- 27 Mart 2017
- 9.505
- 48.083
- 548
- Konu Sahibi ikincielci
-
Olabilir aslinda.evlendikten sonra biraz daha aliskanliga donüsüyo.Evet siz öyle diyince önceki sayfalara bakıp okudum ve şöyle bi kanıya vardım;biz kadınların cogu sevgilşyken ve nışanlıyken aşıktık ama ewlenince sevgiye dönüştü
Bunu bilip bu saatten sonra sürekli adamı sorgulamanızda problem var...akışına bırakın,siz kendiniz için kendinize özenin...seven sever,sevmeyene yol ver gitsin...aşk biyolojik olarak ömrü maksimum iki yıl olan bir hastalıkmış zaten.bence şu kısacık hayatta kafasınıza böyle şeyler takmayınAy valla bazıları sırf yorum yapmak için yapmış yani. Kusura bakmayın da “sana baştan söylemiş ne bekliyorsun ki” yorumlarını gereksiz buluyorum. Çünkü bunun zaten ben de farkındayım ve açıkça yazdım farklı olur sandım diye. Sanıyorum demiyorum o zaman sandım diyorum. Sanki siz hiç hata yapmadınız. Üstelik ben bu hatanın farkındayım ve buraya açık yüreklilikle yazıyorum. Kabul etmeseydin demek kadar saçma bir cümle yok şu an. Allah aşkına sırf yazalım diye yazmayın. Sonra kızıyor oluyorum. Hayır kızmıyorum geçmişe dönemeyeceğimize göre yapmasaydın demenin bir anlamı yok bunu söylüyorum.
Adamın mesleği ne derken? Me demek istiyorsunuz?adamın mesleği filan ne?
çok garip adam size açıkça sizi beğenmediğini söylüyor hatta evlenmeden önce de söylemiş ama neden adamı bırakmıyorsunuz? neyse bir fırça da ben yemeyeyim ama aşırı garip olay. bu evliliği devam ettirirseniz ikiniz de daha çok yıpranırsınız.
Katılıyorum canım çok iyi düsündünsevgili konu sahibi;ben de nacizane bir öneride bulunmak isterim.
onu kıskandırmayı dene derim.
şimdi seni çantada keklik gibi görüyor ya sen de mesele çok bakımlı ol
giyim tarzını değiştir,eve birazcık geç gel, telde konuşup mesajlaş ama yüzünde gülümseme ile.
bakalım ne yapacak?
yani başkalarıla da olabileceğini hatırlat derim.
bazı erkekleri ateşlemek lazım.Katılıyorum canım çok iyi düsündün
Aynen canım konu sahibinin kocasinin burnu kaf dağındaki yürek yemiş beğenmiyorum demiş. Yani kim kimi nikahını alır beğenmeden etmeden. Dediğin gibi beyefendiyi biraz tutuşturmak lazım :) nasıl kiskandircak sen biraz yol göster.bazı erkekleri ateşlemek lazım.
öyle yola getirdiğim biri olmuştu.
valla gerekirse biraz dekolte bile giyinip etrafla flört ediyor gibi bile yapılır yani.Aynen canım konu sahibinin kocasinin burnu kaf dağındaki yürek yemiş beğenmiyorum demiş. Yani kim kimi nikahını alır beğenmeden etmeden. Dediğin gibi beyefendiyi biraz tutuşturmak lazım :) nasıl kiskandircak sen biraz yol göster.
Aynen canım konu sahibinin kocasinin burnu kaf dağındaki yürek yemiş beğenmiyorum demiş. Yani kim kimi nikahını alır beğenmeden etmeden. Dediğin gibi beyefendiyi biraz tutuşturmak lazım :) nasıl kiskandircak sen biraz yol göster.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?