Kocam beni begenmiyor.Aksam aksam moralim cok bozuldu

belki sıkılmıstır yani sitemlerinden.sende kendine göre haklısın ama düğünümü düsünüyosun lafı sıkar.

mümkünde ona cok yorum yapma kendini cek. kimseyi kötüleme niye söyle böyle deme ozman tekrar sana gelir kosar pesinden

sana vurduğu an onuterkedecektin, oda barışmak için uğraşacaktı ve ayrı ev şartı sunacaktın. gözünü karart biraz

Bence Gerçek degil kusura bakma
Yazdıklarım sadece kendinden ödün vermekten başka bişey degil..
Sonra egolar tavan tutabilene aşk olsun
bakış acını degiştir. klasik türk kadını bakışı bu. erkek- kadın nedir nasıldır duygu istek nedir ve evlilik ve evlilik öncesi erkek kadın ilişkileri ,yetişme tazı ve aşk ile iligli psikolojik kitapları okudugunda aslında durumun cookkkk farklı oldugunu ve ilişkilerin bildigimizden farklı bir mantıkda oldugunu anlarsın.
37 yaşındayım cok flortum oldu ve evliyim. tecrubelerime ve okuyup -uyguladıklarıma dayanarak yazıyorum.

Okudugunuz kadarıyla ve tecrübelerinizle Siz ne önerirsiniz peki ?

Ya senin de neden heycanlanmıyosun annenler gidiyo cümlen ne gereksiz ve itici olmuş.
Adam meraklı olsa aynı evde oturmazdı

Okudugunuz kadarıyla ve tecrübelerinizle Siz ne önerirsiniz peki ?
konu sahibinin demin tokat olayını okudum. bunda bile ailesine güç gösterisi olduıgu yazmış.
son duruma göre konu sahibi ile eşinin evliligi yürütebilecek olgunlukta olmadıgını sadece üreme içgüdüsü ile evlendiklerini. sonrada birbirlerini anlamadıklarını ve anlamayada gayret göstermediklerini. gösteremeyeceklerini. ikisinin de hayallerinin farklı oldugunu. aslında eşiinin onu sevdigini ama evliligi ile ailesine nasıl davranması gerektigini bilmedigini . ama karısını önemseyip ayrı ev acması gerektigini bildigini. konu sahibininde cok genc tecrubesiz ve hayalperest oldugunu.

Sonuç ? Boşansınlar mı...

Ayrı eve çıkana kadar aşk meşk yok de bakalım ne kadar dayanacak.. hem şartlı cezadan dolayı yasağı aşmaya çalışır.. renk gelir canım biraz

Yanına yakışımıyorum ne demek ,ne ki o ;kim ki...Şımartmayın şu adamları,kendilerini bir şey sanmasınlar...Sen onu umursama giyin,süslen ;özellikle eşinle dışarı çıkarken dikkat çekici giyin ,görün o zaman millet bakınca anlar kıymetini...

Eşiniz değil siz kendinizi beğenmiyorsunuz özgüveniniz kırılmış
Kendiniz için düşündüklerinizi eşinizin ağzından yazmayın
Unutmayın siz hayata nasıl bakarsanız hayatta kişilerde size öyle bakar

Şu en ufak bi şeyde kadına "bakımlı ol, makyaj yap, şöyle giyin bıdı bıdı" bi ton saçma sapan öneriler veren insanları anlamıyorum gerçekten, evlilikten bahsediyoruz arkadaşlar, akşam uyumaya makyajla gitmeyecek bu kadın ya da çoğumuzun da olduğu gibi; uyku gözlüğüyle, saten geceliğiyle güne merhaba demeyecek. Böyle öneriler bana anı kurtarmaya yararmış gibi geliyor, sivilceli cilde fondöten sürmek gibi... Çok farklı beklentileriniz var evlilikten, siz kendinizden vere vere artık iyice kendi kişiliğinizi kaybetmişsiniz. Bence öncelikle bunu kabul edip kendi benliğinizi tekrar kazanın. Hala sorunun kocanızın sizi beğenmeyişi olduğunu düşünüyosunuz,siz bu evliliğin neresindesiniz? Benim gördüğüm tek bir kişinin etrafında eşten çok onun bağımlısı olmuş bir insan. Umarım eski sizi tekrar bulursunuz...

Kendimiz için bakımlı olmalı sevmeli zaten problemlerimiz kendimizledir
Kendine saygısı olan biri bu muameleye izin vermez

Annemin arkadaşı bir abla vardı, artık eşi yanına mı yakıştırmıyordu, utanıyor muydu bilmiyorum (Ama iki çocuk yapmasını bilmiş karısından) kadını arabanın önüne oturtmaz, birlikte bir yerlere gitmez, yolda sokakta yanında yürümezmiş.

Bu abla neler yaptı anlatayım:

1)Bir işe girdi ve acayip sosyalleşti.
2)Modayı yakından takip etmeye başladı, giyim tarzını değiştirdi.
3)Spora gitti, pilates yaptı (Fiziği benden güzel şu an)
4)Saçlarını değiştirdi, bakımlar yaptırdı.
5)Eşinin ne yaptığını, kendisine yakınlaşıp yakınlaşmadığını vb. zerre umursamadı ve hayatına baktı.

Tüm bunları önce kendisi, kırılan gururu için yaptı.
Şimdi adam gözünün içine bakıyor ve bu abla hala daha "Canım isterse senle ilgilenirim" modunda geziyor.
Bırakın eşiniz peşinizden koşsun, koşuyorsa senindir.

evliliğe nasıl başlarsan öyle devam edersin (anamın sözü :) )
ödün vermeye sen başlamışssın ve bundan sonra hep sen vereceksin alışkanlığı oluşturmuşssun
kendine özgüvenli ol ve kocana bıktırma, herseyte tripli olma erkek kafası düz mantık işler malesef
aşl heyecan hediye alış veriş hepsi külfeeett

Vermeyin hanimefendi gidin alin arabanizi da kredi kartinizi da geri. Kredi kartinizi kapattirin yiyemesin. Arabanin da anahtarini alicaksiniz, sen benim arabami gasp edemezsin kimsin diceksiniz.

Benim sitemim size değil zaten eşinize ve diğer bu şekilde davranan tüm erkeklere.Evden çıkarken yada başka zaman bir erkek evini parasız bırakmamalı.bu ilk önce kendisi için bir ayıptır.belki kapıya satıcı geldi gözüm birşeyde kaldı belki allah korusun çocuk hastalandı taksiye binip acile gitmem gerekti.hepsini geçtim canım abur cubur istedi bakkala gidicem.çok ayıp birşeyy bu ya.sende beni beğenmiyor diye üzülüp durma kendi ne ki seni beğenmiyor.az korkut giderim ederim diye.hep söylerim yine söyliyeceğim " zamane erkeklerinin içinde ÇOK AZ adam var"....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…