- 8 Mart 2020
- 1.664
- 4.948
- 83
Barışmak için mi?Artık iyice anladım soğuduğunu da , sizce nasıl bir yöntem izlemeliyim barışmak için ? Ailesinden özür diledim yaptıklarım için ama eşim bana istersen onlar çok iyi ol gözümde hiçbiri yok diyor. Ben artık tüm haklarımı kullanmışım, herşey bitmiş.
Kızlar önceki konuyu ekledim.Hata yapan benim. Kaynanama şimdi düşününce gereksiz konuda gereksiz hareket yaptım ailemi çağırdım olay büyüdü evden gittim. Hatta bayramdan önce iyi olur gibi olduk, mesajlaşırken ben bir konuda kendimi tutamadım adama küfürlü mesaj yazdım, ailesiyle dalga geçtim.O da onu diyor bu yaptığın içimi artık iyice soğuttu bitirdim diyor. Ben tamamen değiştim bu olaydan sonra dersimi aldım da ne yapmam lazım sizce
Adam sizi neden affetsin?Kızlar önceki konuyu ekledim.Hata yapan benim. Kaynanama şimdi düşününce gereksiz konuda gereksiz hareket yaptım ailemi çağırdım olay büyüdü evden gittim. Hatta bayramdan önce iyi olur gibi olduk, mesajlaşırken ben bir konuda kendimi tutamadım adama küfürlü mesaj yazdım, ailesiyle dalga geçtim.O da onu diyor bu yaptığın içimi artık iyice soğuttu bitirdim diyor. Ben tamamen değiştim bu olaydan sonra dersimi aldım da ne yapmam lazım sizce
Nasıl bir konu açtın sen şimdi??... Şimdi yuhlayicilar gelir ..emin ol.cok gururlu yaşadıkları özel hayatlarından beş dakika feragat edip seni yuhlamaya ,ne gurursuzsun nasıl bir kadinsin demeye ..Bu saatte kafam takıldı normalde konu açmayacaktım kızlar. Bilen bilir geçmişte ben eşimle sorunlar yaşadım,işte ailesi gelince sorunlar çıktı evden gittim vs. Eski konumdan bakabilirsiniz.Aradan bunca zaman geçti eşim beni baba evinden almaya gelmedi. 3 gün önce biz gittik ailece konuşmaya, ne dediysek ne yaptıysak gene de kabul etmedi beni geri eşim. Ailesi de oradaydı , onlar da söyledi bak bir şans daha ver iyi düşün sonra pişman olma diye, onda ise tık yok. Artık iyice anladım soğuduğunu da , sizce nasıl bir yöntem izlemeliyim barışmak için ? Ailesinden özür diledim yaptıklarım için ama eşim bana istersen onlar çok iyi ol gözümde hiçbiri yok diyor. Ben artık tüm haklarımı kullanmışım, herşey bitmiş. Sizce nasıl geri gönlünü alırım? Önceki konu linki:
Ben mi hatalıyım kaynana mı?
Benim bildigim yemek yapana ellerine sağlık denir, insan başkasinın arkasından konuşmamalı, esinin annesine anlayiş ve saygı göstermeli ki o da saygı duysun. Evinizde bir buyuğünüz varken ya da misafir vs kavga etmek, ses yükseltmek çok kötü. Bence kalbinize fesatlık dolmus gibi, sizi haksız buldum.www.kadinlarkulubu.com
Tam aksi, kocasına üzüldü herkes.Nasıl bir konu açtın sen şimdi??... Şimdi yuhlayicilar gelir ..emin ol.cok gururlu yaşadıkları özel hayatlarından beş dakika feragat edip seni yuhlamaya ,ne gurursuzsun nasıl bir kadinsin demeye ..
Yoo ben bütün konularını okudum aksine.. pismanlik duymuştu yaptığı şeyden o an psikolojisini bilemeyiz ne yaşadı ne gördü ,duydu .. saygısızlık yapmak istediğini sanmıyorum direk .. karşısındakinin yaşadıklarını karsisindaki yerine kendini koyup cevap yazmışsın konuyu açan yerine iki dakika kendini koysan surekli içten içe istemilmemek ne bilsen böyle bir yorum yapmasın zaten .. herkesin yaşadığı farklı .. bir kadın bir kadıni çok kolay suclamamali bu kadın dışlanmış ,istenilmemisse bir deTam aksi, kocasına üzüldü herkes.
