Kocam beni aldatiyor mu?

Aldatılıyor muyum?

• Aldatıyor

• Aldatmıyor

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kesin aldatiyor denmez ama aralarında bi çekim yada flört başlangıcı olabilir önünü kesin ilerlemeden

Aklını kaybetmiş çok kız var gerçekten. Böyle olaylar olabiliyor, en iyisi durumdan kızın ailesini haberdar etmek

Bence eski konusunda daha başka konular vardı o konularıyla karşılaştırılacak diye ya da kıskançlıkla ilgili çok konusu varsa konu sahibinin banlandığı halde yeni üyelik almış. Bana konu da saçma ve mantıksız geldi zaten. Aldatmaya meyilli biriyse bunu yanında çalışanla mı yapacak hem de kör göze parmak. Aldatan insan ilgisiz olmaz tam tersine dikkat çekmemek huylandırmamak için daha çok ilgili davranır Allah aşkına markette öyle bir kız varken sizin de huylandığınızı bile bile soğuk davranır mı adam size.

Bir tane marketli konu açan biri vardı burada eşi sürekli market sahibinin kızını görmeye iniyormuş. Onun konusuna çok benziyor. Değilse de özür dilerim iki konu sahibinden de ama ikinci üyelik falan deyince aklıma o konu geldi ister istemez.

Ama o konuysa zaten o konuda size bir sürü mantıklı öneri sunulmuştu, ikinci üyelikle aynı soruyu sormak mantıksız.

Gizlice gidin uzaktan takip edin bence. Bi haltlar yiyorsa tabiki de yanınızda yapmayacaktır. Ama umarım bu konuda masumdur. İnşallah siz haksız çıkar da mutlu olursunuz.

adama niye söylüyorsunuz

kıza gidip
etrafta söz olur buralar küçük giyimine dikkat et deyin

O konuda tema market değil bakkaldı sanki öyle hatırlıyorum

Akıl verin kızlar, tarzı bi başlığı var, sunshine300 mü ne üye, zaten banlandı , ikinci üyelikmiş .
Zihniyeti şok etti dün beni, ya devir çok kötü olmuş

Işte bir konu açmıştım. Bazı ikinci iyilikler aciklanmali diye.
Bu üye aramızda şimdi ve sadece ikinci üyelik diye ban yiyor.

Bunu hazmetmek zor.

Işte bir konu açmıştım. Bazı ikinci iyilikler aciklanmali diye.
Bu üye aramızda şimdi ve sadece ikinci üyelik diye ban yiyor.

Bunu hazmetmek zor.
Ben Kazene msj attım ,dayanamadım .
İlk kez olduğu için affediliyor ikinci de deşifre edilecek diye yazdı
Zihniyeti yargılamıyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…