kocam beni arzulamıyor...(

Sonra beyim beni neden aldattı diye konu açmayasın buraya, dikkat et. Gündüz vakti striptiz yapan hatun bulursa yandın sen :KK53:
Benimkide konu sahibi gibi :) ilk zamanlar bende her gün istiodum meğersem adamların mekanizması bizimki gibi değilmiş bana diodu nasıl yoruluyorum sen bilio musun sen anca yat gel kocacım gel de diodu :D haklıymışta biz belimizi onlar kadar oynatmıyoruz yat aşşağa gitsin hep :D

yani bazen düşünüyorum dur biraz bekleyeyim de o gelsin falan diye ama yine ben dayanamıyorum yapışıyorum hemen :oops:

hee sen adama fırsat vermeden yapış sonra esım benı arzulamıyor de :D bı on dakıka beklesen belkı adam ataack adımı ama senden fırat bulamıyordur baksana :D

Benimkide konu sahibi gibi :) ilk zamanlar bende her gün istiodum meğersem adamların mekanizması bizimki gibi değilmiş bana diodu nasıl yoruluyorum sen bilio musun sen anca yat gel kocacım gel de diodu :KK70: haklıymışta biz belimizi onlar kadar oynatmıyoruz yat aşşağa gitsin hep :KK70:

haklısın aalında bu işin sonucunda kolunu kaldıracak dermanı kalmıyor zaten hemen uyuyakalıyor

Benimkide konu sahibi gibi :) ilk zamanlar bende her gün istiodum meğersem adamların mekanizması bizimki gibi değilmiş bana diodu nasıl yoruluyorum sen bilio musun sen anca yat gel kocacım gel de diodu :KK70: haklıymışta biz belimizi onlar kadar oynatmıyoruz yat aşşağa gitsin hep :KK70:

Anam bi de hep yatıyor musun öyle. Kesin aldatır kesin :KK53:

Benimkide konu sahibi gibi :) ilk zamanlar bende her gün istiodum meğersem adamların mekanizması bizimki gibi değilmiş bana diodu nasıl yoruluyorum sen bilio musun sen anca yat gel kocacım gel de diodu :D haklıymışta biz belimizi onlar kadar oynatmıyoruz yat aşşağa gitsin hep :D
Evirim çevirmek lazım :P

Adam sürekli benim istekli olmamdan bıkar mı sizce biraz kendi haline mi bıraksam, hatta o istediğinde olmaz falan mı desem ne yapsam

Back
X