• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni dövüyor?

1 1Rabiaaaaa sanırım bahsettiğin olayda tecavüz var. Umarım sana ulaşırlar; Senden de arkadaşına...
Olayın gerçek olduğunu sanmıyorum zaten ama ufakcık bir ihtimal bile önemli.
Gerçek değilse de bu sorunları yaşayan kadınların hayatıyla dalga geçen ergenliğini zor geçirmiş bir şahıs olarak kayda geçersin.

Demekki ofke kontrolu yok :( tedavi olmali. Yoksa sonu hic iyi degil evliliğinizin . Siddet karisini seven bir erkegin yapacağı birsey degil. Sen onun esisin kolesi degil hala nasil "ama seviyor"diyebiliyorsun

Toplumun kanayan bir yarasıyla dalga geçen bir ruh hastası.Yazık ki ne yazık

Genelde boyle yorumlar yapmam ama bildigin trollemek icin acilmis bir konu.

Neyse, arada kemeri yakalamaya calis. Belki boyle yaparken bi bakmisin cilveli gelir kocana daha sefkatle dover. Ardindan da bi barisma sevismesi oh tadindan yinmez

Burda bu kadar insanı saf yerine koyacaktı.Baktı iş başka hemen yan çizdi.Arkadaş filan o da hikaye.Bu kadar kolay olmamalı ya,bir yaptırımı olmalı yani.

1 yıllık evliyim
Eski nisanlim beni tehdit etti ya benimle ilişkiye girersin yada......bende kocama söyleyemedim korktum istemedim yapamazsın dedim kocam işteyken eve geldi zorla birlikte oldu kocam da eve erken geldi o gün gördü bizi olayı anlattım ama bana inanmadı
Böyle bir Türk filmi vardı Yeşilçam. Biraz diziden biraz filmden esintiler esiyor:işsiz::KK76:

Kerim Can'ın bebeğim dediğim anda cur bana a a a a şarkısı eşiliğinde deneyin bi dahaki sefere daha çok seversiniz o da sen de...

1 yıllık evliyim
Eski nisanlim beni tehdit etti ya benimle ilişkiye girersin yada......bende kocama söyleyemedim korktum istemedim yapamazsın dedim kocam işteyken eve geldi zorla birlikte oldu kocam da eve erken geldi o gün gördü bizi olayı anlattım ama bana inanmadı
ya ben bunu okumamistim. Bu kadar yalan fazla bence seni karakola degil de bakirkoye ihbar etmek lazim. Delidir yakalayin diyelim hepbirlikte.

Beni seviyor hemde çok seviyor biliyorum ama çok kötü bir şekilde dövüyor bugün beni saatlerce kemerle dövdü kaç kere bayıldımayrılamam çok seviyorum onu ne yapmalıyım
Oy yeni üye ve %100 fake.
Afiyet olsun iyi yemissin yalnız..
Ay baya iyi yani ya..kemerle hemde bayiltana kadar ohh afiyet olsun yarasin..sev yine tabi öyle kocam olsa bende severdim..benim ki dovmuyo ya demek ki beni hiç sevmiyoooo..
Ay üzüldüm şimdi

Beni seviyor hemde çok seviyor biliyorum ama çok kötü bir şekilde dövüyor bugün beni saatlerce kemerle dövdü kaç kere bayıldımayrılamam çok seviyorum onu ne yapmalıyım

1 yıllık evliyim

Ya tamam itiraf ediyorum bu benim bir arkadaşımın yaşadığı olaylar bende kendim yaşamış gibi anlattım ben sormaya utanıyorum sen kendi adına sorarmısın diye rica etti bende sordum kusura bakmayın

Ya hayır gerçekten arkadaşım yaşıyor bu olayları o kendinden sor sen yaşamışsın diye bunun görümcesi de buraya üye zaten benide tanıyor görür falan diye kendim yaşamıştım gibi anlattım

Bu siteye ilk kez konu actigim için biraz acemiyim dayak da yemedim hiç bir zaman arkadaşım için sordum tekrardan kusura bakmayın

tek ayak üstü kırk yalan.
aç pipinle oyna evladım.

Back
X