Kocam beni beğenmiyor

Doğru diyorsun canım benim bahane de ariyorsa kötü olur.

Kaçan kovalanır. Siz onun sevgisine aşkına ihtiyaç duyuyor gibi davranmayın. Kendi çizginizi bozmadan ona biraz farklı davranın bence.

4 senelik evliyim ev içinde eşimle çok büyük kavgalarım da oldu yani Yoktan yere kavgalar öyle evliliğimi bitirecek kadar şiddetli bir nedenlerim yoktu hiçbir zaman ceviz kabuğunu doldurmayacak sebepler yüzünden çok kavgalar ettim birbirimize çok ağır laflar söyledik yani ben ona erkekliği ne kadar indim yani olmaması gerekiyor tabii ki ama insan sinirden gözü dönüyor yani ne laflar söyledik biz birbirimize ama insan sonuçta birbirini sevdiğini bildikten sonra da yine dönüp dolaşıp birbirinden özür dilemesini biliyor eşin Eğer böyle değilse boşan ama sürekli bu halde olup da en ufak bir pişmanlık duymuyorsa söylediklerinden boşanma hakkı Ama eğer dönüp özür diliyorsa otur tekrar bir düşün derim çünkü boşandıktan sonraki Hayatta insan ne de olsa yaşanmışlık var diye çabuk da kendini toparlayamaz diye düşünüyorum

Hanımefendi siz bütün kocaların ilgi dolu olduğunu mu zannediyorsunuz. Çoğumuzun evliliği böyle. Bazen ben de eşime serzenişte bulunuyorum biz genciz niye böyle içimiz çürümüş yaşlanmışız gibi hicbir şey yapmıyoruz diyorum .haklisin diyor o kadar gerisi yok. Haklisini da beni susturmak için diyor. Kendinize başka bir meşgale bulun . Kız arkadaşlarla birlikte bir şeyler yapın bir hobi edinin enerjinizi başka yöne kaydırın. Siz üstüne düşmeyince o da rahat olacak siz de . Ne kadar az beklenti o kadar çok mutluluk

Bu adam pek saglikli gelmedi bana tutarsizlik bu
Tamamrn ilgisiz ondan bagimsiz yasamak lazim belki de bi sure ayni rvdr bi uzmana danismalik durum var

@Mirac Aselim sevgili konu sahibi, daha önce açtığınız bir konuyu hatırlıyorum hatta boşanmayla ilgiliydi. Evliliğinizde tek problem sevgi ve ilgi meselesi değil, eşinizin size yaptığı psikolojik şiddet. Ayrılın demiyorum ama kendi iyiliğiniz için bu evliliğin çokta uzun sürmemesi gerektiği düşüncesindeyim. Ayrılmıyorsanız bşle bu adamdan bir daha çocuk sahibi olmayı da düşünmeyin.

Soyle bir eski konularina baktim da 1 ay oncesi ayrilma karari almissiniz. Uygulamamissiniz. Adamla zaten evlenmeniz bastan hata. Evli kadinla mesajlastigini bile bile evlenmissin. Seni begenmedigini soylemis. Bile bile bu yola girmissin. Hic kusura bakma yok kapimda bekledi yalvardi yakardi deme. Benim oldun dusuncesiyle evlenmek zorunda gormus kendisini. Bosanmayip devam edersen de aldattiginda ya da yakaladiginda sasirma gorunen koy kilavuz istemez

Güzel ve değerli konu sahibi eşiniz sanırım Kıvanç Tatlıtuğ kaldı ki Kıvanç bile gayet sıradan tipli normal bir hatun ile evli ve çok mutlu. Aşk tiple ilgili değildir. O kim ki seni beğenmiyormuş madem beğenmiyormuş da onu terk ettiğinde neden kapınızda paspas olmuş. Size tavsiyem tabiri caizse kuyruğunuzu havada turun . Tamam ayrılalım deyin . Evde o yokmuş gibi davranın , çalışıyorsanız iş çıkışı arkadaşlarınız ile Sinemaya ,yemeğe gidin , alışveriş yapın. Haftasonu arkadaşlarınız ile plan yapın. Kesinlikle evde durmayın. Kendiniz için ama sadece kendiniz için haftada 2 kez kuaföre gidin fön çektirin , manikür pedikür yaptırın İnan’ın kendinize geleceksiniz. Sevdiğiniz insanlarla görüşün . Bakın nasıl köpekleşecek. Bir anda siZi beğenmeye başlayacak bana güvenin. Siz ağlak oldukça konuşmaya çalıştıkça daha da hayvan olur bu tipler. Bu günden itibaren Kendiniz için yaşamaya başlayın. Bu öküzler sadece bu taktikten anlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…