- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
- Konu Sahibi ikincielci
-
bazen gamsiz olcaksin cok seversrn cok uzulursun kocanda olsa kalpten sevecen umursamaz olmak en iyisiİyi de insan yine de karım bu benim dee birşeyler yapmaya çalışır. Bir fotoğraf atıyorum hiçbir şey uyandırmıyor onda. Güzel bulmuyor. Yani ben zamanla vakit geçirip alıştıkça sevgi değişir diye düşündüm ben de ona baştan aşık değildim zamanla sevdim beğendim ilk görüşte aşk istemiyorum ki ben
Size bunu evlenmeden öncede söyledi ve bile bile evlendiniz öyle mi? Anlayamıyorum evlenmek için bu ısrar niye göz göre göre mutsuzluğa gitmek bu. Adam haklı kabul etmişsiniz başta şimdide beklentiye girmeyin madem. O da (evlenmeden önce de söylemişti ama ben zamanla oluşur farklı duygular sandım) beni çok sevdiğini ama aşık olmadığını beğeni hissetmediğini söyledi.
aşık olsanız nasıl olurdu seviyorsunuz nasıl hissediyorsunuz yani aşık olsaydınız aradaki fark ne olacaktı ? -meraktan soruyorum böyle aşık değilim ama seviyorum diyenlerin ne kastettiğini tam idrak edemiyorum-
adam durust davranmis. sizin esinizi suan neyle sucladiginizi anlayamadim. bastan kabul ederek sronadan hesap sorma hakkiniz sizce var mi?evlenmeden önce de söylemişti ama ben zamanla oluşur farklı duygular sandım)
Ya tamam aşık degilmiş ama seviyomuş bu olabilir ama insanın yuzüne bu soylenmez bence bana eşim böyle bi sey söylese ben inan onunla yaptigim hicbi seyden zevk alamam beni begenmedigini bildigim bi insanla zaten mutlu olamam ve bunu onceden biliyoduysam da asla onla evlenmezdim cunku evlendikten sonra her sey daha zor boşanmak özellikle zaten kabullenerek evlenmissiniz boyle devam edin edebiliyosaniz ben edemezdim o ayri konuŞimdi arkadaşlar iki hafta önce kocamla kavgamızı yazmıştım eşimi evden gönderdim sonrasında aileler aradı ikna etti falan derken geri geldi. Bugün yine bir sebepten tartıştık. Ve bana olan sevgisine inanmadığımı eksiklikler hissettiğimi söyledim. O da (evlenmeden önce de söylemişti ama ben zamanla oluşur farklı duygular sandım) beni çok sevdiğini ama aşık olmadığını beğeni hissetmediğini söyledi. Ben zaten kavgamız yüzünden çok kırıldım ve evden gidecektim. Son kez konuşayım istedim içindekileri söylemek istedim. O da ben sana baştan söylemiştim kabul etmeyecektin elimden birşey gelmez diyor. Ama ben bir kadın olarak ilgi istiyorum sevgisini görmek istiyorum. O ise bana bunları veremeyeceğini ekstra birşeyler yapamayacağını söylüyor. Kafam çok karışık. Bitirmek istiyorum böyle bir evliliği sürdürmek istemiyorum. Biraz yorumlarınıza ihtiyacım var. Sizden ne istiyorum onu da bilmiyorum.
Iyi de ne yapsin sevmeyen zorlA mi sevecek...YANi hanfendi gerçekten çok yardımcı oldunuz. Adamın dediğini yazıyorsunuz. Ben zaten yukarıda yazdım bınları farkındaysanjz.
Evet siz öyle diyince önceki sayfalara bakıp okudum ve şöyle bi kanıya vardım;biz kadınların cogu sevgilşyken ve nışanlıyken aşıktık ama ewlenince sevgiye dönüştüBunun cevabini vermistim daha önceki sayfalarda bakabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?