• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOCAM BENİ ALDATIYOR MU?

Sizi tebrik ederim. Erkeklerin bu bencilliklerini anlayan onlara herseyi hak goren insanlar yuzunden bunlar aldatmayi bile kendilerine hak sayiyorlar. Kendisini hic kotu hissetmiyor adam bunu yaparken. Ayni gun icinde karisina sevgi gosterisinde bulunabiliyor. Cunku hakki oldugunu normal oldugunu dusunuyor. Kendinizi ezdirmemissiniz. Kesinlikle bosanin daha fazla vaktinizi harcamayin bu adama. Bundan iyi bir baba olamaz. Ayrica guveninizi tekrar kazanamayacagi icin sizin iliskiniz artik duzelemez.

Müthiş sabır. Hamile hamile seni üzmesi offf pfff . Bana kalırsa bi silkelemeniz gerekiyor gerisi de gelir arayış içinde resmen. Ben birisine soğuk yapayım 1 metreden belli olur hiç politik olamıyorum geçiririm bir tane vallahi.
Sen başkalarına mesaj atsan direkt boşar tabi. Yüzüne vur.
Yaa bu erkek milleti tam bir 7 başlı ejderha.

Bir erkek tanımadığı bir kadına neden mesaj atma geregi duyar?
Neye korkuyor bocalıyor hamile olan kendisi mi yoksa?
Çok sinir bozucu hamileligin bahane edilmesi kadınlar da böyle düşünüyorsa vah halimize.

Satır aralarında doğum yapmak üzere olan bir kadına yazılmaması gereken kırıcı sözler gördüm. Suya anlat dedikleri o kadar doğru ki. Empati yapamayan yeterli kemalâtı olmayan fikir vermesin, vermek zorunda degil. Cidden. Biri sadece daha fazla yapacak demiş mesela ee? Ne çıkaralım bundan. Lütfen dikkatli yazalım, kalp kırmadan..

Back
X