sordum Kari koca ortak kllandiklarini soledi. Supe uzerine Kadnla yazismaya basladm ve bana ozelimi sormasi dikkatimi cekmisti. Cok kavgalarimiz oldu esimle ama hep inkar etti. O kadar inandriciydiki.... Bende aradan aylar gecmesne ragmen Kafamda hep bi suphe vardi ve esimin teline Ses kaydi yukledim. Keske yuklemeseymisim Butun kuruntularim gercek cikti. Meger yasanmis ve Bitmis... Kendime olan guvenimi yitirdim Butun pskolojim alt Ust oldu. Hep gozumun onune geliyor hala... Neden yapti Diye kendimi yargiliyorum surekli. Yani dunyanin En guzel kadinlari bile aldatilmis. Kim Ben Aldatilmadm diyebilir?
Ama o nasıl oluyor canım ya? Bilgisayar daki gibi oturum mu değişiyor?Sizi üzmek istemiyorum ama 100"100 aldatıyor malesef o kızla.başka telefon kullanıyordur, birde telefonların gizli bir bölmesi var eve gelince o bölüme geçiyorlar. Yazışmalar resimler görünmüyor.
Facebook messengerda "Gizli konuşmalar" diye bir bölüm var. Benim de o dikkatimi çekti geçen gün. Onu isaretledigimiz zaman messenger hesabimiz 2 telefonda açıksa bile o gizli konusmalar sadece ana telefondan görülebiliyor. Arkadaşın dedigi olay bu mu başka bir şey mi bilmiyorum.Ama o nasıl oluyor canım ya? Bilgisayar daki gibi oturum mu değişiyor?
Karısını aldatan 2 erkek tanıyorumAma o nasıl oluyor canım ya? Bilgisayar daki gibi oturum mu değişiyor?
kız genç mi kocandan? güzel mi?Kizlar merhaba. Sirf derdimi anlatabilmek icin uye oldum. Cok moralim bozuk.
1,5 yillik evliyiz. Kocamin marketi var. Yaninda elemanlar da calisiyor. Yaklasik uc ay once bir bayan calisan da aldi. İlk baslarda hayatimizda degisen hicbir sey yoktu. Kız da hanım hanım gibiydi. Fakat aradan bir ay gecti gecmedi kızın kıyafetleri açılmaya başladı. Dekolteler falan... Kız ilk başlarda beni görür görmez yanıma gelir abla nasılsın felan derdi. Ama bu değişiminden sonra suratıma bakmıyor kız.
Bu arada son zamanlarda esimin bana davranislari da degisti. Normalde afedersiniz haftada en az 3 gun birliktelik yasamak isteyen kocam, şimdi nerdeyse hiç yanaşmıyor. İş yerine benim gitmemi istememeye de başladı.
Neler oluyor boyleeee
Bu her telefonda mı oluyor acaba? sadece iphone falan mı?Sizi üzmek istemiyorum ama 100"100 aldatıyor malesef o kızla.başka telefon kullanıyordur, birde telefonların gizli bir bölmesi var eve gelince o bölüme geçiyorlar. Yazışmalar resimler görünmüyor.
Bunu diyorlar. Yeni gizli sekme' ye tıklayınca geliyor.Karısını aldatan 2 erkek tanıyorum
Onlara sordum görmüyormu eşiniz diye eve gidince diğer bölüme geçiyoruz dediler resimleri mesajları hiç silmiyorlar.
Bilgisayar gibi galiba.masengar da gizli bölüm var zaten onuda göremez. Sordum söylemedi nasıl olduğunu erkekler arasında meşhur bu 2. Bölüm.
Akrabam yapan kişide.şuan görüşmüyoruz ben telefonda uğraştım bulamadım öyle bişey.
Bunu diyorlar. Yeni gizli sekme' ye tıklayınca geliyor.
Kizlar merhaba. Sirf derdimi anlatabilmek icin uye oldum. Cok moralim bozuk.
1,5 yillik evliyiz. Kocamin marketi var. Yaninda elemanlar da calisiyor. Yaklasik uc ay once bir bayan calisan da aldi. İlk baslarda hayatimizda degisen hicbir sey yoktu. Kız da hanım hanım gibiydi. Fakat aradan bir ay gecti gecmedi kızın kıyafetleri açılmaya başladı. Dekolteler falan... Kız ilk başlarda beni görür görmez yanıma gelir abla nasılsın felan derdi. Ama bu değişiminden sonra suratıma bakmıyor kız.
Bu arada son zamanlarda esimin bana davranislari da degisti. Normalde afedersiniz haftada en az 3 gun birliktelik yasamak isteyen kocam, şimdi nerdeyse hiç yanaşmıyor. İş yerine benim gitmemi istememeye de başladı.
Neler oluyor boyleeee
sonuç nedir?boşandınız mi?
En guzel kadinlari bile aldatilmis. Kim Ben Aldatilmadm diyebilir?
Suphe dahi olsa bu sorun emin Ol Karsilikli.
ilk dalgada yıkılmamaya çalış
Owner , misafir girişi bahsettiği şey izin verilen uygulamalar harici girilemiyor :/Ama o nasıl oluyor canım ya? Bilgisayar daki gibi oturum mu değişiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?