belki sıkılmıstır yani sitemlerinden.sende kendine göre haklısın ama düğünümü düsünüyosun lafı sıkar.Iyi aksamlar kk. Uyeleri. Evliligimin 2. yili mayista dolacak.
Benim peşimde pervane olan adam , evlenmek icin deliren adam gitti onun yerine bi odun geldi.
Artik benimle konusurken surekli offf pifff demeye baskadi. Evimizi yeni ayiriyoruz ( kv. Ile birlikte oturuyordum ). Yatak odamiza aynali cekmeceli dolap yapacak. (kendisi mobilya ustasi. Dolap , kapi vs.) tarif etti anlamadim die offf tamam ya deli edion beni dio. Bende ozur dilerim basim agriyo o yuzden anlamadim dedim bida anlatti kacar gbi gitti yanimdan. Sonra ailesinin yaninda surekli beni tersliyor. Disari ciktigimizda ozellikle eltimlerle ciktigimiz da ben bisey almak isteyince bana bagirio almio yani hep baska zaman aliriz dio . uc dort kez avm de ağlatmisligi vardir.
Ben o isten gelince kapida karşıliyorum. Odaya gelip arkasindan sevgimi gosteriyorum sariliyorum mesela. Ozledigim zaman da diyorum bi gelirmisin cok ozledim diye ama sanirim bu ilgimden de pek hosnut degil. Sacmalama gari . manyakmisin gari gbi sozleri cok fazla kullaniyor.
Gecen gece de yatagimiza yattik bu uyukluyodu sonra birden uyando. Ne oldu diye sordum bursaya düğüne gidicem ya 90 la mi gitsem diye dusunuoyodum dalmisim dedi. ( kv demgil umreye gittiler bugun 19 gunlugune ) bende iki gun sonra annenler umreye gidicek ve basbasa kalicaz yani bunu dusunmuosun heycanlanmiosun da mayisin 18 indeki dugunu mu dusunuosun dedim. Senle konusmamizin hic bir manasi yok bundan sonra bence muhattap olmayalim dedi bana !
Yani boyle iste . sanirim yanina yakistirmiyor. Istemiyor ki ondan boyle yapiyor. Ne yapmam gerektigini bilmiyorum. Ayrica surekli kendini hakli goruyor. Kendi suclu olsa kalp kırsa bile benden bekliyor . yataga girince sirtini donup yatmasi gereken benken o bunu yapiyor. Deli oluyorum onun bu davranislarina .
bakış acını degiştir. klasik türk kadını bakışı bu. erkek- kadın nedir nasıldır duygu istek nedir ve evlilik ve evlilik öncesi erkek kadın ilişkileri ,yetişme tazı ve aşk ile iligli psikolojik kitapları okudugunda aslında durumun cookkkk farklı oldugunu ve ilişkilerin bildigimizden farklı bir mantıkda oldugunu anlarsın.Bence Gerçek degil kusura bakma
Yazdıklarım sadece kendinden ödün vermekten başka bişey degil..
Sonra egolar tavan tutabilene aşk olsun
Okudugunuz kadarıyla ve tecrübelerinizle Siz ne önerirsiniz peki ?bakış acını degiştir. klasik türk kadını bakışı bu. erkek- kadın nedir nasıldır duygu istek nedir ve evlilik ve evlilik öncesi erkek kadın ilişkileri ,yetişme tazı ve aşk ile iligli psikolojik kitapları okudugunda aslında durumun cookkkk farklı oldugunu ve ilişkilerin bildigimizden farklı bir mantıkda oldugunu anlarsın.
37 yaşındayım cok flortum oldu ve evliyim. tecrubelerime ve okuyup -uyguladıklarıma dayanarak yazıyorum.
konu sahibinin demin tokat olayını okudum. bunda bile ailesine güç gösterisi olduıgu yazmış.Okudugunuz kadarıyla ve tecrübelerinizle Siz ne önerirsiniz peki ?
konu sahibinin demin tokat olayını okudum. bunda bile ailesine güç gösterisi olduıgu yazmış.
son duruma göre konu sahibi ile eşinin evliligi yürütebilecek olgunlukta olmadıgını sadece üreme içgüdüsü ile evlendiklerini. sonrada birbirlerini anlamadıklarını ve anlamayada gayret göstermediklerini. gösteremeyeceklerini. ikisinin de hayallerinin farklı oldugunu. aslında eşiinin aslında onu sevdigini ama evliligi ile ailesine nasıl davranması gerektigini bilmedigini . ama karısını önemseyip ayrı ev acması gerektigini bildigini. konu sahibininde cok genc tecrubesiz ve hayalperest oldugunu.
belki. tokat olayı gercekse evet. ekleme de yapayım konu sahıbınde esıde bastan evlenmeye uygun degıllermiş..Sonuç ? Boşansınlar mı...
Kendimiz için bakımlı olmalı sevmeli zaten problemlerimiz kendimizledirŞu en ufak bi şeyde kadına "bakımlı ol, makyaj yap, şöyle giyin bıdı bıdı" bi ton saçma sapan öneriler veren insanları anlamıyorum gerçekten, evlilikten bahsediyoruz arkadaşlar, akşam uyumaya makyajla gitmeyecek bu kadın ya da çoğumuzun da olduğu gibi; uyku gözlüğüyle, saten geceliğiyle güne merhaba demeyecek. Böyle öneriler bana anı kurtarmaya yararmış gibi geliyor, sivilceli cilde fondöten sürmek gibi... Çok farklı beklentileriniz var evlilikten, siz kendinizden vere vere artık iyice kendi kişiliğinizi kaybetmişsiniz. Bence öncelikle bunu kabul edip kendi benliğinizi tekrar kazanın. Hala sorunun kocanızın sizi beğenmeyişi olduğunu düşünüyosunuz,siz bu evliliğin neresindesiniz? Benim gördüğüm tek bir kişinin etrafında eşten çok onun bağımlısı olmuş bir insan. Umarım eski sizi tekrar bulursunuz...
Hanim efendi ben calisan biriydim kendi parami kazanan arabami bile almis kimseye bisey almamis biriydim m bununla evlendim mal oldum . tam uzerine basmissiniz sentepede oturan o kadinlardan biri de benim . onceden bole biri degilken bu hoduk asik oldu bana beno bole yapti kredi kartlarimi elimden aldi arabami elimden aldi mal etti beni. Bide simdi beni begenmiyor
Hanim efendi ben calisan biriydim kendi parami kazanan arabami bile almis kimseye bisey almamis biriydim m bununla evlendim mal oldum . tam uzerine basmissiniz sentepede oturan o kadinlardan biri de benim . onceden bole biri degilken bu hoduk asik oldu bana beno bole yapti kredi kartlarimi elimden aldi arabami elimden aldi mal etti beni. Bide simdi beni begenmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?