zerdaligozludilber
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 8 Mayıs 2017
- 30
- 18
- 3
- 35
- Konu Sahibi zerdaligozludilber
-
valla henuz karar veremedim takipteyim.
Is yerinde guvenlik kamerasi yokmu oturun uygun bi zamanda izleyinKizlar merhaba. Sirf derdimi anlatabilmek icin uye oldum. Cok moralim bozuk.
1,5 yillik evliyiz. Kocamin marketi var. Yaninda elemanlar da calisiyor. Yaklasik uc ay once bir bayan calisan da aldi. İlk baslarda hayatimizda degisen hicbir sey yoktu. Kız da hanım hanım gibiydi. Fakat aradan bir ay gecti gecmedi kızın kıyafetleri açılmaya başladı. Dekolteler falan... Kız ilk başlarda beni görür görmez yanıma gelir abla nasılsın felan derdi. Ama bu değişiminden sonra suratıma bakmıyor kız.
Bu arada son zamanlarda esimin bana davranislari da degisti. Normalde afedersiniz haftada en az 3 gun birliktelik yasamak isteyen kocam, şimdi nerdeyse hiç yanaşmıyor. İş yerine benim gitmemi istememeye de başladı.
Neler oluyor boyleeee
hala emoji:)))) simdi gercekse diye ustune ck gelmeyim falan diyorum ama konumdan cik demeler vs. olmadı.ınanmayanlar konumdan cıksın. Zaten yeterımce gergınım, bır de sızle ugrasmak istemiyorum
Yapmasi biraz zor ama kamera kayitlarini mi inceleseniz? Supheli bir durumKizlar merhaba. Sirf derdimi anlatabilmek icin uye oldum. Cok moralim bozuk.
1,5 yillik evliyiz. Kocamin marketi var. Yaninda elemanlar da calisiyor. Yaklasik uc ay once bir bayan calisan da aldi. İlk baslarda hayatimizda degisen hicbir sey yoktu. Kız da hanım hanım gibiydi. Fakat aradan bir ay gecti gecmedi kızın kıyafetleri açılmaya başladı. Dekolteler falan... Kız ilk başlarda beni görür görmez yanıma gelir abla nasılsın felan derdi. Ama bu değişiminden sonra suratıma bakmıyor kız.
Bu arada son zamanlarda esimin bana davranislari da degisti. Normalde afedersiniz haftada en az 3 gun birliktelik yasamak isteyen kocam, şimdi nerdeyse hiç yanaşmıyor. İş yerine benim gitmemi istememeye de başladı.
Neler oluyor boyleeee
Is yerinde guvenlik kamerasi yokmu oturun uygun bi zamanda izleyin
Yaşlar uygunmuş..kız 23,
esim 29
ben 28
Ana üyeliğiniz banlanmış, banınızın açılmasını beklemeliydiniz, 2. üyelik alamazsınız yasaktır.
Ay evet:) iyi fikirler cikar benden ama terzi kendi sokugunu dikemezmis o hesapAyni seyi yazmisiz, demekki tek polisiye seven ben degilim:)
Kendini mi imha ettin ?
Kadının giyimine laf söyleyemeyiz ama eğer hissediyorsanız birşeyler vardır.
Markete habersiz sürprizler yapmaya gidin,telefonlarını sık sık kontrol edin.
Ben kadınların hislerine güveniyorum,durup dururken böyle düşünmüyor oluşunuz aşikar.
Umarım yanılırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?