- 10 Aralık 2017
- 2.357
- 2.255
- 133
- Konu Sahibi ikincielci
-
Ya aci olcak ama benim esiminde cok kotu huylari vardi hep benim icin degistirdi tam olmasada cabaladi ben degismem demek bi bakima git demek gibi bisey.Kendini asla ezdirmeŞimdi arkadaşlar iki hafta önce kocamla kavgamızı yazmıştım eşimi evden gönderdim sonrasında aileler aradı ikna etti falan derken geri geldi. Bugün yine bir sebepten tartıştık. Ve bana olan sevgisine inanmadığımı eksiklikler hissettiğimi söyledim. O da (evlenmeden önce de söylemişti ama ben zamanla oluşur farklı duygular sandım) beni çok sevdiğini ama aşık olmadığını beğeni hissetmediğini söyledi. Ben zaten kavgamız yüzünden çok kırıldım ve evden gidecektim. Son kez konuşayım istedim içindekileri söylemek istedim. O da ben sana baştan söylemiştim kabul etmeyecektin elimden birşey gelmez diyor. Ama ben bir kadın olarak ilgi istiyorum sevgisini görmek istiyorum. O ise bana bunları veremeyeceğini ekstra birşeyler yapamayacağını söylüyor. Kafam çok karışık. Bitirmek istiyorum böyle bir evliliği sürdürmek istemiyorum. Biraz yorumlarınıza ihtiyacım var. Sizden ne istiyorum onu da bilmiyorum.
İçimden gelmiyor birşey yapmak ama şunları şınları yapıyorum sen mutlu ol diye diyor. Yatarken yanağını seviyorum içimden geliyor diyor. Ama yaptığı şeyler hep kısıtlı.Ya aci olcak ama benim esiminde cok kotu huylari vardi hep benim icin degistirdi tam olmasada cabaladi ben degismem demek bi bakima git demek gibi bisey.Kendini asla ezdirme
O zman baska bazi insanlar ilgisini sevgisini acikca gosteremeyebilir.baska ne problem varİçimden gelmiyor birşey yapmak ama şunları şınları yapıyorum sen mutlu ol diye diyor. Yatarken yanağını seviyorum içimden geliyor diyor. Ama yaptığı şeyler hep kısıtlı.
Bunun cevabini vermistim daha önceki sayfalarda bakabilirsinizAskla sewgiyi nasıl ayırt ediyosunuz
Gercekten merakımdan soruyorum
Yanlış anlamayın beni
Aşık değilim beğenmiyorum diyor bu bir probleem değil mi?O zman baska bazi insanlar ilgisini sevgisini acikca gosteremeyebilir.baska ne problem var
Bunu kendisine söyledim olabilir birşey diyemiyorum diyor. O zMan boşanalım ne demek olabilir ben bununla niye yaşayayım diyorum olmaz diyorEşinizin size karşı duyguları eğer anlattığı gibiyse, hiç ummadığınız bir anda başkasına aşık olmuş olarak yanınıza gelebilir. Gerçek aşkı buldum bay bay derse ne yapacaksınız? Bu gönül işleri öyle çabayla vs. İle olmuyor maalesef. Ne yaparsanız yapın size aşık olmayacak.
Bence ayrıl.Birine aşık olursa seni ardında bırakabilecek bir adamla aynı yatağa girmek acı verir sana.Bir halat düşün o halat senin kocan.Sen o halatı tuttukça elin kanıyor aslında ama o acıya dayanmaya çalışıyorsun.Halbuki o halatı bıraksan kanamayacak elin.Söylemesi kolay diyorsun belki içinden ama emin ol burada yorum yazan herkes zamanında bir halatı tutup kanatmıştır ellerini.Bunu kendisine söyledim olabilir birşey diyemiyorum diyor. O zMan boşanalım ne demek olabilir ben bununla niye yaşayayım diyorum olmaz diyor
Ama yanagini oksuyo bu neden?? Begenmedigini soyluyosa sendr aynisini ona soyle ve uzatma birak gitsin begenmiyorum ne demekAşık değilim beğenmiyorum diyor bu bir probleem değil mi?
İnsan beğenmediği kişiyle neden evlenir ki?Şimdi arkadaşlar iki hafta önce kocamla kavgamızı yazmıştım eşimi evden gönderdim sonrasında aileler aradı ikna etti falan derken geri geldi. Bugün yine bir sebepten tartıştık. Ve bana olan sevgisine inanmadığımı eksiklikler hissettiğimi söyledim. O da (evlenmeden önce de söylemişti ama ben zamanla oluşur farklı duygular sandım) beni çok sevdiğini ama aşık olmadığını beğeni hissetmediğini söyledi. Ben zaten kavgamız yüzünden çok kırıldım ve evden gidecektim. Son kez konuşayım istedim içindekileri söylemek istedim. O da ben sana baştan söylemiştim kabul etmeyecektin elimden birşey gelmez diyor. Ama ben bir kadın olarak ilgi istiyorum sevgisini görmek istiyorum. O ise bana bunları veremeyeceğini ekstra birşeyler yapamayacağını söylüyor. Kafam çok karışık. Bitirmek istiyorum böyle bir evliliği sürdürmek istemiyorum. Biraz yorumlarınıza ihtiyacım var. Sizden ne istiyorum onu da bilmiyorum.
Peki ortak müşterek leriniz nasıl ?hayata bakış açınız beklentileriniz eğlence anlayışınız birlikte vakit gecirmekten hoşlanma durumunuz parayı kullanma biriktirme anlayışınız yemek zevkleriniz gibi....Şimdi arkadaşlar iki hafta önce kocamla kavgamızı yazmıştım eşimi evden gönderdim sonrasında aileler aradı ikna etti falan derken geri geldi. Bugün yine bir sebepten tartıştık. Ve bana olan sevgisine inanmadığımı eksiklikler hissettiğimi söyledim. O da (evlenmeden önce de söylemişti ama ben zamanla oluşur farklı duygular sandım) beni çok sevdiğini ama aşık olmadığını beğeni hissetmediğini söyledi. Ben zaten kavgamız yüzünden çok kırıldım ve evden gidecektim. Son kez konuşayım istedim içindekileri söylemek istedim. O da ben sana baştan söylemiştim kabul etmeyecektin elimden birşey gelmez diyor. Ama ben bir kadın olarak ilgi istiyorum sevgisini görmek istiyorum. O ise bana bunları veremeyeceğini ekstra birşeyler yapamayacağını söylüyor. Kafam çok karışık. Bitirmek istiyorum böyle bir evliliği sürdürmek istemiyorum. Biraz yorumlarınıza ihtiyacım var. Sizden ne istiyorum onu da bilmiyorum.
Bunu kendisine söyledim olabilir birşey diyemiyorum diyor. O zMan boşanalım ne demek olabilir ben bununla niye yaşayayım diyorum olmaz diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?