Kocam beni boşuyor yardım edin...

uzat,uzat,uzat!!!!!

canım uzattıkça benim psikolojim ve yıpranmam ne olacak...hergün düşünmekten kafayı yicem...
onun istediğini öylece verecekmisin?sana yapılanları bu kadar rahat sineye mi çekeceksin?lütfen sadece 20 dakikanı yazılanlara tekrar ayır ve oku...arkadaşlara kulak ver...hepimiz kendimizi senin yerine koyarak yorum yaptık,hepimiz senin birebir ne yaşadığını hissedemesek de nasıl bir ruh halinde olduğunu tahmin ediyoruz ve buna göre sana yardımcı olmaya çalışıyoruz....lütfen...sadece 20dakika daha ayır ve bir daha oku tüm yapılan yorumları...

canım yıllardır çekiyorum güzel günler gelecek umuduyla...peki şimdi çektirmekye çalışırken ya benim bitişim ne olacak...içim o kadar çok acıyorki...katlanamıyorum bu haksızlığa ama daha fazlada çekmek istemiyorum....

cnm üzüntülüsün zaten ama seven kişi 2.5 yaşındaki kızını da düşünmeden keyfi bi karar alıp neden boşanma davası açsın ki sana..annesinin baskısı onu bu kararada itmiş olabilir tabi ama bende altında başka bi kadın ararım açıkçası...

cnm ben bu konularda şöle yap böle yap diye telkinlerde bulunmayı sevmiyorum..yanlış bi yönlendirme yapmaktan korkuyorum açıkçası..çünkü yaşayan bilir...ve sadece hakkında hayırlısı diyebilirim sana...

başka bir kadın olduğuna hiç ihtimal vermedim...veremedim...ama galiba haklısınız...başka bir kadın olma ihtimali yüksek gibi

eğer onun dilediği gibi herşey giderse,sen bu haksızlığa ortak olacaksın.sıcağı sıcağına anlamasan da daha sonra canın daha çok yanacak.gece yatarken kafanda sürekli kuracaksın ve her cümlen şöyle başlayacak:'keşke...' arkadaşım daha önceki yorumuma bakarsan eğer,ben bu saatten sonra zaten dönüş olmadığını yazdım.diğer arkadaşlar da genelde boşanman taraftarı,ancak bunun onun için bu kadar basit olmaması gerektiğini savunuyor.kimse sana barışma ümidiyle uzat demiyor ki,hiçe sayılan emeklerini hesaba katarak hakkını ara diyor.

evlilik çoçuk oyuncagı değil ki madem guvenemıyordu kndısıne nıye evlendı çoçuğu sandıgınla beraber getirmedin yazık gunah yaa seviyorum ama ayrılmak istıyorum bu çok sçma madem böyle şey dşünüodu azıcık zman verecktınız birbirinize anasıyla evlı değilsin ki sen bunlar bhane gbi gelio cnm bna bu işin altında bşka sbeb var çok çelişkili yani

başka bir kadın olduğuna hiç ihtimal vermedim...veremedim...ama galiba haklısınız...başka bir kadın olma ihtimali yüksek gibi

cnm bi adam karakter sahibi olucak yaaa ne böle...çok kızdım kocan olucak o adama...sorun yok diyosun ee yoksa boşanmak nerden çıktı hani varsa başka bi karın ağrın açık açık söleki karşındaki de kendini en azından düşünerek acaba ne oldu diyerek harap etmesin dimi...
yapıyosan bişi yada alıyosan bi karar bunun arkasında durup sebebinide çatır çatır dosdoğru sölemelisin dimi ama..demek boşanmak isticek kadar cesareti var seni de aydınlatsın bi zahmet..
severek boşanıyorum ne demek..nekadar saçma ve yalan kokan bi cümle bu..
hadi seni bi kenara bıraktı diyelim bu adamın 2.5 yaşındaki kızı neolucak peki..???çok yazık çokk

canım bazen yalanlara bile inanıyorsun hatta yalan oldruunu bile bile yada öyle olmasını istiyorsun...

bilmiyoum canım bilemiyorum

o zaman istediginiz nafaka talebini esinize soyleyin, 'tamam bu miktari ver bosanayim' deyin. madem bosanmayi bu kadar istiyo, karsiligini da vercek biraz di mii:)
adımınızı iyi atın...hemen yarın bir avukat bulun,o vakte kadar da bence hiçbir anlaşmaya girmeyin eşinizle...

bence sakın boşanma. onların istediklerini verme. kolay mı hiç heleki bu zamanda 2.5 yaşındaki kızınla seni boşayacakk. ee sonra ne olacak kendine alacak fıstık gibi taze hatun. sen çocuklu dul kadın toplumun gözünde.yanlış anlama beni cnm ama malesef türkiyede durum bu. sen ilerde evlenmeye kalkasan kendine bi hayat kurmaya kalksan ne zorluklar karşına çıkacak emin ol. öyle canım sıkıldı boşanma kararı aldım ne demek. boşanma kararı aldırsa bunu senle almalı. sakın boşnama cnm. ben seni boşamıyorum git ne halin varsa gör de

arkadaşım
boşanma davası sürdüğü sırada tedbir nafakası alabiliyosun tedbir nafakasını ilk mahkemede taleb edebilirsin

olaki onu ödemezse bu nafaka birikir ve toplu alırsın

ama bencede süründürmekte fayda var
sırf istediğini kaynana varmemek için
seni hergün aramasının sebebide bu zaten seni yumuşak tutuyoki tek celsede hallolsun

ama bu sefer de iş iyice çirkinleşecek.uzatabildiği kadar uzatsın,ve avukatı olmadan hiç bir anlaşmaya girmesin bence.o eve döndüğü vakit onurunu gururunu çiğnemiş olacak.saygı sevgi zaten olmayacak.zoraki bir beraberlik,mutsuz bir çocuk,heba olmuş bir çift ve bitmek bilmeyen bir kaynana çenesi var olacak.bu evlilik,adamın bu densiz tuhaf hareketinle bence bitmiştir...bu saatten sonra bence arkadaş artık kendini toparlama,kırılan gururun ve onurunu onarma,geleceğine şekil verme ve adamdan da alabileceği ne varsa daha fazlasını alma aşamasına geçmeli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…