- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
- Konu Sahibi hazaldt2008
-
kaynanam ile konuşamam çünkü beni istemeyen asıl kaynanam idi nişanlıyken bu evlilik üç ay sürer demişti...boşanmayı uzatmam neyi değiştirecek beni istemeyen bir insanla devam mı edeyim...en azından kafam boşalır ve hayat yolunu çizekrim...
kendime süper insan demiyorum ama bazı insanlar iyilleri kaldıramazmış...kaynanamın psikolojik bunalımları olan bir kadındı...24 saat konuşurdu...ben şu an bana yapılanları düşündükçe nasıl sabrettiğime şaşıyorum...fakat bazı beklentiler vardır bende gelecek güzel günler adına hep sabrettim çocuğum için sabrettim ama kaynanamın tek amacı beni boşatmaktı amacına ulaştı...fakat benim anlamadığım eşim benim yaşadıklarımı ve çektiklerimi biliyor...neden şimdi boşonmak için bu ısrar bir aylık mahkemeyi beklemeye tahammülü yok...oysa beni hergün arıyor konuşuyor benden bu kadar nefret etse hergün aramaz...bende bilmediğim için çözemediğim için sizlere soruyorum...
bi dk yaa ne demek ailemle boşanma kararı aldık!!!
annesi mi boşanıyor babası mı...
bu kararı onlarla değil seninle alması gerektiğini bilmiyor mu...!
seni gönderip de arkandan işler çevirmesi zaten ayrı bir durum...
sırtından bıçaklamış seni...
burdaki herkesin aklına başka biri oldugu fikri geldi...
böyle aileler olmaz olsun...
ezdirme kendini...
çocuğun var o yüzden dik durmalısın...
ya ben bir konuyu anlamadım şimdi.eşin anneci ise,kayınvaliden sana en baştan karşıymış...o zaman sana en baştan derdi,evlenemeyiz annem istemiyor diye.anneci değil ise,nasıl oldu da anasınla oturup annesine rağmen evlendiği kadını bir kalemle silmeyi göze aldı...bu işin içinde sana atılmış bir iftira filan olmasın sakın...?
cok enteresan ne dıyecegımı bılemedım... telefonda senı sevdıgını ozledıgı soluor mu pekı ozel oldu bıraz ama ..
kayınvalidenle bir araya gelmek pek sağlıklı bir sonuç vermez.sana tıslamaktan başka bir şey yapacağını sanmıyorum.peki kayınvalidenle ortak görüştüğünüz biri var mı?hani ondan öğrensen ne konuşulduğunu.anladığım kadarıyla eşin de ağızını açmıyor...
duyabileceğin en kötü şeyler şu anki durumdan bin kat iyidir bence.en azından belirsizlikten kurtulursun.bilmiyorum canım kimden ne öğrenirim ama sağlıklı bilgiler olmaz beni daha çok yıpratır belki...
Çok tezatlık var...Bence senın esın ruh hastası..
bir şey daha var takıldığım...empati yaparak kendimi senin yerine koyuyorum:eşim annesinle pentagondaki askerler gibi gizli bir muhabbete girecek,ve bu muhabbetin sonunda boşanma kararı alacak,bunlar hepsi benim arkamdan olacak ve ben aileme itelendikten sonra bunu öğrencem....öncelikle nedenleri niçinleri sorarım,büyük bir güven kaybına düşerim,ve hakkım olan cvp.ları almadığım sürecede telefonlarında havadan sudan konuşmam....konuşamam.sen nasıl konuşabiliyorsun?ya da daha önemlisi,ne konuşuyorsunuz?
katılıyorum,öyle canı istedi,böyle uygun gördü diye hemen boşanma olmaz.ben biraz kinciyimdir,benim eşim onun üzerinde olan bütün emeklerimi,sevgimi,saygımı bir hiç uğruna harcarsa,ve hakkım olan açıklamaya dahi tenezzül etmezse,ben de can yakma atağına geçerim.iyi veya kötü,doğru ya da yanlış,senin bir cevaba hakkın var...önce mantıklı bir neden sunsun,sonra hiçbirşeyine cvp. verme,en son olarak da alabileceğin herşeyi al,ve daha fazlasını iste...boşanma kararını alan aile meclisinde kimler varmış ; annesinden başka konuşabileceğin kimse yok mu akıl sağlığı yerinde olan?
bir çocuğunuz var ve gerçekleri bilmek senin hakkın...
sanırım sen şaşınlıktan biraz yumuşak yüzlü davranıyorsun ama ipleri eline alman gerekiyor... bence de hemen boşanma... neymiş kafası rahat edecekmiş beyefendinin ; etmesin efendim...
ne tuhaf bu insanoğlu yaaa...
boşanma kararını alan aile meclisinde kimler varmış ; annesinden başka konuşabileceğin kimse yok mu akıl sağlığı yerinde olan?
bir çocuğunuz var ve gerçekleri bilmek senin hakkın...
sanırım sen şaşınlıktan biraz yumuşak yüzlü davranıyorsun ama ipleri eline alman gerekiyor... bence de hemen boşanma... neymiş kafası rahat edecekmiş beyefendinin ; etmesin efendim...
ne tuhaf bu insanoğlu yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?