Siz bir açın da neden bu noktaya geldiklerine bakın isterseniz. Misafir gelen kayınvalidesinin yemeği yağlı yapmasına kızıp kocasını odaya çağırmalar, misafir anne yanında bağırmalar, küfür, şiddet,hakaret gibi pek çok şeyi yapan bir kadın konu sahibi.
Yağlı yemeğe kızıp annesinin evine gidip hala burnundan kıl aldırmayan bir kadın.
Kimse annesine bu muameley yaptırmaz. Ama konu sahibi buna pişman olmak yerine pişman olmuyor ve “bunlara bu kadar değer verdiklerini anlamamadım” diyor. evet kocasını doğurup binbir emek büyüten kadına bu diyor ve değer vermesine şaşırıyor.
Olanla ölene çare bulunmazmış. Olan olmuş elinizdem geleni yapmissiniz ayaklarina da kapanacak degilsiniz. Geri cekilin ve bosanma davasi acın. Birseyin ustune ne kadar giderseniz onu o kadar kaybedersiniz.Bu saatte kafam takıldı normalde konu açmayacaktım kızlar. Bilen bilir geçmişte ben eşimle sorunlar yaşadım,işte ailesi gelince sorunlar çıktı evden gittim vs. Eski konumdan bakabilirsiniz.Aradan bunca zaman geçti eşim beni baba evinden almaya gelmedi. 3 gün önce biz gittik ailece konuşmaya, ne dediysek ne yaptıysak gene de kabul etmedi beni geri eşim. Ailesi de oradaydı , onlar da söyledi bak bir şans daha ver iyi düşün sonra pişman olma diye, onda ise tık yok. Artık iyice anladım soğuduğunu da , sizce nasıl bir yöntem izlemeliyim barışmak için ? Ailesinden özür diledim yaptıklarım için ama eşim bana istersen onlar çok iyi ol gözümde hiçbiri yok diyor. Ben artık tüm haklarımı kullanmışım, herşey bitmiş. Sizce nasıl geri gönlünü alırım? Önceki konu linki:
Ben mi hatalıyım kaynana mı?
Benim bildigim yemek yapana ellerine sağlık denir, insan başkasinın arkasından konuşmamalı, esinin annesine anlayiş ve saygı göstermeli ki o da saygı duysun. Evinizde bir buyuğünüz varken ya da misafir vs kavga etmek, ses yükseltmek çok kötü. Bence kalbinize fesatlık dolmus gibi, sizi haksız buldum.www.kadinlarkulubu.com
Aynı empatiyi eşiyle yapın.Yoo ben bütün konularını okudum aksine.. pismanlik duymuştu yaptığı şeyden o an psikolojisini bilemeyiz ne yaşadı ne gördü ,duydu .. saygısızlık yapmak istediğini sanmıyorum direk .. karşısındakinin yaşadıklarını karsisindaki yerine kendini koyup cevap yazmışsın konuyu açan yerine iki dakika kendini koysan surekli içten içe istemilmemek ne bilsen böyle bir yorum yapmasın zaten .. herkesin yaşadığı farklı .. bir kadın bir kadıni çok kolay suclamamali bu kadın dışlanmış ,istenilmemisse bir de
belki sana bir ders vermeye çalışıyor olabilir mi ?Evet hanımlar konumun devamını soranlar olmuş, devamında eşime yazmadım o da yazmıyor. Değişen birşey olmayacak zannedersem kendimi artık boşanmaya hazırlıyorum. Frekansımız tutmadı diyerek kendimi avutuyorum yoksa biliyorum hata bende. Değiştiğimi gösterme şansını bulamadığım için üzülüyorum, eşimin aslında beni sevdiğini bana özendiğini biliyorum. Kavgalar çıkarken de aslında iyi bir adamdı...Boşuna kavga çıkarmışım üstüne gitmişim kime yapılsa boğulur sıkılır onu görüyorum. Herhalde canımın sıkkınlığını ondan çıkardım o da geri dönmüyor şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?