Kocam beni beğenmiyor

bazen gamsiz olcaksin cok seversrn cok uzulursun kocanda olsa kalpten sevecen umursamaz olmak en iyisi

. O da (evlenmeden önce de söylemişti ama ben zamanla oluşur farklı duygular sandım) beni çok sevdiğini ama aşık olmadığını beğeni hissetmediğini söyledi.
Size bunu evlenmeden öncede söyledi ve bile bile evlendiniz öyle mi? Anlayamıyorum evlenmek için bu ısrar niye göz göre göre mutsuzluğa gitmek bu. Adam haklı kabul etmişsiniz başta şimdide beklentiye girmeyin madem

Baştan kabul etmeseydiniz..
İnsan karşısındakini çok iyi tanımasa da kendini tanır.. İleride de eşim bana aşık olmadığını söylemeye devam ederse ne yaparım ben diye EVLENMEDEN bir düşünür.. Onu yapmadıysanız şimdi eşinizi bu konuda yıpratmaya hakkınız yok..

Çılgınca aşık olan çiftler bile rutine dönerken siz sizi beğenmediğini açık açık söyleyen bir adamla evlenmişssiniz.burada yapılacak bir yorum yokki.Flört ederken bana aşık olması için ne yapmalıyım deseniz bile bir mantığı olurdu.Zaten evliyken kalbi size soğuk birini ısıtamazsınız.Bu kadar açık söylediğim için üzgünüm.

Bende aska inanmayanlardanim ve sevgi ve saygiya onem veririm.
Burda herkesin aklina " seviyeli bi iliski, kurum bi mubarek" geliyor ama oyle degil.
Sozluyum ve sozlume hep diyorum "ask pembe gozluk takmaktir, herseye goz yummaktir. Ben oyle olamam, sende bana oyle olma".
Mesela dumduzde dedim " bana gore beni aldatan erkek kendi kaybeder, otursun beni kaybettigine yansin" diye. Yani " aldatirsa cok uzulurum ne yparim, nasil yaparim kala kalirim" demiyorum. Allahim korusun olursa boyle bisey, o zaman kor kutuk asikken hayata elleri bom bos kalip sifirdan baslayan birisi olmak degil planim. O yuzden sirtimi 100% evlenicegim kisiye dayamak istemiyorum.

insan ne ederse kendisine ediyor. adam zaten size olan eksik duygularını söylemiş. evlenemden önce de bi ton yalan ve aldatma teşebbüslerini yakalamışsınız. ama üstüne evlenmişsiniz. niye evlendiniz ki?

Keşke evlenmeseydiniz, bile bile lades. Evlilikte çok aşık çiftler için bile aşk kalıcı değil hem de uzun süre hiç değil. Aşktan sonrası kendini sevgiye saygıya merhamete bırakıyorken sizi çok da sevmeyen biriyle huzurlu bir ömür nasıl geçer?
"Evlendikten sonra değişir" diye bu kızlarımıza kim akıl veriyor ben anlamıyorum. Dünyanın en gereksiz ikinci düşüncesi. Birincisi de "özünde çok iyi bir insan"

Seni neden evlendin diye yargılayacaksak, eşini de neden aşık olmadığı ve beğenemediği kişiyle evlendin diye yargılamamız gerek.
Çok sevmişsiniz ve evlenmişsiniz.
Sizde o zamanlar genç ve derin düşünmemiş olabilirsiniz. Hangimiz o yaşlarda mantık abidesiydik ki.
Şimdi sende değiştin, evrildin, olgunlaştın, kendini tanıdın, sevmeyi daha iyi anladın.
Ayrıl yoluna bak.
Seni seven, isteyen, beğenen biri olursa evlenirsin tekrar.
Yoksa bu evlilik böyle devam ederse sen kendini yıpratırsın, üzersin ve inan değmez.

Ask yok begenmek yok esinde hata yapmis seninle evlenerek sen daha büyük hata yapmissin sonradan olusur duygu diyerek.
Hadi ask sekil değiştiriyor vs ama insan begenmedigi biri ile yada begenilmedigini bilerek evlenebilir mi?

Ask zaten geçici bir duygu bana göre ki uzmanlarda bunu soylüyor.Eşiniz sizi seviyormus.Ama beğenmiyorum ne demek.Yani sizi kadın olarak beğenmeyip insanlığınızi mi seviyormuş?

ne diyelim
adam sizi sevmiyor
bile bile evlenmişsiniz
ya razı olup oturacaksınız yada hayatınızdan def edeceksiniz
arası yok taktik yok
net ve kısa
bahaneler ile zaten bu duruma gelimişsiniz
kendi adıma size bu konuda yardım edemem
alın artık hayatınızın sorumluluğunu

Ya tamam aşık degilmiş ama seviyomuş bu olabilir ama insanın yuzüne bu soylenmez bence bana eşim böyle bi sey söylese ben inan onunla yaptigim hicbi seyden zevk alamam beni begenmedigini bildigim bi insanla zaten mutlu olamam ve bunu onceden biliyoduysam da asla onla evlenmezdim cunku evlendikten sonra her sey daha zor boşanmak özellikle zaten kabullenerek evlenmissiniz boyle devam edin edebiliyosaniz ben edemezdim o ayri konu

Kendinizce gelecekte eşinizin değişeceğini düşünmüşsünüz. Ama adam size bunu vaat etmemiş ki, hatta -birçoğunun yapmadığını yaparak- evlilik öncesinde duygularını dürüstçe paylaşmış. Üzülmenizi anlıyorum ama beklentinizi anlayamıyorum. Ya baştan ettiğiniz gibi şimdi de kabul edeceksiniz, ya da ayrılıp başka bir hayat kuracaksınız.

Neden kendinize bunu yaptınız ? İnsan böyle bir şeyi kendisine layık görmemeli sizi sevmeyen aşık olmayan beğenmeyen biriyle sırf karşı taraf belki çocuk istiyor diye neden evlenir? Evlilik mantık işi değildir her zaman bunu derim aşk sevgi olmadan aynı çatı altında olmak nasıl olacak? Adam sizi ev arkadaşı olarak görüyor.

Reactions: 000
Bir kadın olarak ilgi, alaka bekliyorsanız size aşık olan, sizi beğenen bir adam ile beraber olmalıydınız.
Eşiniz baştan dürüst davranmış size ve siz de bunu bile bile kabul etmişsiniz şu an bu kadar yakınmanız sizi haklı göstermiyor.
Umarım sorunsuz bir şekilde evliliğinizi sonlandırırsınız ikiniz de farklı hayatlarda mutlu olursunuz.

Bunun cevabini vermistim daha önceki sayfalarda bakabilirsiniz
Evet siz öyle diyince önceki sayfalara bakıp okudum ve şöyle bi kanıya vardım;biz kadınların cogu sevgilşyken ve nışanlıyken aşıktık ama ewlenince sevgiye dönüştü

Evlilik gibi zor olmayan konularda bile insanlar işini kış tutar,yaz çıkarsa bahtına olur.
Siz bu kadar hayati konuda "evlenince olur" diyip resmen kara kıştan yaz ummuşsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…