• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOCAM BENİ ALDATIYOR MU?

Telefonlarinda neler çıkar.
Herkes ben güveniyorum karıştırmiyorum modunda bence gerçekle yüzleşmek istemiyorlar.
Sosyal medya kullanan çoğu erkek bunu yapıyor.
Bence bir erkek sosyal medya kullanmiyorsa o zaman güvenilirdir .
Var öyle kullanmayan yada ayda yılda bir giren.
Ama herkes sabah uyanıp Instagram a giriyor ilk iş.
Tanımadığı kadınları takip eden tipler günümüzün röntgenci erkekleri
Ben sosyal medyasi olmayan adamdan daha cok killanirim. Herkes kullanirken sen neden yoksun o dunyada? Sevmiyorum yeterli bi sebep mi sizce? Sakladigin mi bi sey var ya da kendine mi guvenmiyosun nedir yani kullansan ne olur? Bilmiyorum bu konuda dusuncem hep boyleydi cok zor degisir. Bi yazi vardi "arkadasimin sosyal medya bile kullanmiyo diyerek ove ove bitiremedigi sevgilisi evli cikti" diye djjjddj

Ben sosyal medyasi olmayan adamdan daha cok killanirim. Herkes kullanirken sen neden yoksun o dunyada? Sevmiyorum yeterli bi sebep mi sizce? Sakladigin mi bi sey var ya da kendine mi guvenmiyosun nedir yani kullansan ne olur? Bilmiyorum bu konuda dusuncem hep boyleydi cok zor degisir. Bi yazi vardi "arkadasimin sosyal medya bile kullanmiyo diyerek ove ove bitiremedigi sevgilisi evli cikti" diye djjjddj
Ben evliyken sosyal medya kullanan tiplerden bahsettim.
Yüzde doksan aldatıyor eşini.
Tersi de olabilir.
Ben bekar biri olarak evet bende de şüphe olur bekar bir adam niye kullanmaz ?
Ama sosyal medya da sürekli online olan tipe de güvenmem aranıyordur.
Profil resimi eşiyle olup yazan da gördüm ben .
Sosyal medya bağımlısı bir erkek aldatma amaçlı orda durur

Ben evliyken sosyal medya kullanan tiplerden bahsettim.
Yüzde doksan aldatıyor eşini.
Tersi de olabilir.
Ben bekar biri olarak evet bende de şüphe olur bekar bir adam niye kullanmaz ?
Ama sosyal medya da sürekli online olan tipe de güvenmem aranıyordur.
Profil resimi eşiyle olup yazan da gördüm ben .
Sosyal medya bağımlısı bir erkek aldatma amaçlı orda durur
Ben de guvenmem. Evli mutlu cocuklu arkadaslarim var mesela, storyde falan kendimi paylasmam oyle cok kedim var ona agirlik veririm. Arada bi kendimi paylasinca onlar bile mutlaka bi sey yazar bi iltifat bi etkilesim, hani oyle cok yakin arkadaslar da degil... neden yahu? Gorunurde cok mutlusun coluk cocuk super hayatin, bekar bi kadina laf atinca ne kazaniyosun? Icerik olarak sapik ya da yurume seklinde degil ama esi gorse killanir yani. Ne gerek var niye yazdin bunu der. Erkeklerde bu asla bitmeyen bi sey. Kucuk heyecanlar. Bayiliyolar. Ay bu evlilik dunyasi cok korkunc kizlar. Bunca yuksek farkindalik duzeyiyle ben zaten evli kalamam bosanirim kesin.

