Kocam beni aldatti

Aferin bu kafayla ne kadar daha yaşarsın acaba oldürürüm diyor he devam et böyle

Aldatılmayı kabullencek kadar düşmeyin Allah aşkına sen onu aldatsan başka Bi adamla yatsan kalksan o da affeder miydi seni kendine bu soruyu sor. her zaman söylerim içinde varsa her gün gizlice yapar o pislikleri sen sessiz kalırsan Bi daha yapar bu saatten sonra bağırsan çagırsan ne yazar mecbur değilsin ona katlanmaya sen değerlisin senden başka yok kendine saygın varsa ayrılmalısın resmi nikahınız da yok galiba sevmiş olabilirsin ama o seni sevse asla yapmazdı sevgi kelimesini de küçültmeyin lütfen ayrılın...

Kayinvalidemle konustuk oda dedi baskasi iyimi olucak hersey imtihandir dedi bu bir hatadir ama 2. Kez yaparsa seni kendi eşimle bundan sana koca olmaz diyim gndericem dedi

Hep de suçlu aile olur böyle konularda aileyle aklın ne alakası var acaba ne yapacaksın onu de hele

Kayinvalidemle konustuk oda dedi baskasi iyimi olucak hersey imtihandir dedi bu bir hatadir ama 2. Kez yaparsa seni kendi eşimle bundan sana koca olmaz diyim gndericem dedi
Senin bildigin 2 kez yapmis zaten. Ki dahada fazladir sayisi faketmez. Sana yakalanmadan devam eder bilmezsin etmezsin cok vurursun kafana sonra. Bide neden kv anlatiyosun ki

e yapıyo işte görüşmeye devam ediyor??? Gerçi onlar da baya bi genişmiş sanırım 2. defadan kastı 2. farklı bir kadın olursa demek istemiştir :))

Simdi aldatti ya Milan yapicam herseye seninle gidicem tel kullanmycam dedi hat kullanmycam dedi kirdi simdi e Hattini cikarmaya calisiyor.Beni bundan sonrada korkutuyor bosansam napicam diye artik kimseye güvenmiyorum ben cnkü insanlar hani olmus yalanci olmus insan sevmeddigi birine nasil dokunur ben erkeklerin anlamiyorum artik

Seni döven şiddet uygulayan bir insan sevmiyor demektir.
Seni sevmeyen biri için ömrünü heba etme.
Sevgi falan değil yasadigin şey çaresizlik yalnızlık.
Tatmadigin için sevgi zannediyorsun ama sevgi böyle bir şey değil.

Git bir sığınma evine veya aile içi şiddet hattını ara bak elinde telefon var internet var yaz araştır oku.
Is bulsunlar sana sığın devlete ayaklarının üzerinde dur elin adamının imam nikahlı karısı olacağına.

Hâlâ neden resmi nikah yok ?
Sakin ama sakın hamile kalayım deme git sağlık ocağına danış korunma yöntemlerini öğren.

Ne yapalim simdi?ne diyelim biz sana? Dinleyecek misin?

Seviyorum seviyorum seviyorummmm..
Affettim seviyorum diyosun 100 kere de yapsa,dovse,sovse,hayatini elinden alsa sen SEVIYORUM dersin.

Saka olsun yaa!! Bir insanda hic mi akil olmaz?
Eee peki napalim? bizi sinir etmek icin ki actin konuyu? Cildiricam vallahi

Kvyede cevabim 22 yasindasin hayatini duzene sokmak icin hic gec degil. Burda okuduk kac senelik EVLILIKLER bitiyo. Bundan sonraki iyi olucak cunku kotuyu girmus insan kolay kolay herkese inanmaz inanmamali

Sen zaten boşanamazsın devlet gözünde evli değilsin çünkü.

affettiysen bu kadar şeye rağmen diyecek hiçbir lafım yok böyle göz göre göre kabul edip ileride kader kısmet dersiniz

Aynen ya yazmiyim yazmiyim diyorum konu sahibinden cok cevap yazdim yemin ederim bide telefondayim. Cildirdim burda. Cozum onerisi kabul etmiyo hanimefendi. Ya aldatilip ayrilamayana bi yere kadar anlayis gisterebiliyorum adam hem aldatiyo hem dovuyo hem öldürürüm diyo.

Öncelikle boşanma gibi bir durumun olmadığını idrak et lütfen. Sen evli değilsin-sen evli değilsin-sen evli değilsin se ev-li de-ğil-sin...

Seni tutan birşey yok, eşyalarını toplayıp çıkıp gideceksin bu kadar

Yok etmiyor devam. Simdi bu duygusuz bir insan gibi bunca yasima kadar hic aglamamis bana agladi seviyorum bunu bize yapma dedi pismanim cok dedi hekesi Araya soktu valla bu adam benim psikolojimi bozdu sagi solu belli olmayan cok degisik bir insan bir ani it anini tutmuyor

Yorumları okumadım zira konuyu okumak yetti. Boşan desem, resmi nikah yok. Aldatıyor, tek başına evden çıkmana izin vermiyor, müzik indirdin diye şiddet görüyorsun ama seviyorsun katlandın affettin öyle mi?
Kadınlar kendine bunu neden yapıyor anlam veremiyorum, şu hayatı gerçekten hak ettiğinizi mi düşünüyorsunuz? Ayrılmak için neyi bekliyorsunuz camdan baktınız diye öldürülmeyi mi?
Unutmadan yaşlar kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…