- 5 Kasım 2014
- 1.447
- 1.074
- 83
- Konu Sahibi zerdaligozludilber
-
Ya kızlar, bayan elemanı ilk başta bi görseniz sagımda solumda dolanırdı abla abla diye. Çok mülayimdi.
Ama bir aydan sonra dekolteler, miniler... Aklınız hayaliniz almaz. Göğüslerin yarısı dışarda.
Eşimle bu konuda da konuştum. İstemiyorum çeki düzen versin kendine kıskanıyorum dedim. Bana kızdı sanane elalemin kıyafetinden ister çarşaf giyer ister çıplak dolaşır dedi.
Ki bu adam benim kalbimi kıröaya dahi korkardı.
Şu an tam bir patlamaya hazır bomba gibi. Ne desem kızıyor.
O konuda tema market değil bakkaldı sanki öyle hatırlıyorumBir tane marketli konu açan biri vardı burada eşi sürekli market sahibinin kızını görmeye iniyormuş. Onun konusuna çok benziyor. Değilse de özür dilerim iki konu sahibinden de ama ikinci üyelik falan deyince aklıma o konu geldi ister istemez.
Ama o konuysa zaten o konuda size bir sürü mantıklı öneri sunulmuştu, ikinci üyelikle aynı soruyu sormak mantıksız.
O konuda tema market değil bakkaldı sanki öyle hatırlıyorum
+1Kadının giyimine laf söyleyemeyiz ama eğer hissediyorsanız birşeyler vardır.
Markete habersiz sürprizler yapmaya gidin,telefonlarını sık sık kontrol edin.
Ben kadınların hislerine güveniyorum,durup dururken böyle düşünmüyor oluşunuz aşikar.
Umarım yanılırsınız.
Arkasından çıkıp takıp etseydi sende bakayım maca mı nereyehalı saha maçı canım. yani yalan söylemediyse..
Ya dün bi konu vardı, çok da üzüldüm, bununla ilgiliHerşey çok iyi giderken , ihanet yüzünden talan olan hayatlar.
Bunu yapanda , yapana sebep olanda pisliklerinde bogulsunlar.
Ya dün bi konu vardı, çok da üzüldüm, bununla ilgili
Konuyu açan pislik yüzünden de bi sürü insan banlandı
Akıl verin kızlar, tarzı bi başlığı var, sunshine300 mü ne üye, zaten banlandı , ikinci üyelikmiş .Hangi konu ?
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kizlar-akil-verin.1007239/Hangi konu ?
Akıl verin kızlar, tarzı bi başlığı var, sunshine300 mü ne üye, zaten banlandı , ikinci üyelikmiş .
Zihniyeti şok etti dün beni, ya devir çok kötü olmuş
Ben Kazene msj attım ,dayanamadım .Işte bir konu açmıştım. Bazı ikinci iyilikler aciklanmali diye.
Bu üye aramızda şimdi ve sadece ikinci üyelik diye ban yiyor.
Bunu hazmetmek zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?