Ben de guvenmem. Evli mutlu cocuklu arkadaslarim var mesela, storyde falan kendimi paylasmam oyle cok kedim var ona agirlik veririm. Arada bi kendimi paylasinca onlar bile mutlaka bi sey yazar bi iltifat bi etkilesim, hani oyle cok yakin arkadaslar da degil... neden yahu? Gorunurde cok mutlusun coluk cocuk super hayatin, bekar bi kadina laf atinca ne kazaniyosun? Icerik olarak sapik ya da yurume seklinde degil ama esi gorse killanir yani. Ne gerek var niye yazdin bunu der. Erkeklerde bu asla bitmeyen bi sey. Kucuk heyecanlar. Bayiliyolar. Ay bu evlilik dunyasi cok korkunc kizlar. Bunca yuksek farkindalik duzeyiyle ben zaten evli kalamam bosanirim kesin.
Yolunu yapıyor işte sen biraz samimi konuşsan yüz bulacak yürüyecek.
Ben hiç iyi niyet göremiyorum bu tarz şeylerde.
Elinden tel düşmez bunların sürekli birilerine yazar like atar falan.
Nefret geldi benimde

Telefonlarinda neler çıkar.
Herkes ben güveniyorum karıştırmiyorum modunda bence gerçekle yüzleşmek istemiyorlar.
Sosyal medya kullanan çoğu erkek bunu yapıyor.
Bence bir erkek sosyal medya kullanmiyorsa o zaman güvenilirdir .
Var öyle kullanmayan yada ayda yılda bir giren.
Ama herkes sabah uyanıp Instagram a giriyor ilk iş.
Tanımadığı kadınları takip eden tipler günümüzün röntgenci erkekleri
Kesinlikle imzamı atarım. Çok gözü dışarıdalar, heyecan arıyorlar kendilerine.

Merhabalar, severek ve gerçekten güvenerek evlendiğim eşimin instagramda yabancı kadınlara mesaj attığını görüyorum bir süredir. Ondan böyle bir şey beklemediğim ve neredeyse doğurmak üzere olduğum için inanın ne yapacağımı bilemiyorum. Yaklaşık bir haftadır takip ediyorum her sabah farklı farklı kadınlara mesaj atıyor. Onlar cevap vermiyor tabii ama neden böyle bir şey yaptığını hiç anlamıyorum. Evde karı koca ilişkimizde herhangi bir sıkıntı da yok. İlgisinde de değişiklik yok. Belli etmemeye çalışıyorum çünkü haberi yok henüz baktığımdan ama zoruma gittiği için illa ki biraz soğuk yapıyorum. Sizce ne yapmam gerekiyor. Lütfen bana yardımcı olun
Arkadaşım yaptı , kardeşim girdi , haberim yok , hesabım çalındı, sen kafamda kuruyorsun , bana güvenmiyor musun , neyini eksik ettim , psikolojik sorunların var , bunalimdayim , sen hamilesin diye vs vs yalanlarına inanma gerisini sen bilirsin.

İnanın yorumlarınızı okurken bile gözyaşlarımı tutamıyorum çünkü kendi babam ve annem aldatma yüzünden boşanmışlardı. Onlarda gördüklerimi yapmak istemedim evliliğimde ve yapmadım da her zaman ilgili ve eğlenceli bir eş oldum. 10 gün sonra doğum yapacağım ve hamileliğim boyunca iyi ki çocuğumuzun senin gibi bir babası var diye gururla bakıyordum adama
Aldatılmamak için bir şey yapmaya, eğlenceli olmaya vb gerek yok ki... Kendi değerini kimseye kanıtlamak zorunda değilsin, değildin. Aldatılmak için de bir şey yapmaya gerek yok işte yapan yapıyor. Bu seninle değil karşı tarafla (eşinle) ilgili bir şey.

