- 6 Ocak 2015
- 2.212
- 1.208
- 133
- 35
- Konu Sahibi ikincielci
-
YANi hanfendi gerçekten çok yardımcı oldunuz. Adamın dediğini yazıyorsunuz. Ben zaten yukarıda yazdım bınları farkındaysanjz.Eşiniz aşık olmadığını ve sizi beğenmediğini söylemiş evlenmeden önce keşke kabul etmeseydiniz(
Adam dürüst davranmış ne diyebilirsiniz ki en ufak karşı durma hakkı bırakmamışsınız uzak durun biraz üzerine gitmeyin dua edin inşallah düzelirYANi hanfendi gerçekten çok yardımcı oldunuz. Adamın dediğini yazıyorsunuz. Ben zaten yukarıda yazdım bınları farkındaysanjz.
Ne desin peki. Adam sevmiyorum demiş. Siz de ilgi istiyorum demişsiniz. Sevmeyen adama ilgi göstermesi için gereken icatlar henüz Yok. Ayrılırsanız daha mutlu olursunuz.YANi hanfendi gerçekten çok yardımcı oldunuz. Adamın dediğini yazıyorsunuz. Ben zaten yukarıda yazdım bınları farkındaysanjz.
Neden kızıyorsunuz?YANi hanfendi gerçekten çok yardımcı oldunuz. Adamın dediğini yazıyorsunuz. Ben zaten yukarıda yazdım bınları farkındaysanjz.
Siz bunu dedikten sonra millet ne desin?Bitirmek istiyorum böyle bir evliliği sürdürmek istemiyorum
İyi de insan yine de karım bu benim dee birşeyler yapmaya çalışır. Bir fotoğraf atıyorum hiçbir şey uyandırmıyor onda. Güzel bulmuyor. Yani ben zamanla vakit geçirip alıştıkça sevgi değişir diye düşündüm ben de ona baştan aşık değildim zamanla sevdim beğendim ilk görüşte aşk istemiyorum ki benKavga için evi terketmekteki niyetiniz boşanmak mıydı?
Sürekli blöf yaparsanız zaten aynı tas aynı Hamam olarak devam eder.
Baştan söylemiş zaten dürüst davranmış sonradan sürpriz olarakta çıkarmamış bu olayı, kabul etmişsiniz o yüzden şimdide değişen birşey olmayacak.
Aizden bir sonraki yoruma yazdım. Sövsünler diye yazmadım bunu. Belki sevgi de yeterli olur diyen çılar. Zamanla aşk zaten biter diyen olabilir. Kalp kırıklığı ile hareket etmeyeyim insanlar mantıksal yaklaşabilirler diye yazdım. Üyeye de kızmadım sadece zaten yazdığım birşeyi söylemenin manasız olduğunu anlattımNeden kızıyorsunuz?
Üye birçok üyenin düşüneceği şeyi yazmış gayette.
Siz bunu dedikten sonra millet ne desin?
Neden beğenilmediğiniz sizi benimsemeyen biriyle evlendiniz? Madem evlendiniz mutlu değilsiniz öyleyse boşanın başka ne denebilir ki şu durumda millet eşinize sövse kaç yazar yani.
İlk görüşte aşık olanlar dahi evlenince aşkı yalayıp yutup nefretle ayrılıyorlar.İyi de insan yine de karım bu benim dee birşeyler yapmaya çalışır. Bir fotoğraf atıyorum hiçbir şey uyandırmıyor onda. Güzel bulmuyor. Yani ben zamanla vakit geçirip alıştıkça sevgi değişir diye düşündüm ben de ona baştan aşık değildim zamanla sevdim beğendim ilk görüşte aşk istemiyorum ki ben
Bakın biz burda sizi yumuşatan şeyler de yazabiliriz ama bu sizi kandırmaktan başka birşeye yaramaz.Belki sevgi de yeterli olur diyen çılar
İyi de insan yine de karım bu benim dee birşeyler yapmaya çalışır. Bir fotoğraf atıyorum hiçbir şey uyandırmıyor onda. Güzel bulmuyor. Yani ben zamanla vakit geçirip alıştıkça sevgi değişir diye düşündüm ben de ona baştan aşık değildim zamanla sevdim beğendim ilk görüşte aşk istemiyorum ki ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?