Kocam beni istemiyor

Barışmak için mi?
Ya benimsin ya kara toprağın de(!)
Tövbe yarabbim.
Sizi istemeyen birine bu denli saplantı beslemeniz korkutucu.
Bunun erkeği de kadını da aynı gözümde.
Kadınlara ayrıca yakıştıramıyorum.

Daha önceki konunuzda da sizi hatalı bulmuştum. Bence biraz sıkıntılarınız var. Destek almanız lazım. Kötü niyetli düşünceleriniz ve kontrolsüz davranışlarınız var. Destek alın belkide istemeden yapıyorsunuz.

derdine yanman lazım,diğer konunda da yazmıştım, bak ben seni duşunuyorum annen duşunmuyor temalı hareketinin bedelini öduyorsun.
şunu yazmıştım diğer konunda da.

hatanı anladığını duşunmuyorum, sadece kocan blöfunu yemedi, arkanda duran ailenin sana hak veren ailenin de aslında sadece sana he he dediğini farkettin.

sizce nasıl bir yöntem izlemeliyim barışmak için ? Bi de özür mü dilediniz ????
Neyse büyük konuşmak ve kınamak istemiyorum İstemiyorsa zorlamak niye? Değer bile vermiyor böyle barışırsanız daha mı mutlu olacaksınız??Değer bile görmediğiniz,sevilmediğiniz bi yerde nasıl mutlu olacaksınız? Neden kendinize karşı saygınız ve sevginiz yok? Bence azıcık kendinizi sevip saygı gösterseydiniz istenmediğiniz yerde durmazdınız...

Adam sizi neden affetsin?

Önceki konuyu da şimdikini de okudum. Çok üzüldüm öncelikle.
Evliliğimde o kadar büyük sorunlar yaşıyorum ki herşeye rağmen düzeltmeye çalışıyorum.
yazdıklarınızı okurken çok büyük kaprisler yaptığınızı düşündüm. hediye beğenmemek, adama küfretmek, ailesinin yanında ayarlanmak, terlikle dövmek, trafik ışığına bakarken bile tedirginmiş adam. Hatalarınız maalesef çok çok fazla ve kimse kimsenin kaprisini bu kadar çekmez. Benim yaşadıklarımı yaşasanız adamı 3. Gün boşarmışsınız heralde.

Ben ailenizi de hatalı buldum. Biraz daha sizi yapıcı olma, sabırlı olma konusunda telkin etmeli, her çağırdığınızda gelmemeli, eşiniz özür beklediğinde özür dilemeye ikna etmelilerdi. Bunda ne var ki gibi cümleler kurulduğunu yazmışsınız bu doğru değil. Hatalı olduğunuzda hatalısın giyebilmeliler.

Evliliklerde maalesef birçok şey yaşanabiliyor. Boşandıktan sonra aynı kişiyle tekrar evlenenler olabiliyor. Olmaz diye bi şey yok ama hatalarımı anladım demekle de bir anda düzelmez insan.

ben sizin yerinizde olsam hemen hiç vakit kaybetmeden DOKTOR olan bir psikoterapist bulurdum. Terapiye başladıktan sonra da düşüncelerinizi, yaptığınız hataları ve neleri fark ettiğinizi yapıcı bir dille son kez anlatıp somut bir adım attığınızı gösterip kenara çekilmelisiniz. Naçizane en yapıcı tavsiyem bu olabilir.

hakkınızda hayırlısı olsun..

Nasıl bir konu açtın sen şimdi??... Şimdi yuhlayicilar gelir ..emin ol.cok gururlu yaşadıkları özel hayatlarından beş dakika feragat edip seni yuhlamaya ,ne gurursuzsun nasıl bir kadinsin demeye ..

