- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi SekerAnnee
Hahaha tahmin ettiğim gibiyani bazen düşünüyorum dur biraz bekleyeyim de o gelsin falan diye ama yine ben dayanamıyorum yapışıyorum hemen![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha tahmin ettiğim gibiyani bazen düşünüyorum dur biraz bekleyeyim de o gelsin falan diye ama yine ben dayanamıyorum yapışıyorum hemen![]()
Benimkide konu sahibi gibi :) ilk zamanlar bende her gün istiodum meğersem adamların mekanizması bizimki gibi değilmiş bana diodu nasıl yoruluyorum sen bilio musun sen anca yat gel kocacım gel de dioduSonra beyim beni neden aldattı diye konu açmayasın buraya, dikkat et. Gündüz vakti striptiz yapan hatun bulursa yandın sen![]()
Arzu vs iyidir ama arada onada fırsat ver geldimi arzularını sal gitsinsanırım ben biraz fazla arzuluyum![]()
yani bazen düşünüyorum dur biraz bekleyeyim de o gelsin falan diye ama yine ben dayanamıyorum yapışıyorum hemen![]()
Benimkide konu sahibi gibi :) ilk zamanlar bende her gün istiodum meğersem adamların mekanizması bizimki gibi değilmiş bana diodu nasıl yoruluyorum sen bilio musun sen anca yat gel kocacım gel de dioduhaklıymışta biz belimizi onlar kadar oynatmıyoruz yat aşşağa gitsin hep
![]()
Benimkide konu sahibi gibi :) ilk zamanlar bende her gün istiodum meğersem adamların mekanizması bizimki gibi değilmiş bana diodu nasıl yoruluyorum sen bilio musun sen anca yat gel kocacım gel de dioduhaklıymışta biz belimizi onlar kadar oynatmıyoruz yat aşşağa gitsin hep
![]()
hergün, bazen gün aşırı oluyor, ama hep istediğimde o teklif etmiyor
Daha nasıl olucak saat başı mi yapacaksınızhergün, bazen gün aşırı oluyor, ama hep istediğimde o teklif etmiyor
Evirim çevirmek lazımBenimkide konu sahibi gibi :) ilk zamanlar bende her gün istiodum meğersem adamların mekanizması bizimki gibi değilmiş bana diodu nasıl yoruluyorum sen bilio musun sen anca yat gel kocacım gel de dioduhaklıymışta biz belimizi onlar kadar oynatmıyoruz yat aşşağa gitsin hep
![]()
Burda kimse benim libidomla yarışamazda karşı tarafa bağlı bu işlerbana kalsa günde 3 öğün olsun ama haftada 2 ye fitiz en az
![]()
Anam bi de hep yatıyor musun öyle. Kesin aldatır kesin![]()
Adamın teklifine zaman bırakmamışsın kihergün, bazen gün aşırı oluyor, ama hep istediğimde o teklif etmiyor
yani bende hep hayal ederdim ben kaçayım o peşimden koşsun falan ama benim libidom geçti valla. meğer içimde uyuyan bir canavar varmış :)
Evlenmeden önce sanarsın süperman bi evleniosun halkman çıkıyor adamlar :)))haklısın aalında bu işin sonucunda kolunu kaldıracak dermanı kalmıyor zaten hemen uyuyakalıyor
haklısınız da işte mesela adet günlerimde 1 hafta bekliyor yine yanaşmıyor yine ben ilk adım atıyorum
Neye borçlusunuz ya bende eksik libido varBurda kimse benim libidomla yarışamazda karşı tarafa bağlı bu işlerbana kalsa günde 3 öğün olsun ama haftada 2 ye fitiz en az
![]()
Işıklar kapanınca gör bende ki ışığı deeeerrrmisimsende o ışığı göremedim![]()