• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOCAM BENİ ALDATIYOR MU?

Ss ya da video kaydi alin tum mesajlari kendinize yollayin ve saklayin. Elinizde oldugunu da bilmesin. Sadece "instagramdaki mesajlarini gordum ne yapmaya calistigini da cok iyi anladim, guvenimi bastan asagi sarstin, ben karnimdaki cocugumuzdan baska bi sey dusunmezken sen elin kadinlarinda aradigin seyi umarim bulursun" minvalinde kisa ve oz bi konusmayla bebeginize odaklanmaya devam edin. Birakin ne hali varsa gorsun su an kendinizi uzmeyin cunku cok degerli ve onemli gunlerdesiniz. Kavgadan uzak durun gerekirse oda degistirin. Bosan diyemiycem, hakkindan gelecek kadar guclu musunuz ya da bu size ve bebege zarar verir mi bunu da bilemicem. Kalbinizin kirikligini ve eskisi gibi olamayacaginizi bildirin derim, simdilik yeter.
Birazdan konuşacağım kendisiyle açık açık. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen

biliyor musunuz aldatmanın hiç öyle mazeretlere ihtiyacı yok
aldatacak olan her türlü yapar ve bahaneleri bitmez kendinizde kusur arayıp durmayın

sizinki şımarmış doymamış ve herkes yapıyor bende yapsam ne olacak modunda
siz yüzleşirseniz bişey yapmadım sadece yazdım derse bu aldatma değil derse
"ehh bende yazışayım o zaman.. aldatma değilse madem" diyin bakalım ne tepki verecek
terbiyesiz!
Tabii öyle diyecek çünkü erkekler biriyle yatıp kalkınca aldatmak sanıyor ama biz tanıdığımız bir arkadaşımızla konuşsak bir ton laf ve kavga çıkar

Allah bebegınızı Saglıkla kavustursun size

Esinizle zaten bosanmayacaksınız bişey demiyorum

Bu arada planlı dogumsa sezaryen yani... Bence bı an evvel dogurun
Uzuntuyle bebegi riske atabilirsiniz su on gun ıcerısınde

Ben artık her erkeğin aldattığını, doyumsuz olduğunu ama her kadının yakalayamadığını düşünmeye başladım. Sizlik hiçbir durum yok öncelikle. Çok fazla kilo da alabilirdiniz, kendinizi salabilirdiniz, psikolojik olarak kötü olabilirdiniz. O her halükarda sizin yanınızda olmalıydı. Bu aldatmasına asla bahane olamaz. Ama anladığım kadarıyla ailenizde bu durumu yaşadığınız için sizde travma olmuş bir şekilde içten içe onun sizi aldatmaması için ona layık olmaya çalışmışsınız. Ama işte bunun sizlik hiçbir durumu yok.
Peki siz ne yapmayı düşünüyorsunuz? Boşanma fikri var mı kafanızda?
Telefonlarinda neler çıkar.
Herkes ben güveniyorum karıştırmiyorum modunda bence gerçekle yüzleşmek istemiyorlar.
Sosyal medya kullanan çoğu erkek bunu yapıyor.
Bence bir erkek sosyal medya kullanmiyorsa o zaman güvenilirdir .
Var öyle kullanmayan yada ayda yılda bir giren.
Ama herkes sabah uyanıp Instagram a giriyor ilk iş.
Tanımadığı kadınları takip eden tipler günümüzün röntgenci erkekleri

Boşanmayacaksın orası kesin ancak sen yinede ss alıp sakla madem bu kadar soğuk kanlı durabiliyorsun ileride belki lazım olur. Bu arada helal olsun akşam olunca yinr bu adamla aynı yatağa girebiliyorsun ben yapamam mesela