Nasıl bir konu açtın sen şimdi??... Şimdi yuhlayicilar gelir ..emin ol.cok gururlu yaşadıkları özel hayatlarından beş dakika feragat edip seni yuhlamaya ,ne gurursuzsun nasıl bir kadinsin demeye ..
Tam aksi, kocasına üzüldü herkes.
Siz bir açın da neden bu noktaya geldiklerine bakın isterseniz. Misafir gelen kayınvalidesinin yemeği yağlı yapmasına kızıp kocasını odaya çağırmalar, misafir anne yanında bağırmalar, küfür, şiddet,hakaret gibi pek çok şeyi yapan bir kadın konu sahibi.
Yağlı yemeğe kızıp annesinin evine gidip hala burnundan kıl aldırmayan bir kadın.
Kimse annesine bu muameley yaptırmaz. Ama konu sahibi buna pişman olmak yerine pişman olmuyor ve “bunlara bu kadar değer verdiklerini anlamamadım” diyor. evet kocasını doğurup binbir emek büyüten kadına bu diyor ve değer vermesine şaşırıyor.

Yoo ben bütün konularını okudum aksine.. pismanlik duymuştu yaptığı şeyden o an psikolojisini bilemeyiz ne yaşadı ne gördü ,duydu .. saygısızlık yapmak istediğini sanmıyorum direk .. karşısındakinin yaşadıklarını karsisindaki yerine kendini koyup cevap yazmışsın konuyu açan yerine iki dakika kendini koysan surekli içten içe istemilmemek ne bilsen böyle bir yorum yapmasın zaten .. herkesin yaşadığı farklı .. bir kadın bir kadıni çok kolay suclamamali bu kadın dışlanmış ,istenilmemisse bir de

Olanla ölene çare bulunmazmış. Olan olmuş elinizdem geleni yapmissiniz ayaklarina da kapanacak degilsiniz. Geri cekilin ve bosanma davasi acın. Birseyin ustune ne kadar giderseniz onu o kadar kaybedersiniz.

Bundan sonra bir yerde Yağlı yemek muhabbeti olursa bu konu gelir aklıma heralde, gecen yıl da bi bayram kahvaltılı sucuklu yumurtalı konu vardı.

Aynı empatiyi eşiyle yapın.
Anneniz yılda bir kere bir aylığına gelse, eşiniz size yemeği gösterse siz ayıp oluyor dediğinizde köpeğini çağırır gibi çağırsa. Anneniz bu kavgayı duysa şahit olsa sonra gitse. Siz özür dile annemden üzüldü deseniz hala burnundan kıl aldırmasa nolcak ya der misiniz?
Ben anneme bu muameleyi ettirmem. Siz ettirirseniz bilemem tabi.
Kadın dayanışması yapıyorsak o anne de bir kadın. Böyle misafirlikte kendini fazlalık hissettirmek hoş mu?
Gayet niyeti annenin ayağını kesmek. Sonrasında yazdığı “bunlara bu kadar değer verdiğini bilemedim” cümlesinden belli.

Evet hanımlar konumun devamını soranlar olmuş, devamında eşime yazmadım o da yazmıyor. Değişen birşey olmayacak zannedersem kendimi artık boşanmaya hazırlıyorum. Frekansımız tutmadı diyerek kendimi avutuyorum yoksa biliyorum hata bende. Değiştiğimi gösterme şansını bulamadığım için üzülüyorum, eşimin aslında beni sevdiğini bana özendiğini biliyorum. Kavgalar çıkarken de aslında iyi bir adamdı...Boşuna kavga çıkarmışım üstüne gitmişim kime yapılsa boğulur sıkılır onu görüyorum. Herhalde canımın sıkkınlığını ondan çıkardım o da geri dönmüyor şimdi

Bir de konu mu açtınız ben mi hatalıyım kayanana mı diye hata da göremedim yahu kadın yağlı yemek yapmış evinize misafir gelmiş mutfağa geçip yemek yapmış 1 çeşit yağsız da siz yapsaydınız ayıp yahu sizin anneniz misafir geldiğinde eşiniz aynı davranışları sergileseydi hemen boşanırdınız affader mi bilemedim yaşınız kaç acaba merak ettim

belki sana bir ders vermeye çalışıyor olabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…