- 20 Ocak 2010
- 48.704
- 188.043
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Alohabayby
-
Aferin bu kafayla ne kadar daha yaşarsın acaba oldürürüm diyor he devam et böyleAncak görüp yaziyorum zaten acinacak halde degilmiyim harbiden sevdim inanadim ben ona o bana gecmisini anlatti dedi yaptim bunlari ama yapmayanlarin gözü disarda olur dedi ama napti aldatti ailenin yanina git oradan sonra nereye gidersen got diyor bir seni ölürüm diyor bir got ananin evine v.s yani seviyorum yaptiginuda unutamiyorum Ne yapicagimi bilmiyorum agladi pismanim dedi sevdigini syledi bak kuzenim aldatti affetti eşi bak sşu aldatti affetti esini dedi
Kendinden nefret edicegine kendine saygi duy ben napmisim kendime de durumu farket ve git o evdenVallahi safım ben gercekten sevdigim icin ben herseye cabuk inaniyorum kendimden nefret ediyorum
Aman be kardesim hala ne durursun yaninda cek git bulamayacaklari bir yere. Coxugu da varmiymisYanlış anladınız herhalde, evli değil ki boşansın. Dini nikah var diyo
Haklisin be canim varya benim böyle olmamin sebebi kendi ailem cok sevgisiz bir cocuktum iste seni seviyorum diyenede inanacak kadar aptal annem bana borc para verirdi şu cocuklugumu bir ben bilirim birde Allah kendimi acındirmiyorum dertlerimi anlatiyorum ailem icin hep calistim simdi diyorlarki yoo sen bize para vermedin ailem bile nankör .birde eşim hayati görmüs evli bayanlarla birlikte olmus o yüzdeki bana hic güvenmedi herseyi icin sucladi
Senin bildigin 2 kez yapmis zaten. Ki dahada fazladir sayisi faketmez. Sana yakalanmadan devam eder bilmezsin etmezsin cok vurursun kafana sonra. Bide neden kv anlatiyosun kiKayinvalidemle konustuk oda dedi baskasi iyimi olucak hersey imtihandir dedi bu bir hatadir ama 2. Kez yaparsa seni kendi eşimle bundan sana koca olmaz diyim gndericem dedi
e yapıyo işte görüşmeye devam ediyor??? Gerçi onlar da baya bi genişmiş sanırım 2. defadan kastı 2. farklı bir kadın olursa demek istemiştir :))Kayinvalidemle konustuk oda dedi baskasi iyimi olucak hersey imtihandir dedi bu bir hatadir ama 2. Kez yaparsa seni kendi eşimle bundan sana koca olmaz diyim gndericem dedi
Sen zaten boşanamazsın devlet gözünde evli değilsin çünkü.Simdi aldatti ya Milan yapicam herseye seninle gidicem tel kullanmycam dedi hat kullanmycam dedi kirdi simdi e Hattini cikarmaya calisiyor.Beni bundan sonrada korkutuyor bosansam napicam diye artik kimseye güvenmiyorum ben cnkü insanlar hani olmus yalanci olmus insan sevmeddigi birine nasil dokunur ben erkeklerin anlamiyorum artik
affettiysen bu kadar şeye rağmen diyecek hiçbir lafım yok böyle göz göre göre kabul edip ileride kader kısmet dersinizEşimle severek evledndim hatta kaçtik.1.5 yıllık evliyim.Ben türktüm oda kürttü.Onun icin batidan 2 günlük yola gittim oda izmirde askerdi bitirdiginde benide aldi evlendik hala dini nikahimiz var.Sonra ekim de konyaya tasindik.Esimden şüpheleniyordum işe gidince bana kötü davraniyordu.Teline baktigimda bir adamla sabaha kadar konustugunu gördüm daha neler neler ama o hep inkar etti.En son silinen fotograflari tekrar nasil silinir arastirmis bende buna baktim fotolara sonra dünyam basima yikildi bir kadin cocuguda var 21 yasindaymis yan yana sarmas splash fotolari cekmisler kadindan ciplak fotolar istemis oda göndermis eşim yazmiş daga cikalim sonra inelim gezelim demiş falan filan birlikte olmuslar.beni gezmeye götürmeyen adam onunla gezmis. Ailesiye yasiyoruz evde 6 kisiyiz annesi babasi abisi babannesi.hic bi hayalimi gerceklestiremedim ne bir esyam oldu istedigim gibi nede bir yuvam tek basima evden disari cikmama izin vermez . Ot gibi yasiyorum o hep telle oyun oynar ve yanimda onunla kardesim ayagina konuşurdu evlilik yıl dönümümüzde bile oturdu onunla yazisti bense öyle bir kösede ona baktim.hayatta hic iyi günüm olmadi annemle babam yillarca tartisti annemde hep siddet gördüm simdi de böyle bir darbe aldim ama hayattan yasamaktan sogudum.ilk basta sabah git ne yaparsan yap dedi cok sinirli bir insan sinir oldugunda bana küfür eder sonra sevdigini söyledi özür diledi pismanim dedi bana hep hayati zehir etti ama sevdigim icin herseyine katlandim cok fedakarlik yaptim.dün de ben müzik indirmistim onun fotosu gelmis adamin bu kim diye beni tokatladi alnimin kenari sismis aciyor bende ispatladim bak diye .Affettim cok seviyorum ama unutamiyorum o resimleri ona her baktigimda o resimler geliyor gözümün önüne sizce ne yolliyim ?0
Aynen ya yazmiyim yazmiyim diyorum konu sahibinden cok cevap yazdim yemin ederim bide telefondayim. Cildirdim burda. Cozum onerisi kabul etmiyo hanimefendi. Ya aldatilip ayrilamayana bi yere kadar anlayis gisterebiliyorum adam hem aldatiyo hem dovuyo hem öldürürüm diyo.Ne yapalim simdi?ne diyelim biz sana? Dinleyecek misin?
Seviyorum seviyorum seviyorummmm..
Affettim seviyorum diyosun 100 kere de yapsa,dovse,sovse,hayatini elinden alsa sen SEVIYORUM dersin.
Saka olsun yaa!! Bir insanda hic mi akil olmaz?
Eee peki napalim? bizi sinir etmek icin ki actin konuyu? Cildiricam vallahi
Öncelikle boşanma gibi bir durumun olmadığını idrak et lütfen. Sen evli değilsin-sen evli değilsin-sen evli değilsin se ev-li de-ğil-sin...Simdi aldatti ya Milan yapicam herseye seninle gidicem tel kullanmycam dedi hat kullanmycam dedi kirdi simdi e Hattini cikarmaya calisiyor.Beni bundan sonrada korkutuyor bosansam napicam diye artik kimseye güvenmiyorum ben cnkü insanlar hani olmus yalanci olmus insan sevmeddigi birine nasil dokunur ben erkeklerin anlamiyorum artik
evli bayanlarla birlikte olmus o yüzdeki bana hic güvenmedi herseyi icin sucladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?