Kk'da gun gecmiyor ki bir aldatma konusu açılmasın ya. Çok üzülüyorum ve ofkeleniyorum. Ne salak erkekler var. Yabanci kadinlara mesaj atmak ne, amaç ne yani saçmalık. Sizin ömrünüz boyunca hatirlayacaginiz bu gunlerinizde neşenizi sömürüyor sacmaliklariyla... Biraz uzaklaşın desem doğuma kalmış bir hafta çok üzüldüm gerçekten. Böyle bir dönemde sağlıklı kararlar vermek de cok zordur 😔 allah yardimciniz olsun

İnanın yorumlarınızı okurken bile gözyaşlarımı tutamıyorum çünkü kendi babam ve annem aldatma yüzünden boşanmışlardı. Onlarda gördüklerimi yapmak istemedim evliliğimde ve yapmadım da her zaman ilgili ve eğlenceli bir eş oldum. 10 gün sonra doğum yapacağım ve hamileliğim boyunca iyi ki çocuğumuzun senin gibi bir babası var diye gururla bakıyordum adama
Siz şimdi sadece bebeğinizi düşünün, sağlıkla doğumunuzu yapın.

Merhabalar, severek ve gerçekten güvenerek evlendiğim eşimin instagramda yabancı kadınlara mesaj attığını görüyorum bir süredir. Ondan böyle bir şey beklemediğim ve neredeyse doğurmak üzere olduğum için inanın ne yapacağımı bilemiyorum. Yaklaşık bir haftadır takip ediyorum her sabah farklı farklı kadınlara mesaj atıyor. Onlar cevap vermiyor tabii ama neden böyle bir şey yaptığını hiç anlamıyorum. Evde karı koca ilişkimizde herhangi bir sıkıntı da yok. İlgisinde de değişiklik yok. Belli etmemeye çalışıyorum çünkü haberi yok henüz baktığımdan ama zoruma gittiği için illa ki biraz soğuk yapıyorum. Sizce ne yapmam gerekiyor. Lütfen bana yardımcı olun
Dogumunu yap yapana kadar takibi birak.dogum yapincada yakaladigin herseyi anlat.ya tovbe eder affederse affedersin yada bosanirsin piskinlik yaparsa.ya herro ya merro.

Açıkçası başta kendimle yüzleştim eksik yaptığım bir şey mi var diye bi sorguladım yani sadece cinsellik değil ona halini hattını soruyor muyum günün sonunda nasıl geçti bugün diye muhabbet ediyor muyum diye. Artık son noktaya geldim dediğiniz gibi konuşmam gerekiyor kesinlikle
Kendinizden neden şüphe ediyorsunuz? Memnun olmayan insan ayrılır, ihanet etmez aldatmaz.

Aldatan kocaların da en büyük manipülasyon malzemesi "bana ilgisizdin bilmemneydin" diye kadınlara kendilerinden şüphe duyurup, tüm sorumluluğu onlara yıkmak zaten.

Yaptığı şeyin haklı hiçbir sebebi olamaz, eşiniz iğrenç biri.. Umarım tüm doğum sürecini sorunsuz halledip bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız sadece kendinize ve bebeğe odaklanın bence.

Boşanmayacaksın orası kesin ancak sen yinede ss alıp sakla madem bu kadar soğuk kanlı durabiliyorsun ileride belki lazım olur. Bu arada helal olsun akşam olunca yinr bu adamla aynı yatağa girebiliyorsun ben yapamam mesela
Emin olun bir haftadır sarılmasını bile hazmedemiyorum. Durduk yere karıcım benim canım karım dediğinde egom okşanırken artık böyle şeyleri söylemesini bile istemiyorum midem bulanıyor.

