Kocam beni beğenmiyor

Canım benim ,siz çok zor bir dönemden geçiyorsunuz,geçtiniz demiyorum çünkü acınız çok büyük ve bana kalırsa hala taze .İçten içe birbirinize karşı suçlamalar vs olabilir ,uzman yardımı almayı teklif etseniz ne der eşiniz ?birlikte terapiye gitseniz ,evet eşiniz size aşık olmadan evlenmiş olabilir ama bu hersey demek değil bana göre .ben aşktan ziyade sevgi ile yürüdüğüne inanıyorum .

YANi hanfendi gerçekten çok yardımcı oldunuz. Adamın dediğini yazıyorsunuz. Ben zaten yukarıda yazdım bınları farkındaysanjz.
Gerçekleri kabullenmek istemiyor bir ruh haliniz var , sorunuzun cevabı konunuzun içinde zaten .. adam sevmiyor ne diyebilinir başka ki ?? Kendinize saygınız ve gururunuz varsa zaten bu söylenenler karşısında ayrılmaktan başka seçenek göremiyorum. Bir kadın için gerçekten zor birşey

Kadinlar nasıl bu kadar acımasız olabiliyor pes diyorum. O gerizekalı herif evlenmeseymis o zaman. Canım sen kendine çeki düzen ver spor yap fit ol ve kendini asla üzme. Sen kendini çok sev inan hersey zamab la değişir.
Sayın hanımlar sanki eşlerini z size çok aşık gibi kadının canını yakmayın. En güzelinin yanındaki adamın elinde telefon dusmuyorsa çok ta artistlik yapmayalim.

Sevgi de yeter demek için sizin mutlu olmanız gerekiyordu mutsuz olduğunuza göre sevgi yetmiyormuş demek ki ... Üzülerek söylüyorum belki sevgi bile azdır inşallah düzelirsiniz Rabbim yuvanıza sıcaklık versin

Iyide adam gayet dürüst davranmis.bende kocama aşık deilim ama cok seviyorum.bu bi sorun deil aramizda.
aşık olsanız nasıl olurdu seviyorsunuz nasıl hissediyorsunuz yani aşık olsaydınız aradaki fark ne olacaktı ? -meraktan soruyorum böyle aşık değilim ama seviyorum diyenlerin ne kastettiğini tam idrak edemiyorum-

Aslında tanımlamaların çok önemi yok bence, umduğunuz ilgiyi ve özeni göremiyorsunuz. Bunu sevdiğini ve aşık olduğunu söylediği halde yapmayanlar da var zaten. Ama eşiniz tümden bu sorumluluğu üzerinden atmak istiyor yani bir çaba belirtisi de göstermiyor. Bence hakettiğiniz bu değil, hiçkimse haketmez bu şekilde ilgi dilenmeyi. Zaten bu şekilde de bu evlilikte yalnız ve mutsuz hissediyorsunuz o yüzden ayrılma seçeneğini sanki düşünmelisiniz gibi geliyor bana.

Yani mesele hissetmek çok güzel yorum yazmışsınız tebrik ediyorum kısa ve öz

Yani aşk aşiriliktir bence.hatalarini görmezden gelmektir dunyada sadece o var gibi davranmaktir.ben öyle deilim iste.

Aşık olmayanin sevgisi gecicidir. Begenmiyor yani kendine yakistiramiyor ama seviyor nasil bir sey bu ben anlayamiyorum

Bunu en başında sen seçmişsin , ve ilişkini devam ettirebilsen bile bu bence her kırılma noktasında fündeme gelebilecek bir konu. En başımda sana aşık olmadığımı söylemiştim diyecek. Biraz inat etmişssin en başında devam ederek. Bu iliçki devam ettikçe öz saygın özgüvenin yerle bir olacak hep yetersiz göreceksin kendini bence devam etmemelisin. Sen kendini beğendiğin sevdiğin saydığın sürece insanlar sana aynılarını geri verir.sürekli öz güvenini kırarak güçsüz ezik birini yaratmış ve artık yarattığı eziği beğenmiyor aslında...

Binlerce kadının düştüğü hataya düşmüşsünüz, evlenince çoluk çocuk olunca değişir sanmışsınız ama olmaz. İnsanın duygusu ne ise odur. Açıkça beğenmiyorum sevmiyorum diyen bir adama da yapacak bir şey yok, bitirmek en iyisi

Bir şeyi merak ediyorum eşiniz sizinle neden evlendi?
Hani erkeklerin de evlenmek için çeşitli motivasyonları vardır ya, mesela; baba olmak, bir aileye sahip olmanın toplumda özellikle iş çevresinde kabul görmesi, kadının güzelliği, kadının başarısı, aklı, dünya görüşü...vb.
Sizin eşiniz sizinle hangi sebeple evlendi çünkü sizi sevmiyor, en azından sizin istediğiniz gibi sevmiyor ve sizi beğenmiyor.
Fakat siz onu beğeniyorsunuz o yüzden fiziki ve manevi yakınlık bekliyorsunuz.
Gerçekten çok merak ettim; eşiniz evlenmeden önce sizi beğenmediğini söylediği halde neden sizinle evlendi??

Son düzenleme:
Evlenmeden önce seni sevmiyorum beğenmiyorum Demiş miydi ?
Peki bunun üstüne meden evlendiniz ?
Bir de yakın zamanda çok büyük ni travma yaşadınız eşiniz onun etkisiyle Duygularını karıştırıyor da olabilir

Ben aşkın bir hayranlık olduğunu düşünüyorum. Önce hayranlık oluşur ve o hayranlığın pekiştirilmesiyle sevgi saygı peşinden gelir. Eşle aranda bu tarz bir sevgi oluşması gerekiyor. Bir nesne de sevilebilir ama bu ne tür bir sevgi o önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…