Kocam beni beğenmiyor

adamın mesleği filan ne?

çok garip adam size açıkça sizi beğenmediğini söylüyor hatta evlenmeden önce de söylemiş ama neden adamı bırakmıyorsunuz? neyse bir fırça da ben yemeyeyim ama aşırı garip olay. bu evliliği devam ettirirseniz ikiniz de daha çok yıpranırsınız.

Üzüldüm durumunuza. Tarzınızı giyim kuşamınızı değiştirebilirsiniz. İmajınızı baştan aşağı değiştirebilirsiniz. Bunu sadece kocanız için yapmayın ama kendiniz de daha iyi hissetmek için yapın. Sonra da nazlı nazlı salının etrafta azcık kaçın nazlanın. Tabi bunları yapmak istemezsebiz de yapmayın içinizden gelmiyorsa boşverin.

Yapilacak tek şey birakcaksiniz o begendigine sizde sizi begenenle yola devam edeceksiniz insanlar çok begendigi sevdiği hayat arkadasina bile sinirliyken göze çok çirkin gozukebiliyor adam sizi baştan begenmemis ne denilirki

Adam size baştan söylemiş,şimdi sorun ne ? Beğeniyorsan beğenirsin,beğenmediğin birini sonradan ne diye beğeneceksin ki ?

adam seni kandırarak evlenmemiş ki sana açıkça söylemiş nedense evlenmişsin bunun üstüne.yapacak bir şey yok kusura bakma.

Ay valla bazıları sırf yorum yapmak için yapmış yani. Kusura bakmayın da “sana baştan söylemiş ne bekliyorsun ki” yorumlarını gereksiz buluyorum. Çünkü bunun zaten ben de farkındayım ve açıkça yazdım farklı olur sandım diye. Sanıyorum demiyorum o zaman sandım diyorum. Sanki siz hiç hata yapmadınız. Üstelik ben bu hatanın farkındayım ve buraya açık yüreklilikle yazıyorum. Kabul etmeseydin demek kadar saçma bir cümle yok şu an. Allah aşkına sırf yazalım diye yazmayın. Sonra kızıyor oluyorum. Hayır kızmıyorum geçmişe dönemeyeceğimize göre yapmasaydın demenin bir anlamı yok bunu söylüyorum.

Bunu bilip bu saatten sonra sürekli adamı sorgulamanızda problem var...akışına bırakın,siz kendiniz için kendinize özenin...seven sever,sevmeyene yol ver gitsin...aşk biyolojik olarak ömrü maksimum iki yıl olan bir hastalıkmış zaten.bence şu kısacık hayatta kafasınıza böyle şeyler takmayın

Sizi beğenmese evlenmez. Sizi beğenmese size nikahını vermez. Bence sizi diken üstünde tutmak istiyor siz üstüne düşün siz kendinize bağlayın istiyor.kendinize güveniniz azalmasın sizde onun gibi taktiksel yaklaşın.

Herkese şınu izah etmek istiyorum. Neden evlendin diyenlerw özellikle. Ben bu adamı defalarca terkettim kendisi kapımda yattı annesini arattı yalvardı yakardı. Peşimde defalarca koştu. Çok seviyorumlar seninle evleneceğimler havada uçtu. Yani bana birkez ben seni beğenmiyorum aşık değilim deyip bin kez aşkını gösterdi. Ben kesin kararlılıkla nişanlıyken bile ayrıldığımda kendisi bir sürü şey yaparak beni döndürdü. Ve ben düşündüm ki beni seviyor istiyor ama kendine itiraf edemiyor zamanla geçer aşkını kendisi de anlar. Hani bazen söze gerek yok davranışlar kendini açık eder. Ben davranışlarına aldandım. Yani sandığınız gibi beni sevmeyen beğenmeyen burun kıvıran hadi madem evlenelim modunda bir adam değildi benim evlendiğim. Keşke evlenmeseydin baştan kabul etmeseydin diyenlere gelsin.

Simdi ablacim ask cok farkli bir duygu. Begenmek veya begenmemekle bir alakasi yok. Adam size asik olmamis. Ask, sevgi olmayinca olmuyor. Karsindaki guzel, akilli, agirbasli, ku.lturlu bir insan olabilir pekala ama o hissi duymazsan duymuyorsun o kadar. Karsindaki ne kadar harika bir insan olsa da, ask takdir etmekten, begenmekten cok cok farkli bir his. Adamin sana asik olmamis olmasi senin begenilmeyecek bir kadin oldugun anlamina gelmez. Eminim daha once begenen erkekler olmustur.

Ben de azari yemek pahasina yaziyorum, sevmedigini bile bile evlenmissin canim ablam. Bu isin giyim kusam degistirmekle falan da alakasi yok. Bilmiyorum ne yapmak istiyorsun hayatinda, baslarda umut etmissin nikahta keramet vardir diye ama gordugun gibi yok. Evlenmeden once sevmeyen adam hala sevmiyor gordugun gibi. Secim senin.

Adamın mesleği ne derken? Me demek istiyorsunuz?

Eşiniz çok boş bir şekilde dürüst konuşuyor,siz de daha önce duymanıza rağmen bile bile hata yapmışsınız.Düzenlemenizi de okudum,ama hala aynı görüşteyim,sizin için önemli olan aşk ise ''sana aşık değilim'' diyen adamla bir işinizin olmaması gerekiyordu,davranışları vs. demişsiniz ama aşkın tanımı bu değil,aşk sevgi ile aynı şey değil.Eşiniz de demiş seni seviyorum diye ama adam aşık değil işte ne zorluyorsunuz ?

sevgili konu sahibi;ben de nacizane bir öneride bulunmak isterim.
onu kıskandırmayı dene derim.
şimdi seni çantada keklik gibi görüyor ya sen de mesele çok bakımlı ol
giyim tarzını değiştir,eve birazcık geç gel, telde konuşup mesajlaş ama yüzünde gülümseme ile.
bakalım ne yapacak?
yani başkalarıla da olabileceğini hatırlat derim.

Katılıyorum canım çok iyi düsündün

bazı erkekleri ateşlemek lazım.
öyle yola getirdiğim biri olmuştu.
Aynen canım konu sahibinin kocasinin burnu kaf dağındaki yürek yemiş beğenmiyorum demiş. Yani kim kimi nikahını alır beğenmeden etmeden. Dediğin gibi beyefendiyi biraz tutuşturmak lazım :) nasıl kiskandircak sen biraz yol göster.

valla gerekirse biraz dekolte bile giyinip etrafla flört ediyor gibi bile yapılır yani.
kadınlar fenadır bilirsiniz.

bi koca karisina seni begenmiyorum dememeli. en azindan cocugunun annesiyse ve yola onunla devam edecekse..
kocam bana dese seni begenmiyorum, carlarim adama sanki ben seni cok begeniyorum diye :))) bu erkekler kendini ne saniyor yaaaaaa...

Herkes birbirini begendiginden evlenmiyor.
Hayat duzeni kurma, aile baskisi, cocuk sahibi olmak,maddi menfaatler nedeniyle evlenen cok var hatta evliliklerin cogu boyle belki de..
Kiskandirirken dikkatli olmak lazim konu sahibi evli, adam zaten bahane bulurken ahlaksiz damgasi yemesin daha cok uzulur..
Konu sahibi esinizin ustune dusmeyin geri cekilin kendinize bakin bu daha mantikli bir yontem gibi geliyor..
Asik olmadigini da bilerek evlendiyseniz ve seviyorsaniz devam etmek istiyorsaniz kendinizi kabul edin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…