bu kadar da doyumsuz olabileceğini tahmin etmemiştim gerçekten. Ve inanın o kadar eğlenceli ve birbirimizi tamamlayan bir çifttik ki. Her şeyi beraber yapardık sadece eş değil arkadaş gibiydik dertleşir ağlaşır her istediğimizi yapardık. Hamilelik asla bir sebep olamaz tabii ama çok kilo alıp kendimi de salmadım yalnızca 5-6 kilo aldım bazı erkekler eşleri çok kilo aldı diye aldatma gibi iğrenç düşünceleri oluyor çünkü.
bu doyumsuzluk değil ki eziklik. o kadınlar mesajları görmüyor bile ya da görünce "ezik sapık" diyorlar. kendini ezik hissettiği için o kadınlardan ilgi görünce adam olacağım sanıyor. böylesi çok var. kendilerini erkek sanıyorlar böyle şeyler yapınca. artık böyle şeyler yapmazken kendilerini ne sanıyorlarsa... yabancılara yazması da bundan muhtemelen, "oo ingiliz kadın bile bana cevap verdi, ingilize yürüyorum ben diğer kalitesiz erkekler gibi etrafımdaki kadınlara mı yürüyeceğim" gibi manasız, aptalca bir eziklik. ayrıca istersen 100 kilo al, hiçbir şekilde seninle ilgili olamaz. kadınlar neden böyle yapıyor ya? adam haltı yiyor, kadınlar hala "acaba neden yaptı? ben ne yaptım da bunu yaptı" diye kendimize bakıyoruz. sadakatsiz bir adam olduğu için aldatmış, seninle ne ilgisi var güzelim?

Merhabalar, severek ve gerçekten güvenerek evlendiğim eşimin instagramda yabancı kadınlara mesaj attığını görüyorum bir süredir. Ondan böyle bir şey beklemediğim ve neredeyse doğurmak üzere olduğum için inanın ne yapacağımı bilemiyorum. Yaklaşık bir haftadır takip ediyorum her sabah farklı farklı kadınlara mesaj atıyor. Onlar cevap vermiyor tabii ama neden böyle bir şey yaptığını hiç anlamıyorum. Evde karı koca ilişkimizde herhangi bir sıkıntı da yok. İlgisinde de değişiklik yok. Belli etmemeye çalışıyorum çünkü haberi yok henüz baktığımdan ama zoruma gittiği için illa ki biraz soğuk yapıyorum. Sizce ne yapmam gerekiyor. Lütfen bana yardımcı olun
Boşamayacaksan sus görmezden gel ama katlanamam dersen bilgisayarı kafasında kır ve boşa, 2. Si makbul bir seçenek ama o irade sizde var mı bilmem ...

Mesaj atma amacı ne? Amacının ne olduğunu ikimiz de biliyoruz. İlla yatması mı lazım İHANET için?

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Aldım karşıma konuştum. Yıllardır evli olduğum adamın karşımda utanıp sıkıldığına da şahit oldum ama bu işin sonunda tekrar yapacağını bildiğimden dolayı evden gitmesini istedim. Ağladı haklı olduğumu affetmemi söyledi Instagram hesabını donduracağım her şeyimi kapatacağım dedi ama benim için isterse telefonu kırsın atsın yine de bu güvenin geri gelmeyeceğini söyledim. Gerek yok çünkü güvenen insan her türlü güvenir ama güvenmiyorsam takla da atsa olmaz. Görüşmeyeceğim uzak kalmak istiyorum. Eğer bu süreçte evladım doğarsa da inşallah bana hayrıyla gelir. Tekrardan güzel ve düşünceli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Rabbim hiçkimseye böyle bir şey yaşatmasın.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Aldım karşıma konuştum. Yıllardır evli olduğum adamın karşımda utanıp sıkıldığına da şahit oldum ama bu işin sonunda tekrar yapacağını bildiğimden dolayı evden gitmesini istedim. Ağladı haklı olduğumu affetmemi söyledi Instagram hesabını donduracağım her şeyimi kapatacağım dedi ama benim için isterse telefonu kırsın atsın yine de bu güvenin geri gelmeyeceğini söyledim. Gerek yok çünkü güvenen insan her türlü güvenir ama güvenmiyorsam takla da atsa olmaz. Görüşmeyeceğim uzak kalmak istiyorum. Eğer bu süreçte evladım doğarsa da inşallah bana hayrıyla gelir. Tekrardan güzel ve düşünceli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Rabbim hiçkimseye böyle bir şey yaşatmasın.
Geçmiş olsun, kendiniz için bence en doğrusunu yaptınız.

