- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi zerdaligozludilber
-
Ben Kazene msj attım ,dayanamadım .
İlk kez olduğu için affediliyor ikinci de deşifre edilecek diye yazdı
Zihniyeti yargılamıyor malesef
Kesinlikle katılıyorum , belki o zihniyette bir insanla (bahsedilen diğer konuya kastım) konuşuyoruz , sohbet ediyoruz , belki samimiyiz..Işte bir konu açmıştım. Bazı ikinci iyilikler aciklanmali diye.
Bu üye aramızda şimdi ve sadece ikinci üyelik diye ban yiyor.
Bunu hazmetmek zor.
Bende onun için kazene mesaj attım ama dediğim gibi yazdıKesinlikle katılıyorum , belki o zihniyette bir insanla (bahsedilen diğer konuya kastım) konuşuyoruz , sohbet ediyoruz , belki samimiyiz..
Bu konuda çok sağlıklı değilkiIyide , dalga geçmiş resmen insanlarla ve kadınlar kulübüne yakışmayan bir zihniyete sahip.
Neyse konu dışı yazmak oldu biraz.
Bu konuda çok sağlıklı değilki
İnsan eşinden şüphelense böyle ciddi bir konuda anket mi koyar ,dalga gecer gibi
Evet ya samimi oldugumuz biriyse o pis dusunceleriyle bizimle arkadassaKesinlikle katılıyorum , belki o zihniyette bir insanla (bahsedilen diğer konuya kastım) konuşuyoruz , sohbet ediyoruz , belki samimiyiz..
Ya dün bi konu vardı, çok da üzüldüm, bununla ilgili
Konuyu açan pislik yüzünden de bi sürü insan banlandı
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kizlar-akil-verin.1007239/Neydiki ya? Buyuk olayi kacirmisim galiba
Sorun kızın giyinmesindemi sorun zihniyetteKızı uyar adam gibi giyin istemiyorum seni aksi halde diye soyle kenara çekil gelişmeleri izle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?