- 23 Ocak 2016
- 34.576
- 50.545
- 598
Eşinizin annesi ne diyor bu konuda oğluna affet diyor mu size tek önerim oğlunun kararı ne olursa olsun o annenin gidin elini öpin helallik isteyin zira haketmemiş o davranışı kadıncağız zamana bırakın belki eşiniz düşünme fırsatı bulur ve şans verir üstüne gitmeyinEvet hanımlar konumun devamını soranlar olmuş, devamında eşime yazmadım o da yazmıyor. Değişen birşey olmayacak zannedersem kendimi artık boşanmaya hazırlıyorum. Frekansımız tutmadı diyerek kendimi avutuyorum yoksa biliyorum hata bende. Değiştiğimi gösterme şansını bulamadığım için üzülüyorum, eşimin aslında beni sevdiğini bana özendiğini biliyorum. Kavgalar çıkarken de aslında iyi bir adamdı...Boşuna kavga çıkarmışım üstüne gitmişim kime yapılsa boğulur sıkılır onu görüyorum. Herhalde canımın sıkkınlığını ondan çıkardım o da geri dönmüyor şimdi
bence bir adım atmalısın.Evet hanımlar konumun devamını soranlar olmuş, devamında eşime yazmadım o da yazmıyor. Değişen birşey olmayacak zannedersem kendimi artık boşanmaya hazırlıyorum. Frekansımız tutmadı diyerek kendimi avutuyorum yoksa biliyorum hata bende. Değiştiğimi gösterme şansını bulamadığım için üzülüyorum, eşimin aslında beni sevdiğini bana özendiğini biliyorum. Kavgalar çıkarken de aslında iyi bir adamdı...Boşuna kavga çıkarmışım üstüne gitmişim kime yapılsa boğulur sıkılır onu görüyorum. Herhalde canımın sıkkınlığını ondan çıkardım o da geri dönmüyor şimdi
İş işten geçmiş bu saatten sonra oturup beklemekten başka çareniz yok.. Bir insan gözden gönülden düşmeyi versin geri dönüşü olmuyor maalesef.. Daha fazla gururunuzu ayaklar altına alıp duygularınızı incitmeyin.. Bakın yolunuza..Kızlar önceki konuyu ekledim.Hata yapan benim. Kaynanama şimdi düşününce gereksiz konuda gereksiz hareket yaptım ailemi çağırdım olay büyüdü evden gittim. Hatta bayramdan önce iyi olur gibi olduk, mesajlaşırken ben bir konuda kendimi tutamadım adama küfürlü mesaj yazdım, ailesiyle dalga geçtim.O da onu diyor bu yaptığın içimi artık iyice soğuttu bitirdim diyor. Ben tamamen değiştim bu olaydan sonra dersimi aldım da ne yapmam lazım sizce
Kızlar önceki konuyu ekledim.Hata yapan benim. Kaynanama şimdi düşününce gereksiz konuda gereksiz hareket yaptım ailemi çağırdım olay büyüdü evden gittim. Hatta bayramdan önce iyi olur gibi olduk, mesajlaşırken ben bir konuda kendimi tutamadım adama küfürlü mesaj yazdım, ailesiyle dalga geçtim.O da onu diyor bu yaptığın içimi artık iyice soğuttu bitirdim diyor. Ben tamamen değiştim bu olaydan sonra dersimi aldım da ne yapmam lazım sizce
Evet hanımlar konumun devamını soranlar olmuş, devamında eşime yazmadım o da yazmıyor. Değişen birşey olmayacak zannedersem kendimi artık boşanmaya hazırlıyorum. Frekansımız tutmadı diyerek kendimi avutuyorum yoksa biliyorum hata bende. Değiştiğimi gösterme şansını bulamadığım için üzülüyorum, eşimin aslında beni sevdiğini bana özendiğini biliyorum. Kavgalar çıkarken de aslında iyi bir adamdı...Boşuna kavga çıkarmışım üstüne gitmişim kime yapılsa boğulur sıkılır onu görüyorum. Herhalde canımın sıkkınlığını ondan çıkardım o da geri dönmüyor şimdi
Ya ben de sinirlendim orada tekrardan ayağına kadar gitmişim reddediyor bir yandan hatamı anladım ( eşim inanmıyor ) bir daha cidden yapmam bunu içimde hissediyorum çünkü adamın bunlara bu kadar değer verdiğini anlamamışım o zaman. Hiç mi umut yok sizce ya da siz kendinizi yerime koyun eşinize ailesine hata yaptınız üzdünüz nasıl düzeltirsiniz?