Kesinlikle imzamı atarım. Çok gözü dışarıdalar, heyecan arıyorlar kendilerine.
Herşeyde olduğu gibi yine bizim insanımız teknolojiyi kötüye kullanıyor.
Iki yazısip flörtleşmeyi heyecan sanıyorlar işte.
Kendileri çok heyecan verici tipler ya.
Adam düz adam Sami bulmuş birinu evlenmiş bide sıkılmış kadından sen nesin sanki had bilmez.
Orda burda kadınlara yürüyor.
Bizim ilgi budalası aglak kezbanimiz da yüz veriyor ilgi olsun da ne olursa olsun .
Kızımız babadan ilgi görmemiş sevilmemis düz adam Sami nin ilgisiyle sevindirik oluyor.

İnanın yorumlarınızı okurken bile gözyaşlarımı tutamıyorum çünkü kendi babam ve annem aldatma yüzünden boşanmışlardı. Onlarda gördüklerimi yapmak istemedim evliliğimde ve yapmadım da her zaman ilgili ve eğlenceli bir eş oldum. 10 gün sonra doğum yapacağım ve hamileliğim boyunca iyi ki çocuğumuzun senin gibi bir babası var diye gururla bakıyordum adama
Her iyi baba iyi koca olamıyor maalesef.Karnım burnumda doğum stresi ile öyle birşey görsem direk kapının önüne koyarım herhalde

Bir kadın için çok gurur kırıcı. Allah kimseye yaşatmasın. Fakat yazdıklarınızdan bu şekilde yürütebileceğiniz algısı oldu bende. Eğer boşanma ihtimaliniz ve çocuğunuzla birlikte bekar bir anne olarak yaşamayı kaldıracak gücünüz yoksa bazı evlilik terapistlerinin önerilerini dinleyebilirsiniz. Siz sorun yok diyorsunuz ama yaşadığınız cinsellik eşiniz için yeterli değil demek ki. Yani gebe bir kadın bunları düşünmemeli tabi ama...
Bir aile terapistinden yardım alın derim. Çok ayıp ya, sayenizde baba olacak. Yani size reva mı bu?

Açıkçası başta kendimle yüzleştim eksik yaptığım bir şey mi var diye bi sorguladım yani sadece cinsellik değil ona halini hattını soruyor muyum günün sonunda nasıl geçti bugün diye muhabbet ediyor muyum diye. Artık son noktaya geldim dediğiniz gibi konuşmam gerekiyor kesinlikle
Hamileyken öğrenmen kötü olmuş ben doğumdan 15 gün sonra öğrenmiştim.

Ayrılmayı düşünmüyorsanız yüzleşmeyin. Bari iyice aleni şekilde aldatmaya devam etmesin. Gizli yapsın en azından.

Ama doğru olan boşanmanız. Hamile olmanız da durumunuzu değiştirmiyor.

Siz hamilesiniz niye bunlara takıyorsunuz niye buralara yazıyorsunuz dikkat ettiyseniz hamileliğinizi görmezden gelip acımasızca yapıştırmışlar cevapları sert sert. Kocan seni aldatmıyor kendi kafasına göre macera arıyor. Buradaki kadınlar kocalarına sana verdikleri öğütleri uyguladıkları anda erkekler daha kurnaz yollara başvurur. Daha sinsice ve reel yoldan aldatmaya başlarlar. Çünkü yakalanmadan yapmak isterler. Siz takmayın kafanızı bebeğinize odaklanın. Doğumunuza ailenize odaklanın. Doğumdan sonra da konuşmak istiyorsanız konuşun takip etmek istiyorsanız edin. Eşiniz doğuma yaklaştığınız için bocalıyor olabilir korkuyor olabilir çoğu kadın erkek kimyasından anlamıyor. Yazık etmeyin aile herşeyden değerlidir. Kurnaz yollara girmeyin. İncindiğinizi söyleyin elbette. Konuşun elbette . Ama bir süreç bence geçecek gidecek.

Back
X