Kk'da gun gecmiyor ki bir aldatma konusu açılmasın ya. Çok üzülüyorum ve ofkeleniyorum. Ne salak erkekler var. Yabanci kadinlara mesaj atmak ne, amaç ne yani saçmalık. Sizin ömrünüz boyunca hatirlayacaginiz bu gunlerinizde neşenizi sömürüyor sacmaliklariyla... Biraz uzaklaşın desem doğuma kalmış bir hafta çok üzüldüm gerçekten. Böyle bir dönemde sağlıklı kararlar vermek de cok zordur 😔 allah yardimciniz olsun
Ya işte kendime sorduğum tek soru da bu zaten. Neden yabancı kadınlara yazarsın yani madem böyle bir şey yapıyorsun cevap alabilecek birine yaz. Başka kadına yazacak miden kalmış sonuçta ar terbiye gitmiş yani. Sebebin ne yabancılarla

Ayy ben olsam başka hesap açar takipçi falan filan ayarlamak lazım 0 takip 0 takipçi ile olursa anlayabilir. onu da halledip o adamı eklerim nasılsa bu dönecek belli . Sonra konuşma ilerleyince alırım telefonu esimin karşısına geçerim. Her mesaj da gulerim oda öküz değil ya illa ki sorar kimle konuşuyorsun die . Sende dersin biri beni tavlamaya çalışıyor. Oda tabi alacak telefonu bakacak ve baktığında kendi serefsizligini görecek 🤣🤣🤣 ondan sonra ceketini eline verip tıpışlarım onu 🤭🤭

Merhabalar, severek ve gerçekten güvenerek evlendiğim eşimin instagramda yabancı kadınlara mesaj attığını görüyorum bir süredir. Ondan böyle bir şey beklemediğim ve neredeyse doğurmak üzere olduğum için inanın ne yapacağımı bilemiyorum. Yaklaşık bir haftadır takip ediyorum her sabah farklı farklı kadınlara mesaj atıyor. Onlar cevap vermiyor tabii ama neden böyle bir şey yaptığını hiç anlamıyorum. Evde karı koca ilişkimizde herhangi bir sıkıntı da yok. İlgisinde de değişiklik yok. Belli etmemeye çalışıyorum çünkü haberi yok henüz baktığımdan ama zoruma gittiği için illa ki biraz soğuk yapıyorum. Sizce ne yapmam gerekiyor. Lütfen bana yardımcı olun

İlk önce sağlıkla doğurmaya odaklan.
kendini toparlar toparlamazda konuş.

Bu soruları sorduğunuza göre kendinizi güçlü hissetmiyorsunuz . Telefonu elinize alın o mesajların videosunu çekin görüntü alın hesabina girin falan böyle bir video kaydı elinizde dursun . Eğer bir gün konuşursanız ses kaydı alın . Doğum yapıp rahatlayıncaya kadar boşanma planınız yoksa delil toplayın Allah yardımcıniz olsun

Çocuğunuzu Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bu adam düzelse bile başka çocuk yapmayın. Hesap soracaksınız inkar edecek. Sorduğunuzda bir daha yaparsa sizi kaybedeceğini. Asla bir daha affetmeyeceğinizi hissettirin eşinize. Belki o zaman bir daha yapmaz ve içten unutmayın bu olayı ki 2 çocuğu düşünmeyin. Çünkü ilerde yine yapabilir.

Emin olun bir haftadır sarılmasını bile hazmedemiyorum. Durduk yere karıcım benim canım karım dediğinde egom okşanırken artık böyle şeyleri söylemesini bile istemiyorum midem bulanıyor.
Eee sonrası ne yani. Hazmedemiyor, mideniz bulanıyor sonra?

Erkeklerin hepsi aldatiyor bu arada. Allah bir sozunden baska hicbir seyine guvenmem bu cinsin agzindan cikan hicbir seye asla. Kalp ritimleri bile degismeyecek sorguya cektiginizde, mal mal yalan soylemeye basliycaklar. Suphe duymama ya da bir sey yakalamama ragmen ben ex nisanlimin bana yalan soyledigini "ben hic yalan soylemem" demesinden anlamistim mesela. Oyle de salaklar hani. Genetik kodlari sakat bunlarin ya.
Benimki de ben yalan konuşmam yalanı da sevmem derdi sakın bana yalan söyleme derdi üstüne basa basa meğer kendi yalancı oldugu içinmiş bazende güya yalan söylememek için küçük yalanlar söylerdi hahajajajja

Back
X