Eşiniz sizden olgun biri galiba şu kıza baktın falan gibi kıskançlıklar benim evliliğimin ilk yıllarına cahil yaşlarıma benzettim Allah razı olsun eşim çekmiş yine de şimdi niyeyse hiç umursamıyorum ne saçma davranmışım diyorum hatta elele iken ne fena elini sıkardım baktı galiba kendine gel diye ah hiç kendimizi harap etmeye değmiyor her erkek böyle kıskançlıklara gelemiyor demek ki eşiniz de bunalmış hayır diyorsa üstüne varmayın bazı kişilerin kararını kimse değiştiremiyor bazen işte böyle zamana bırakın boşanmak istiyorsa saygı duyup imzalamak düşecek size de ama tek olay annesi ile ilgili olay değil belli ki üst üste gelince soğumuşönceden de olaylarımız vardı.İşte kıskançlık, dışarı pek çıkamama vs. İşte ben ona niye o kıza baktın, niye buraya baktın, kafede karşısına kız oturunca oraya niye baktım diyormuşum bu yüzden gezemiyormuşuz. Eve tıkıldık evde de rahat vermedin diyor hep mızmızlanıyorsun huzur yok diyor. Boğazımı ellerinle sıkıyorsun haberin yok herhalde diyor, uzatmak istemiyorum sana da açık açık diyorum içinde ümit kalmasın , gerekirse şu an bir kez üzül ama ben senin günahını almayayım umut vererek diyor. Teyzesi de konuştu amcası da oradaydı, konuştular şans ver bak anlamış vs, en az 5-6 kez olmaz dedi
Birde değiştim diyordunuz herkes de demişti huylu huyundan vazgeçmez siz değişmezsiniz diye daha olmayan şeyleri dert diye hatırlayıp ortaya getirdiginiz şeylere bakınHanımlar yazdıklarınıza yeni bakabildim. Ya bana göre eşimin annesi dolduruyordu baştan beri eşimi, mesela bir gün haftasonu eşim ev işlerine bakıyordu ben yorgundum, haftassonuydu sanırım. Annesini ona sen neden yapıyorsun derken duydum, eşim gene de yorgunsa yaparım ne olacak diyordu ilk zamanlarda. Sonra adam da cumartesi pazara iş bırakma o gün çıkıp gezelim beraber vakit geçirelim demeye başladı . Ben o anda kaynana karıştı ona akıl verdi o da böyle diyor ama numaradan aslında iş yapmak istemiyor olarak düşündüm. Eşime de bu düşüncemi açtım, alakası yok ama aslına bakarsan çok mantıklı, haftaici işlerini hallet veya beni haftasonu ev işi için rahatsız etme dedi. Hasta olursun ekstrem bir durum olur elbet yardımcı olurum dedi, ama diğer zamanlar bu işler sende dedi. Onu da geçtim, annesi sık sık arar. Eşim de paylaşır bazen şuraya gittik şunu yapıyoruz mutluyuz vs der. Bu kadar olanları anlatmasından da rahatsızım
Hanımlar yazdıklarınıza yeni bakabildim. Ya bana göre eşimin annesi dolduruyordu baştan beri eşimi, mesela bir gün haftasonu eşim ev işlerine bakıyordu ben yorgundum, haftassonuydu sanırım. Annesini ona sen neden yapıyorsun derken duydum, eşim gene de yorgunsa yaparım ne olacak diyordu ilk zamanlarda. Sonra adam da cumartesi pazara iş bırakma o gün çıkıp gezelim beraber vakit geçirelim demeye başladı . Ben o anda kaynana karıştı ona akıl verdi o da böyle diyor ama numaradan aslında iş yapmak istemiyor olarak düşündüm. Eşime de bu düşüncemi açtım, alakası yok ama aslına bakarsan çok mantıklı, haftaici işlerini hallet veya beni haftasonu ev işi için rahatsız etme dedi. Hasta olursun ekstrem bir durum olur elbet yardımcı olurum dedi, ama diğer zamanlar bu işler sende dedi. Onu da geçtim, annesi sık sık arar. Eşim de paylaşır bazen şuraya gittik şunu yapıyoruz mutluyuz vs der. Bu kadar olanları anlatmasından da rahatsızım
