Kocam beni beğenmiyor

Ya aci olcak ama benim esiminde cok kotu huylari vardi hep benim icin degistirdi tam olmasada cabaladi ben degismem demek bi bakima git demek gibi bisey.Kendini asla ezdirme

Ya aci olcak ama benim esiminde cok kotu huylari vardi hep benim icin degistirdi tam olmasada cabaladi ben degismem demek bi bakima git demek gibi bisey.Kendini asla ezdirme
İçimden gelmiyor birşey yapmak ama şunları şınları yapıyorum sen mutlu ol diye diyor. Yatarken yanağını seviyorum içimden geliyor diyor. Ama yaptığı şeyler hep kısıtlı.

İçimden gelmiyor birşey yapmak ama şunları şınları yapıyorum sen mutlu ol diye diyor. Yatarken yanağını seviyorum içimden geliyor diyor. Ama yaptığı şeyler hep kısıtlı.
O zman baska bazi insanlar ilgisini sevgisini acikca gosteremeyebilir.baska ne problem var

yanı adam en bastan durust davranmıs sız bıle bıle secmıssınız sıkayet etmeye hakkınız yok
ya bu deveyi gudersınız ya bu dıyardan gıdersınız baska yolu yok

Son düzenleme:
Yorumları okurken ben bile çok üzüldüm ya neden bu kadar sert yorumlar yapıyorsunuz anlamıyorum. Zaten morali bozulmuş konu sahibinin yapmayın bu kadarda eleştirinin de bir dozu olmali. Sevgili konu sahibi sizi eski konularinizdan hatırladım yakın zamanda bebeğinizi kaybetmistiniz tekrar başınız sağolsun. Bence eşiniz bu durumun yarattığı bir bunalımda olabilir. Belki kendini yanlış ifade etmiştir. Doğum sonrası kilolar falan insan biraz değişiyor bunları kastetmis olabilir kendinize olan güveninizi kaybetmeyin sakin

Ne demek yok aşık değilmiş yok seviyormuş ama vıdı vıdı.... o zaman aşık değilse şimdi aşık olsun. Siz hiç Türk filmi seyretmediniz mi! Kadın adamı kendine aşık etmeyi kafaya koyar, spor yapar, kendine bakar, kültürünü geliştirir, cool davranır adamı kendine aşık eder. Bakınız “Analar Ölmez Sezercik” :)))

Eşinizin size karşı duyguları eğer anlattığı gibiyse, hiç ummadığınız bir anda başkasına aşık olmuş olarak yanınıza gelebilir. Gerçek aşkı buldum bay bay derse ne yapacaksınız? Bu gönül işleri öyle çabayla vs. İle olmuyor maalesef. Ne yaparsanız yapın size aşık olmayacak.

Bunu kendisine söyledim olabilir birşey diyemiyorum diyor. O zMan boşanalım ne demek olabilir ben bununla niye yaşayayım diyorum olmaz diyor

En kötü karar,kararsizliktan iyidir.
Esiniz duygularindan emin degilken sürümcemede kalmasi daha da zor.
Zamanla sevmesi veya sevmemesi sorun degil ki sadece.Severken de anlasamiyor insanlar..
Sevmek,sevilmek güzel seyler ama anlasabilmek,uyum yakalamak( her anlamda) huzur dedigimiz o sey cok onemli.
Soru isaretlerinin oldugu yerde huzur olmaz bana göre.
Fedakarliklar yaparak, sevgisini kazanma ihtimaliniz cok belirsiz ve cok yorucu olacaktir.
Bu sürecin acisini cekmektense onsuzlugun acisini cekip uzun vadede rahat etmek bana daha mantikli geliyor.

Bunu kendisine söyledim olabilir birşey diyemiyorum diyor. O zMan boşanalım ne demek olabilir ben bununla niye yaşayayım diyorum olmaz diyor
Bence ayrıl.Birine aşık olursa seni ardında bırakabilecek bir adamla aynı yatağa girmek acı verir sana.Bir halat düşün o halat senin kocan.Sen o halatı tuttukça elin kanıyor aslında ama o acıya dayanmaya çalışıyorsun.Halbuki o halatı bıraksan kanamayacak elin.Söylemesi kolay diyorsun belki içinden ama emin ol burada yorum yazan herkes zamanında bir halatı tutup kanatmıştır ellerini.

İnsan beğenmediği kişiyle neden evlenir ki?
Çok mu yakışıklı karizmatik kendileri acaba merak ettim.
Evlenmişsiniz birlikte neler yaşamış atlatmışsınız bu konu niye gündeme geliyor ki ne önemi var tipin güzelliğin kalp sevdiğini güzel görmez mi zaten!
Anlamıyorum bu erkekleri Allahtan belalarını mı isterler!

Peki ortak müşterek leriniz nasıl ?hayata bakış açınız beklentileriniz eğlence anlayışınız birlikte vakit gecirmekten hoşlanma durumunuz parayı kullanma biriktirme anlayışınız yemek zevkleriniz gibi....

Bence siz bu adamdan ayrılın, yarın birgün başka birine aşık oldum zaten sana aşık değildim der öylece bırakır sizi, insan nasıl der ki eşine başka birine aşık olabilirim diye

Eşiniz evliliğin başından size karşı tavrını net koymuş zaten benden beklentiye girme demek istemiş.
E kabul etmişsiniz ve şimdi beklentiler sizi yoruyor.
Ne yazıkki yeterince sevmeyen, görsel olarak çekici bulmayan biraz daha mantıklı yaklaşan bir insan tutumu farklı olur.
Doğal akışta seven ve çekici bulan insanlar birbirlerine durup dururken sarılmaktan, öpmekten, sakalaşmaktan ve sohbet etmekten hoşlanır.
Aranızda saygı ve anlaşma varsa çocuğunuz için sağlıklı bir ortam sağlamışsanız böyle devam edin, bile bile lades dediğiniz bir durum karşısında kendinizi değiştirin belliki eşinizin tutumu aynı zamanla da olsa değişmemiş.

Ayrılın yol yakınken bence. Birini mutlaka bulur.Bir zaman sonra o da aşık olmak isteyecek çünkü. Başka dal bulmadan tutunduğu dalı bırakmıyor belli ki. Hata yapmışsınız malesef. Bu devirde senin sevdiğinle değil, seni sevenle evleneceksin malesef, yoksa üzülüyor sonunda insan.

Vala bile bile seçmişsiniz siz hiç kusura bakmayın boşanın gitsin görsün dünyanın kaç bucak olduğunu sizi beğenmiyorsa evlilik sürmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…