Kocam beni boşuyor yardım edin...

kaynananla hiç görüşmüyomusunuz
uzatmanın sebebi asıl nedeni anlamak
bu kadar basit mi ya, telefon hattı kapattırır gibi, boşanalım, oldu
ya ne bileyim ben böyle yazmam normalde ama inadına boşanma diyesim var, sinir bi durum
üstelik sana soran da yok, boşanalımmı denmiyor, boşanacağını sana bildiriyor, komşuya der gibi
boşanma ya, valla boşanma, dediğim gibi normalde böyle yazmam ama bu durumun neresi normal ki allah aşına
adamın çocuğunu bile gözü görmüyo yani, çocuğunu arayıp soracağından bile şüpheliyim şuan
çocuğunu sever mi

Son düzenleme:

cok enteresan ne dıyecegımı bılemedım... telefonda senı sevdıgını ozledıgı soluor mu pekı ozel oldu bıraz ama ..

ya ben bir konuyu anlamadım şimdi.eşin anneci ise,kayınvaliden sana en baştan karşıymış...o zaman sana en baştan derdi,evlenemeyiz annem istemiyor diye.anneci değil ise,nasıl oldu da anasınla oturup annesine rağmen evlendiği kadını bir kalemle silmeyi göze aldı...bu işin içinde sana atılmış bir iftira filan olmasın sakın...?

canım başkası olsa hiçmi hissetmezdim peki neden hala arıyor beni gayet rahat konuşuyor hiç boşanmamışız gibi

hiç anneci değildi hatta annesinin çok konuştuğunu anlaşamayacağımı ablasının bile annesi yüzünden problemler yaşadığını söyleyen insandı...

kayınvalidenle bir araya gelmek pek sağlıklı bir sonuç vermez.sana tıslamaktan başka bir şey yapacağını sanmıyorum.peki kayınvalidenle ortak görüştüğünüz biri var mı?hani ondan öğrensen ne konuşulduğunu.anladığım kadarıyla eşin de ağızını açmıyor...

bilmiyorum canım kimden ne öğrenirim ama sağlıklı bilgiler olmaz beni daha çok yıpratır belki...

su an ıcınden ne gelıo? mesela esın hakkında ne dusunuyorsn? senı bıtıren ne ? bırısının oldugunu dusunmuyorsn heralde..

Merhaba,
Öncelikle sizi ben çok iyi anlıyorum.Çünkü beni çok sevdiğini düşündüğüm-ki artık böyle bir düşüncem yok-eşim ailesinin lafıyla bana boşanma davası açtı.Nedensiz bir boşanma bizimkisi!Ama eşimin kişilik gelişimini tamamlayamadığını düşünüyorum.Öyle ki mahkemeye anne babasıyla el ele geliyor.Sakın boşanmayın.Uzatın bir süre.O kadar kolay değil bir insanın hayatını mahvetmek.Ayrıca sizi aradığında da cevap vermeyin,sizi üzmek niyeti.İki yüzlü davranıyor şuan,çünkü mahkemede herşey sizden taraf olacak ve zararı size iyi davranarak ama boşanarak kapatacağını düşünüyor.

bir şey daha var takıldığım...empati yaparak kendimi senin yerine koyuyorum:eşim annesinle pentagondaki askerler gibi gizli bir muhabbete girecek,ve bu muhabbetin sonunda boşanma kararı alacak,bunlar hepsi benim arkamdan olacak ve ben aileme itelendikten sonra bunu öğrencem....öncelikle nedenleri niçinleri sorarım,büyük bir güven kaybına düşerim,ve hakkım olan cvp.ları almadığım sürecede telefonlarında havadan sudan konuşmam....konuşamam.sen nasıl konuşabiliyorsun?ya da daha önemlisi,ne konuşuyorsunuz?

valla insanın kanı çekilir herhalde nasıl hiçbişey yokmuş gibi konuşulur ki

boşanma kararını alan aile meclisinde kimler varmış ; annesinden başka konuşabileceğin kimse yok mu akıl sağlığı yerinde olan?

bir çocuğunuz var ve gerçekleri bilmek senin hakkın...

sanırım sen şaşınlıktan biraz yumuşak yüzlü davranıyorsun ama ipleri eline alman gerekiyor... bence de hemen boşanma... neymiş kafası rahat edecekmiş beyefendinin ; etmesin efendim...
ne tuhaf bu insanoğlu yaaa...

katılıyorum,öyle canı istedi,böyle uygun gördü diye hemen boşanma olmaz.ben biraz kinciyimdir,benim eşim onun üzerinde olan bütün emeklerimi,sevgimi,saygımı bir hiç uğruna harcarsa,ve hakkım olan açıklamaya dahi tenezzül etmezse,ben de can yakma atağına geçerim.iyi veya kötü,doğru ya da yanlış,senin bir cevaba hakkın var...önce mantıklı bir neden sunsun,sonra hiçbirşeyine cvp. verme,en son olarak da alabileceğin herşeyi al,ve daha fazlasını iste...

ınsanoglu derken hala annesının ınsan oldugunu mu dusunuyorsunuz ..:

çok zor bir durum allah yardımcınız olsun.bencede sakın hemen boşanmayın söz yada nişan atmıyor eşiniz(ki onlarda bile sebep lazım) bir sebep söylemeden boşanalım demek o kadar kolay olmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…