Konularınızı okudum. Yorum yapmadım ama takip ettim.Hanımlar yazdıklarınıza yeni bakabildim. Ya bana göre eşimin annesi dolduruyordu baştan beri eşimi, mesela bir gün haftasonu eşim ev işlerine bakıyordu ben yorgundum, haftassonuydu sanırım. Annesini ona sen neden yapıyorsun derken duydum, eşim gene de yorgunsa yaparım ne olacak diyordu ilk zamanlarda. Sonra adam da cumartesi pazara iş bırakma o gün çıkıp gezelim beraber vakit geçirelim demeye başladı . Ben o anda kaynana karıştı ona akıl verdi o da böyle diyor ama numaradan aslında iş yapmak istemiyor olarak düşündüm. Eşime de bu düşüncemi açtım, alakası yok ama aslına bakarsan çok mantıklı, haftaici işlerini hallet veya beni haftasonu ev işi için rahatsız etme dedi. Hasta olursun ekstrem bir durum olur elbet yardımcı olurum dedi, ama diğer zamanlar bu işler sende dedi. Onu da geçtim, annesi sık sık arar. Eşim de paylaşır bazen şuraya gittik şunu yapıyoruz mutluyuz vs der. Bu kadar olanları anlatmasından da rahatsızım
dediklerinizin çoğuna katılıyorum ama oğluna sen neden yapıyosun diye soran, ikili ilişkilerindeki iş paylaşımına vs karışmaya yönlendirmeye çalışan kaynana çokta masum gelmedi bana. tamam eski konudaki yemek mevzusunda kadının suçu yok ama şu lafı dememesi gerekirdi oğluna.Değişmiş haliniz mi buKimseyi kandırmaya uğraşmayın durup dururken öyle değiştim demekle değişilmez. Eşiniz haklı ayrıca, siz çalışmıyorsunuz anladığım kadarıyla ekstrem durumlar haricinde ev işinin sizde olması normal. Yanlış anlaşılmak istemem elbette eşiniz yan gelsin yatsın demiyorum. Kendi dağınıklığını toplar, size yardımcı olur yine. O iki gün iş yapılmasa ne olur mesela? Eşinizin dolmuş hali mi bu? Haftasonu birlikte gezelim diyen adam mı dolmuş size karşı? Sizin anneniz sizi hiç aramıyor mu? Ne yaptığınızı hiç söylemiyor musunuz? Size kayınvalideniz ne yapsa batmış malum adı kaynana. Kendi iyiliğiniz için gerçekten değişmeye çalışın, psikolojik destek alın derim. Anlattıklarınızda hiçbir şey yok iyi bir eşiniz ve iyi bir ailesi varmış kendi elinizle yok etmişsiniz. Önceki konunuzda sayıp döktüklerinizi de hatırlıyorum. Sizin haklı çıkmak için yazdığınız her cümle karşı tarafa hak vermemize sebep oluyordu.
dediklerinizin çoğuna katılıyorum ama oğluna sen neden yapıyosun diye soran, ikili ilişkilerindeki iş paylaşımına vs karışmaya yönlendirmeye çalışan kaynana çokta masum gelmedi bana. tamam eski konudaki yemek mevzusunda kadının suçu yok ama şu lafı dememesi gerekirdi oğluna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?