• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni dövüyor?

Bu siteye ilk kez konu actigim için biraz acemiyim dayak da yemedim hiç bir zaman arkadaşım için sordum tekrardan kusura bakmayın

Ya tamam olay gerçek dışı bu arkadaşım ikna etti beni yoksa asla yapmam gerçekten çok da pişmanım arkadaşım da yaşaması böyle bir sey neyse ya iyi akşamlar

Ya valla çok pismanim bu salak arkadaşımın yüzünden oldu bir daha asla olmaz

Ya valla çok pismanim bu salak arkadaşımın yüzünden oldu bir daha tekrarlanmaz kusura bakmayın

Biraz bu salak arkadaşımın yüzünden oldu zaten it gibi pismanım kusura bakmayın

Maşallah KK ne hale getirmişsiniz trollü? Ne yaptınız da böyle oldu bu? Çapraz sorgu? En Büyük KK

İşte bir sayar ve kaleliler senaryosu ama ters olan nefes vedattan nefret ediyor orasi var..yeni uyede cabasi bence siteye kural getirsinler yeni olan uyelere 30 gun gectikten sonra konu acabilsinler

Yemin edip durmuşsun birde okadar basitmi yeminler sözler. İnsanların dertleriyle dalga geçme birdaha. Yaşın küçük nelerle karşılacaksın bilemezsin.

-Bayanlar sizleri tebrik ederim. Yorumlarınıza çok güldüm. Nasılda olayı çözmüşsünüz :)

Beni seviyor hemde çok seviyor biliyorum ama çok kötü bir şekilde dövüyor bugün beni saatlerce kemerle dövdü kaç kere bayıldımayrılamam çok seviyorum onu ne yapmalıyım
O zaman otur ye dayağını. Bir kaç seneye kalmazsa ya öl yada sakat kal ne diyelim. Tabi çocuk varsa onu da piskolojisi bozuk büyüt yoksada doğurma yazik

Ah rabia sigarayı bırak demişler sana kaç kere , adamın anasının da sözünü dinle babasına hizmet et ... haketmeyin şu dayağı artık. İnsan olun .

Seven sevdigine kiymaz... kiyamaz... onunki sevgi degil..ayrilmalisin. bunu kendine nasil reva gorursun. Kendini seviyorsan ayril...

kocanız kapıyı kitledi çıkamıyorsunuz ama elinizde elektronik cihazla forumda konularda geziyorsunuz.hımm 155 diye bir şey duymuştum ben ama.bu arada senaryo güzel gidiyor bir dahaki mesajda kız kardeşiniz kocanızla kaçacak babanıza felç gelecek galiba.

Keşke biraz çalışıp konu açsaydın:işsiz:bu hiç olmamış ,iki kaynana kavgası ,bikaç nişan düğün olayları üstüne koca dayağı ohhhmis:deli:

Beni seviyor hemde çok seviyor biliyorum ama çok kötü bir şekilde dövüyor bugün beni saatlerce kemerle dövdü kaç kere bayıldımayrılamam çok seviyorum onu ne yapmalıyım
Sado/ mazo fantazisi mi?
Hmm... Yine bir grinin elli tonu vakası.
Boşver hem sever hem döver. Senin de hoşuna gidiyor ki bayılmışsın!!!

Neden konu açtın? Ne söyleyelim sana? Yine bir KK nabız yoklaması yapan trol üye.

Sana sosyal deneyinde başarılar dilerim. Görüyorsun ki KK üyeleri kadına şiddeti destekliyor!!! :sopa:

Back
X