Kocam beni aldatiyor mu?

Aldatılıyor muyum?

• Aldatıyor

• Aldatmıyor

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Işte bir konu açmıştım. Bazı ikinci iyilikler aciklanmali diye.
Bu üye aramızda şimdi ve sadece ikinci üyelik diye ban yiyor.

Bunu hazmetmek zor.
Kesinlikle katılıyorum , belki o zihniyette bir insanla (bahsedilen diğer konuya kastım) konuşuyoruz , sohbet ediyoruz , belki samimiyiz..

Bence tamamen haklısın hiç kimse eşinin iş yerine gelmesine kızmaz tam tersine sevinir ya. Düşünsene evde onu beklemek yerine gelip çaba harcayıp onu görüyorsun ve kızın hareketleri de değiştiyse bişey vardır. Bence sen onları dinlemenin bi yolunu bul mesela ofise yani marketin muhakkak ofisi deposu bir yeri vardır ya kamera yerleştir ya dinleme cihazı gibi bişey.. Böyle bi durumda kanıt olmadan hiç birşey yapamazsın bide evde sende açık çekici bişeyler giy

Canimm bana bi sey var gibi geldi ama belkide siznde tepkileriniz normal degildir ona karşı bu konuyu iyice arastir derimmm tlf falan kurcala olmadi gömlegimde ruj lekesi yada goz surmelerini ne bileyim seni uzmek istemem ama her sey mümkün bu devirde

daha önce eşinizin hiç görmediği birilerini gizli müşteri olarak yollayın bi baksın bakalım hatta kıza seni abime beğendim fln desin bakalım ne tepki verecekler...

2.üyelik olayını, konunun gerçekliğini bir kenara bırakıp yorum yapacağım.

4 yıl boyunca iş yerine gitmeme sevinen, benimle övünen, sevdiğim içecekleri ikram eden eski erkek arkadaşım, gün geldi "Gelme" demeye, bahaneler uydurmaya, soğuk davranmaya, "İş yerine gelicem" dediğimde panik yapmaya başlamıştı. Toydum o zamanlar, kk'ya da üye değildim, işkillenmedim

Adam beni "Senden sonra kimseyi sevemem" diyerek terk edip 1 ay sonra başkasıyla nişan yapmıştı. Şu an evliler. Şeytan görsün yüzünü umrumda değil de.. Şunu demek istedim: "İş yerime/okuluma gelme" diyen adam benim beynimde acil durum sirenleri çaldırıyor. Hiç normal değil. Yok erkek çalışanlardan kıskanıyormuş da onlara güvenmiyormuş da..

Umarım yanılıyorumdur.

Valla canim Yasadigin durumdan beterini yasadim. Esimn facesnde koylusunun karisi vardi. Dikktimi cekti sordum Kari koca ortak kllandiklarini soledi. Supe uzerine Kadnla yazismaya basladm ve bana ozelimi sormasi dikkatimi cekmisti. Cok kavgalarimiz oldu esimle ama hep inkar etti. O kadar inandriciydiki.... Bende aradan aylar gecmesne ragmen Kafamda hep bi suphe vardi ve esimin teline Ses kaydi yukledim. Keske yuklemeseymisim Butun kuruntularim gercek cikti. Meger yasanmis ve Bitmis... Kendime olan guvenimi yitirdim Butun pskolojim alt Ust oldu. Hep gozumun onune geliyor hala... Neden yapti Diye kendimi yargiliyorum surekli. Yani dunyanin En guzel kadinlari bile aldatilmis. Kim Ben Aldatilmadm diyebilir?

Sende Ben gibi kendini salanlardan olma. Suphe dahi olsa bu sorun emin Ol Karsilikli. Evliligini kendini gozden gecirmeni Ilk zamanlardaki heyecani tekrar yakalamani tavsiye ederim Canm.

Kızı uyar adam gibi giyin istemiyorum seni aksi halde diye soyle kenara çekil gelişmeleri izle.
Sorun kızın giyinmesindemi sorun zihniyette
Kadın dikkat çekici giyinmese adam bakmayacakmı
İnan niyeti bozuk biri için çarşaflı bile fark etmez

hadi 2. Uyelik almissin hadi dalga gecer gibi emoji anketli falan aldatilma konusuda acmissin hadi bide millete atarlanmissin eyvallahta kendi kendini ispiyonlamak nedir ya

Güvendiğiniz biri yok mu? O gitsin markete göz atsın ne var ne yok diye

Gizliden takipte kal , ama hissetirme hatta , sıkıp darlama serbest bırak, telefonuna whatsapp web indir , kontrol et. Şüpheli bir durum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…